- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- HP notebook topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen SSD-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Philips LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
sziasztok!esetleg ajánlom figyelmetekbe a paypalos fizetést itt,nem tudom,hányan vagytok rá,de semi perc alatt lehet paypalos accot csinálni,és szerintem benne lennének abban is,hogy külön-kűlön küldjétek el a totalhosting acc-jára a fejenkénti összeget,elmarad a bankos-átutalásos időrablás,és az is tud igy fizetni itt,akinek ugye mondjuk nincs neten átutalási lehetőséggel megtámogatott kártyája.én pl.10perc alatt letudtam a mi codwaw szerónk megrendelését a paypal regisztráció,kártyaellenőrzés,stb-vel együtt is.
-
BandiHUN
veterán
Boldog És Fragban Gazdag Újévet Mindenkinek!
-
BandiHUN
veterán
válasz
Balinov #5927 üzenetére
esetleg be lehet kapcsolva valami sync every frame vagy ilyesmi...sajna nincs fent a cod4,hogy megnézzem,mi is a neve az opciónak...másra nem tudok gondolni,a cpu és a vga limit azért nem ennyire keményen fixálják az fps-t,hanem pl.fal felé nézve felmegy duplára-triplára is,amig engedve van.
-
-
BandiHUN
veterán
válasz
Balinov #5881 üzenetére
jó multira is...csak inkább pubosabb.nagyobb mapok,több útvonal,nagyobb nyilt terek...inkább hentelésre az igazi,pubon mégjobban kéne az összmunka,mint a 4nél.viszont szerintem éppen ezért sokszor szórakoztató is tud lenni,nem egy kezdőnade-rohanás kombóval játszós,mint a 4,ahol már szinte mindenki tudja a pár kulcshelyet és kulcsnade-t,itt lehet sokat bújkálni,és nem szednek ki az első sarkon csipával sem.ennyi előnye mindenképp van.
-
BandiHUN
veterán
végülis azok a modok sem rosszak...a novemberdobby-t szerettem,csak kár,hogy a zombik special-ját nehéz előhozni,nem hat messzire,a jumpok meg azért pár mapon nagyon nagy előnyt adnak a szerencséseknek.a cod5 tartalmazna jó kis alapot,rendes karaktermodellt,stb,de nagyon visszafogja a dolgot,hogy még nincs linuxos szerveroldali,igy tudtommal pl.Magyarországon nem is lehet,csak előrendelésben szervert bérelni,és a 70ft-osok sem játszhatnak együtt az origisekkel.ha lesz linux,tuti változni fog,de szerintem kifejezetten a karácsonyi vásárlási hullámot akarták meglovagolni,hogy ne az legyen,mint a többi cod-nál,vagyis hogy tulképp pénzkidobás volt megvenni,egy szerencsésen generált key simán megfelel a legtöbb embernek a mai napig.én azért reménykedem,hogy még idén lesz a linuxból valami,állitólag már csak az activisionnak kellene engedélyezni,kész van.akinek meg komolyabban bejön a zombi,ott a left 4 dead,nagyon jó és hangulatos,csak drága ahhoz képest,hogy gyakorlatilag egy normálisan megcsinált half life 2 mod felturbózva.
-
BandiHUN
veterán
válasz
Balinov #5878 üzenetére
egyesek megengedtek maguknak olyan dolgokat,amiket másnak zavarónak vettek,szóvátettem,nem tetszett nekik,meg én sem,igy ennyi.lehet örülni.akinek hiányzom,annak sorry,akinek meg nem,az tehet amúgyis egy szivességet...egyelőre várom a cod5 linuxos szerveroldali megjelenését,mert már meg van rendelve a 26os cod5 szerver,oda szeretnék egy normális csapatot,ha összejön,ráuntam a cod4-re,mert a pub lósz...t sem ér,a cod5 zombija/coopja nagyon élvezetes,jobb,mint a cod4 hasonló modjai,+vettem egy left4deadet,ami szerintem minden codos zombisnak kötelező darab,és igy elvagyok.a war persze hiányzik,meg párótok társasága,de bizonyos emberek stilusa nagyon nem.ennyi.ha lesz cod5 szerver,remélem összefutunk majd még
-
BandiHUN
veterán
az a gond,hogy ez a szar olcsóbb,mint egy eredeti cod4...és sajna a játék amúgyis olyan,hogy simán tudsz generált keyyel játszani,mégha meg is vetted,nem kell kockáztatni kisebb warokon,waron nem látszik a szint eleve,a pb semmit nem ér,ráadásul kinek tűnik fel,ha valaki csak simán wallhackel,nem használ se aimot,semmi...ha nem kis 14éves suttyó,simán tud úgy játszani,hogy ne tűnjön fel,hogy mindig jó helyen van épp.és ehhez még tedd hozzá a szintén az oldalon fentlevő csoda cfg-ket,a görgőzést,stb...olyan ez is,mint az igazi sport,tisztán már esélytelen a legkisebb partin is indulni...1 hely maradt talán,ami még normális,az a lanparti,nem hozott géppel.de ott meg más disznóságok vannak,a sorsolásba,biráskodásba nyúlnak bele,laggoltatnak,stb...
-
BandiHUN
veterán
cod5 multi demó,kulcs hozzá:regisztráció a callofduty.com-on,majd belépés,fent a loginnál My account,majd itt az account/profile fül
-
BandiHUN
veterán
gyerekek,annyi a lényeg,elqrtuk,nem kicsit,nagyon...de lessz ez jobb is,kár hirtelen felindulásból bármit tenni,legközelebb jobbak lesznek a feltételek,elnézést kérek,ha valami beirást nem láttam,valamit nem hallottam,nem szoktam a ts mellett nézni a szöveget,sry
még mindig azt mondom,hogy alapvetően jó volt az este,és azért befigyelt a második mapon a kellemetlen ellenfél,a kezdőről,házból gépágyúzás+ a b felé útról való passziv lövöldözés a plant felé,amivel nem tudtunk mit kezdeni,mert a gépágyúst nem sikerült gránáttal sem kidobni,a folyosón meg 1 feküdt,1 meg a lépcső tetejéről osztotta az észt.ennyi volt a szopatás tárgya.ilyen is van.vacanton meg mivelünk nem nagyon tudtak mit kezdeni.
-
BandiHUN
veterán
de gondolod ez megoldás,hogy lelépsz a warról...te is ugyanúgy megpusztultál a rambóban,mint mindenki más,még nekem lett volna okom morogni,hogy ott állok a plant mellett,és már csak azt látom,hogy elhullott mindenki...tudtommal nem volt emlitve,hogy akkor mindenki B,én legalábbis nem hallottam ilyet,nem is ment a B felé a csapat,érdekes is lett volna B-zni,amikor simán látszott,hogy B felől jön 2+B emelet,csak a plantes seggét kellett volna fedezned,ha már olyan tisztán eljutsz addig,ahogy mondtad,mert furamód mégis mindig arról szedett le valaki engem plant közben.egyébként miután elmentél,még utána is hoztunk 2 kört,és ha nem mész el,nyerhettünk volna,erről ennyit.nem tudom,miért jók ezek a sztárallűrök,mondd ki,nem vagyunk elég jók neked és kész.én ennek ellenére élveztem,nem is ment rosszul,és nyerhető is lett volna....
-
BandiHUN
veterán
válasz
Balinov #5301 üzenetére
hmm...a meló elég sok volt,több,mint amire számitottunk,elég jól ráment a szombat,este 6-kor végeztünk...
de azért persze voltunk szétnézni,TERMÉSZETESEN fürdeni az óceánban(ami nem volt különösebb gond,mivel a szálloda kb.10m-re volt a parttól
csak le kellett slattyogni a partra egy törülközővel...
),nagyon szép hely,klasszisokkal jobb minden szempontból a görög tengerpartnál,sajna még más tengerpartra nem tudtam eljutni ezen kivül
,hétvégén majd természetesen dobok fel képeket
sajna ez a hetem sem igazán úgy alakult,mint ahogy szeretném,mert itthon is sok a meló,játszani pl.fel se jutottam...remélem megúszom a hétvégi melózást,és le tudunk pár kört zavarni a brigáddal,mert már hiányzik,remélhetőleg már a 4850-es karim segedelmével...
-
BandiHUN
veterán
sorry,én dolgozok mint az állat,ráadásul reggel 7-kor indulunk Barbadosra
szállodánk viszont a sok meló folyománya,hogy holnap lesz 1 hete,hogy a Gigabyte 4850 ott porosodik a dobozban,mert egyszerűen nem jutott rá idő
-
BandiHUN
veterán
megvan az új gigabyte GV-R485MC-1GH 4850-em!
multicore,passziv hűtés,1giga...
persze azért ez ebben a formában ez nemigen lehetséges ugye,ezért lapult a dobozban egy Noctua NF-S12 venti is,1200on sincs semmi hangja,nagyon durva...sajna mivel ma videóvágás+kódolás a program(haver lagzi),sajna maradnak a dobozban
holnap meg későn jövök haza,úgyhogy örólök,ha be tudok végre lesni egy warra estére,sajna egész héten tettek róla,hogy csak aludni járjak szinte haza a melóhelyről
sry,ha hiányoztam volna esetleg valakinek...TS reget azé' csinálok,akinek kell,szóljatok
-
BandiHUN
veterán
már nem gond,a tiéddel csináltam magamnak egy admin logint,tehát most már nekem is lehet szólni,hogyha valakinek kell reg,a szobákat,kódolást beállitottam...aki nem ér rá feljönni,vagy nem akar vadászni rám,mikor érek rá,az küldjön pm-et a kivánt user-pass-al(az user nem ugyanaz,mint a nickname,a csinált loginnel azként megy a belépés,amilyen név meg lesz adva a nickname-nél)
-
BandiHUN
veterán
válasz
Balinov #5115 üzenetére
elvileg 10 körös,de elég karcsú a cfg,amit adtak hozzá,még fel kell mennem majd valahová leszedni egy normálisat.vagyis mivel még nem vágom a cod2-t teljesen,lehetnek hibák a dologban,igérem javitva lesz hamarosan...de legalább egy jót játszottatok
rcon ugyanaz,mint a másikon,és a honlapunkról leszedhető miniadmin is kezeli rendesen,használjátok nyugodtan,sajna egyszerűen nincs időm most co4-esként nyúzni amúgy se,üresen meg ne álljon,arra senki se lép fel..ha Hunor segit,be lehet lőni cod2 warra is vagy mittudomén,egyelőre cod2 marad,az bizti.meghát várom a javaslatokat,modok,stb ügyben,aki tájékozottabb cod2 ügyben,én azt csak pubon nyomtam,99% TDM,2-3 kedvenc,jó szerón...
-
BandiHUN
veterán
de ha ezt ilyen könnyen ki tudod mondani,akkor már erőt is vehetnél magadon,hogy megoldd a netgondodat...avagy mégsem olyan jó és élvezetes velünk,hogy simán lemondasz róla
inkább csapj az asztalra a netszolgáltatódnál,ha már amúgyis felgyűlt a haragod,akar itt neked a fene rosszat,csak segiteni akarnánk,de hát lépni neked kell
,ha már nem segitenek a haverok tippjei,cfosspeed,router firmwareupdate....sorry,mi nem tudunk mit tenni.és ráadásul attól,hogy kilépsz,még egy centit sem lesz jobb a neted...
-
BandiHUN
veterán
válasz
Sirandrish #5061 üzenetére
én simán járok pubolni 128k fel+300k le egyéb forgalom mellett is,nem szokott az se laggolni,csak 32-es szerver felett.pedig nekem csak 4mega/256 van,rém kicsi a feltöltés.ráadásul ez a mocsok Fibernet a 8 mega mellé is csak 384k-t ad,nem is éri meg feljebb váltani,a 10es mellé is csak 512 jár,csakhát az meg már 12ezer...előnye mondjuk,hogy stabil és kicsi mindig a ping
-
BandiHUN
veterán
ha szar a neted,vagy nem tudod megoldani a családban,hogy ne akkor legyen letölthetnékje mindenkinek,amikor te játszanál,az nem a maxpackets hibája...
megoldás:NetLimiter a tesódnak,hogy neked maradjon mondjuk fixen 1megabit/128,ami szépen elég,én másfél/128-on kezdtem annó,remekül ment...neked meg szólni a szar szolgáltatás miatt/kidobni a hibás hardvert...
-
BandiHUN
veterán
sry a pb bannolós üzikért,tegnap csináltam a szerók rendezgetését a pbbanson és a honlapon is,és úgy maradt a globális bann kiiratás,mert nem lehet editálni,törölni kellett a régit,és a mostanikat beregelni...
de javitva.
-
BandiHUN
veterán
egyébként van promodunk is,aki esetleg nem tudná,behivása:promod3_final az fgc oldalán a saját modnál.elvileg megy,nem emlékszem,játszottunk-e már rajta.mivel most épp sehol senki,és úgyis pamon maradt,most át is raktam,teszt céljából
-
BandiHUN
veterán
most mit pöcsöljek,kikerekitem...szopsz te eleget az utánajárással...meghát most akkor menjek a bankba úgy,hogy 1925,50-et szeretnék utalni?
igyis égő,hogy beslattyogsz,mindenki százezrekkel játszik bent előtted,te meg benyögöd,hogy "csókom' teccene tudni utalni kétezer forintot?"
filóztam is,hogy nyomok egy 10est,csak ne kelljen égőzni egy évig legalább....
-
BandiHUN
veterán
nem gond,nincs harag,csak nem értem,miért nem birtad ki azt a 15 percet,vagy fújhattuk volna le eleve,de ez tényleg gáz volt,főleg a ts miatt,meghát mondogattad is ráadásul,hogy hörcsögözöl meg barinőzöl,ha épp az ember visszazökkent volna.tudom durvaság,de tényleg nem múlt volna ezen a negyedórán semmi a hörcsögnek,főleg hogy csak reggel viszed orvoshoz is.ez nem olyan,mint a macska/kutya,hogy felfogja,hogy gazdája van,és törődni kell vele...
-
BandiHUN
veterán
no most jön egy igazi durvaság...aki vadászik egy igazi jó kis csúszós egérpadra,az próbálja ki az itt található 199ft-os "étkezési alátét"-et,amin a coffee felirat van
durva,de nincs az a razer teflonos alulap(tegnap próbálgattam a médiában a razer cuccokat,meg ezt is),amin igy megy az egér...nem röhögni(nagyon
),de aki teheti,próbálja ki...lehet nem tartós,de mégiscsak 200ft.azt tudom,hogy én piszok rég vadászok ilyesmire,mert nekem nagyon fogósnak tűnik még a razer mantis speed is,meg az egérből is kikaptam a súlyt is,hogy jobban menjen,de csak nem volt az igazi...
-
BandiHUN
veterán
fent van a promod3_final a waron is és a pubon is,inditani is igy kell az fgc oldalán
-
BandiHUN
veterán
válasz
SipiBcs #4778 üzenetére
List of features (compared to PAM 4.01)
Sounds and music
• All maps have ambient noise removed
• Leader dialog has been removed from the game
• Music has been removed from the game
• A neutral commentator has been addedGameplay and Balancing
• The SMG class has been reduced in power
• The snipers hitboxes will now tag less
• The AWP fix has been implemented
• The nosway fix has been implemented
• Registration has been optimised for all classes
• Flash bangs now are more direction dependant
• The bomb can now be dropped in SD
• Knife automelee and lunge has been removed
• The shotgun grip was removedez van a legújabb promod 3 finalban....
-
BandiHUN
veterán
-
BandiHUN
veterán
válasz
Balinov #4786 üzenetére
amikor a nevedet irod be,ott nyomsz alt gr+3-as gombot,majd a szinnek megfelelő számot a kivánt betűk elé.az adott szin a további összes betűnél megváltozik,vagyis nem betűnként kell 1-1 kód,hanem csak oda,ahol váltani akarsz másik szinte,az alt gr+3 minden szinváltásnál kell,nem csak a számok!
^1 = Piros
^2 = Zöld
^3 = Sárga
^4 = Kék
^5 = Cian
^6 = Rózsaszín
^7 = Fehér
^8 = VilágosKÉK
^9 = Szürke
^0 = Fekete -
BandiHUN
veterán
lehetne puffogtatni...csak majd utána kell néznem,mi is kell egy cod2-es szeróra,ott milyen PAM van,stb...most épp még addig jutottam,hogy végre feldobtam egy cod4-es Search and Eliminate modot,ami kb.annyi,hogy nincs respawn,ugyanúgy mint sd-nél,csak ha elfogy az egyik csapat.sd-n antiplantos-rusholósok elemükben érezhetik magukat
azt se tudom,mikor sd-ztem utoljára cod2 alatt,frissiteni kellmostanság csipáztam csak tdm-en,valahogy sokkal jobban fekszik a cod2-es csipa,mint a 4-ben,egész jó statokat össze szoktam lőni néha...
-
BandiHUN
veterán
válasz
Kavicsusz #4712 üzenetére
dettó....
bár nekem csak egy iceq4-es 4850 kérdése a dolog,ami talán meglesz már fizu után...szerencsére az új multiszerónk támogatni fogja a cod5-öt is,ha nem tér el a szerveroldali igény,tehát indulhat az is,ahogy megjelenik
mert ugye a motor nem nagyon változik,a szerveroldal se fog szvsz...rendelem is megfelé,amint meg lehet a cod5-öt.mondjuk a 2 és a 4 is marad úgyis,a cod2-ről sem mondtam le a 4 miatt...ejj,de foenem már a fogam a lángszóróra,valaki beledobhatta volna egy cod4-es modba is már
-
BandiHUN
veterán
válasz
Kavicsusz #4710 üzenetére
részvétem...bár egyébként a suli délelőtt van,amikor a melósok is melóznak,a házit meg le kell sz...ni
egyébként nem lesz az embernek több ideje ilyenkor se,csak a szar idő többet benntartja a lakásban...meghát a "vége a nyárnak" érzés
no de majd lesz itt élet,remélhetőleg feldobódnak kicsit a dolgok
-
BandiHUN
veterán
b+ hazajövök melóból,nézem a multiszerót,erre 12-en!!!!!!! nyomulnak rajta,pedig még csak a neve a modszerver,jobbhiján FFA fut,annak sincs még maprotation,nagyjából belőttem csak a pontszámot,stb.... lesz ebből valami
mondjuk mire a modok fentlesznek,meg a mapok,mp3-ak,stb....hmm...viszont a game-violations PB azért megy már azon is.
-
BandiHUN
veterán
elvileg én is megrendeltem a 16os multiszerót,háááát nem egy sebességvilágbajnokok,ugyanis még mostanra se kaptam számlaszámot meg ilyesmit,pedig fel akarom dobni az árát 3 hónapra előre...irtam is nekik,hogy 7végére már kellene,úgyhogy kapják össze magukat
simán be tudtam volna menni ma a bankba,erre holnap mehetek melóból lopózva
mondjuk Ovecset is kérdeztem,ua.-e a számlaszám,úgyhogy igyis-úgyis menni kellene holnap,mert nem felelt,ennyit irhatott volna a hsz-be,hogy aki tudja,intézhesse.
-
BandiHUN
veterán
4850-re gyúrok én is,legalábbis ha a HIS Iceq4-esnek jó lesz a hűtése...
-
BandiHUN
veterán
ok...én most irtamemailt az fps-centralnak,hogy mennyire garantálják az xfire-s láthatóságot,stb,ha minden ok,akkor én meg megcsinálom a custom/cod2 szervert,persze azt magán,irtam,miért,aztán majd meglátjuk.pozitiv válasz esetén ma/holnap max mehetne is a dolog,részleteket majd ha meglesz.a custom/mod-hoz meg úgyis készül majd egy külön weblaprész szavazással,stb,reményeim szerint stattala mapokhoz és a modokhoz használati utasitások,extra funkciók,plantok/spawnok helyei,ilyesmi,nomeg az aktuális pályák/modok csomagban,hogy aki nem akarja a gémben végigvárni,leszedhesse előre,ami kell.kb.ennyi a tervem.számlaszámod a régi?
-
BandiHUN
veterán
elmentem Belgiumba,majd csütörtökön jövök...
-
BandiHUN
veterán
a cod4-en is én eddig a legdurvábbakat origin láttam,olyan szerókon,amiket a cod4 saját keresőjével kerestem....tegnap volt ezen a riflésen is egy csávó,akit egymás után 4x lőttem meg,semmi,a következő respawn után megkerestem,akkor 3x-ra semmi,aztán ki is lépett...mondjuk rosszabbra számitottam,az ilyen szerókat,ahová azért kell skill+mapismeret,meg a darálósokat szeretik az aimosok
itt lehet frenkizni ugye...
-
BandiHUN
veterán
válasz
Balinov #4582 üzenetére
jaja,tényleg nem volt rossz végre egy kis cod2 is...csak sajna sniperezett mindenki
utálom is,nem is megy annyira,em is vágom annyira a cod2-es mapokat már...de aztán belejöttem valamennyire,de viszonylag hamar mentetek.a végén egyedül még megfingattam 2 srácot,de azt már meguntam a time felénél...1-2 jó cod2-es szerót ajánlhatnál...én egyet tudok,itt nem cheatel senki,viszont tdm,minden fegyóval,szinte csak itt játszok: 84.2.39.232:28961
-
BandiHUN
veterán
no igen,ebben is van valami
én is csak érdeklődöm,mert egyébként igyis-úgyis fogok egy szerót bérelni customolni,cod2-zni,csak azt akarom elkerülni,hogy ebből morgás legyen...de éppen ezért nem akarok senkire sem költséget terhelni.terv:cod2,extreme mod,k3 mod,custom mapok,zombie coop mod igény szerint.szeretnék saját magam is mapokat legalább moddolni,mondjuk nem úgy feltétlen,mint Pitbullos,inkább "hasznosabban"
nem bántás feléje...burkolt észrevétel.gondolok pl.olyanra,hogy a backlot2-höz hasonlóan bejárhatóvá tenni a mapokon minden épületet,ilyesmi.meg persze véres-hullás-horrorisztikus a zombihoz.a coopot ott is pl.lehet akár egyedül is játszani,már 2 emberrel is szórakoztató,van kihivás,ki birja tovább,és rangrendszer...kipróbáltam pl.milyen durva 400zombi ellen indulni egyedül
-
BandiHUN
veterán
egyébként még majd meg akarom kérdezni,hogy mennyi esélyt látnak abban az FPS-Centralosok,hogy hogyha kijön a cod5,az is bekerülne-e a repertoárba...akkor lenne az igazi
én mondom azért gondoltam,hogy intézek egy másikat,mert többünk felvetette,hogy nem kell 2 szerver,nekem viszont továbbra is piszkálják a fantáziám a custom mapok,sd-től eltérő módok és a modok is,igy viszont nem lenne az,hogy már megint barmolás van,stbstb,hanem akkor azt fizetem én,és aki akar,jön ott pubolni,cod2-zni,akármi.viszont akit nem érint,annak nem hoz feleslegesen többletköltséget,vagy esetleg pl.olyanon gondolkodik,hogy szivesebben fizetne egy német warszeróért,vagy akármi....csak gondoltam megemlitem a lehetőségeket,ezt a szolgáltatót tegnap találtam,és tudom,hogy lassacskán lejárnak a szerók,és téma is volt a változtatás,csak el lett napolva a dolog.
-
BandiHUN
veterán
az FPS-Centralon találtam olyan lehetőséget szerverre,aminél lehet a weboldalon váltani bármikor a cod-ok között,nem tudom,mennyire aktuális még a cod2-es szerver gondolata...
mondjuk kacérkodok a gondolattal,hogyha erre nem lesz igényhogy ha mást nem,bérelek egy kisebb szervert a nyevhez custom map+mod szerónak,lehet belevágok,hogy innen,és akkor lenne a cod2-re is lehetőség,de mivel tudom,nem érint mindenkit meg sem a custom,sem a zombi,sem a cod2,azért gondoltam sajátra,természetesen attól a klán nevére...
-
BandiHUN
veterán
ne félj a reüléstől,nem gáz!kicsi gyorsulás az elején,de az sem forma 1,utána fura lesz,hogy ferdén vagy,ahogy emelkedik a gép,de ennyi.talán a legrosszabb az,hogy emelkedéskor folyamatosan csökken a légnyomás,kb.20percig sokat fogsz nyelni,hogy ne duguljon be a füled...a leszállás meg teljesen egyszerű,a földetérés is nudli,alig van valami ütközés,pedig nekem már volt alkalmam Ferihegyen vihar közepén landolni,pont görögből jövet,ott az lesz a fura,hogy ha nappal szállsz le,csodálkozni fogsz,hogy milyen alacsonyan vagy már,és még ráfordul a gép a kifutóra,de ott sem lesz semmi nagyobb gáz.kicsi út amúgy görög,Thesszaloniki nekünk tokkal-vonóval állóból állóhelyzetig volt 1óra 20perc.
-
BandiHUN
veterán
válasz
kavicssli #4450 üzenetére
én nem voltam,megvoltak amúgyis 5-en,majd szólnak,ha kellek...előtte puboltunk a NYEV-en,egész jó kis pufogtatás volt még az is,még fél11-kor is felugrottam az üres szeróra,laza 5fős FFA kerekedett 2-3 perc alatt...meghát úgy is gondoltam,hogy fekszek le,mert holnap korán megyek Brnó mellé Csehbe szervizelni,de csak nem voltam álmos...
-
BandiHUN
veterán
válasz
Sirandrish #4391 üzenetére
be vagy te veszve öregem....egy beteg ember vagy esküszöm.nem tudom,honnan veszel ilyen statokat,ha ez lenne,be se tenném a lábam többé egy warra se.és ne beszélj a rinyáról úgy,hogy amire volt példa,hanem úgy,ahogy most csinálod.nyomod a rinyát,mint akinek a farkára lépnek.és ne vond bele a többieket,semmit nem mondtam ami másra terhelő lenne,nem kell terelni....játszod itt az eszed,fasza gyerknek gondolod magad,pedig nem úgy van.a stat nem minden,öregem,és NEKED kéne magadba nézni.de hát látszik is a hsz-búl,hogy kezelni kellene...
-
BandiHUN
veterán
válasz
kavicssli #4379 üzenetére
ez nem megy,látod,már jöhetne bárki,csakhogy jobb legyen a csapat...meghát kialakul szépen a harc a kemény magért,a közös csapatban sem lenne meg az egyetértés,ez megvolt korábban is a ph-n,csak ezt elfelejtik egyesek,milyen okok miatt nem ment már ott sem az élet...én már afelé gondolkodok lassan,hogy hagyom a fenébe,eladom a cod4-et,elleszek egy generált keyyel is,pubon is,és várom a world at wart...
-
BandiHUN
veterán
meg egyébként egy általános kérdés:mi a fene értelme van a cb-nek egy "low" csapatnak?minek erőlködni,hogy egy ladderen az ember legyen a 6548-adik mondjuk?mert mégha annyira jól menne,megérteném...de amikor minden 4.war van nyerve mondjuk,szerintem át kellene gondoli,mit miért,hogy kell-e egy listán hátul kullogni,cserébe feláldozni az igazi szórakozást,hajszolni gépiesen,vagy hagyni a fenébe,és arra koncentrálni,hogy jülérezze magát az ember,mert ugye EZ CSAK EGY JÁTÉK...
-
BandiHUN
veterán
válasz
Sirandrish #4373 üzenetére
szerinted egyébként miért nem megy több nyeves?mert igyis 7-8 ember van fent ts-en,én már fel se megyek,ha látom,hogy eleve 5-6os war van...mindenki nyomulna.egyébként a nyevnek is lenne létszám,ha kicsit jobban szerveznénk mi is,meghát nem lehet mondani senkinek,hogy ha ott akar játszani veletek,mert ott jobbak vannak,akkor kapja be.én Boozt is megértem,kell neki a sikerélmény,igaza van,kell a társaság.de én annó ezért is dobtam fel,hogy legyen a 2 klán összevonva,mert el is vagyunk együtt,ki is lenne 2 war,ha sokan vagyunk...de viszont ebbe már nem fér bele ez az 1emberközpont,amit most csinálsz,meghát pl.engem se kérdezett a kutya se,akarok-e cb-zni,szar vagyok,oké,de nem is mennék,ha ez számit,van ennyi önbecsülésem.
-
BandiHUN
veterán
válasz
Sirandrish #4371 üzenetére
no látod,ez a hsz el is árulja itt is,ki szokott lázadozni mostanában,ha nem úgy megy a war,ahogy szeretné,már bocs....túlreagálsz mostanában apróságokat is.kapsz egy fejest és már a rinyától hangos a ts...meghát hozzáálás a múltkor,várok,hogy legyen war,elmentél keresni 6v6-ot,aztán visszajössz 5v5-tel,és épp azt nem mondtad igy,hogy menjek a gecibe,csak lazán benyögöd,hogy sorry nem vagy blizzardos,meghogy mértnem én keresek,no ez a parasztság,főleghogy megmondtam,hogy nem tudok keresni,mert sem klienssel,sem netoldalon,javán nem megy az irc,volt pont aznap téma.simán elmondhattad volna úgyis a dolgot,hogy "bocs,de lenne egy 5v5,nem gond Lorenzo?"mit feleltem volna rá szerinted,főleghogy előtte már waroztam?simán nem lett volna gond.nagyon benne vagy ebben a liderkedésben,el vagy szállva,ennyi a gondom.pedig te tudsz normális is lenni,csak most elkapott a gépszij,hajszolod a warokat,nem vagy türelmes,dettó mint Ent annó,amikor úgy volt,hogy indultok CB-n.tök mindegy,de ez a NYEV rovására megy megint,és ez a nagyobb gond.feláldozol mindent azért,hogy nyomulhass.ennek sem lesz jobb vége szerintem,ez a mentalitás már megölte a ph klánt,itt sem fog ez hosszútávon menni,vagy a nyev,vagy a blizzard vége lesz,ha igy marad.legalábbis én biztos nem fogok könyörögni,hogy warozhassak a blizzarddal,igyis ott tobzódik mindenki,ha meg a maradék NYEV hasonlóan nem lelkesedik,akkor ott meg nem lesz war...kiváncsi vagyok,hogy te még nyomod idegeneknek a TGF-et most is,meddig fogja birni a rendszer,igyis tumultus van,most még elmegy a dolog,de amikor beindul a szelektálás,lesz itt morcogás még,főleghogy még 3 hét a nyár,visszajönnek aktivabban az emberek.de te tudod...
-
BandiHUN
veterán
egyébként végülis volt valami NYEV war végülis?én bealudtam sikeresen,sry
megyek fel 9kor,erre szokásos kép mostanában:blizzard 5v5 war,NYEV-ből meg Ovecs x-en,ő is AFK
bár most nincs NYEV-es a blizzardban se. Sipivel,Yako-val mi van? Ovecs,Gyerpi,miért nem játszotok/TS-eztek,hamár mindennap fent vagytok x-en?
-
BandiHUN
veterán
érdekes,amióta egy kukkot nem szólok,ha valami extra történik waron,én is megfigyeltem,hogy van másnál is hasonló "lelkesedés"...csak gondolom bizonyos szint/pozició felett ezért nincs szólva,nekem ment a duma,milyen pesszimista vagyok...bezzeg inkább azt mondanák legalább páran ilyen lelkesen,honnan kaptak...csak most már ott tart,hogy engem is zavar néha,hogy csititgatni kell az embereket.ráadásul faragatlanul van sokszor a jobb ellen kib..szva war után kickkel,szerintem azért ez is parasztság,hogy majdhogynem 1 statablaknyit se várunk(mármint a blizzard),mert kick/jelszócsere.ez sem segiti elő,hogy normális csapatok jöjjenek,azt inkább,hogy kickelt klánok ismerősei is jöjjenek megfingatni.
-
BandiHUN
veterán
én itt döglök du,de nincs élet,magamba meg nem beszélek...
bár mostanság a gémben sincs nagy aktivitás.leszámitva,hogy a blizzardon nyomná 6-7 ember,a maradék meg nem tud 1 nyevnyi vart összehozni....most akkor nem tudom,össze kéne a 2 klánt olvasztani,hogy jó legyen?nem vagyok nagyon warmániás,de lassan már mindenki a blizzardban nyomja,aki aktiv a nyevből,aki meg nem warozik,ha fent van x-en,semmi ts...most akkor jelentkezni kéne nekem is a blizzardba?ahhoz képest,hogy attól féltünk,a nyár miatt nem lesz ember warozni,ott igenis tumultus van igy,és még vége sincs a nyárnak.ráadásul még mindig van tgf...hmm...
-
BandiHUN
veterán
-
BandiHUN
veterán
válasz
Balinov #4278 üzenetére
próbaképp beállitottam a pb-t a pubon,hogy viselje el a maxpackets 30-at...remélem menni fog a dolog,kiváncsi leszek,mennyit jelent majd a játékban,szerintem olyan sokat nem.főleg hogy a komoly gémereknek úgyis át van állitva,aki meg kezdőbb/nem warozgat,annál meg úgysem jön ki szerintem,és legalább a pb nem vágja ki.sokan azt se tudják,mi van szerintem,akik repülnek,pedig a pb már játékkezdéskor ad egy figyelmeztetést,ha valakinek valamilyen értékei rosszra vannak állitva,és ad is rá asszem 2 percet,hogy változtasson.csakhát nem figyelnek oda a szövegre.nameg nem ártana több ember a szeróra amúgy sem...
-
BandiHUN
veterán
lehet valami drivered hibádzik még...nézd meg más játékkal is,mert ha mással is gond van,akkor általánosan lassú valamiért az adatátvitel.nekem pl.a winchester haldoklása is igy tünt fel,a végén már nem tudtam 4x-esen sem irni pl.dvd-lemezt,mert nem birta az átviteli sebességet,a cod is lassan töltött.viszont friss winnel esélyes,hogy valami,pl.procidriver,chipset driver,vidkaridriver,hangkaridriver más,mint volt,vagy még fent sincs.esetleg nézd meg defragmentálóval is a winyót...mármint ha nem az xp-s partición van.egyébként 4-5mp nekem,amig bejön a connect ablak xfire-n inditva egy gémet,vagyis max eddig látszik a kép csak.pedig nekemvan vagy száz map,50 mod és a komplett fejlesztőkészlet a codra pakolva
-
BandiHUN
veterán
válasz
Sirandrish #4249 üzenetére
no dobtam már én is egyet,hadd örüljön az asszony
-
BandiHUN
veterán
mint ahogy nem is használom....kipróbálni kipróbáltam persze,mint ahogy le is irtam a tapasztalataimat...de pl.tegnap warra már a felbontást is visszaraktam 1440x900ról a nativ 1680x1050re,mert egyszerűen nem tetszett a látvány hosszü távon....de a lényegen akkor sem változtat,használnám,ha akarnám,mert "legális" és mert ennyi erővel kapja be,akinek a dupla fps-e miatt nincs ilyen gondja,mert az sem külömb.az én szememben egy sima görgővel lövő emberke is 50x nagyobb cheater lenne...és igenis nincs jü konfigom,mert 70-100közötti fps-em van árnyékok nélkül,közepes textúrával és minden effekt off.de 1440x-ben sem megy feljebb,mint 100-150.és sajnos ég és föld a 250-300hoz képest,ráadásul ha leveszem a felbontást,nem látok olyan pontosan sem messzebbre.egy szó mint száz,a k...a anyjukat,hogy miért nem lehet legalább ezt megoldani,ha már a warezt és a csalást nem tudják kivédeni...el is döntöttem,amint lesz cod5,veszem megfele,nem várok.ha az is megy egy pár hónapot tisztán,meg trükkök nélkül,már megérte...kár volt várni a cod4-el is,bár akkor lé sem volt rá,warezolni meg nem akartam.igy viszont késtem is a többiekhez képest,nem is pc-s voltam,hanem konzolos...majdnem azt mondom,a cod4 dolgai miatt a saját pubolásainkat leszámitva december óta nem nyomtam egy igazán jó meccset se.ejj,a régi szép idők,amikor együtt örültünk,hogy Kiflee-nek meglett a kék m4,másnak meg még nem volt semmi,max digital,na akkor volt igazán jó a cod4,a ph! szerveren...azóta meg zuhan a szint szépen,lásd warok,mennyi is megy mostanában ilyen-olyan okból a levesbe...
én nem hiszem,hogy mi ennyire romlunk...hanem inkább ennyire szenteskedünk.másnak nem hiszem,hogy ilyen lelki gondokat okozna egy cfg.ráadásul még benne is hagyhattam volna pár nem kivánt extrát...amit szintén nem érzékel a pb gondnak.de igy maradt ez,ami csak egy kicsit kopár,és gyenge géphez,konkrétan Bali számára kerestem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- Ryzen 5 5700X + RTX 3070 + 32GB RAM + NZXT hűtés/ház + Windows 11 Pro
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- LAMZU Maya X 8K - Fekete + Artisan MIZUGUMO FUTAE P8 Gari: Mysoft.hu 2027.03.08 -ig - Ár alatt!
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest