- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
Pámpárááám...már csak 2 munkanapom van a jelenlegi melóhelyemen..aztán tiplii Britbe hajléktalannak!
Juppijájéééé
-
Sirandrish
legenda
Vázzáááááá!
Hát itten meg milyen életjelek vannak?
Sehun senkisenem játszik csak én meg a Sipi bácsiBooz: a telód árából 1 hónapig lennék el külföldön ugyhogy nyaljad meg..
Nem gondolkodtál még rajta hogy támogatod a külföldi életem első pár hónapját hogy könyebben boldoguljak?Baliii: mennék az angliába..szept 10.e az induló napom...ha firkálok néked privátot, reagálsz?
-
Sirandrish
legenda
Ide is beböfögök nyugdíjasok
Mizu fölétek? Járókeret megvan még vagy már aztis el kelett adni?
Gondolom aki tud a melózik mint én...
Tél mint olyan? én élvezem...egy lépcső elesés nélkül LVUP -
Sirandrish
legenda
hadzsime skacok ismételten!
Mizuréka errefelé? megy a cod? -
Sirandrish
legenda
Hellloooooooo Skaccantók!
Mizu felétek?
Régen dumiztunk.. -
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
Hádzsime skacok!
Mizuréka errefelé? -
Sirandrish
legenda
Énis megyek idén nyaralózni..anyám azt mondta menjek egyiptomba..
Véleményem: "oh majd nyáron a 70fokba megyek a sivatag közepére homokot nézni"
Görök melett döntöttem erre kiderült hogy lejárt aza kurva utlevél ugyhogy balcsi lesz belőle ha minden igaz..de ha elkészül az a fos akkor lehet hogy meglátogatlak TUTÁN C'MON-nál vagy hun a faszomba -
Sirandrish
legenda
válasz
Balinov #6765 üzenetére
én is próbáltam már leszokni a cigiről..de nagyon nem akart sikerülni.
Ráadásul a legroszabb mikor van egy karton cigid és akkor már csak annyi..mármint tervbe..akkor minnél kevesebb van annál szarabb a kedvem..de kajakra így van..mikor már csak 1-2 napra elég akkor már elaludni is alig bírok..persze máig cigizek -
Sirandrish
legenda
válasz
SystemRoot #6759 üzenetére
hu egy kis kalácsért most bármit megtennék..éhendöglök
-
Sirandrish
legenda
válasz
SystemRoot #6753 üzenetére
Próbáltad már?
Először énis azt hittem hogy egy baromság de kurvajó..nagyon jól össze van rakva (és még csak 60%os kb az oldal)...marha jól el lehet vele lenni...nekem nagyon bejön -
Sirandrish
legenda
Ha ráértek srácok
Már rég kértem -
Sirandrish
legenda
válasz
Sirandrish #6722 üzenetére
de egy aljadék vagyok
Bocsesz srácok..kárpótlásul itt amiről beszéltem..http://www.filthyfil.net/zboard_mocks.jpg
-
Sirandrish
legenda
Nah jóvan.
aki eddig nem tette meg AZ most kattoljon...amíg szépen mondom
Lv8as maffia vagyok..nem viccelek
-
Sirandrish
legenda
nah mostmár tudom legalább kiktől loptam
-
Sirandrish
legenda
Boldog Szülcsinapcsit Sipi!!!
ALL: Tudjátok...
-
Sirandrish
legenda
Boldog nevednapját Sipi!
-
Sirandrish
legenda
megj. rabló link...semmiben nem károsultok csak nekem lesz jobb...szóval gondoltam leírom mielőtt balhé lenne belőle
-
Sirandrish
legenda
nem sikerült...most az alaplapos topicba is érdeklődtem...egyelőre semmi használható...bár egy srác írta hogy "Én sajnos már a második P35-ös lapommal futok bele ebbe a hibába, hogy nem látja a feltelepített audio drivert, mert valamit lefelejt install közben."..persze nem lettem előlrébb de legalább nem egyedi eset...
szerk: akkor a 2 bind miatt nem birtalak tegnapő leshotizni
-
Sirandrish
legenda
Viszont ha megnézed itt csuszkák sincsenek csak a lejátszásnál..a felvételnél semmi..
Ráadásul azt az oldalsó kis gombot ha tekergeted akkor is csak a Recording sávja megy lefele..és ugy olvastam ahhoz hogy ne torzuljon a hang a videon ahhoz a stereo mix hangerejét kéne leljebb venni de így nemtudom
-
Sirandrish
legenda
Nah Haló!
Valaki nemtud valami videórögzitő progit amivel játékokból tudok röhziteni?Ha valaki megemliti a Frapset azt nyakonvágom rohadjak meg
Reggel óta azzal szopok és nem hajlandó hangot felvenni a gei..szóval más alternativa kéne.. -
Sirandrish
legenda
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest