Új hozzászólás Aktív témák
-
athomi
veterán
válasz
Balinov #8407 üzenetére
Nekem az a maradvány jó lett volna.
Asszony szülei nevelőszülők, valami nagyon-nagyon budget gépet akarok a náluk lévő gyerekeknek építeni, amin ilyen cod4 féle játékokat eljátszanak. Mondjuk érte nem mentem volna hozzád, azt hiszem az pöttyet nem lett volna gazdaságos.
-
athomi
veterán
Üdv!
-
athomi
veterán
válasz
Balinov #8398 üzenetére
Asztalitól nem bírok megszabadulni, pedig jóformán csak netezni ülök le elé, mellette van 2-3 óra hossza játék heti szinten.
Na meg nálunk jön a második gyerkőc, ismét kisfiú lesz, március 15-re vagyunk kiírva, szóval onnantól végem, totálisan megsemmisülök mint pc gamer.
-
athomi
veterán
Köszi fiúk!
Bali, sztem addigra már böngészőről játszható lesz.
-
athomi
veterán
Jut eszembe fiúk!
Hétfőn megszületett a kisfiam 52 centivel, 3300 grammal. Pár óra vajúdás után, végül császárral jött a világra. Mindenki jól van, mindenki egészséges.
-
athomi
veterán
válasz
scabi78 #8374 üzenetére
Csak fel kell telepíteni a játékot, a patch-eket és simán a multit elindítani. Aztán a "0" gombbal legördíteni a konzolt és beírni:
/connect ip**az ip helyére nyilván egy szerver ip-t kell beírni, nem azt hogy ip
szóval mondjuk így nézzen ki:
/connect 37.221.209.104:28567Szervereket itt találhattok: [link]
-
athomi
veterán
Boldog új évet fiúk!
-
-
athomi
veterán
Nem pont az anyagiak előteremtésére gondoltam, hanem az emberi munkára. Én már kezdek belefáradni.
Először lambéria bontás, régi 70-es évekbeli mettlachi felverése az egyik helyiségbe, ősrégi tapéta leszedése, beépített bútor kiszedése, rengeteg lyuk és néhány repedés helyreállítása a falon, csempézés, csempevágás. 100x megjártam az emeletet a sok hulladékkal lehordásával. És még hol a vége...WC csere, mosdó helyreigazítása, konyhabútor kiszedése (mögötte rendet kell vágni), festés, takarítás, bebútorozás.
-
athomi
veterán
Lakásfelújításba vagyok amúgy ezerrel, a szétverés egész jól ment.
-
athomi
veterán
ma toltam egy fél óra pubot, kiba jó volt
-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #8254 üzenetére
én játszanék, csak időm sincs rá.. reggel 7-kor lelépek, aztán örülök ha este 8-ra otthon vagyok, sokszor csak 10-11-re
ha meg van időm cod2-vel töltöm
booz: később mesélek, csak most dolog van..
addig leírhatod veled mi a csöcs van! -
athomi
veterán
buék!
-
athomi
veterán
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok mindenkinek!
-
athomi
veterán
Kerek 1 hónapja tolom a gyúrást, láthatóan formásabb lettem, persze nagy dolgokra nem kell gondolni. Ruhában persze nem sok látszik, mivel alapjaiban vékony vagyok, bár ha egy feszes trikót veszek fel, akkor azért látszik hogy valami történik. Tömegelni próbálnék, de az elmúlt két hét alatt mindössze 3 kiló jött fel. Amúgy a napi 6x kaja rendesen megszarat.
Volt már, hogy reggel délben este.
-
athomi
veterán
Köszi a tanácsokat fiúk.
Kiflee, tudtatok valami csapatot összehozni vagy halott ügy?
-
athomi
veterán
El tudom képzelni milyen érzésed lehet, mert én ugyanazt érzem mikor tizenévesek közé megyek.
Mindegy, ha most a csaj plátóiba szerelmes, akkor baszhatom az egészet, ha szimpi vagyok ha nem. Én sem tudnék most nagyon más csajra koncentrálni. Nem tehetek mást, most már ki kell várnom mire jut a faszival, max. megnézem a házasságukat.
-
athomi
veterán
válasz
Boci_83 #8218 üzenetére
Ez nem az a csaj, akinek csak úgy bárki csinálhatja a picsáját.
Munkatársak vagyunk 1.5 éve, nem hajtottam én rá. Szimpátia? Az még kevés, ha férfiként nem jössz be az lánynak. Annyit tudok, hogy az utóbbi időben megdicsért, hogy közvetlenebb, jobb arc vagyok. De ez még egy nagy semmi. Ami viszont gáz, hogy haverom megkérdezte mi a véleménye rólam, de csak annyit mondott, hogy aranyos vagyok. Az aranyos az meg a nagy nullával szokott egyenlő lenni. -
athomi
veterán
Ha ennyire bejön akkor menj oda hozzá és hívd meg valahová.Még ha nem jön össze akkor is jobb lesz mint így.
Ezzel én is így vagyok, csak most nem hinném, hogy bármi értelme lenne a dolognak (azon kívül hogy jól beégetem magam), miután hajkurász valami faszit, ahol lehet azóta már sínen is van.
-
athomi
veterán
Sajna annyit megtudtam ma, hogy neki bejön valami faszi, akit csak így plátóian ismer, de neten át rápróbálkozik.
"remélem összejön ha nem akkor sincs gond"
Sajna van gond, mert jobban bejön, minthogy csak szimplán tetszeneés nap mint nap látni fogom, így meg felejteni nem könnyű. Ráadásul most hogy vmi csávó tetszik neki, meg próbálkozik, odamenni sincs értelme részemről. Most max. kivárok hogy mi lesz velük. Mostanában semmiben sincs szerencsém.
Magam alatt vagyok, holnap hülyére lábazom magam mérgemben.
-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #8207 üzenetére
Én melózok, meg 3 hete elkezdtem keményen gyúrni. Alakítani kell egy kis testet, mert az ülőmunkától folyamatosan csoffad a maradék izomzatom, miközben a zsír marad.
Amúgy is le kell foglalnom magam, mert szaros ügybe keveredtem. Megtetszett az utóbbi időben egy munkatársam, de nem sok esélyem van. Előbb-utóbb muszáj leszek lépni, mert nem bírom kiverni a fejemből.Már egy "nem"-mel is előrébb lennék, mert akkor nem maradna remény. Csak hát kicsit gáz lesz vele nap mint nap találkozni.
Boci_83: Még benne is lennék, de egyszerűen játszani sincs kedvem az utóbbi időben (egyik játékkal sem!). Cod2-re is alig járok. Kedvetlen vagyok, ennyi.
-
athomi
veterán
Szevasztok!
Szokotatok még együtt játszani valamilyen CoD-dal, vagy már mindenki csak maga tolja?
Bő 1 hónapja CoD2-re tértem vissza, jól esik egy állandó csapattal warozgatni, de még pub-ra is feljárok. Kicsit talán még túlzásba is vittem a játékot, de semmittevős szabadidőmben kikapcsol. -
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #8134 üzenetére
ezerrel
szoktál te visszaolvasni?
-
athomi
veterán
jó kis tinédzsres bulim volt a hétvégén
két kiscsaj ült le köreinkbe, később rávettem őket, hogy az asztal tetején táncoljanak; úgy ment a tapera, mintha még egyikőnk sem látott volna nőt, tisztára olyanok voltunk mint a 15 évesek -
athomi
veterán
Boldog Szülinapot Pyros!
-
athomi
veterán
válasz
SipiBcs #8053 üzenetére
Nem vagyok 100% biztos benne, hogy a vinyó haldoklik, de a jelek erre utalnak. Ha ram lenne, akkor gondolom fagynék, de ilyen sosem volt. A lapot sem hiszem, hogy ilyen hibajelenséget okozna, a vga meg kizárt, szóval maradt a vinyó.
Ma veszek egy újat, aztán meglátjuk, a 250-est úgy is kinőttem már. Remélem addig még kibírja a régi, és le tudom gond nélkül menteni az adatokat. Ha megadja magát, akkor meg rohangálhatok hogy ki tudja előszedni róla a szarságokat (gondolom lehet ilyet).Nem is tudom ment e már számtech cuccom tönkre, sztem ez az első eset.
-
athomi
veterán
na vazz, gáz van
Pár napja a win7 majdnem minden gépinditáskor hibahelyreállítással kezdett, majd a rendszer felállását követő 10-15 percben nem lehet a géppel semmit csinálni. Tegnap megpróbáltam újrahúzni a win-t, de a 30GB-os partíció formázása 1.5 órán át tartott, majd magát a win-t el sem kezdte telepíteni.
Azt hiszem vinyó lesz, örülök ha majd át tudok másikra menteni mindent.
-
athomi
veterán
csend honol itt is, meg a szerveren is. mindenki eltűnt?
-
athomi
veterán
válasz
Boci_83 #7995 üzenetére
Ne irigykedj, hiába járok a néhány 4-5 évvel ezelőtti 0.5 Mb-es nethez képest 15 Mb-esnél, sokkal nem vagyok előrébb. Ugyanis a fájlátviteli sebesség csak egy dolog, a válaszidő meg egy másik. És nekem az utóbbi igen fontos lenne a netes játékok miatt. Lényegében most ott járok a 15 Mb-es netemmel multiplayer játékok terén, ahol 3 éve jártam az 1 Mb-essel.
Egy ideig mindig jó volt a net, ment stabilan, faszán, aztán a szolgáltató szépen emeli a sávszélt mindenkinél, aminek hatására esténként szarni megy az ember pingje. Most jött el a UPC-nél ez az idő, pedig eddig zsír volt. -
athomi
veterán
-
athomi
veterán
Szeró: 85.25.148.131:29971
-
athomi
veterán
válasz
SipiBcs #7838 üzenetére
csináltam egy friss tesztet
1 mag teker, a többi áll
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest