- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- OLED monitor topik
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Androidos tablet topic
- Raspberry Pi
Új hozzászólás Aktív témák
-
athomi
veterán
válasz
Balinov #4598 üzenetére
Cod2-es "pályafutásom" egy Ati radeon HIS 9250SE kártyával kezdtem.
# Powered by ATI Radeon 9250 VPU - 240MHz
# 128MB-64bit DDR memory - 166MHz
# Four parallel pixel pipelines
# One parallel vertex processing engines
# SMARTSHADER™ 1.0
# SMOOTHVISION™ 1.0Sztem ez rosszabb, mint a tied. Füstben nálam is nagy gáz volt.
-
athomi
veterán
válasz
Balinov #4582 üzenetére
Nekem annyira nem tetszett, túl sok volt rajta a kemper.
Ami pedig ennél is rosszabb, hogy az .:MP:.-sek nem tesznek fel egyetlen szerverükre sem PAM-ot, így minden csupa füst, így nem lehet látna pont azokat, akik bújkálnak a sarkokban. Rendes OAM-os szerón kilőttem volna az összes mocskot a fészkéből.Napot ki lehet kapcsolni nyugodtan "/r_drawsun 0".
Füst alatt pályafüstöt értesz vagy pedig a shotgunnal eldobható füstre? A shotgunnal eldobható igen csak csalás lenne, de amúgy sem lehet kikapcsolni. A pályafüst meg csak a PAM nélküli vagy a régi PAM-os szervereken van (mint a tegnapi).
Fű meg nem sok pályán van a Cod2-ben, így kár ilyenen gondolkodnod. -
gyerpi
aktív tag
Hát OK ! én nem vagyok jogász csak mondom mi van a Duna innenső felén és tapasztalat egy pár kollégám már cserélt így le pár mobil már mint, hogy nem tudták 30 napon belül megjavítani és kaptak egy újat a kolléganőm pedig vissza kérte a pénzt ( az eredeti vételárat) és én is DVD lejátszót reklamáltam én kaptam egy újat a hibás helyett mert kicsúsztak a 30 napból.
tudnák negatív példát is felhozni, hogy keresnek kibúvót a kereskedők a garanciális javítás alól úgyhogy itt sem mindig fenékig tejföl a gariztatás, sőt inkább nyűg -
kerlac
őstag
ezért is gondolkodom a 4870-en inkább, bár az meg +37k. nézem még a 9800 GX2-t, amiből szintén az MSI (amit utálok ezek után) és az XFX (ezt nem is ismerem) gyártóé fizethető meg 70k körüli áron, a márkásabbak 100 körül vannak.
szó sincs levásárlásról, ők szépen megveszik tőlem a használt buherált 8800GT-met, én meg veszek új, garis, szűz 4870-et tőlük. csakis így. használt kártyát én nem veszek, de ezzel a sz** GT-vel sem akarok többet bajlódni.
-
athomi
veterán
+20k-val azért nem jobb a HD4850-es.
Ez a javítás pedig nekem gyanús, sztem csak tünetápolást végeztek rajta. Mivel garanciális ügyéntézésed volt a termékkel, így most a garanciaidő előröl kezdődik, tehát mostantól kezdve ismét 2év gari lenne a kártyán.
Levásárlást a magyar jogrendszer nem ismer (üvegvisszaváltás más tészta), így később ha a köv. kártyád is tönkremegy, akkor még rosszul is jöhetsz ki a dologból. -
kerlac
őstag
Gondolod nem böngészem a jogszabályokat? Ptk szerint " megfelelő határidőben" kell kijavítania vagy kicserélni, garanciális feltételek között nem szerepel határidő, zsóval hivatkozhatok EU-s normákra, csak kb kitörölhetem vele a se***-et. Pont tesznek rá, én meg pereskedjek egy videokártya miatt? hiába van igazam, jogi út egy kalap kakit nem ér, pláne ekkora érték miatt. (nyugi van kis tapszatlatom, jogász vónék..). Ezért is vagyok taj ideg. közben 4870-esben gondolkodok, akkor már olyan kártya kéne amivel legalább 1 évig elennék még, csak azaz 57k kicsit sok, ami -20k-val is 37k még, ezzel most meg nem számoltam....
megtartani meg nem szeretném, mert ha egyszer elromlott, tartok tőle, megint elfog, így meghirdetni nem akarom, ha ők veszik át, akkor meg tudják mi a stajsz, vállalják a kockázatot.
-
-
gyerpi
aktív tag
Én nem tudom nálatok milyen törvény van
, de nálunk ( mármint Szlovákiában ) olyan nincs, hogy 6 hét, 30 napon belül meg kell javítani - túlhaladja a 30 napot a szervizelés akkor a vásárló dönthet új kártya ugyanolyan vagy más fajta ugyan olyan áron vagy vissza a lóvé vagy drágább és a különbözetet kifizetem - de ez szerintem EU-s norma úgy hogy ez HU-ban is így kell, hogy legyen.
20 -ért felszámolja már ne haragudj, de nevetséges ő pedig 25 kilóért mint használtatjobbak most a Radeonok mint a NV, és főleg nagyon árbarát
de mintha a 4850 - es topicban azt olvastam, hogy gyári hűtőkkel elég meleg a kicsike úgy, hogy mindjárt hűtőcserével kell hogy indulj ami + 5 kiló -
kerlac
őstag
Sziasztok!
Jó sokáig eltűntem, mert egyrészt videokarim sem volt, másrészt sok dolgom akadt, ráadásul most mindjárt egy véleményt kérnék tőletek.
Sikerült az MSI-nek 6 hét alatt megjavítani a 8800GT kártyámat, így ugrott az újra való csere, azonban a bolt, ahol vettem, hajlandó beszámítani 20k értékben egy új kariba, ha veszek náluk. ATI Sapphire Radeon 4850 SE 40k, illetve a 4870 SE 57k-ba kerül náluk per pillanat. Igazándiból nem volt még ATI-m, de egyszer azt is ki kellene próbálni és a 8800GT-ben nem nagyon bízok már és félek eladni sem fogom tudni használtan ennél drágábban, így mindenképpen lecserélném.
Szerintetek?
-
gyerpi
aktív tag
válasz
horgaszb #4574 üzenetére
sok embert kidob ezzel a hibával md5tool, de lehet nem csalás ha nem csak ez
Ignoring MD5Tool queries:
A PB szerver a kliensen nem tudta lefuttatni az ellenőrzést, ez általában esszenciális fájlokat jelent. A szerveradminnak bele kellene nézni a pb konfigjába, ha kell módosítani azt. -
-
gyerpi
aktív tag
sziasztok !!!
egész hétvégén meló volt ! Esténként egy kis PUB, max 1 óra, de hamar abba hagytam mert hulla voltam szombaton is és vasárnap is, de ma már leszek és akár warozhatunk is
Booz: sry elfelejtettelek - kiment a fejemből hiogy priviben megadjam a TS IP-t meg a passt -
athomi
veterán
Azért nem vagyok aktív ma este, mert uncsim itt van nálunk a családjával. A gyerekei játszanak. Talán később leszek.
-
Balinov
titán
-
Balinov
titán
válasz
SipiBcs #4554 üzenetére
en is ruhellem oket, mint a szart. Foleg ami egyket egyesuleti kezelesu folyovizen tortenik ott gyor-moson-sopron megyeben abda kozeleben (raba,rabca,duna,mosoni duna,) Tavaly fogtak a vizirendorok Ovarnal par bandat, de amikor a HTSZ a legnagyobb rabsic, mindenki csak a vallat vonogatja.. 3km-es, halban gazdag Rabca szakaszt evente legalabb egyszer leveretnek villannyal a gec*ik..
-
athomi
veterán
Tök jó dolognak tartom a második szervert, csak a kutya nem fogja használni, főleg ha nem látja az xfire.
-
athomi
veterán
Ha este összejön annyi ember, hogy van lehetőségünk warra, akkor írjatok rám és ha ráérek megyek én is.
Csak a NyEV TS-t használom, mivel fix ip-vel és pass-val rendelkezik.
Amennyiben nincs meg a csapat a warhoz, megyek a Cod2-es csapatomhoz vagy beugrózom Cod4-ben ha hívnak. -
booz
senior tag
válasz
Sirandrish #4560 üzenetére
van esetleg valami uj ip vagy passz a ts hez
mert folyamatosan error -
booz
senior tag
válasz
Sirandrish #4557 üzenetére
ma igen akár több warra is
ja csak nekem nem mükszik a ts -
booz
senior tag
válasz
Sirandrish #4551 üzenetére
kettö fölösleges
-
booz
senior tag
-
SipiBcs
őstag
Booz és Lorenzo ne figyeljenek ide!
Megvan a tutti urak! A srácok bérelnek 1-1 server-t, mi meg lógatjuk a lábunkat! (mást akartam írni, de gondolom járnak ide kiskorúak is nem csak ilyen vénségek, mint mi)
Viccen kívül... találjátok ki a tuttit, én megyek utánatok!
Más: Éjjel fogtam egy 3,5 kg-os nyurgát..... húúúú... vagy 10 percig küzdöttem vele....
-
gyerpi
aktív tag
Maradhat a 2szeró csak olyan szolgáltat´tol kéne a 12-est bérelni ahol át lehet rakni cod2-re és ott mehet a custom map is Lorenzo kedvére kísérletezhet a módok közt is
ha kell akkor pedig lehet war szervernek használni is -
PyroS
senior tag
Jó estét mindenkinek.
Lopott wifiről jelentkezem a Balaton partjáról.Jó az idő és hideg a sör,ja és csinosak a lányok
.
-
Balinov
titán
válasz
BandiHUN #4537 üzenetére
tenyleg, ha mar modokrol beszelunk es COD2-rol. Nem letezik olyan COD2/4 mod, mint a Medal of Honorban a Freeze-Tag-Mod? Kicsit szvsz annak is olyan SD-s feelingje van, de az is legalabb olyan szorakoztato. Erre gondolok konkretan
-
BandiHUN
veterán
no igen,ebben is van valami
én is csak érdeklődöm,mert egyébként igyis-úgyis fogok egy szerót bérelni customolni,cod2-zni,csak azt akarom elkerülni,hogy ebből morgás legyen...de éppen ezért nem akarok senkire sem költséget terhelni.terv:cod2,extreme mod,k3 mod,custom mapok,zombie coop mod igény szerint.szeretnék saját magam is mapokat legalább moddolni,mondjuk nem úgy feltétlen,mint Pitbullos,inkább "hasznosabban"
nem bántás feléje...burkolt észrevétel.gondolok pl.olyanra,hogy a backlot2-höz hasonlóan bejárhatóvá tenni a mapokon minden épületet,ilyesmi.meg persze véres-hullás-horrorisztikus a zombihoz.a coopot ott is pl.lehet akár egyedül is játszani,már 2 emberrel is szórakoztató,van kihivás,ki birja tovább,és rangrendszer...kipróbáltam pl.milyen durva 400zombi ellen indulni egyedül
-
booz
senior tag
a huszas szero az marad ha kell egyedül csengetem mert sipinek igaza van kevés csitmentes sd szero létezik a miénk pedig az
-
SipiBcs
őstag
válasz
BandiHUN #4533 üzenetére
Nekem német szeró eszembe sem jutna! Én továbbra is a kettő mellett voksolnék.... a PUB és WAR servert támogatnám külön-külön, hisz szeretik a PUB szerverünket, ha felmegyünk 10 percen belül tele lesz. Nagyon kevés megbízható (csítermentes, nem anyázós) SD server van.... sajnos!
Amennyiben egy maradna és szeptembertől nagyobb elánnal warozunk, akkor kialakulhatna rendszeresen, hogy tele a szerver... mindenki élvezi a játékot... erre bedobjuk az admin dumát.... bocs... kidobunk mindenkit, mert a NYEV warozik! Hát.... nem sűrűn látogatnám a 2-3. alkalom után, ha "kívülálló" lennék!De természetesen meghajlok a többség akarata előtt amennyiben más döntés születne!
-
BandiHUN
veterán
egyébként még majd meg akarom kérdezni,hogy mennyi esélyt látnak abban az FPS-Centralosok,hogy hogyha kijön a cod5,az is bekerülne-e a repertoárba...akkor lenne az igazi
én mondom azért gondoltam,hogy intézek egy másikat,mert többünk felvetette,hogy nem kell 2 szerver,nekem viszont továbbra is piszkálják a fantáziám a custom mapok,sd-től eltérő módok és a modok is,igy viszont nem lenne az,hogy már megint barmolás van,stbstb,hanem akkor azt fizetem én,és aki akar,jön ott pubolni,cod2-zni,akármi.viszont akit nem érint,annak nem hoz feleslegesen többletköltséget,vagy esetleg pl.olyanon gondolkodik,hogy szivesebben fizetne egy német warszeróért,vagy akármi....csak gondoltam megemlitem a lehetőségeket,ezt a szolgáltatót tegnap találtam,és tudom,hogy lassacskán lejárnak a szerók,és téma is volt a változtatás,csak el lett napolva a dolog.
-
gyerpi
aktív tag
egy kis szórakozás következik
- Mi a kőműves szex?
- Mész a picsába.
Két női comb beszélget. Azt mondja az egyik:
- De rég találkoztunk!
Mire a másik:
- Mert mindig közbejön valami.ez is jó
Fiatal pár ül a parkban egy padon.
- Megmelegíthetem a kezem a lábad között? - kérdezi a fiú.
A lány bólint, majd néhány perc múlva megkérdi:
- A füled nem fázik?ez meg egyenesen bomba
Egy srác hazakíséri kedvesét. A kapualjban hanyag mozdulatokkal a falnak támaszkodik és eképp szól a lányhoz:
- Drágám, nem lenne kedved itt a sötét kapualjban egy kis szopáshoz?
- De ugyan, hogy gondolod? Még valaki meglát minket - válaszolja megszeppenve a szemérmes lány.
A srác folytatja az unszolást:
- De hát tudod, menyire szeretem. Kérlek! Naaaa!
A lány csak nem enged. A srác már mindent megígér, csak elégítse ki a lány a vágyait, de kedvese így sem hajlandó. Kb. 15 perc múlva megjelenik hálóingben a lány húga az ajtóban. Látszik rajta a kimerültség és idegesség. Ingerülten így szól:
- Az apám üzeni, hogy ha a nőverem nem hajlandó, akkor megteszem én vagy kijön ő és kiveri neked, csak vedd már végre le a kezed a rohadt kaputelefonról! -
gyerpi
aktív tag
-
gyerpi
aktív tag
válasz
BandiHUN #4523 üzenetére
ahogy már többször is írtam szerintem a 2 cod4-es szerver fölösleges, de a 20-as PUB szervert meghagynám és az lehetne a cod4-es war szerver is - kevés alkalommal van tele az csak akkor ha mi felmegyünk játszani és mivel az xfire-n látszik jönnek az emberek utánunk, de egy cod2-es szerverben benne volnék
-
Balinov
titán
Cod2 buliba benne lennek,akar anyagilag is, ha arrol van szo
Pyros: jo nyaralast, jot ne halljak rolad!
-
BandiHUN
veterán
az FPS-Centralon találtam olyan lehetőséget szerverre,aminél lehet a weboldalon váltani bármikor a cod-ok között,nem tudom,mennyire aktuális még a cod2-es szerver gondolata...
mondjuk kacérkodok a gondolattal,hogyha erre nem lesz igényhogy ha mást nem,bérelek egy kisebb szervert a nyevhez custom map+mod szerónak,lehet belevágok,hogy innen,és akkor lenne a cod2-re is lehetőség,de mivel tudom,nem érint mindenkit meg sem a custom,sem a zombi,sem a cod2,azért gondoltam sajátra,természetesen attól a klán nevére...
-
PyroS
senior tag
Jó estét mindenkinek.
Hello Ovecs.Üdv itthon.Azt hiszem átveszem tőled a staféta botot
.
Holnap reggel lelépek 10 napra nyaralni.Szóval mindenkinek fragben gazdag napokat kívánok.Ha minden jól megy akkor aug.31-én jövök vissza Cod4-re kiéhezve
.Ha találok wifis netet akkor jelenkezem.
Sipi:nekem is jöhet a privi minden féle zaftos történettel
.
Na sziasztok!
-
SipiBcs
őstag
-
ovecs
senior tag
Megjöttem, sajnos nincs májam és kicsit remegnek a kezeim, merrt 5 napja csak piáltam, pecáztam, fürödtem, de főleg az első
8 tól kis lődözésre szomjazok -
-
booz
senior tag
hello bello ma 1000-el benne vagyok a war-ban már 1 hete hogy nem jáccottam tegnap este furcsa is volt 1 kicsit az a sok fps
-
Balinov
titán
-
SipiBcs
őstag
Jó reggelt!
Kerülgetjük mindannyian egymást rendesen!
Én meg ma nem leszek! Meló ezerrel. Teljesen véletlen elvállaltam 1 vízparty, Szarvas melletti ma esti retró buli lebonyolítását!
Ráadásul a rádió égisze alatt!Tessék sajnálni!
Sok sör, sok bikinis leányzó, vízpart, retró zene.... hajjjderosszlesznekem!
-
PyroS
senior tag
Jó reggelt mindenkinek.
Ma este leszek én is.Benne vagyok én is egy jó kis lövödözésben
.
-
gyerpi
aktív tag
én voltam, igaz TS-en nem voltam, de kb. 1/2 8-tól puboltam valami cseh szerveren mivel a NYEV üres volt, de utána átmentem a NYEV-re SIPI-veô és utána te
nekem már este 10 óra után elég későn van a WAR-hoz mert másnap reggel meló
ma is leszek és ha gondoljátok warozhatunk is -
athomi
veterán
Úgy néz ki ez a pangás egyelőre marad a klán körül. Ma beszéltem Sipivel, megbeszéltünk egy wart megfelelő létszám esetén, de sajna nem jött össze.
Úgy néz ki szeptemberig biztosan ez várható. Jelenleg ovecs van oda, hamarosan Pyros megy el, majd én.
Sztem szeptember közepére lesz itt élet. -
Balinov
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Mobil flották
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- PlayStation 1 / 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motoros topic
- További aktív témák...
- ThinkPad T16 Gen2 16" FHD+ IPS érintő i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thin 15 B12VE 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest