Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
ok,semmi gond,üdv itthon!viszont aki tud egy működő ph ts passt,adja már meg légyszi,mert tegnap az Istennek sem sikerült bejutnom
meg azért annyit kérnék,hogy jó dolog a ph-s war is,de ha már van egy saját csapatunk is,gondoljunk azokra is,akikért nem kapkodnak annyira a ph-sok war ügyben,mert ha a ph-n gyűlünk össze,tuti az lesz a vége,hogy igyis-úgyis kiszorulnak páran,6fölött már sztem nem érdemes warozni...mindegy,majd alakul...egyébként nem tartom jó ötletnek ezt a megoldást,mert eddig az volt,hogy lesse az ember a ts-t,jönnek-e fel 8kor emberek,mert pikk-pakk kiszorulhat,hacsak épp rosszkor megy ki cigizni,én nemegyszer jártam már igy,hogy 8kor sas honlapon,van-e valaki ts-en,sehol senki,810kor jövök cigiből,és akkor már a warszerón voltak a többiek....és nem hiszem el,hogy ez a nem irogatok senkire xfire-n igaz.inkább az,hogy bizonyos emberek között működi,bizonyosak meg nem annyira kivántak,max ha nincs jobb szólok neki kategória.ez ellen nem tom,mit lehetne tenni,és erre még most jöhet az is,hogy ph ts,effektus ugyanez,és most akkor mi van azzal,aki nem annyira ismerős ph-s berkekben,hogy ott cseverésszen,vagy pl.nem mindenkivel ápol felhőtlen kapcsolatot?nem kéne ennyire a ph-hoz húzni,ez a véleményem.hiába érvel azzal Andrish,hogy nem mentem warozni,hivott 3szor,egyszer mentem,kétszer rosszkor jött a dolog,és az utolsó alkalom is volt fél éve...tehát ezt nem tekinthetem mérvadónak.sajnos vannak "kelendőbb" járékosok nálam,a ph-sok meg persze törekednek összehozni egy jó warcsapatot,ez van.de meg is mondtam,hogy ez nem egészséges,mert ebből csak a vita van,és kit érint jobban?hát nem a 2 csapat "sztárjátékosait"...márpedig ha igy nézem,és mindig jön ez a közöswar,közösts-dolog,tuti kiszorul az ember a listán átlagos online számot nézve mondjuk 6-7.helyre.és most akkor erőszakoljam ki,hogy legyen 7v7 war,mert tőlünk is,meg a ph-ról is van fent már 3-3 ember?ez olyan hülye dolog,amikor érzi az ember,hogy csak nyűgnek érzi magát,ez mégsem olyan,mint a pub,hogy 10v10,és érzi is,mert egyébként a kutya nem hivná,ha nem kellene a ts-t bambulva lesni,mikor tud bepofátlankodni...csodálkozol,hogy rossz a hangulatom?ezért is van például.és most akkor lehet 2 ts-t is sasolni,hurrá.furamód valahogy 1 hónapja még nem volt ilyen jó vélemény a ph-ról persze leszámitva 1-2 tagot,most meg jött ez a cb mizéria,és jópáran feladták a véleményüket miatta...
-
SipiBcs
őstag
Üdv itthon Ovecs!
Nincs harag!!
1, Legyen így
2, Nincs ellenvetés
3, Ha az első point megvalósul, akkor ez már felesleges
4, Te nem voltál, így nem tudhatod, hogy csüt. este szóltam, hogy leghamarabb ma este játszom. Ennek több oka van. Elvették a kedvem a game-tól. Majd akkor játszom war-t, ha úgy érzem, hogy megy a játék. Mellesleg melóból melóba csöppentem a hétvégén, nálam általában így telik a péntek-szombat! -
ovecs
senior tag
Na akkor kedves klántársak!
Szerintem van pár fontos dolog amit meg kellene beszélnünk:
1. Javaslom a közös ts használatát ip: 62.75.204.153:8975, pass privátban akinek még nincs meg. Ott is van saját szobánk, ahol gyülekezhetünk, ugyanúgy beszélgethetünk. Azt hiszem ebben az esetben nem lenne olyan probléma, hogy elkerüljük egymást vagty hasonló.
2. Ha egy klántag elmegy valakivel vagy valakikkel warozni, úgy értem nem klántárssal akkor szerintem az okés, persze csak abban az esetben ha nincs valami közös program megbeszélve.
3. Nem fogok mindenkire mindíg ráirogatni xfiren... Na jó, kirakok egy matricát a monitorra
4. Lorenzo, Sipi, elnézést kérek ha rosszul esett az, hogy ma nélkületek mentünk warozni, ts en senki sem volt, nekem meg cod hiányom volt, ezért felmentem a másik ts re, ott spontán alakult ki a dolog... ráadásul egyikőtök sem játszott épp, ha játszottatok volna biztos, hogy rátokírok...
-
ovecs
senior tag
Olá! Avagy üdv skacok!!!
Alszok 1-2 órát, aztán benyomok pár hideg sört, mert a kintiek elég szarok voltak, 1-2 feles és 7 körül jövök is gémelni! -
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #3185 üzenetére
na,bazdmeg,lesz mibol,ugynez ki...
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #3186 üzenetére
hat ezaz,van aki ezt "muveszetnek" nevezi..
-
Balinov
titán
ez a valami gyerekek?![link]
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #3182 üzenetére
a mindennapos rohadek esovel is,ami jar hozza?
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #3180 üzenetére
kudom,bazzeg,kudom! aztan magadra vess!
-
booz
senior tag
sziasztok urak mindenkit udvozlok innen a szesel islandrol kb 38-39fok van arnyekban nagyon jol erezuk magunkat hetfo este megyek mert hianyzik a puf puf bocs a helyesirasert de itt nincs normalis bill
udb :booz -
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #3167 üzenetére
es hova rakom,igy is alig ferunk el az egy szobaban,meg amugy sem vegleges az albink,legkesobb osszel/telen koltozunk. Jo lesz az a PSP...
-
gyerpi
aktív tag
ez mind igaz amit írtál szóltam a taktikáról amit lehet csinálni csak az első nade után felborul
és igaz már régebben, de játszottunk egy bandával azt hiszem 7 vs7 volt akinél hihetetlenül ment a csapat munka kettesével járkáltak és egymás seggét hihetetlenül tudták védeni - ki is kaptunk nagyon - azt hiszem strike-n volt még Bali is itthon volt
a mapról pedig tegnap beszélgettünk Andris is ott volt és teljesen egyetértek vele be kéne tanulni egy nem népszerű pályát
tudom attól még nem fogunk jobban lőni, de pl. a Next-esek elősször Vacanton agyon vertek utána már kevésbé és mikor utoljára játszottunk Vacantot velük egál volt az igaz, hogy a mi mapunkon megvertek, de mondjuk ha nem a sablonos kedvelt pályák lennének a mapunk akkor lehet több esélyünk volna
-
PyroS
senior tag
válasz
Jaja Bali csak semmi PSP tessék asztali gépet venni a Cod4-hez
.Persze tudom még egyenlőre nem lesz rendes netetek
.
-
athomi
veterán
válasz
Minden low és kibasz a PB.
-
athomi
veterán
Egy-két ember meg időnként nem tud megülni a seggén mikor szükséges lenne, jórészt ilyenkor bukjuk is a kört. Vki meg olyankor is a sarokban ül, amikor már rég nem kellene.
Ami nagyon idegesít: Ovecs elmegy csak azért is rambózni, mikor előtte körökön át nem jött be neki, Booz meg állandóan késelni akar, mikor le is lőhetné az ellent. Persze mondanom sem kell ezen akciók végeredményét. -
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #3163 üzenetére
180-190eurobol megvan itt egy uj slim,hozza 4gb-s memstickkel.
-
Balinov
titán
gyerekek,lehet cod4 kepes asztali csak osz vegen,telen lesz meg,ha lesz.addig is gondolkodom erosen egy slim PSP beszerzesen..
-
Balinov
titán
ez igaz,tobbszor belegondoltam en is,ha ezeket az iranyelveket tudtam volna kovetni,mikor rendszeresen jatszottunk,akkor szvsz sokkal jobb eredmenyeket lehetett volna elerni,mind war,mind pub soran.Ez feler egy fel taktikai megbeszelessel.
Csak kurva nehez megallni, hogy ne menjen az ember face-to-face rambajozni.
-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #3158 üzenetére
-
athomi
veterán
Én nem foglalkoznék annyira a taktikával, inkább csak figyelmesebbnek kellene lennünk. Gondolok itt arra, hogy védőbe nem mindenki ugyanarra a plantra induljon el, vagy ha vmelyik plantról kihalunk, akkor vki azonnal moccanjon át. Az sem lenne rossz dolog, ha halljuk, hogy egyik csapattársunk a közelben ádáz küzdelmet folytat, akkor azt ne a sarokba csücsülve hallgassuk, hanem moccanjunk ki segíteni. A támadásokat meg kicsit összébb kellene hangolni. A csipás a táskát ne vegye fel, illetve a táskás ne kezdjen egyedüli rush-olásba az ellenfél dzsungelébe. Ezekre és még egyéb apróságokra kellene jobban figyelni.
-
PyroS
senior tag
Hello.
Az a baj,hogy hiába taktikázunk ha sokkal erősebb az ellenfél
.Akik velünk egy szinten vannak azoknál általában be szokott válni a dolog.Persze csak ha nem kap el mindenkit a harci hév és nem indul mindenki Rambózni
.Az is igaz,hogy mostanában nem is sokat warozunk de szerintem ősszel ez vissza fog állni a régi kerékvágásba.
-
gyerpi
aktív tag
Hunor: #3149, 3150?
-
athomi
veterán
Jut eszembe, Ovecs mikor jön haza?
-
athomi
veterán
Ma este nem leszek, cod2-es cupwarokat kellene játszanom.
-
Sirandrish
legenda
Downpour-t én nagyon komázom csak semmiféle taktikát nemtudok rá..a Pipeline viszont 5v5-ben a legjobb védő map...2szer WARoztunk eddig rajta az egyiket 10:0ra a másikat 9:1re(a védekezőt)...ha 5en vagyunk/vagytok érdemes nyomatni mert védeni eszméletlenül jól lehet azt a mapot...a Countdouwn és a Bog támadóban nagyon jó..ha a kezdeti nadeket megusszátok meg a csipát akkor szinte biztos a siker ...persze ha mindenki arra megy amerre kell...a Bog-ot még védeni sem nehéz de támadni tényleg jó..az Wet Work átláthatalan..akárhonnan lőhetnek szvsz az semmire se jó..főleg olyan csapatok ellen akik szeretnek is kempelni...az Owergrovn meg nagyon nagy...ha mondjuk valaki B-n van a Plant meg A-n akkor 20 sec mire átér..ha nagyon lassan azaz halkan megy akkor még több..oda csak ugy érdemes menni ha van egy hiperszuprtjó csipás...
a Showdown meg mindkét plant könnyen nadelhető és lőhető az azért nem jó..
a Pipeline-re, Countdown-ra vagy Bog-ra viszont érdemes épiteni...
ez az én véleményem..persze semmi közöm a NYEV csapathoz csak felvettetm mint öltet
-
gyerpi
aktív tag
válasz
Sirandrish #3147 üzenetére
a taktika 1 dolog - csak azért küldtem el Sipinek a taktikát a mapokról , hogy nagyjából tanulmányozza a mapokat
szinte soha nem tartjuk be a taktikát vannak jó kemp helyek vannak rosszabbak
a taktikával az a gond, hogy 2 kör után kiismerhető és már jön a nade a fél csapat pedig oda van
mint ahogy már mondtam is sokszor az a baj velünk, hogy nem bírunk a seggünkön megülni mert, hogy ha 10 kemp körből ( vagyis mikor védekezel ) 7-et jobb estben 8-at vagy ha qrva nagy szerencséd van 9-et elhozol már nagy baj nem lehet csak az a baj, hogy lejátszunk egy fergeteges Ő mapjukat mondjuk kikapunk 9:11-re vagy ha szerencsénk van nyerünk és hozzuk a formánkat kikapunk a sajátunkon mondjuk 7:13-ra
és van abban valami amit mondtál is, hogy el kell hagyni a szokványos mindenki tudó mapokat és rá kell gyúrni a owergrown, showdown, pipeline, countdouwn, bog, douwnpour, bog, wet work, pályákra amiket majd nem mindenki rühell és ezen kevésbé ér meglepetés mint a népszerű mapokon -
Sirandrish
legenda
vannak...de nem csak erre gondoltam
de végülis mindegy is..ugyis fogjátok ti még alakitgatni a taktikátokat ha egyáltalán lesz használható...ezt arra értem hogy lesz olyan tim aki ellen van is értelme mert akikkel tegnap is játszottunk Crossfiren...háát..nemtudom milyen taktika kelett volnabár szerintem mindegy is lett volna me így is ugy is kiszedtek volna mindenhonnan
-
gyerpi
aktív tag
válasz
Sirandrish #3144 üzenetére
leszek este ha nem jön közbe valami úgy mint tegnap kb. 20:00-tól, Pyros, Sipi nem lesz
többieket nem tudom
azért az Olaszok elég durván nyomták -
gyerpi
aktív tag
válasz
Sirandrish #3144 üzenetére
biztos vannak más helyek is ha erre gondolsz
-
gyerpi
aktív tag
válasz
SipiBcs #3141 üzenetére
Jól játszol és lesz még jobb is csak még szokni kell a wart mint tapasztaltad teljesen más mint a PUB - itt látod sokszor csak vársz és csücsülsz kemp van és figyelsz ha tudsz lősz - ennyi
néha pedig nagy a pörgés 20 másodpercen belül vége egy körnek
és főleg ne azon gondolkozz mi az eredmény itt nem az a fontos hány ellent lőttél le vagy hányszor lőttek le ha nem az, hogy hozzuk a kört és wart
igaz az utolsó két napban sikerült high-okat kifogni akik low-nak álcázták magukat
( ezt sose fogom meg érteni miért, de mind1)
mindenki hibázik - pl. backlot-on mikor a B plant-nál lefeküdtél az ajtóba védeni a lerakott plantot említettem is, hogy nem jó ötlet mert nagyon könnyű célpont vagy akár az épület ( a romos szobáktól ) felől akár teljesen a hosszú utcáról a kezdőjük felől
ezekről a helyekről elég jól be lehet védeni a lerakott plantot -
SipiBcs
őstag
Sziasztok!
Bár valószínűleg okoskodásnak tűnik, nem lehet, hogy ez az "átfogó" PB (jobb szót nem találtam rá) nálunk is kijelzi, ha másik szerón valaki megbukik csíttel? Hisz a neve, cd key-je bekerül 1 rendszerbe és az gyorsan szét is dobja az infót! Tegnap tényleg több alkalommal volt, hogy senki nem jött felfele a lezárt szeróra és mégis kiírta!
War: nem szeretném kommentelni a tegnap esti dolgot, a statom mindent elárult! :S Vasárnapig visszavonulót fújok, addig csak pub, esténként nem leszek munkák miatt.
-
gyerpi
aktív tag
->PBSV: VIOLATION (PB HACK) #132056: asd (slot #11) Violation (PB HACK) #132056 [bacdc797c8f4bd069bfa6a47af13164d(VALID) 145.236.207.13:28960]
a pubon tegnap fogta a PB ez nem banolt cd key ha nem csalni akart és a PB kivágta- asd ez ismerős csak annyi van belőle hogy csak na -
gyerpi
aktív tag
Lorenzo: légyszi kapcsold ki az üdvözlő üzeneteket a war szerón minket annyira nem zavar, de akik jönnek velünk játszani -warozni azokat igen tegnap is min 3 írták, hogy kapcsoljuk ki
ja és az, hogy van hogy warozunk és a PB valami Zotyát vagy kit banol a szeró
fel sem jött senki és nem csatizott, de aimbottal még is banolt valakit és ez már nem az első eset
elég szar magyarázkodni egy ellenfélnek war elején, hogy nem közülünk való mikor csak a past mi ismerjük és az ellen -
athomi
veterán
Srácok, odaadtam egy warra a szerót Andriséknak, mert elkérték. Természetesen rcon-t nem adtam ki, én váltok nekik mapot.
Csak gondoltam közlöm. -
gyerpi
aktív tag
a 20-as szerón 15-en vannak 14:30-kor
este pedig nincs senki habár lehet már ma lesznek -
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #3133 üzenetére
degecen szulettem,na!
-
athomi
veterán
Bocs srácok a tegnapi II. war miatt, de tudjátok, kiborult a bili.
-
SipiBcs
őstag
Gyerpi: megjött a cucc.zip... majd hazaviszem és kicsomagolom
Köszönöm... sztem lesz mit böngésznem rajta.....
-
Sirandrish
legenda
az az érdekes hogy amugy egy ember egy pilla alatt megval mondjuk AK-tól...tehát 3találat egy gpfegyoval nem sok..és valakikbe meg kell fél tár..akárhogy nézzük az nem tiszta játék..
Játszott a PH már a NYEV ellen vagy anno az ULTRA ellen...az ultra elleni war fragmuvimba meg is tekinthető..M4el talán 5-6 golyót lőhettem ki és 2en is meghaltak..az AK erősebb..akkor néhányan mé nem halnak bele 8-10 AK lőszerbe...sajnos ezek olyan dolgok hogy magunkat is hibáztathatjuk hogy bambák vagyunk de ez neigaz...azért egy tár gépfegyverrel mindenki betud vinni 3 találatot és elvileg elégnek is kéne lennie...csak sokszor mégse elég...
-
PyroS
senior tag
Ezzel én is így vagyok.Inkább egy tiszta vereség mint egy csalással szerzett győzelem.A múltkor talán hollandokkal játszottunk egy jó wart.Ők nem csaltak és nem volt semmi kérdéses dolog.
A csalásos dolgokhoz annyit tennék hozzá,hogy vannak akkikbe nagyon sokat kell lőni,hogy meghaljon.Ő meg egy két golyóval simán lelő,bár ez lehet azért is mert szarul lövök
.
-
gyerpi
aktív tag
válasz
SipiBcs #3118 üzenetére
én személy szerint soha nem fogok beállni ebbe a sorba sőt úgy gondolom tőlünk senki
nem is szoktunk le csíterezni senkit ( no jó volt egyszeraki a pálya végéről KP-vel fejeseket osztogatott)
, de megjegyzések mindig vannak már war közben is hol egyik oldalról hol a másik oldalról kezdik
próbál mindenki ellen állni, hogy ne komentálja a dolgokat ( főleg ne hangosan), de nem mindig sikerül volt már olyan, hogy az ellenf. honlapján bocsánatot kértem mert eldurrant az agyam war alatt
mondjuk a warok 90% rendben megy és elkönyveljük a vereséget vagy jobbik estben a győzelmet ( ebből elég kevés van), de mindig vannak olyan warok mint pl. tegnap előtt a csehekkel - először én is azt mondtam csaltak, de utána rájöttem, hogy nem biztos lehet 1 vagy 2 játékos valamilyen cfg hacket használt, de többi biztos nem csalt és valószínű, ( ahogy Andris mondta) hogy valami pro klánt találtunk akik elértek valamilyen med+++ vagy high szintet és azon élvezkednek, hogy ilyen low klánokat keresnek az irc-n és vernek hülyére - aláznak mint mi vagyunk ( hát sose legyen nagyobb örömük)
-
SipiBcs
őstag
Sok apró pici "trükk", ami nélkül nem lehetne nyerni?? Nemhiszem, hogy be kellene állni ebbe a sorba
Viszont ha mindenki ilyen csítekhez folyamodik, akkor előbb-utóbb csak a negatív élmények érnek bennünket és az sem vezet jóra, sem a csapat szellemet nézve, sem pedig az önértékelés figyelembe véve....
De azt sem látom megoldásnak, hogy 1-1 war után összejöjjünk és megbeszélük, hogy tutti csíter az elenfél vagy, hogy át volt írva a cfg-je!
-
gyerpi
aktív tag
válasz
SipiBcs #3111 üzenetére
semmi baj annyira nem ment neked rosszul ahhoz képest, hogy 3x
gy 4x
waroztál velünk
nekem sem ment és talán még Andrisnek sem úgy ment ahogy szokott
nálad megfigyeltem, hogy úgy játszol mint ha PUB-on ( ez csak megjegyzés nem kritika) volnál sokszor hangosan közlekedsz és ha védünk is mész vadászatra ezzel nincs is baj ha vagyunk 5-en mert 1 mindig elmehet komandózni és ha szerencséje van 1-2 freget be is gyűjt és kevesebb marad a védőknek, 4vs4-nél vagy kisebb létszámú war-nál stem szigorú kemp van vagy kéne hogy legyen
amúgy dolgoztam ki pár mapra taktikát majd elküldöm neked igaz 5vs5-re van, de a kemp helyek ugyan azok kisebb létszámú waroknál is add meg az e-mail cimed és elküldöm
amúgy meg kell, hogy mondjam nem tartjuk be ezeket a taktikákat, de arra jó, hogy megismerd a mapokatt és a kemp helyeket vagy a támadó pontokat, hogy mire is kéne vigyázzni -
-
gyerpi
aktív tag
Hunor ide süss: hogy mik vannak már ez azért már nekem is sok
nem lehetséges, hogy ilyenekkel is találkozunk mostanában -
PyroS
senior tag
Hello.
Bocs fiúk,hogy tegnap este nem értem rá.De a meló az meló
.Ez a hátránya ha az ember egy köpésre lakik a munkahelyétől
.Viszont ma este már ráérek.
-
Sirandrish
legenda
nah és olyankor mivan amikor nemtudom felrakni az 1.7et mert aztirja hogy már fenntvan...ami igaz is de visszamásoltam az 1.6 os fájlokat
-
BandiHUN
veterán
srácok,valaki tegyen már egy próbát,jó-e már az 1.7....hátha csinálnak is azok a farkak valamit....
-
BandiHUN
veterán
válasz
Sirandrish #3095 üzenetére
nem arra gondolok,amikor játszok....a szerver sorának elején van a ping grafikon és a számérték is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Autós kamerák
- Microsoft Excel topic
- E-roller topik
- Házimozi belépő szinten
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Óra topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- CORSAIR K55 RGB PRO XT (Kartámasz nélküli) INGYEN FOXPOST
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest