- Azonnali informatikai kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gaming notebook topik
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyerpi
aktív tag
tudom, hogy azt le kell cserélnem csak már megint jár az agyam mert az AMD procik árai is lementek csak most AMD -ben nem vagyok otthon mit éri meg mennyiért és melyik AMD proci hajtsa ki a 3870-et vagy 4850-et
ja és van 39000 FT -ért is, de 512 MB-os amik valami átbszás mert olyan meg sem jelen 512 MB -
athomi
veterán
válasz
Balinov #2893 üzenetére
Már rég kialakult a HD4850-es kiskerára, Magyarországon 38-44k között mozog. Nálunk vidéken 42-43k.
MSI már kidobott hozzá egy új BIOS-t (az órajeleket és a feszültséget vették vissza drasztikusan), így IDLE-ben 32°C és kussba van. Terhelve persze továbbra is meleg, de most már jönnek szép lassan a ventiszabályzást támogató programok, így mindenki eldöntheti hogyan állítja be.szerk.: Bazárosoknál már 36k-nál jár és nem kockázotasabb a gariztatás, mint egy boltba, sőt!
-
Balinov
titán
egyetertek. Viszont lehet,erdemes lenne varni, hogy alakul majd a 4850 kisker ara,meg majd a 4870-e,ha bejon.
-
BandiHUN
veterán
no megvan az új 22" wide moncsim
ViewSonic VA2216 lőttek a 120fps-nek is...de brutál képe van,lcd-n nem láttam ennél szebb fehéret pl,és a feketéje is nagyon egyenletes,sötét...
-
booz
senior tag
akkor én nem mondok semmit oké ja csak azt hogy xfx gtx280
-
PyroS
senior tag
válasz
Sirandrish #2880 üzenetére
Nálam is hasonló a helyzet.Mikor a Galaxy 8800Gt-ét vettem (43k) a következő héten már csak 38k körül volt
.Azóta meg már lassan el sem lehet adni.
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #2879 üzenetére
hat hogyaviharba ne!
-
gyerpi
aktív tag
Booz neked mennyit fogyaszt a PC-d
-
ovecs
senior tag
Gyerekek ez a rohadt msn vírus, lehet h teszek feljelentést a rendőrségen
a jelszólopás miatt, bár az ellenőrzünk és büntetünk szervezet szerintem magasról leszarná
-
gyerpi
aktív tag
no olvasgattam ezt ati vs nvidia
hát lehet hogy a radeon jobb választás lesz mostanában
és főleg olcsóbb -
Balinov
titán
-
athomi
veterán
Aki lezárta a nyev szerót az le is vehette volna a pass-t.
-
athomi
veterán
Ovecs, valami gáz van az msn-eddel, hiába írok neked, nem kapod meg az üzenetet.
-
gyerpi
aktív tag
most néztem a cod5-ről képeket trailer--t sztem pedig jó játék lesz igaz bugos xar
de remélem perkek nem lesznek
-
gyerpi
aktív tag
tegnap cod2-őztem de hihetetlen mennyire csalnak egyesek valószínűleg a nyári szünet teszi
sok a gyerek
és ha megemlíted hogy furcsán rángat a keze mikor beugrik a helységbe és fejbe lő már jön is a válasz "elmész anyádba csicska"
az egyik a csipánál a levegőt vissza tartotta vagy 10 mp-ig -
ovecs
senior tag
Gyerekek találtam egy frankó állást
[link]
Booz szerintem vállald be -
SipiBcs
őstag
Jóreggelt!
Meccsnézésnek álcázott vad sörözést rendeztünk 1 kivetítő előtt, de gondoltam rátok, hogy ti.... akik nem szeretitek a hideg sört..... biztos war-oztok!
-
ovecs
senior tag
Szombaton mi is repülünk Spanyolba
-
booz
senior tag
ime az uj kártyám
xfx gtx280xxx élöben -
booz
senior tag
övecs merrevan melyik sarkon térdel
vagy még mindig krumplit süt -
gyerpi
aktív tag
én is ráérek de a focit nézném de 1 gyors partira vevő vagyok
ja amúgy szevasztok -
SipiBcs
őstag
Hunor
Pyros
Lorenzo
Ovecs
Gyerpi
Sipi
Booz beugrott a játék felénél!Az ellent megjegyezhetetlen volt!
Bár a Webber nevű srácot megjegyeztem a fejesei miatt. Meg volt 1 olyan nevű, akit csak úgy szidtunk, hogy már megint ittvan!! Beleeresztettem1 tárat és nem hal....
ui: A tegnap esti kérésnek megfelelően a =NYEV= előtag immáron a nevem elé került!
THX!
-
booz
senior tag
én csak annyit mondok gtx280 sli
gtx280sli -
SipiBcs
őstag
Jó reggelt! A debütáló war-omhoz képest (az omminózus labdába sem tudunk rúgni game) nagyon jól éreztem magam. Jó volt a hangulat és szimpatikus volt a holland csapat hozzáállása! Köszi a játékot!!
Ami az estét illeti a főnökömön múlik... ha ad lóvét, akor meccs-barátok-sör combó. Amennyiben nem, akkor is... Csak a haverok még nem tudják, hogy ma ők fizetnek!
-
PyroS
senior tag
Jó reggelt mindenkinek.
Jó volt a tegnap esti war.Gratulálok mindenkinek a jó játékához
.Ügyesek voltatok fiúk
.Esetleg lehetne ma este is megint.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest