- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
-
Balinov
titán
szevasztok!
-
athomi
veterán
Nem dobhatott ki a PB, mert át sem lehetett állítani 100-ról! Beírtad konzolba a /cl_maxpackets 60-at, de ugyanúgy marad 100-on. Írtam nekik mi ez a hülyeség, természetesen hallgattak mint a sír. Játék közben megemlítettem nekik a Fair Play-t, majd a válasz az lett, hogy vegyek jobb netet. Amúgy a HES klán volt, el kéne hívni őket rendes szeróra és jól elverni.
-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #4991 üzenetére
Azzal, hogy vagyunk jópáran, akiknek a 100-as maxpackets sürjen 500 feletti pinget eredményez, ha pedig TS-elsz is közben, akkor garantált a 900-as ping. Csupán erről van szó. Nem véletlen, hogy PAM módban 60-100-ig lehet állítani az értéket.
-
Boci_83
őstag
Gyerpi! Boldogultatok a promod3f-el?
-
Kavicsusz
tag
Sziasztok!
Valaki letudja írni annak a szerótoknak ahol cod2-es?
-
bigdigit
addikt
helo
vettem egy új 4870x2-őt.eddig mindig nvidiás voltam.
mennék fel serverre erre mindig dx runtime errorral le áll.van valami külön ati okosság? -
PyroS
senior tag
Hello.
Újra működik a gépem
.De,hogy mi volt a gond azt nem tudom.Bevittem Yakohoz a gépem.Ott is ugyanazt csinálta,csak villogott a monitor.Aztán be Yako ugyan olyan vidkariját mint az enyém (Galaxy 8800Gt) és működött.Aztán az enyémet a az ő gépébe,szintén működött.Aztán vissza az én gépembe az én vidkarimat és az is működik
.Szóval este leszek
.
-
booz
senior tag
gyerekek megváltoztattam a ts passt NYEVTS re
ip pedig 62.112.194.109:8819 -
athomi
veterán
1 órát Cod2-őztem, TS-en is fent voltam és egyszer sem ment fel komolyabban a pingem. Egy-egy alkalommal felment 80-ra.
Nem értem én ezt. -
PyroS
senior tag
Hello.
Szerintem itt is érdeklődj LCD TV,tapasztalatok.
Szerintem a Samsung LCD egészen jók és nem is annyira drágák.Esetleg ezt a hirdetést nézd meg: Samsung LCD TV-ék
-
gyerpi
aktív tag
sziasztok !
elég sok dolgom van / pedig 2 hétig szabin is vagyok- de hát a melós ember azért vesz szabit, hogy dolgozhasson
/ mostanában azért nem vagyok
volna egy kérés elment e 72 cm -es philips tévém / belé vágott a villám/
ajánljatok valami olcsó és jó minőségű lcd tévét / főleg olcsó legyen/
-
yako
tag
Nos, igen.
Nekünk is UPC-s netünk van.
Nem tudom melyik, de 10Mb le, 1Mb fel a sebesség.
Eleinte én a wifi-s kapcsolat miatt laggoltam, de mióta húztam egy kábelt a router meg a gép közé, minden rendben.
Személy szerint én elégedett vagyok vele, kb 1 év alatt egyszer volt kiesés. -
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish #4956 üzenetére
Havernak itt Debibe semmi gondja nem volt a UPC nettel
-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #4956 üzenetére
mi baj van vele?
-
athomi
veterán
Sajnos a pingem még sem lett jó, ugyanúgy időnként felmegy stabil 900 körülire és sajna nem pár másodpercig, hanem 15-20 mp-ig tart.
UPC-vel van vkinek tapasztalata mennyire ad folyamatos netet?
-
Balinov
titán
Alakul, alakul. A konfig fobb parameterei mar kialakultak a fejemben, max az egyes hw elemek gyartoiban lehet elteres, meg remelem hgoy mennek itt is le az arak. Szeptemberben biztos nem meg, mert egy csomo mindent kell vennunk a kecoba, de legkesobb oktober kozepen, fizeteskor beujjitok..
-
athomi
veterán
10/10 lett a második map is, hála a lélekjelenlétemnek
Vacant volt a mapjuk, támadóban kezdtük. Én csipáztam és a kör kezdete után 20mp-vel már csak egyedül voltam.Ez így ment az első x körben, majd kezdtem kiakadni és szóltam, hogy 2 perc áll rendelkezésre.
Amúgy is elég ideges voltam az este, mert nem játszottam három napig tesóm miatt, persze tegnap este is netezett, bár mentségére tegnap volt is rá indoka.ovecs: Csak betetted a felfele nézős smiley-t és azt hittem rám célzol, mert pont én írtam utoljára üzenetet, szóval pont feletted voltam.
-
PyroS
senior tag
Jó reggelt.
Na mi lett a tegnap esti war végeredménye?Ovecs: az enyémet megkaptad ugye?
-
ovecs
senior tag
Jah remélem a szerverpénzt nem felejtettétek el aki még nem küldte
Tényleg nem sürgős, csak ne feledkezzetek emg róla
-
athomi
veterán
válasz
Balinov #4937 üzenetére
Amikor játszok, akkor a Rottert kiiktatom a rendszerből, mivel az 30 másodpercenkénti kifagyásokat produkál. Mondom, tegnap újratettem a gépet, majd felmentem egy szeróra és megoldódni látszódott a dolog, de sokáig nem tudtam tesztelni, mert kedves bátyám nekiállt szörfözni.
-
Balinov
titán
Kabelnet +rendelve, elvileg jovo kedden delutan jonnek bekotni.
-
athomi
veterán
Ma újratettem a gépet. Nem szeretném elkiabálni, de úgy néz ki az a komoly pingelés megszűnt.
-
ovecs
senior tag
Pedig Booz ból egy is sok volt
Boozbácsi vége a fiatalságnak, jöhet a barnapelenkaNa azért örülök, hogy te boldog vagy
-
PyroS
senior tag
Az aláírásotokban majd javítsátok át a Pub szeró IP-jét.
-
Balinov
titán
csuklott a tuzroka...
-
Balinov
titán
Joreggelt,Jonapot! Jelentem bekoltoztunk az uj albiba! Hullak vagyunk, de nagyjabol minden siman ment.
-
Balinov
titán
ezt elQrtad. Mindenesetre fogadd, fogadjatok gratulaciomat! Es vigyazz az asszonyra, megjobban!
-
booz
senior tag
na szevasztok nem vesztem én el csak az asszony tudjátok na meg a BABA AMINEK KURVÁRA ÖRÜLÖK
szóval nem tünök el örökre jövök amikor tudok
és ezt csak most tudtam meg juhéééééééééééééééééééééééééééééééééé -
athomi
veterán
Mircen elég húzós 5vs5 felett wart találni.
Játszanánk mi szívesen veletek, de a NYEV jelenleg nem túl aktív, ma este sem igen lesz játék, mivel többünk már jelezte, hogy más fele lesz.
Az esti csapat meg egy picit nagy falat lett volna nektek, mivel rajtam kívül Blizzard-osokból állt. -
PyroS
senior tag
Hello.
Sajna ma este sem leszek a gép közelébe.Megyünk vacsorázni Szlovákiába.Viszont vasárnap este már ráérek egy kis lövöldözésre.
-
athomi
veterán
válasz
BandiHUN #4908 üzenetére
Ne hari a tegnapiért. Mikor először írtál már tényleg le lett zsírozva egy 4v4. Közbe gyerpi is benézett TS-re és neki is csak ezt tudtuk mondani. Később a war végén megjött Andrish, így lettünk 5-en. Ezután sem neked, sem gyerpinek nem szóltunk. Hogy miért? Mert 6 v 6-ra nem lehet ellent találni.
Tegnap előtt sipi írt nekem lesz e játék. Mondtam neki nem valószínű, mert csak ketten vagyunk. Tegnap én próbáltam meg szervezni egy wart, írtam ovecsnek, de ő nem volt benne, mivel házibuliba volt hivatott. Felmértem a helyzetet és maradtam én, te és gyerpi. 3 v 3-at nem szívesen játszok, így rátok sem írtam, hanem elfigadtam kiflee ajánlatát. Kb. ennyi.
Ma este biztos nem leszek 8-9 után, mert barátaimmal leszek kicsit kocsmázni. 8 előttig benne vagyok a warba, ha lesz megfelelő emberkapacitás. -
athomi
veterán
Mi ez a nagy tolongás? Este lesz vki?
-
athomi
veterán
ovecs, elment
-
Balinov
titán
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #4901 üzenetére
nem azt mondom, hogy ujra megcsinalnam, mint 8-10eve, hogy minden hetvegen megraktuk a pupunkat haverokkal, de azert kozbekozbe egy evben ki kell engedni a gozt.na!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Napelem
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Filmvilág
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AliExpress tapasztalatok
- Projektor topic
- További aktív témák...
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest