- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HP notebook topic
- Apple MacBook
- OLED monitor topik
- Autós kamerák
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
athomi
veterán
válasz
BandiHUN #5063 üzenetére
Ok, nincs gond, kiléptem a klánból. Nem önakaratomból, muszájból. Muszájból, mert a játék arról szól hogy élvezzük és nem arról, hogy egyfolytában connection interruptedet nézegessek a monitoron bárhányszor beleszólok a TS-be. De időnként önmagától is felszökik. Felmegy a pingem, mert a 100-as maxpacketet nem bírja a netem.
megj.: 12kb fel, 128kb le.
-
-
-
athomi
veterán
válasz
BandiHUN #4908 üzenetére
Ne hari a tegnapiért. Mikor először írtál már tényleg le lett zsírozva egy 4v4. Közbe gyerpi is benézett TS-re és neki is csak ezt tudtuk mondani. Később a war végén megjött Andrish, így lettünk 5-en. Ezután sem neked, sem gyerpinek nem szóltunk. Hogy miért? Mert 6 v 6-ra nem lehet ellent találni.
Tegnap előtt sipi írt nekem lesz e játék. Mondtam neki nem valószínű, mert csak ketten vagyunk. Tegnap én próbáltam meg szervezni egy wart, írtam ovecsnek, de ő nem volt benne, mivel házibuliba volt hivatott. Felmértem a helyzetet és maradtam én, te és gyerpi. 3 v 3-at nem szívesen játszok, így rátok sem írtam, hanem elfigadtam kiflee ajánlatát. Kb. ennyi.
Ma este biztos nem leszek 8-9 után, mert barátaimmal leszek kicsit kocsmázni. 8 előttig benne vagyok a warba, ha lesz megfelelő emberkapacitás. -
Balinov
titán
válasz
BandiHUN #4612 üzenetére
leleptem neharagudjatok, de fajt a derekam, mint a rohadas, nameg a francia bagett, amit bedorgoltem cod2 elott kisse elalmositott, be is aludtam a discovery alatt...
en egy helyre szoktam jarni, ahol 30-40-es pinggem van, valami me sports es nemet szero, fejbol nem tudom a nevet, de este ha nem felejtem el, beirom. eleg sokat jatszom ott az utobbi idoben, de megcsak olyan erzesem se volt, hogy csalnanak. korrekt jatekosok, elegge profik. mondjuk a cod2-m az origi, lehet origi szero lenne?
magyarok kozul a Puszula-ra jarok tdm-ezgetni, meg van meg egy Carentan only map, ahova be-benezek.
-
Balinov
titán
válasz
BandiHUN #4537 üzenetére
tenyleg, ha mar modokrol beszelunk es COD2-rol. Nem letezik olyan COD2/4 mod, mint a Medal of Honorban a Freeze-Tag-Mod? Kicsit szvsz annak is olyan SD-s feelingje van, de az is legalabb olyan szorakoztato. Erre gondolok konkretan
-
SipiBcs
őstag
válasz
BandiHUN #4533 üzenetére
Nekem német szeró eszembe sem jutna! Én továbbra is a kettő mellett voksolnék.... a PUB és WAR servert támogatnám külön-külön, hisz szeretik a PUB szerverünket, ha felmegyünk 10 percen belül tele lesz. Nagyon kevés megbízható (csítermentes, nem anyázós) SD server van.... sajnos!
Amennyiben egy maradna és szeptembertől nagyobb elánnal warozunk, akkor kialakulhatna rendszeresen, hogy tele a szerver... mindenki élvezi a játékot... erre bedobjuk az admin dumát.... bocs... kidobunk mindenkit, mert a NYEV warozik! Hát.... nem sűrűn látogatnám a 2-3. alkalom után, ha "kívülálló" lennék!De természetesen meghajlok a többség akarata előtt amennyiben más döntés születne!
-
gyerpi
aktív tag
válasz
BandiHUN #4523 üzenetére
ahogy már többször is írtam szerintem a 2 cod4-es szerver fölösleges, de a 20-as PUB szervert meghagynám és az lehetne a cod4-es war szerver is - kevés alkalommal van tele az csak akkor ha mi felmegyünk játszani és mivel az xfire-n látszik jönnek az emberek utánunk, de egy cod2-es szerverben benne volnék
-
Balinov
titán
válasz
BandiHUN #4494 üzenetére
bizonybizony, nagyon buszke vagyok ra, mert ez az O erdeme (najo, CV-jet en heggesztettem 2 hetvege alatt, meg melohelyrol en kuldtem el a jelentkezeset). Rendesen megvan a beosztasa szeptember kozepeig, kapott tuzvedelmi oktatast,meg meg egyet fog kapni szerdan, munkaruha,etkezes.szal kiralysag!
-
Sirandrish
legenda
válasz
BandiHUN #4392 üzenetére
nah most nem nevezz már folyamatosan hazugnak...
Én,Tomi,Booz,Napster és te...5v5 war...Backlot az ellenfél mapja...18.kör...1 azaz egy Frag a neved melett...az emlitett 4 emberből bármelyiket megkérdezheted
a Másik..rémlik nekem még olyan is ahol Pyros és Ovecs meg még azthiszem Booz is ottvolt..Karentán map...Ovecs magasan a legjobb volt (gondolok itt a killre meg a pontra) és őt is csak folyamatosan lebasztad hogy rambózik(meg persze mindenki mást)...pedig ha valami...akkor 15kör alatt 25ellen kiiktatása igenis a csapat érdekeit szolgálta...
Én magamba néztem...amiket irtam mind igaz...
Én nem szidon a társaimat...ha Blizzes ha nyeves ha csak egy beugró...
Tegnap este nyomtunk egy wart...Force 15kör után 3 fraggel büszkélkedhetett...
És nem azt mondtam hogy elbasztad...hanem megkérdeztem hogy mivan vele miért nem megy.... -
Boci_83
őstag
válasz
BandiHUN #4376 üzenetére
Bocs, én voltam az a gyökér tajparaszt aki azt a wart szervezte, nem kell Andrist ócsárolni érte. Sajnos igen faragatlan módon adtam elő magam, ezt hozta ki belőlem a helyzet, mivel egy fél óra tökölés és war keresgélés után sem találtam 6v6-ot, és kicsit idegbeteg voltam már a sok türelmetlenkedés miatt is. Szóval bocsánat!
Mindenkinek:
A többi hsz-t is végigolvasva úgylátom kezd feszültség kialakulni a 2 klán között, (2 klán mert valóban nem lett egyesülés, akkor nem mindenkinek tetszett ez az ötlet, voltak széthúzások.)
Nincs ezzel baj, azt gondolom mindenki el tudja dönteni saját maga hogy akar-e jönni játszni velünk, vagy sem.
Csináljuk úgy ha az mindenkinek jó, és igénylik még egyesek velünk a játékot, hogy akinek kedve van velünk játszani, az a mi/közös ts-ünket használja, akik pedig nem akarnak közösküdni, azok használják a Nyev ts-t. Nem kell ekkora feszültséget generálni!Vannak/lesznek mindíg is emberek akik nem értik meg egymást, nem tudnak együtt játszni ilyen-olyan okokból, de akkor ne is erőltessük.
Szóval ha valaki szivesen jönne, az jöhet/jöjjön!!! továbbra is,én személy szerint szivesen látom, de ha vakamilyen okból kimarad, abból ne legyen vita, nézeteltérés! Mindenki ennek tudatában csatlakozzon.Azt meg hogy Booz akar-e továbbiakban maradni, azt is engedjük meg neki hogy eldöntse.
Hunornak nem értem a morgolódását, neki is vannak saját klánon belüli nézeteltérései.
-
PyroS
senior tag
válasz
BandiHUN #4363 üzenetére
Jó reggelt mindenkinek.
Lorenzo:Sipi nyaralni van,Gyerpi gondolom a családjával foglalkozik.Yako amikor csak tud felnéz de a kicsi miatt nem sokáig tud játszani.Tegnap is fennt volt kb egy órát,lövöldöztünk is egy kicsit a 20-as szerónkon.Fennt volt még Hunor és Ovecs is.
Nem értem minek kell veszekedni a Blizzardosokkal.Ők egy külön klán,semmi közünk sincs,hogy ők mit és hogyan csinálnak.Az,hogy hívnak valakit néha beugrónak az miért baj?Fordított eset is előfordulhat amikor mi hívnánk valakit tőlük.Bár szerintem ezek a hozzászólások után már nem lesz ilyen.
Már megbeszéltük egy párszor,hogy a nyáron kevesebbet tud játszani mindenki.Szabadság,csalás,nyaralás stb.Ezért vagyunk kevesen fennt NYEV-esek. -
Sirandrish
legenda
válasz
BandiHUN #4380 üzenetére
az "EZ CSAK EGY JÁTÉK..." monológodhoz annyit azért hozzáfűznék hogy nem én szoktam lebambázni mindenkit ...
Meg enm én szoktam 5v5-be mondani hogy "elbasztátok" meg "ramboztok"...az hogy te kör vége előtt 30secel még kezdőn vagy nem azt jelenti hogy a többiek basszák el..én soha senki játékát nem ócsárolom...főleg nem mindenkijét a magamén kivül...
Mert szerinted pyrosnak,hunornak,ovecsnek vagy akármelyik NYEV-esnek hogy esik mikor küzd mint a hülye hogy leszedjen 1 embert azért hogy neked könnyeb legyen a plantelés és akkor nem azt mondod hogy majdnem srácok..vagy jó volt az...hanem ennyit kapnak hogy "elbasztátok"?
Szerinted ez a megfelelő hozzállás? én majdnem minden nyert kör után aztmondom hogy szép volt vagy szép volt fiuk...és ha bukunk egy kört akkor nem más baszta el hanem mi..az adott csapat...és akkor még én csinálom az 1 emberi közösséget vagy mit amit mondtál?
Meg azis furi mikor kb így néz ki a rangsor
Pyros 15kill 2 ass 8halál
Ovecs 18kill 0ass 10halál
Hunor 22kill 4ass 6halál
Lorenzo 3kill 0ass 15halálés akkor Te nyögöd be hogy "elbasztátok"...szerinted ugy őszintén ez milyen érzéseket vált ki a hőn szeretett csapatodból?
Szerinted ezt várják tőled??Én nem azt mondom hog rosszul játszol...semmi ilyesmit nem akartam ebből kihozni csak kicsit szálj magadba mielőtt engem becsmérelsz mikor én mindenkit dicsérek mindenkinek megköszönöük mindent...
Nem furcsa...én mindig tudok kivel játszani te szinte sose...
nem előlem menekülnek a csapattársaim!
Nem ellenem akarnak lenni a csapattásaim ha házi WARt nyomunk!Tényleg senkit nem akarok ezzel megbántani...
EGYETLEN NYEV-est SE!!!
Emlékszem hogy ők hányszor befogadtak...egy egy warra...
csak picit szálj magadba Lorenzo és ha ez megvan utánna ócsárold a másikat...
és mégvalami..
Nemtudom te hogy gondolod de a blizz és a nyev 2 külön klán...
az egyiknek én és Tomi (kiflee) vagyunk a liderei..engedd meg lécci hogy mi döntsük el hogy kit veszünk be és hogy akarunk-e CB-re menni...ha mi "vadidegen" emberekkel akarunk CB-re menni akkor azt is tesszük... -
Sirandrish
legenda
válasz
BandiHUN #4380 üzenetére
ehhez megint mi közöd?
Ugyértem neked nem mindegy hogy mi Cb-zünk-e vagy sem?
a te timed nem károsul ebben...ezt se értem...milyen vadidegen?
azért jönnek warozni hogy megsimerjük őket..és nem azért hogy jobb legyen a csapat hanem mert kevés az origival rendelkező játékos...és PONT ezért nem lett PH a klán neve hogy ne csak a PH-ról lehessen válogatni..de azthiszem ehhez MEGINTCSAK semmi közöd se neked se a NYEv-nek...
komolyan nem értem mit akarsz ezekkel mondani...Neked PH-s tim kell...csináld..nekünk CB-s tim kell mi azt csináljuk..ha a lista végén founk kullogni akkor ott...
-
Sirandrish
legenda
válasz
BandiHUN #4378 üzenetére
de mond már meg arról én mit tehetek hogy a NYEVesek nem játszanak????
a NYEvtől megkjérdeztem akar-e valaki CB-zni...egyetlenegy ember jött el tőletek aki még amugy mindig aktiv NYEV-es...Milyen 1 emberközpont???
Én általában aktiv vagyok..és játszom a csapatomban...hogy a faszba jön ide a NYEV???
Miköze a 2nek egymáshoz??
Te most komolyan miről beszélsz egyáltalán???az az én hibám hogy Ovecs filmet néz...booz az asszonnyal foglalkozik..gyerpi nincs yako nincs??? hogy jön ide a Blizz vagy akár én??
Hát gondolkodjál már..ez 2 külön klán..és nemhiszem hogy a Blizz bármiféle elszámolnivalóval tartozik felétek és forditva... -
Sirandrish
legenda
válasz
BandiHUN #4376 üzenetére
LOL..
keversz valakivel drága barátom mert én egész biztosan nem mentem el 6v6ot keresni és mondtam hogy 5v5van csak és te nem vagy Blizzes..ez tuti nem én voltam...azt meg hogy keresel-e egyetlen egyszer kérdeztem meg amikor közelted hogy nemtudsz...nem értem minek ferdited el a valóságot.a PH-t az ölte meg ami most van a NYEvnél..a punny...mivel voltak akik játszottak volna csak nem votl kivel..mindenki menni akart CB-re csak elfelejtettek megjelenni...stb.
Semmit sem áldozok fel..semmit nem döntök el egyedül stb...ez sem igaz..a TGF-et had nyomjam már pls...5-6 ember kevés..kell még 2...ezzel Pl mibajod?
meg kiket keressek ha ne vadidegeneket???
a PH tim mint only PH-s tim már egyszer végetért..rémlik...nem igazán van sok aktiv PH-s cod4 gamer. -
kavicssli
addikt
válasz
BandiHUN #4380 üzenetére
Valakinél=Játék=Szórakozás= kihivás
Én pl mióta elkezdtem WARokra járni kb 1 hónapja nem is PUBoltam és nem is vágyok!
A másik meg ha az ember nem próbálja meg ezt az egészet akkor ne is csdálkozzon semmin! Nem mindenki születik zseninek hogy egyből előkelő poziciókba legyen akár egy ladderen!
Második pedig én se azért vettem meg 10.000ft-ért anno a COD4et hogy csak PUBoljak az egyre több csiter mellett!...és igen lehet fejlődni! én március végén játszottam először COD4el illetve egyáltalán multis játékkal és ha emlékeztek az első gyak. WARokra amiket a PIT ellen nyomtatok köztük vltam én is mint főcsira [PIT]Cpt.Kavics
Örültem ha ember tudtam lelőni!
...és én úgy vettem észre magamon hogy a sok játékba fektett időm tudtam kamatoztatni mert 5 hónap alatt úgy érzem rohadt sokat fejlődtem!...és talán ez a CB-vel még jobb lesz!
NO Offense
-
kavicssli
addikt
-
-
athomi
veterán
válasz
BandiHUN #4340 üzenetére
Az utóbbi 2 hétben általában megvannak 4-5-en, ehhez még hozzájön az átlag 2-3 NYEV-es és már is kialakul a hogyan warozzunk 7-en? helyzet. Nekem meg most már tököm tele van, hogy be kell kérezkednem hogy warozhassak. Inkább nem játszok, de még az is lehet dobbantok.
Sirandrish: bejön az.
-
BandiHUN
veterán
-
-
-
válasz
BandiHUN #4192 üzenetére
Csak egy furcsa kérdés...
Játékban akkor miért nem úgy van csinálva a low graphic, mint ahogy a cfg csinálja? Mert tisztában vannak vele, hogy jobban lehet látni a pályán. CoD4-ben a low grafika nem növeli a láthatóságot...
CoD2-ben low és high között óriási volt szerintem a különbség látás szempontjából a low javára. Legalábbis nekem úgy tűnt, már amennyit foglalkoztam vele. De azért egy maszlagos fal mögött tuti sokkal könnyebb meglátni egy kibukkanó fejet, mint egy "terepszínű" téglákból álló, indákkal benőtt fal mögül előbukkanót... -
Sirandrish
legenda
válasz
BandiHUN #4192 üzenetére
sima csunyitás nem okoz 100+ FPS-t és ezt te is nagyon jól tudod..
nekem most fix 125FPS-em van...tudod mi kéne ahhoz hogy fix 250 legyen?
uj VGA...nem lenne elég csunyitani...
a srácnak 40FPS-ről fix125? nevetséges...
tegyük fel High-on játszik...kb mindent lowra kéne huznia ahhoz hogy ez megvalósuljon..és nemhiszem hogy ha valaki inkább Highon játszik fél évig 40-60FPS-el az fél év elteltével leveszi lowra fix125ért egy cfg-vel..nem veszi le lowra?
hát nem...mert kicsit van kül a High meg a low között és gondolom észrevenné hogy ez nem stimmel...akkor mégis mit vesz le? valamit ami a játékban zavarhat...
ha lwon játszik? akkor főleg mit vesz le??? -
Sirandrish
legenda
válasz
BandiHUN #4190 üzenetére
én nem akarok bántani senkit...nem akarok itélkezni senki felett...és nem akarok beleszólni senki játékába...
Nem kell magyarázkodni se neked se balinak se kovács józsinak se senkinek..
az se érdekel hogy mit tud a cfg..mi tünik el mi lesz láthatóbb stb...mindenki saját maga dönti el hogy hogy játszik..
Én csak az őszinte véleményetekre vagyok kiváncsi...egy cfg (mindegy hogy mit tartalmaz) ami hoz 100-1xx FPS-t...az csalás?
Mert valjuk be...100 FPS-t az AA se ér árnyékkal együtt se...nem hogy 40ről fix 125re nem dobja fel de még 40-ről 100ra se...ezzel azt akarom mondani hogy nem éppen játékban megengedett dolgokat butit le az 1.000.000%....az hogy a PB és GV nem képes ennek szürésére még nem jelenti azt hogy szabad....szvsz ennyi erővel az AIM mindenki számára skillnövekedést is jelenthet csalásmentesen meret egy normális csitet se a PB se a GV nem szűr ki...Nemtudom hogy asszony notiján elindul-e a game így nem nézem meg a kült mert az én gépemet/profilomat/cfg-met nem gányolom szét ezért az tuti...
és persze fel lehet így is fogni hogy a klánok 99%a cfg-zik..ezt n aláirom...és engem is felhúz ha kilép egy mondjuk 5:10stattal rendelkező egyén majd a kövi mapon már lelőni sem lehet..engem is idegsit mikor nemtudok valakit lelőni holott a "sebzésjelző" már izzik...de valahogy nagy örömmel tölt el amikor nyerek...és bizot vagyok abban hogy jobban örülök az így szerezett győzelmemnek legyen az 10ből 3 mint az agyonhackelt cfg-sek akik esetleg 10ből 9et nyernek..
Játszootam énis 40-60 FPS-sel..játszottam 80-100al...és most játszok fix 125el...de mikor 40-60 FPS-em volt se jutott soha eszembe hogy esetleg vagy így vagy ugy de csakazért hogy több legyen felrakok valami kis hacket..ha annyit bir a gépem akkor annyit..ha fix 125 kell? akkor minden LOW-ra..
Jó Balinak most kevés a minden Low de akkoris...
-
SipiBcs
őstag
válasz
BandiHUN #4164 üzenetére
Azért ezzel várjál még!
Nekem útba esik Szolnok, amennyiben úgy döntünk, hogy megyünk! Ha egyedül vállalkozom az útra, akkor az rögtön nekem is vagy 15 e. Ft. Éppen ezért nem nyilatkozom még a felmenetel ügyében. Nem merem azt mondani, hogy IGEN ott leszek tutti.... el tudok tapsolni 30 ezret egy rövid hétvégéért!
-
athomi
veterán
válasz
BandiHUN #3639 üzenetére
Cod2-es szerver produkálta a 33-as pinget, de nyilván a pingünk az adott szervertől is függ. Nemrég egy másik szerveren 43-as pingem volt.
Cfosspeed-et nem teszek fel, 1 Mbit-es neten nálam soha semmit nem segített. Továbbá nem érzem szükségét szenvedni a programmal, ha nem megy 45-50 felé a pingem. 45-ös pingel már kiválóan lehet játszani.
-
athomi
veterán
válasz
BandiHUN #3635 üzenetére
Igen, a Firmware frissítés az utolsó lehetőség, de sajnos elég régi a legutolsó Firmware, valamikor 2006 közepén adták ki. Remélhetőleg egy régebbi van a routeremen, bár eddig jól ment, így kicsi az esélye, hogy rendbe hozza vagy csak átmeneti tünetápolásnak lesz jó.
A legvalószínűbb, hogy kuka, mivel lejárt a garancia. Esetleg kimegyek a használt cikk-piacra és elsózom 2-3k-ért. -
Balinov
titán
válasz
BandiHUN #3426 üzenetére
par eve vittem fel haveromat a Margitszigetbe a focus medicalba mind2 szemet mutottek. (szifon volt a beceneve,gondolhatjatok miert) A mutetet megelozte 3 hettel egy felmeres,a mutet maga egy-masfel oranal nem volt tobb,kapott ilyen kilyuggatott felbevagott tojashejhoz hasonlo vedot a szemere,masnap vittem kocsival a Norbit kontrollra,ugyanoda (20k-ert ott lehetett volna maradni ejjelre megfigyelesre) Sztem azert nem lesz Booz olyan sokaig,mert kell a szemet pihentetni utana,nem keveset. Es ezzel senki sem jatszik,megiscsak az ember latasarol van szo.
-
-
PyroS
senior tag
válasz
BandiHUN #3342 üzenetére
Lorenzo: Már régebben is ugyan ez volt veled a gond,olvass csak visszább.Fogd már fel,hogy ha nem rohansz előre plantkor akkor mire oda érsz elfoglalják a stratégiai helyeket.Minket szidsz,hogy milyen szarul játszunk
Te meg nyafogsz mindenért,ez nem jó az nem jó,nem lehet lelőni az ellenfelet,stb.Az nem értem ha már "sz@rrá" lőttél minket a crossfiren akkor ezt miért nem látjuk tőled a warokon? Mi "zúgolódunk"? Szerintem rajtad kívül nem nyafogott senki.Főleg nem szoktuk a csapat társainkat szidni!!
Amíg nem tanulsz meg csapatban játszani addig én nem warozok veled.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Hardcore café
- Google Pixel topik
- Netfone
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- CORSAIR K55 RGB PRO XT (Kartámasz nélküli) INGYEN FOXPOST
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Philips 32E1N1800LA/00 4K monitor
- LG UltraGear 27GS75Q-B (IPS/2K/180hz)
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest