Új hozzászólás Aktív témák
-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #5992 üzenetére
nem kell már neki az origi?
-
Boci_83
őstag
Nyevéknek is feltettem a szerverre a promod v4.02-t de nem indítottam el, mert nem tudok belépni az szerver adminotokba. Ha szeretnétek átkapcsolni a szervert akinek van jogosultsága lépjen be az Obinet oldalán, és a játékmodnál irja be hogy
promodv4.02 majd szerver restart. És az ismert parancsok miniadminba.. -
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #5996 üzenetére
en raallnek a dologra, ha ki tudunk Gergello-val egyket dolgot deriteni.
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #5994 üzenetére
kapcsolatfelvetel megtortent,Sir!
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #5992 üzenetére
jeleztem is fele a cod4 topikban benne.
-
PyroS
senior tag
Hello mindenkinek.
Azért az a tegnapi Bali féle "golyós" beszólás jó volt
.
Amúgy nekem bejött a Cod5,szeretem a II.Vh-ás dolgokat.Nekem megy a virágboltos változat multiba is.Van valakinek Gigabyte videokarija?Jó áron elvinnék a 8800Gt-et és kinézetem egy ilyet.
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #5988 üzenetére
az Erstenek.meg ilyen olyan celra,pl. tmobil domino feltoltes,szuloknek,stb.
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #5986 üzenetére
hatja...hogy rohadjanak meg. foleg, hogy havonta 1x mindig utalok haza,neha tobbszor is...mar egy E8200 arat otthagytam naluk...a semmiert..
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #5984 üzenetére
hat,ja, meg kicsit kellemetlen. nameg 2k HUFokat levesz a magyar Erste mindenegyes hazautalasnal...meg szerencse, hogy legalabb az Aer Lingusnal lehet hasznalni online ezt a szajbavert itteni fapados bankkartyat.
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #5981 üzenetére
nincs, 2x visszavagtak mar a kerelmemet a bankomnal,pedig mindkettonk fizuja havi rendszeresseggel odaerkezik, meg mar tobb, mint 6 honapja van ott accountom...birkak ezek...
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #5978 üzenetére
ennyit eszik az arnyek?
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #5976 üzenetére
Majd utanajarok az originek.Kell egy rohadt irorszagi rendes dombornyomott kartya es akkor nincs ilyen gondom.
Mi az a Gama(e)cube? Jaa...hogy Gamecube gammak erdekelnek? Lassan az osszes ilyen dublini bolt polcrendszeret ismerem, de GC cuccost nem lattam.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Balinov #5975 üzenetére
Biza a CoD4-be aktivizáld magad és akkor jöhetsz majd velünk minden nap
Amugy miért nem vetetel valakivel egyet akiben megbizol?
Hát elutalod neki a lét...megveszi...küldi a serialt...postán meg feladja a lemezt..persze ezt már csak akkor ha nagyon nincsen arrafele...
Használtan is lehet néha itt kapni 4-5K-ért...Force is így vette és tökéletes neki is
Gamacube-ra nincsenek ott gamek? illetve te tudsz ebayen vásárolni? és esetleg utánna nekem elküldeni?
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #5974 üzenetére
ujratoltott valtozat megvan, csak nem tudok vele multizni,pedig szivesen kiprobalnam. Mondjuk sok ertelme nem lenne,mert inkabb a 4-re fekszek ra, tegnap vegre kezdett normalisan menni, inkabb abban kene ujra fejlodnom. Szivem szerint azt vennem meg origiben, de voltam egy csomo boltban mult heten, de rohadtul nem kapni. Erdekes, egyebkent pc-s jatekokat sem nagyon kapni, max a mai huzocimek kb felet...bezzeg x-re,ps3-ra meg wii-re van polcszakadtaig.
Szombaton vettem hangszorot, ahoz kepest,hogy szinte a legolcsobb markas darab volt a pc world-ben szerintem rohadt jol szol
-
Balinov
titán
egy kerdes, 9k-t meger a World at War origi?
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #5967 üzenetére
reszemrol volt a szerencse ujra veletek warozni.Feltem tole, hogy harmatos teljesitmenyem visszatartja a csapatot a jo eredmenytol, de halistennek beleszaladt az ellen nem is olyan kevesszer a kosza toltenyeimbe
Beszolasok, hat, nem akartam nagyon hoborogni,meg a visszhangos ts-em is push to talk modban volt...utana persze elbol rajottem, hogy ott szabtam el, hogy be kellett volna dugni a fulest, igy tuti nem lett volna visszhang...
-
Sirandrish
legenda
egy élmény volt Balival is tolni...kár hogy nem volt sok ékes bezsólása
-
athomi
veterán
Látom már kiderült, hogy nem bírja a CL4-et 860Mhz-en. Úgy néz ki a GeiL már tényleg szutyok chip-eket használ, bár meglepő, hogy még ennyit sem bír. Régen még egy Value is bírta a 860Mhz-et CL4-ben.
A proci hőmérsékletét ne idle-ben nézd, hanem load-ban, tehát terhelés közben. Gondolom nem kell magyarázni miért.
A ramot meg ne erőltesd 2.3V-on, ha nem megy 2.1V-on, akkor hagyjad a fenébe. -
CséZé
őstag
válasz
SystemRoot #5962 üzenetére
na és azt h csináljam?
booz: nem megy 2.1v-on sem CL4-et
egyébként lefuttattam egy egy blend - stress--t orthossal fél óra alatt nem volt hiba és a cpu 56°C-os volt a maximum.
-
booz
senior tag
kispofám tedd cl4-4-4-12 és 2.1v re és hagyd ugy 860on 1:2 arány hibátlan baja nem lesz hidd el
sött 2,3v is birnia kéne -
CséZé
őstag
válasz
SystemRoot #5960 üzenetére
akkor hagyjam 860Mhz-en CL5-ben?
-
CséZé
őstag
1, na az van h megvan a 3ghz, viszont a ram-ok időzítése 4-4-4-12ről visszaugrott 5-5-5-15re
de most már nem 400 hanem 480mhz-en mennek, mit gondoltok bírná így is a CL4-et?
2, melyik az a hőmérséklet amit még nyugodtan elbír a proci károsodás nélkül hosszabb távon? most jelenleg idle-ben 40°C-osak a magok, úgy mint a tuning nélkül.
3, volt ott a bios-ban vmi power ehnaced is amit standardról átállított a másodikra (nem jut eszembe mi volt az) a harmadikra emlékszem az volt extreme. És mi lenne az?
4, mennyi az ideális FSB-DRAM arány? nekem most 1:2.
5, -
-
CséZé
őstag
látom h itt nagyobb a nyüsgés mint a másik topicba.
az lenne a kérdés h merjem-e 2.5ghz-ről 3-ra húzni a procit gyári hűtővel? -
booz
senior tag
televan a tököm az öszes autó piacossal senki nemakar két ünnep között dolgozni
-
Balinov
titán
felreertesz, Tomi, nem 200+ fpseket varok,csak stabil 125-t.
En is E5200-t akartam, csak ahonnet eredetileg jott volna a proci,lap,tap,huto,ott kitalaltak,hogy csak irorszagi bankkartyat fogadnak el, igy a komplett.ie-rol kellett rendelnem, ahol meg kifogytak az E5200-bol.
-
athomi
veterán
válasz
Balinov #5934 üzenetére
Ilyen beállítások mellett azért ne várj brutál FPS-eket (pl. 200). Ha nagyon a szépségre mész, akkor jó így, mert bőven játszható értékeket kapsz így is, de ha kicsit frag-re is szeretnél menni, akkor olyan beállításokat keress, ahol megvan a fix 125 FPS.
Én egy E5200-at vettem volna, mert árban alig van különbség az E2200-hoz képest. Több cache van benne, magasabb órajeleket lehet elérni vele alacsonyabb feszültségen, és kevésbé melegszik. Persze ahonnan rendelted nem tudom mennyi volt árban a különbség a kettő között.
-
ovecs
senior tag
Este lesz végre egy kis NYEV lövöldözés? Hiányzik a csapat
Aki még tartozik a védelmi pénzzel az küldje elseje után, különben ne csodálkozzon, ha megjelenik a háza előtt pár kellemetlen külsejű ukrán fiatalember
Bali nekem ott szinte minden off
A shadows főleg, ha azt kikapcsolod, akkor+100-150 fps -
Balinov
titán
Giga P45-DS3R+E2200@3.2Ghz, 2x2GB 800-as Geil, Asus HD4870, 22" viewsonic (1680*1050),Samsung F1...
a felbontas 1650*1080. screenek a beallitasokrol
1,2ha maxfps 250-t irok be, picit jobban ill. nagyobb ertekek kozt ugral,h a 125-t, akkor van ez a 91FPS. a VGA alapon jar,Vista x64, catalyst 8.12-es,hotfixek nelkuli.CCC-ben teljesen default beallitasok vannak.
Valami tipp? Ja, es COD2-ben is nagyjabol ilyen ertekeket kapok.
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #5929 üzenetére
91fpsem van, maxfps 125-nel. beirtam a 250-est elobb, de akkor jobban elkezdett ugralni
-
BandiHUN
veterán
válasz
Balinov #5927 üzenetére
esetleg be lehet kapcsolva valami sync every frame vagy ilyesmi...sajna nincs fent a cod4,hogy megnézzem,mi is a neve az opciónak...másra nem tudok gondolni,a cpu és a vga limit azért nem ennyire keményen fixálják az fps-t,hanem pl.fal felé nézve felmegy duplára-triplára is,amig engedve van.
-
ovecs
senior tag
Na akkor mivel már mindenki gurul a bejglitől este lehetne egy kis lövöldözősdi!!!!
-
CséZé
őstag
Boldog Karácsonyt!
-
Boci_83
őstag
Boldog Békés Karácsonyt Mindenkinek!
-
Sirandrish
legenda
!!!Kellemes karácsonyi Ünnapeket kívánok minden kedves játszópajtásomnak és kedves családjának!!!
-
-
PyroS
senior tag
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok mindenkinek.
-
athomi
veterán
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket
Kívánok minen -=NYEV=- Tagnak és Családjának! -
ovecs
senior tag
Booz részvétem, remélem volt kötelezője.
Minden kedves klántagnak békés karácsonyi ünnepeket!
Ellátogatok a szüleimhez, így szombat/vasárnapig nem leszek
-
Balinov
titán
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- Xbox Ultimate előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged