Új hozzászólás Aktív témák
-
PyroS
senior tag
válasz
Sirandrish #5197 üzenetére
Ha valaki többet szeretne látni az küldjön egy emelt días sms-t a 0690/555-555-re NYEV Extra szöveggel
.
-
PyroS
senior tag
válasz
Sirandrish #5195 üzenetére
A többi az már 18 éven felüli és a fizetős kategóriába esik
.
-
CséZé
őstag
Én meg csodálkozom h miért nincs napokig élet a topicba
-
athomi
veterán
tessék a képeket felfele tölteni
-
ovecs
senior tag
Én most értem haza, király volt
Útközben találkoztunk 2 vasúti rendőrrel isszóval király volt
Egyetlen negatívum, hogy lépcsőn volt pár jégfoltKépek hamarosan tolom felfelé
-
SipiBcs
őstag
-
PyroS
senior tag
Hello mindenkinek.
Most értem haza az Első NYEV-es találkozóról
.ISZONYATOSAN jó buli volt
.Nagyon szépen köszönjük Gyerpinek és a családjának ezt a hétvégét
.Szuper kaja és szuper ellátás volt
.
-
BandiHUN
veterán
megvan az új gigabyte GV-R485MC-1GH 4850-em!
multicore,passziv hűtés,1giga...
persze azért ez ebben a formában ez nemigen lehetséges ugye,ezért lapult a dobozban egy Noctua NF-S12 venti is,1200on sincs semmi hangja,nagyon durva...sajna mivel ma videóvágás+kódolás a program(haver lagzi),sajna maradnak a dobozban
holnap meg későn jövök haza,úgyhogy örólök,ha be tudok végre lesni egy warra estére,sajna egész héten tettek róla,hogy csak aludni járjak szinte haza a melóhelyről
sry,ha hiányoztam volna esetleg valakinek...TS reget azé' csinálok,akinek kell,szóljatok
-
booz
senior tag
válasz
Sirandrish #5175 üzenetére
pass ezen nemgondolkodtam még
-
booz
senior tag
válasz
Sirandrish #5173 üzenetére
samu 226bw
-
booz
senior tag
válasz
Sirandrish #5164 üzenetére
mihez wii?
szartol a rakétáig minden -
booz
senior tag
itt az uj laptopom
csak nem piros hanem citromsárga -
Balinov
titán
szevasztok!
-
booz
senior tag
hello ma ráérek gamelni ha valakit érdekel
-
Sirandrish
legenda
nemtudom kinek mennyire hiányoznék de több mint valószinü hogy én sem jutok el a hétvégén
-
gyerpi
aktív tag
Hunor: hogy döntöttél mert ha eljutsz Bánréveig akkor kiszaladok érted
-
Boci_83
őstag
Egyre kisebb esélyét látom annak hogy megúszom a 7végi munkát.
Ez esetben sajnos nem tudok menni a talira...
Majd ha tudok valami biztosat jelzem.
-
BandiHUN
veterán
már nem gond,a tiéddel csináltam magamnak egy admin logint,tehát most már nekem is lehet szólni,hogyha valakinek kell reg,a szobákat,kódolást beállitottam...aki nem ér rá feljönni,vagy nem akar vadászni rám,mikor érek rá,az küldjön pm-et a kivánt user-pass-al(az user nem ugyanaz,mint a nickname,a csinált loginnel azként megy a belépés,amilyen név meg lesz adva a nickname-nél)
-
booz
senior tag
valaki feljöhetne a tsre hogy adjak neki jogokat mert lassan igencsak mennem kéne
hahóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó -
booz
senior tag
valaki ts esetleg beszélgetni van kedvem
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #5144 üzenetére
tudom,tudom..
egyebkent nem az a bajom, hogy ilyen aron van az E5200,hanem hogy az E2x00-ek vannak tularaza (valszeg beragadt keszlet), meg az, hogy az E7*00-ek/E8*00-ek dragak. kb megegyszer annyi, mint az E5x00
-
athomi
veterán
látom nagyon sokan beindultak a cod2-től
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #5139 üzenetére
most olvasom az E5xxx topikot, a 12.5-os szorzo miatt 3,2-3,5 korul szepen mendegelnek, tulfesz nelkul. Egyebkent ahonnet vennem az E2200 box az 67€, mig az E5200 meg 69€, es azert kell az a +1mb L2 cache..Hutest en is le akarom cserelni, de nem most, 1,max 2 honapig kibirom a gyari hutovel is.
-
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #5133 üzenetére
...es Degecen szuletett..
-
athomi
veterán
Ha esetleg szeretnétek egyszer Cod2-es wart játszani, arra szívesen beugrózom szükség esetén. Kiflee hozzászólásából jutott eszembe.
-
Balinov
titán
Szia Pyros,
koszonom kerdesedet, sehogy. A keret megvan kb, mar csak valami konkretumot kene kisakkozni, mert mar csak 2 het fizuig, es akkor megrendelhetem a csaladi koltsegvetes szerint a masinkat. Perpillanat a netet faragom, mert nem az igazi.
Juteszembe, van itt aki ert routerekhez, torrent kliensekhez es halozatokhoz?
-
Balinov
titán
szepjoreggelt kivanok.
-
athomi
veterán
válasz
Balinov #5122 üzenetére
Én konzolból szoktam állítani, jobb mint lelépkedni asztalra.
Főbb parancsok:
/rcon login rconpass (megj.: ahhoz, hogy kezelhesd a szervert ezt be kell írnod)
/rcon g_gametype SD (megj.:TDM, DM, CTF, HQ)
/rcon map mp_mapname (Dawnville, Toujane, Burgundy stb.)
/rcon pam_mode CB
/rcon pam_mode pub -
BandiHUN
veterán
válasz
Balinov #5115 üzenetére
elvileg 10 körös,de elég karcsú a cfg,amit adtak hozzá,még fel kell mennem majd valahová leszedni egy normálisat.vagyis mivel még nem vágom a cod2-t teljesen,lehetnek hibák a dologban,igérem javitva lesz hamarosan...de legalább egy jót játszottatok
rcon ugyanaz,mint a másikon,és a honlapunkról leszedhető miniadmin is kezeli rendesen,használjátok nyugodtan,sajna egyszerűen nincs időm most co4-esként nyúzni amúgy se,üresen meg ne álljon,arra senki se lép fel..ha Hunor segit,be lehet lőni cod2 warra is vagy mittudomén,egyelőre cod2 marad,az bizti.meghát várom a javaslatokat,modok,stb ügyben,aki tájékozottabb cod2 ügyben,én azt csak pubon nyomtam,99% TDM,2-3 kedvenc,jó szerón...
-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #5118 üzenetére
cod2-ben nagyobb a késés ugyanakkor pinggel, mint cod4-ben
az okát nem tudom -
Sirandrish
legenda
nemtudom most perpill hogy cod2.nél hogy van de azért egy 80as pingel nem lehet érezni hogy később lő...legalábbis cod4-be..és ami mégjob...ha pl teszteled a 200as pinged az üres mapon..akkor pl lősz és pilla alatt látod hogy a falba furodik a skuló...de ha embert lősz akkor már mástészta...
-
PyroS
senior tag
Hello.
Sajna megint szarakodik a gépem
,nem tudom mikor tudom lecserélni az alaplapomat.Szóval nem tudom mikor tudok játszani végre.Tegnap letört a fogamból szóval most a fogorvost kell támogatnom némi pénzzel
.
-
booz
senior tag
bocsi fiuk de én nemtok menni a bulira mert melo ezerrel szálitanunk kell az auchannak 1200db toshiba lcd-t és ilyenkor felborul még a emésztésem is . de nektek jó szorakozást
hé amugy övecs merre van -
Boci_83
őstag
válasz
Sirandrish #5103 üzenetére
Jó akkor a kávé van benne ebben az időben.
Gyerpi: 95 % hogy ott leszek!Sörön kívül mit vigyünk? Enni is kellene, nem csak inni, Ti lehet hogy bírjátok 2 napon keresztül az ivást kaja nélkül,
én nem biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HomeAssistant-hez ideális: Beelink N3450 PC, 6 / 128 GB, Foxpost az árban
- i7-13700 / Z790 / 16 GB DDR4 / 256 GB SSD / 4 TB HDD / RM750X félkonfig
- Dobozos Új gamer MSI Katana 15 /i7-12650H/16GB/1TB SSD/RTX 4070 8GB GB/144Hz/Gari
- Huawei Watch Fit 4 Pro 3 év garancia, Huawe Freebuds 2
- Xiaomi Redmi 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest