- TCL LCD és LED TV-k
- Kompakt vízhűtés
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
Új hozzászólás Aktív témák
- 

PyroS senior tag 
- 

kavicssli addikt Szerintem én voltam!  Booz mégegyszer sorry!    Csak hallom a TS-en hogy A tetőn van valaki! Én meg B plantnél voltam és ott valóban volt valaki a ház tetőn!  Mondom ott sunyul gyorsan lelövöm! Mondom ott sunyul gyorsan lelövöm! és mivel kicsikét messze volt az illető nem láttam hogy csapattárs! és mivel kicsikét messze volt az illető nem láttam hogy csapattárs! Erre következő körben mondom hogy hé hát ti mondtátok hogy A épület tetején van egy ellen.. 
 -válasz: Ott volt de te B planton voltál.... és B tetőről szedted le a csapattársat LoL kick bann pls   
- 

SipiBcs őstag 1-et Zé tolt... aszonnya.... hát itt kiabálta valaki, hogy A háztető.... lelőttem... erre a válasz Booz részéről: baszki, én a B tetőn feküdtem!  Utána Piri jön A-ból B-be.. sunnyog a katlan tetején még a kijáratnál.... Nekem sem kellett több.. palánk mögül 1 minta fejes... repkedett a b+ a részemről, a sorry mellé..  
- 

PyroS senior tag válasz  SipiBcs

üzenetére SipiBcs

üzenetéreNem is vagyok gonosz    . .
 Ovecs megtaláltam neked a ChinPokoMon-t .Bali : emlékszem is egy-két profi TK-ra  .Tegnap este már nem is tudom li öldösött közülünk de röhögtünk megint egy jó adagot .Tegnap este már nem is tudom li öldösött közülünk de röhögtünk megint egy jó adagot . .
- 

Balinov titán TK-ban en meno voltam...  de ugy tunik, lett melto utodom.. de ugy tunik, lett melto utodom.. 
- 

horyk senior tag THNX a wart ! A vegyesvágott hogy sikerült mert a netem széthullott és nem tudtam visszamenni.  
- 

kavicssli addikt Pikáccccsúúúúú! Thx a WARt!   
- 

SipiBcs őstag Tényleg kemény lehet az az almapálesz..... az utolsót nyertük...  Közben rájöttem, hogy te abból kimaradtál, dejazé ezt már nem törlöm...  De tényleg nem ment rosszul, annak ellenére, hogy az első 2 buktuk. De vegyük tudomásul... hogy keveset játszunk ahoz, hogy ne LOW- kategóriában szerepeljünk, mint clan. De tényleg nem ment rosszul, annak ellenére, hogy az első 2 buktuk. De vegyük tudomásul... hogy keveset játszunk ahoz, hogy ne LOW- kategóriában szerepeljünk, mint clan. Nekem 1 valamivel van gondom, ez pedig az, hogy adjuk már meg egymásnak a tiszteletet TS-en... Felnőttek vagyunk minannyian, nem pisis teenagerek... Peace... 
 (kihangsúlyozom, hogy nem nekem szóltak be)
- 

gyerpi aktív tag sziasztok! 
 jó régen jártam itt de nem sok időm van mostanában még játszani sem még játszani sem
 hétvégén is almát szedtem és daráltam, hogy legyen jófajta 52 fokos almalé 
- 

horyk senior tag válasz  Sirandrish

üzenetére Sirandrish

üzenetéreÉS vajon azt mire értette hogy 5000-ért komplett-et is kaphattam volna    
- 

horyk senior tag válasz  Sirandrish

üzenetére Sirandrish

üzenetéreRohadjon meg a Néni a sarkon, hát nem a LagziLajcsi volt a CD-n !   
 Ehh, kidobtam 3500pézt ! Asszem marad az Ncore.  
- 

PyroS senior tag válasz  Sirandrish

üzenetére Sirandrish

üzenetéreA top5-ban benne van  . .
- 

üzenetére Sirandrish

üzenetéreAz Ncore-on már fennt van.  
- 

horyk senior tag Üdv ! Lenne kedvetek warozni ellenünk  
 SirAndrish : + 1 szavazat 
- 

üzenetére Sirandrish

üzenetéreYes,yes,yes  .A maxi cd mikor jön ki? .A maxi cd mikor jön ki?
- 

Sirandrish legenda a népért mindent..skubi aláirás  
- 

üzenetére Sirandrish

üzenetéreEgy szavazat : Bannandrishtól "a bannol fiju gyöjj vissza...hová repülsz mond hová...gyöjj" című számra.  
- 

üzenetére Sirandrish

üzenetéreNagyon egyszerű a dolog: vonzod a BANN-okat    . A neved legyen ezentúl Bannandrish . A neved legyen ezentúl Bannandrish . .
- 

Balinov titán válasz  Sirandrish

üzenetére Sirandrish

üzenetéreugyamma.mindenki lehet rossz passzban.  
- 

üzenetére Sirandrish

üzenetérenade a kettonek mar volt warn/ban eloelete...  
- 

üzenetére Sirandrish

üzenetéreHello. Pedig meg sem érdemelted a bannt    . .Végre sikerült megoldanom a Cod4-es problémámat.Viszont nem találom a mentésemet szóval elveszett a szintem    . .
- 

üzenetére Sirandrish

üzenetéremint a ge**is bugyi.. 
- 

üzenetére Sirandrish

üzenetére marhaa... marhaa... egyebkent nem is volt olyan veszes a hetvege a WaW topikban, emlekszem Doom 3 meg a GTA SA megjelenesekor csak ugy ropkodtek a warnok,tempbannok.. egyebkent nem is volt olyan veszes a hetvege a WaW topikban, emlekszem Doom 3 meg a GTA SA megjelenesekor csak ugy ropkodtek a warnok,tempbannok..
- 

üzenetére Sirandrish

üzenetéremiert beszelsz felteteles modban, Sir? Hat nem kaptal tempbant a hetvegen?  
- 

ovecs senior tag Én már "meg is rendeltem a cod5 öt"  , szóval tudjátok, hogy pénzt ki nem adok játékra, de este tesztelem a teljes verziót , szóval tudjátok, hogy pénzt ki nem adok játékra, de este tesztelem a teljes verziót  
 Kicseréltem a monitorom az asszonyéval, így a 17colos 12ms samu helyett most van egy 19 colos 5ms samu monitorom remélem ettől majd jobban megy a gém remélem ettől majd jobban megy a gém
- 

Balinov titán fiuk,most be kell futnom a citybe faternak MU mezt venni,de delutan nincs vkinek egy kis COD2 S&D-hez kedve? ja,es P2P boltokban ma mar lattam a World at War teljest. 
- 

kavicssli addikt 
- 

kavicssli addikt Ebben a klánban mindenki meghalt?  5 napja senki nem írt semmit! 5 napja senki nem írt semmit! 
- 

üzenetére Sirandrish

üzenetérehat, itt nem nagyon volt valasztasom. 3mbit/30giga korlatos ADSL 33€-ert vagy ez a 20mbit korlatlan ingyen wifi routerrel 42€-ert... 
- 

üzenetére Sirandrish

üzenetéreilyen szempontbol otthon jobb a kinalat es az ar/ertek arany.. otthon 20/1.5-os korlatlan UPC van. aki hasznal cFost cFosSpeedet az elmondhatna, hogy lehetne-e nyerni par 10ms valaszidot a hasznalataval..  
- 

üzenetére Sirandrish

üzenetérebazzeg, 3ms ping...az komoly... nekem csak ilyen jut..  
 raadasul ez a ceges..otthon nem tudok 50 ala menni pingben..lehet cFosni kene a rendszert..
- 

Sirandrish legenda veletek is megosztom az Örömöm  
- 

ovecs senior tag Remek ez a cod5... még ki sem jött a játék, de wh már van hozzá  
 Az ilyen tegnapi kis majmokat is rákötném az ekére, aztán egész nap csak nyomnám a traktornak
- 

booz senior tag válasz  Sirandrish

üzenetére Sirandrish

üzenetéremire gondolsz  
- 

booz senior tag válasz  Sirandrish

üzenetére Sirandrish

üzenetéresemmiröl csak nemmentek ugy a dolgaink ahogy 1 évvel ezelött mindig a befásulás a feszültség igyhát ömondta ki hamarabb megelözött 1 nappal ez van majd jön másik vagy ha nem akkor joleszel teis  
- 

booz senior tag na mostmár nemlesz kihalt a topic mert ujra itt vagyok teljes gözzel  ennek örülök ennek örülök
 de aminek nem kidobott a hüle pitsa azt mondta nem megy igy tovább és egyedül neveli fel a gyereket na de majd az ügyvédnek lesz 1-2 szava hozzá azt hiszem na de majd az ügyvédnek lesz 1-2 szava hozzá azt hiszem![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) 
 este 19-00 után war kellene mert vérzik a szemem a gyilkolástol mindenkire számitok 
- 

Balinov titán Három feleség egy, aki nem rég ment férjhez, egy, aki pár éve már házas, 
 valamint egy, aki már 20 éve házasságban él, elhatározzák, hogy feldobják
 valamivel otthon a "sex-life"-ot. Abban egyeztek meg, hogy egy kis
 szado-mazo módszert alkalmaznak majd és az élmény után beszámolnak az
 eredményről.
 Egy hét múlva találkoznak és elmesélik mi történt:A "friss" házasságban élő hölgy azt mondja: Párom munkahelyén egy földig érő fekete bőrkabátban jelentem meg, becsuktam 
 az irodája ajtaját, majd amikor ledobtam magamról a szerkót és meglátta,
 hogy egy fekete bőr bikini van csak rajtam annyira felizgult, hogy az ostort
 már nem is kellett használnom, vad szeretkezésbe kezdtünk az íróasztalán.Aki már pár éve házasságban él a következőt mondta: Nekem is hasonló élményem volt, a párom miután hazajött munkából, én is 
 fekete bőrszerkóba várva álltam előtte, kettőt rácsaptam a fenekére a bőr
 ostorral, majd olyat szeretkeztünk, hogy egy második nászútra hívott.A harmadik, "rutinos" hölgy, némi tétovázás után őszintén bevallotta: Rengeteget terveztem. A gyerekeket lepasszoltam a nagyszülőknél. Parfümös, 
 olaj fürdőt vettem. Én is beöltöztem a bőrszerkóba, még egy fekete maszkot
 is fölvettem. Amikor az uram hazajött a munkából lezuttyant a fotelbe,
 megragadta a TV távirányítóját, majd amikor rám nézett csak annyit mondott:"Hé Batman, mi van vacsorára?" 
- 

ovecs senior tag Gyerekek am este kivágott a pb a ds szerverről... 
 megnéztem a pb t a gépemen erre ezt írja ki: This version of PBSetup is outdated. Please download a new version from http://www.evenbalance.com.szóval akkor most vmi újabb pb-t kell leszednem? 
- 

Balinov titán 
- 

Makaveli senior tag Hi! Felvettem egy-két demot ezzel a megoldással: /record; /stoprecord. Meg is vannak a demok, megvan a mappa, csak semmivel nem tom megnézni, hogy konvertáljam át, illetve hogy tudom, illetve milyen programot ajánlotok megvágásra? 
- 

athomi veterán Itt Magyarországon sokkal többről van szó, mint hogy drágább lesz minden, meg hogy sokak munkahelye megszűnik. Ez minden országot érint.   
 Nálunk most az a helyzet van, hogy megpecsételődött, az ország még 30 év múlva is egy büdös csóró állam lesz, aki tele van hitellel. Szvsz erről a magyar emberek tehetnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Pixel topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Kompakt vízhűtés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Elemlámpa, zseblámpa
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HP ProBook 430 G6 Celeron 4205U laptop
- OLCSÓBB 10.13.! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

.
 . 

2000ert meg lehet mast is csinal..
 2000ert meg lehet mast is csinal..  

Én a decembertől rettegek nagyon mert ultra cumi lesz annyit melózok majd! De a pénz mindig jól jön!
 Én a decembertől rettegek nagyon mert ultra cumi lesz annyit melózok majd! De a pénz mindig jól jön!  

De multival még nem próbálkoznék
 De multival még nem próbálkoznék  

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)