- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Milyen házat vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Combosnak tűnik a Thermalright legfrissebb, kéttornyos CPU-hűtője
Új hozzászólás Aktív témák
-
CséZé
őstag
hogy itt mekkora botrány lesz...
-
gyikegybuzi
újonc
oo akkor osszekevertelek tudom mar az egy kifli nevu gyerek masik klanbol, csak ***** hivjak ezert a nikked alapján rad gondoltam, mindegy akkor vagy az vagy akinek iszonyu kover a baratnoje vagy gazdag gyerek vagy aki draga svajci orakat gyujt es le kene huzni egy hasznalt tappal, vagy valaki egesz más de vegulis lenyegtelen. bye
[ Módosította: Racecam ]
-
athomi
veterán
válasz
gyikegybuzi #2196 üzenetére
Nincs motorom és nem is vagyok motoros, ráadásul semmilyen kiállításra nem járok.
-
PyroS
senior tag
válasz
gyikegybuzi #2193 üzenetére
Á nem csak Hunor mérte mindig stopperel,hogy Gyik meddig van fennt.
.
Amúgy gratulálunk neked,ügyesen neveled.
-
athomi
veterán
válasz
gyikegybuzi #2193 üzenetére
Még azt is kidumálja hogyan és hányszor...ja nem, semmi.
Amúgy én írtam msn-en délelőtt, annyit írhattál volna hogy nem andrás vagyok, hanem a felesége.
-
PyroS
senior tag
válasz
gyikegybuzi #2187 üzenetére
Hát ez mi lenne?
Gyik találtál egy rajongót?Még szerenecse,hogy IP cím alapján kilehet deríteni egy két dolgot.
-
gyiku
nagyúr
válasz
gyikegybuzi #2187 üzenetére
nem ter az, hanem utca, tobbi stimmel
-
gyikegybuzi
újonc
hello *****vagyok vecsésről, telszámom *******, nemrég ráébredtem játék közben hogy ezt a cod4 et nem is csak buzik játszák (annak ellenére hogy én magam az volnék), pécsre a ****** címre várnám hasonló beállítottságú emberkék leveleit, (a vecsési cimemet nem adom meg mert van otthon nekem egy tök jó nő feleségem csakhát nincs neki az amire nekem igazán szükségem van) ja igen ** ben születtem, magas vagyok de más előnyöm nincs, ha valakinek tetszik tré parasztgyerek ábrázatom meg a többi (ami még szánalmasabb) akkor írjon vagy hívjon fel.
Puszihegy[ Módosította: Racecam ]
-
gyiku
nagyúr
-
BandiHUN
veterán
-
BandiHUN
veterán
remélem lealáztátok a fél világot,amig távol voltam
-
PyroS
senior tag
válasz
BandiHUN #2172 üzenetére
Üdv itthon.
Gyerpi: igaz,az új single mapokat is lehet futtani a gépről.Utánna már csak bot-kal kell telerakni és mehet a gyakorlás
.
Most olvasom a callofduty hozzászólásaiban,hogy a külföldi szerókon már van olyan ami 1.6-ös.
Hunor: Próbáld már meg hátha találsz 1.6-ös szerót.
-
BandiHUN
veterán
hali Nyugdijasok!végre hazaértem...
-
gyerpi
aktív tag
amúgy sokan fognak a chinatown miatt retrózni a warokon ez is nagyon kedvelt map lesz mint a cross vagy a crash
-
athomi
veterán
válasz
Boci_83 #2162 üzenetére
Sajna a router miatt nem tudtok becsatlakozni hozzám. Én is csak azért tudok bratyómhoz felcsatlakozni, mert egy router-ről megyünk, így olyan mint ha lan-ba lennénk.
1Mbit-es net amúgy sem több partner kielégítésére szolgál.Amúgy ha vkinek gyors a nete, az létrehozhatna egy szervert.
-
athomi
veterán
Lehet felteszem magamhoz és bátyámhoz, létrehozok egy szervert a gépéről és meg tudom lesni a mapokat.
-
gyerpi
aktív tag
a sli-t is javították?
-
Boci_83
őstag
Kicsit még várni kell. Ma még nem igen lehet játszani, ugyanis a szerver oldali patch még nincs kint.
Szvsz azért adták ki a kliensoldali patchet előbb, hogy a nagy méret miatt előre le tudjuk tölteni, és ne holnap kezdje egyszerre szedni mindenki.
"Az NVIDIA már 1 nappal hamarabb közzétette a 1.6-os kliensoldali patch-et, ami valóban tartalmazza a 4 új map-et. Telepítését még nem javaslom, hiszen a linux szerveroldali fájlok még nem elérhetőek. Így ha telepítjuk az 1.6-os javítócsomagot, nem tudunk játszani szervereken." Callofduty.hu
-
PyroS
senior tag
De miért lenne?Az csak a lövés pontosságát határozza meg,nem?Amúgy a játékban ahol a fegyvereke tudod kiválasztani ott kiteszi a damage,stb oszlopokat.Valaki nézze már meg,hogy hogyan változik a Red-dotal az értéke.
Ovecs: nem tudnád megkérdezni az FGC Klánosokat,hogy mikor teszik fel az 1.6 patchet?
-
Pitbullos
aktív tag
ha felteszitek az 1.6 ost es megy akkor szoljatok
-
-
booz
senior tag
este 6 és ott fogok ülni a masina elött
-
booz
senior tag
enermax galaxy 1000w na ezaz
rákötöm a mosogatógépet meg a mósógépet is -
PyroS
senior tag
HA minden igaz itt van.CoD4MW-1.6-PatchSetup.exe
-
booz
senior tag
de igen megrendeltem az enermax 1000w os tápját de még nemjött meg de ahogy megjön te jöhetsz a tápodért
-
booz
senior tag
én ma megyek és veszek 1 9800gx2-ötmárcsak azért is
-
athomi
veterán
A friss Catalyst-tok ált. hónap közepén jönnek, ráadásul nem várok semmi komolyat tőle, mert a 8.5-ös elég jól sikerült, van olyan játék ahol 30% teljesítménynövekedést is produkál a HD38XX szériánál.
1.6-os patch meg vmikor a napokban. Az is lehet, hogy holnap csak a hivatalon infókat kapjuk meg a patch-ről.Boci_83: A legnagyobb gond, hogy nem szeretik a pam modos szerókat, az embereknek szükségük van a perk-jeire, pedig sztem nélkülük sokkal élvezetesebb a játék.
Összeraktam az általam legutáltabb kombót: 3xfrag, Jaggernaut, hangtalan futás.gyerpi: Expertvision-t nem szeressük, olcsó alakatrészek és még azt is szeretik lespórolni= olcsón kínált videókártya gyengébb minőséggel.
-
-
gyerpi
aktív tag
helló !!!
megengedtem a deadChat -et így már látják az élők a halott társak chat-elését ha megfelel
letiltsam még a hátérzajt és a pályafüstöt?
természetesen a PUB-on -
gyiku
nagyúr
3870x2 se 100 rongy mar
-
booz
senior tag
ma este énis leszek go war go
-
athomi
veterán
Ha vki VGA-t akar venni ne habozzon, ennyiért már ajándék: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Trollok komolyan
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- weiss: Pant* rant
- Revolut
- Cyberpunk 2077
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G8, I7-1185G7, 32 GB RAM, 512 SSD (MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET)
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401Q + teljes gamer szett --csere is érdekel
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest