- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
Új hozzászólás Aktív témák
-
booz
senior tag
este lehet vevö lennék 1 warra
-
PyroS
senior tag
Hello.
A héten nem nagyon lesz időm játszani főleg a hétvégén.Most van nálunk a X. Siroki Motoros Hét és dolgozok végig
-
athomi
veterán
Mi ez a nagy felhajtás itt?
Tegnap csak toltam egy Cod4-es war-t is.
Bár az esti Cod2-es jobban ízlett.Sirandrish: Nyíregy fele soha nem járunk pecázni.
-
athomi
veterán
Firmware frissítés megtörtént a routeren. Kíváncsi leszek mi sült ki belőle.
-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #3675 üzenetére
Mondtam hogy jó.
Aztán negyed óra múlva hívtam, hogy nem megyek.
Most biztos ők is sértődöttek, mert a horgászatot én szervezgetem 2 hete, csak nappalra nem tudok kocsit kérni (csak estére).Ezzel a mondatoddal viszont nagyon egyetértek: "de ha annyira segítőkész akart volna lenni akkor felajánlja..."
-
BandiHUN
veterán
no elmentem nyaralni,jók legyetek,sok fraget mindenkinek!bocs,hogy tegnap már nem tudtam felmenni,de sok dolgom akadt még este is...
BB
-
-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #3673 üzenetére
Nem vágta volna le hogy mit akarok?
Azt hittem egyértelmű, ha felhívom azzal, hogy elég sok a cuccom. -
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #3671 üzenetére
Sajna még sem megyek.
Haverom jön kocsival. Úgy volt, hogy talizunk egy másik havernál ma reggel 9-kor. Reggel kiderült, hogy sok a cuccom, így felhívtam és jeleztem a problémám. Erre csak annyit mondott, hogy nem baj hozzam mindet. Eszébe sem jutott, hogy azért hívom, mert nem tudom levinni a találkozóhelyre a cuccaimat. 20km messzire megyünk, de egy 1.5 km-es kitérőre nem képes pedig fizetném az üzemanyagköltséget.
-
athomi
veterán
Megyek pecázni, remélem sok kapás lesz.
-
-
athomi
veterán
válasz
Balinov #3653 üzenetére
A 80-85-ös ping még egész jól játszható, kiflee-ék német szeróján is annyival szoktam játszani. Nem mondom, hogy olyan mint ha 40-50-es pinged lenne, de még bőven játszható.
A műtéttel minden rendben. Nem szeretnék pletykálkodni, majd jön és elmondja ha publikussá szeretné tenni.
-
Balinov
titán
valami lodsclarebit vagy mi miatt vagott ki megint a pb...kicsit szigoru nem?
-
-
athomi
veterán
Elég kihalt a totyik. Lesz ma vki? Mai programom törlődött, így itthon leszek.
-
athomi
veterán
válasz
BandiHUN #3639 üzenetére
Cod2-es szerver produkálta a 33-as pinget, de nyilván a pingünk az adott szervertől is függ. Nemrég egy másik szerveren 43-as pingem volt.
Cfosspeed-et nem teszek fel, 1 Mbit-es neten nálam soha semmit nem segített. Továbbá nem érzem szükségét szenvedni a programmal, ha nem megy 45-50 felé a pingem. 45-ös pingel már kiválóan lehet játszani.
-
BandiHUN
veterán
hol nézted,gémben?este nekem szokott a szerónkon ez alatt is lenni,asszem 25-27 között volt eddig a viszonylag folyamatos minimumom.a cfosspeed segit sokat,de érdemes naponta újrakalibrálni,mert ugye dinamikus ip,változó hálózati terhelések...mostanában úgy megyek codozni,hogy közvetlenül előtte kalibrálok újra,szabályok újraelemzése,és akkor tuti rendben van minden aznap este
-
BandiHUN
veterán
hát az szivás....de szerintem állj neki.az miatt is lehet pangás,hogy már nem kell csinálni a firmware-on semmit...gyárilag manapság az eszközök 99,9%-a elavult firmware szempontból,elég,ha csak akár az alaplapot nézzük.de nekem pl.a samsung iróm is átment 2 év alatt 9firmwarecserén,az nec iró fél év alatt 3szor,és mindegyik javitott valamit,ha mást nem is a holtidőkön,ami a lemez berakása és az irás tényleges kezdése között van,stb...
-
athomi
veterán
válasz
BandiHUN #3635 üzenetére
Igen, a Firmware frissítés az utolsó lehetőség, de sajnos elég régi a legutolsó Firmware, valamikor 2006 közepén adták ki. Remélhetőleg egy régebbi van a routeremen, bár eddig jól ment, így kicsi az esélye, hogy rendbe hozza vagy csak átmeneti tünetápolásnak lesz jó.
A legvalószínűbb, hogy kuka, mivel lejárt a garancia. Esetleg kimegyek a használt cikk-piacra és elsózom 2-3k-ért. -
BandiHUN
veterán
esetleg megnézhetnéd,nem kellen-e rajta firmware-t frissiteni....az enyém megért kábé 6 frissitést fél év alatt,mire 100%-os lett,de 1éve a gyártó honlapja felé se néztem azóta,semmi gond vele.de előtte pl.az enyém spontán dobálta el a kapcsolatot lanon és wlanon is 1-2 másodpercekre,vagy ritkábban kiakadt,és nem ment át rajta a net,csak restarttal ment újra.megfingatta a sok egyidejű kapcsolat is.mostmár régen kutya baja...
-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #3633 üzenetére
Stabil 33-as pingem van!!!
-
athomi
veterán
Most router nélkül próbálok egy kicsit játszani. Kezem összeteszem, hogy ne legyenek kifagyásaim. Ha nem lesznek, akkor viszem vissza a routert.
-
athomi
veterán
WARON NEM ÁLLUNK KI SPECTATORBA!
-
gyerpi
aktív tag
no egyszóval nem rossz
100 fps átlag palyától függetlenül -
ovecs
senior tag
-
gyerpi
aktív tag
válasz
kavicssli #3614 üzenetére
hát magam sem tudom még mert csak most jött meg a kártya és melóba vagyok nem tudom kipróbálni majd 3 után
mondjuk minden kép az árnyékot használnám mert néha hasznos
legalább is azt mondják a cod4 guruk
ja és kell win reinstall vagy ha nvidia volt eddig is akkor nem -
gyerpi
aktív tag
hát elég baj, de tervbe vettem a proci vételt is, de csak nyaralás után már ez is eléggé megnyirbálta a család költségvetését
hát natívban játszom 1400:900, de ha már 100- on felül lesz az már jó nekem
eddig nagyon ingadozott 35-140 ig remélem 100 alul nem nagyon lesz sehol -
gyerpi
aktív tag
köszi mindenkinek
még egy kérdés : mennyire fogja majd a pentium 4-em a kártyát -
kavicssli
addikt
-
PyroS
senior tag
Akkor bocsánat
megint nem vettem be a Cavintonomat
.
Gyepri: igen mind a két molex csatit dugd a tápra.
Kavicssli: Van egy olyan beállítás,hogy a hangodra vagy egy billentyű lenyomásra működjön a mikrofonod.Próbáld úgy ki,hogy beállítasz valamilyen gombot,hogy arra kapcsoljon be a mikrofonod.Vagy pedig a mikrofon érzékenységen kell állítani.
-
kavicssli
addikt
tegnap próbáltuk volna Andrishhal megcsinálni a TS-em de valami gebasz van!Azt mitől lehet hogy ő hallja azt pl hogy a winampba mit hallgatok viszont amit mondok neki azt nem hallja!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Keychron Q8 halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet + második csere belső
- Vegyes szimulátoros kiegészítők
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-13700H 16/1TB Iris Xe 3K+
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest