Új hozzászólás Aktív témák
-
kerlac
őstag
Sziasztok NYEV-esek!
régen jártam erre, bekukkantok, mizu Felétek! Ohh látom nincs didkó-hiány, már érdemes volt belesni ide! -
kerlac
őstag
van egy 4870-es karim, fel is nézek mindjárt cod4 szerverre!!
végülis ez mellett döntöttem, de ha nem válna be, egy héten belül becserélik egy Geforce Galaxy 9800GX2-re. majd meglátjuk!
Ezzel az fps nem tornázható 125 fölé cod-ban?
-
kerlac
őstag
ezért is gondolkodom a 4870-en inkább, bár az meg +37k. nézem még a 9800 GX2-t, amiből szintén az MSI (amit utálok ezek után) és az XFX (ezt nem is ismerem) gyártóé fizethető meg 70k körüli áron, a márkásabbak 100 körül vannak.
szó sincs levásárlásról, ők szépen megveszik tőlem a használt buherált 8800GT-met, én meg veszek új, garis, szűz 4870-et tőlük. csakis így. használt kártyát én nem veszek, de ezzel a sz** GT-vel sem akarok többet bajlódni.
-
kerlac
őstag
Gondolod nem böngészem a jogszabályokat? Ptk szerint " megfelelő határidőben" kell kijavítania vagy kicserélni, garanciális feltételek között nem szerepel határidő, zsóval hivatkozhatok EU-s normákra, csak kb kitörölhetem vele a se***-et. Pont tesznek rá, én meg pereskedjek egy videokártya miatt? hiába van igazam, jogi út egy kalap kakit nem ér, pláne ekkora érték miatt. (nyugi van kis tapszatlatom, jogász vónék..). Ezért is vagyok taj ideg. közben 4870-esben gondolkodok, akkor már olyan kártya kéne amivel legalább 1 évig elennék még, csak azaz 57k kicsit sok, ami -20k-val is 37k még, ezzel most meg nem számoltam....
megtartani meg nem szeretném, mert ha egyszer elromlott, tartok tőle, megint elfog, így meghirdetni nem akarom, ha ők veszik át, akkor meg tudják mi a stajsz, vállalják a kockázatot.
-
kerlac
őstag
Sziasztok!
Jó sokáig eltűntem, mert egyrészt videokarim sem volt, másrészt sok dolgom akadt, ráadásul most mindjárt egy véleményt kérnék tőletek.
Sikerült az MSI-nek 6 hét alatt megjavítani a 8800GT kártyámat, így ugrott az újra való csere, azonban a bolt, ahol vettem, hajlandó beszámítani 20k értékben egy új kariba, ha veszek náluk. ATI Sapphire Radeon 4850 SE 40k, illetve a 4870 SE 57k-ba kerül náluk per pillanat. Igazándiból nem volt még ATI-m, de egyszer azt is ki kellene próbálni és a 8800GT-ben nem nagyon bízok már és félek eladni sem fogom tudni használtan ennél drágábban, így mindenképpen lecserélném.
Szerintetek?
-
kerlac
őstag
-
kerlac
őstag
akkor következzen egy vicc:
Béla keményen dolgozik a munkahelyén, esténként kikapcsolódásként a
helyi tekeklubban vagy a kosárlabdapályán múlatja az időt. A felesége
megsajnálja, hogy így agyonhajszolja magát, ezért születésnapjára
elviszi egy sztriptíz-bárba. A kidobó üdvözli őket az ajtóban:
- Szevasz Béla! Hogy s mint, Öregfiú?
A felesége zavarba jön és megkérdezi, járt-e már itt azelőtt.
- Á, dehogy - válaszolja - a tekeklubból ismerem.
Ahogy leülnek, odajön a pincérnő és kérdi, hogy hozhatja-e a szokásos
Amstelt. A feleség most már kifejezetten zavarba jön:
- Nekem úgy tűnik sűrűn, jársz ide, hogy a pincérnő ilyen jól tudja, mit
iszol.
- Á, dehogy - válaszolja - a női kosárcsapatban játszik, néha
együtt edzünk.
Ekkor odajön az egyik meztelen táncos lány és átöleli Bélát:
- Szia Béluci! Ellejthetem a szokásos kis táncot az asztalodon?
Erre a feleség hisztérikusan felkapja a retiküljét és kirohan. Béla
utánaszalad és látja, hogy épp egy taxiba száll be az asszony. Gyorsan
utoléri és még pont beslisszan a hátsó ülésre az asszony mellé. Erre az
asszony elkezd éktelenül visítani és rúgkapálni. A taxis hátrafordul és
odaveti:
- Bélám, te állandóan ilyen harcias kis kurvákat fogsz ki magadnak? -
kerlac
őstag
azt a knédli receptet én is örömmel fogadnám, mert épp a minap estem gondolkodóba (azóta sem tudok kimászni
), hogy vajon Mo-on lehet-é vhol knédlit kapni (ilyen lefagyasztottat, amit zsákszámra szoktunk Szlovákiából hazahozni)...
Gyerpi: nanáhogy tudom! huszon éve járunk síelni a Tátrába, akkor töménytelen mennyiségű knédlit viszünk az arcunkba be, aranyfácánnal tolva lefele irányba!
-
kerlac
őstag
válasz
Sirandrish #3800 üzenetére
Ezt most dícséretnek veszem és nem terelem jogi útra a dolgot!
Nem akarok én Bali utódja lenni, hiszen teljes virtuális valójában jelen van a topikban, ámde hülye kérdésre hülye válasszal illik reagálni!
A Prága szóra is összecsordul a nyál a számban, jókis helyben főzött söröcskékkel folytani le a knédlit ügyesbe...
-
kerlac
őstag
Nem olvasol híreket?! reggel írták a lapok, hogy Csehország sörimportra szorul, mert a hirtelen felgyorsult sörfogyást a gyárak kapcaitás nem bírja!
A jelenség okát még vizsgálják, de vélhetően egy nemrég felbukkant, testes, ír-magyar akcentussal angolul beszélő férfi lehet a dolgo mögött....
-
kerlac
őstag
Srácok, közületek rendelt már vki az amazon.com-ról? szállít Magyarországra?
-
kerlac
őstag
Ja, és következő doktorimat informatikából csinálom, az hótziher!
-
kerlac
őstag
Ja, közben bevittem a kártyát, szerencse kaptam addig köccsönbe vmi gatyit, de netezésre elég lesz. Kérdezték, hogy ha kaput akkor milyet kérek helyette. Mondom gtx260-at, de lehurrogtak, hogy az szar, mert az ATI4850 vagy 4870-es a tuti, mert az izmosabb. hát fene se tudja, nem volt még ATI kártyám. Szerintetek???
-
-
kerlac
őstag
válasz
Sirandrish #3513 üzenetére
Ebben teljes mértékben egyetértek, én is így gondolom, ehhez is tartottam magam mindig, csakhogy: amikor a 8800GT megjelent, miatta vártam vagy 1-2 hónapot a gépvásárlással, uis az akkor elérhető, de GT-nél gyengébb kártyák nemhogy kicsit kevesebbe, hanem jóval többe kerültek. azaz a tavaly ősz-téleleje időszakban a 8800GTS 2 fajtája is drágább volt a GT-nél (ami ráadásul teljesítményben verte őket), ezért vettem meg inkább azt. Tudom, ha várok pár hónapot, akkor még olcsóbb lesz, de már kellett a gép (így is vártam rá eleget).
Most pedig azért merült fel a csere, mert ha hibás a kari (remélem így lesz) és be kell cseréljem, azt mondták GT-t már ne is reméljek.
Így magyaráz taki Árpi!
-
kerlac
őstag
Beszéltem a bolttal, ma beviszem, sasolják meg rendesen, és ha rendben van, akkor próbálkozok tovább az állítgatásokkal... azt ígérték jövő hétre meglesz, hát addig nincs CODozás...
-
kerlac
őstag
Köszi Mindenkinek a segítséget!
Igazatok lehet a vga cserével kapcsolatban, elég gáz, hogy pár hónap alatt így visszaesett az értéke a karinak...
Elviszem ma szervízbe, teszteljék le, és ha nem találnak hibát tolok rá egy BIOS frissítést hátha az segít. Ha epdig az se, akkor ünnepélyesen woodoo tánc kíséretében totemhez kötöm és feláldozom!
-
kerlac
őstag
Köszi a gyors választ!
Ha jól emlékszem 11xxx lett az eredmény, a másik két progit korábban (szintén a Ti ajánlásotokra) próbáltam, de nem jeleztek hibát (vagy nem értettem meg). Tápom 450-as Corsair. Korábban már kérdeztem ezt Tőletek és végül újraraktam az egész hóbelebancot, de most nyarlásból visszajövet próbáltam ki és hát uaz a probléma, játék közben befagy (ami 90%.ban COD4, de pl. Warhammer Mark of Chaosnál is befagy ugyanúgy, ami pedig régebbi startégiai játék ugye...), esetleg bepöttyöződik, kockásodik a kép, majd teljesen behal, van hogy csak az áramtalanítással tudom újraindítani....
Új kártyánál én is a GTX260-on gondolkozom, mert most még talán ér vmennyit a 8800GT, mert később már csak bagóért lehetni túladni rajta...
-
kerlac
őstag
Haliho!
tegnap futtattam egy 3DMark-ot és néha teljesen beszaggatott (1 fps-re lement), borzalmasan nézett ki, de végigment. ez rendben van? ha hibát észlel lefagy vagy hibaüzenetet küld? mert gariztatni akarom a vga-m (újraraktam az egész rendszert, de ugyanúgy fagy, MSI8800GT) és a boltban azt mondták, hogy ha a 3d végigfut nem érdemes bevinnem...
asszem veszek egy nagy kalapácsot....
Egyébként milyen VGA-t érdemes mostanság venni?
-
kerlac
őstag
válasz
Sirandrish #3478 üzenetére
Mióta átállítottam amiket mondtatok, a 125 fps fix lett. Majd ősszel azért veszek egy új videokarit, akkor még talán a msotani is ér vmit, hogy becseréljem..
-
kerlac
őstag
válasz
Sirandrish #3475 üzenetére
Jobb is!
azért így utólag verem a fejem a falba tőle....
Fene se figyelt ilyesmikre. Korábban szinte egyáltalán nem multiztam, fps játékokat is csak 2. vh-okat toltam, főleg stratégiáztam, ahhoz meg édesmindegy nem? vagy számít az fps érték single-ben is?
Egyébként lehet/érdemes 125 fölé tornászni az fps-t? Ha cserélek videokarit (azaz későbbiekben a 8800GT-t becserélem komolyabbra) javul az fps érték is nem?
-
kerlac
őstag
válasz
Sirandrish #3473 üzenetére
Hóhahó! Köszi az okosságokat Mindenkinek! (télleg felment az fps 125-re) Hogy itt mik vannak, pedig már fél éve tolom, de úgy fest csomó mindenről nem tudok....
-
kerlac
őstag
ÁÁÁÁÁ
Mindent átállítottam, amit írtatok: AA és Shadow OFF, még leszedtem pár dolgot, élsimítás melyik opció? azt nem biztos leszedtem. és a consolos parancsot is beírtam, de nem mutatta az fps-t....
Bénaevagyoke?
-
kerlac
őstag
Köszi az ötleteket! Este visszaszedem (vissza, mennyéééé, basssszkii!) a beállításokat és mérek egy fps-t (vagy kettőt
)
-
kerlac
őstag
válasz
Sirandrish #3444 üzenetére
szégyellem magamat veszettül
maxon van minden beállítás és most néztem meg először az fps értéket.... vegyem lejebb a beállításokat?
-
kerlac
őstag
Tegnap feltettem egy fraps nevű progit a gépre, hogy lássam az fps értéket COD4 közben. Namost ez 40-60 között himbilimbizett. Ez kevés, normális, sok vagy mifene? Mert itt olvastam olyanokat, hogy 333 fps meg 250 stb, akkor viszont a 60 nagyon kevésnek tűnik. (mindez 1600*1050-es felbontáson, max beállításokkal, 25-30-as pinggel).
-
kerlac
őstag
Szasztok Skacok!
Miújság Felétek, úgy látom a topic pörög mindig! Booznak üdvözletem, mielőbbi gyógyulást szemfronton!
-
kerlac
őstag
ide is beírom azért:
Skacok, szerintem Ti is alakítsátok át az iwiw-en a PH klán reget klubbra, ugyanis, júli 01-től törölnek minden, nem klubbként regelt nem magánszemélyt. Csak szóltam!
-
kerlac
őstag
szabad e priviben elkérnem a hirdetésbe való beszólást avagy hozzászólást? márcsak a kíváncsiság kedvéért!
-
kerlac
őstag
Halihó! Láttam tegnap fenn voltatok Pit szerón! jó kis zúzás volt!
-
kerlac
őstag
Most sikerült eljutnom odáig, hogy elindítottam ezt a prime95 progit, nem sokat értek belőle de majd meglátjuk..
Az normális, hogy a videókarim szinte semmelyik vga drivert nem fogadja el. most sikerült feltennem a 174.74-es szám geforce-t, de furcsán lefagy azóta a COD4....
-
kerlac
őstag
milyen turmixot toltok? én is tudok egy jót, nálam az fogy, hopp, de az nem turmix, csak koktél!
-
kerlac
őstag
Egyébként a véleményem jó az E6750-ről. pontosan elég a mai mezőnyben szerintem.
négymagosra akartam cserélni, de a világon smemi értelme, nem hoz sebességnövekedést
sőt, még a Crysisben SEM, noha azt azzal reklámozták hogy négymagosra van optimalizálva és azzal fut legjobban.sokkal inkább a 4 - 8 GB RAM számít
egy proci van, amelyik brutálisan gyorsabb, de azt aranyárban mérik, mégpedig a Core 2 Extreme 9650, de az majdnem 200 ezer ft
szerintem egy csúcs VGA és 8 GB RAm mellett nincs ami megfektetné
a 6750-es procit.UFF
-
kerlac
őstag
-
kerlac
őstag
450 vagy 460-as vmi márkás jófajta táp (Chieftec vagy Corsair, nem tudom fejből, melóhelyen vagyok). elvileg elég kell legyen a gépnek. fél éve vettem a konfigot újonnan, és az első 4 hónapban nem is volt probléma vele, szóval remélem nem a táp, mert ahhoz drága volt. egyébéknt E6750, 8800gt, 3 vinyo és a dvd író, ezt kell kihajtsa. azt mondták, ehhez elég a 450-es táp.
Neked milyen tápod van jelenleg???
és egyébként ha tápprobléma, akkor nem újraindulnia kellene a gépnek?
-
kerlac
őstag
azaz, xfiréből fellépek szerverre, majd ha fenn vagyok, xfirét lőjjem le? kapcsolatot az gondolom nem érinti, ha már bennt vagyok szerveren.... csak eddig nekem nem kavart be, ráadásul minap egy másik játéknál is kifagytam..single játékban (mark of chaos, bár ez nem gyári...). na kipróbálom majd!
-
kerlac
őstag
Origi a játék, mint már mondottam volt, és kb 3 hónapig nem jelntkezett ilyen probléma COD 4 alatt, mióta TS, meg midnenféle mod van, vagy a meleg, azóta csinálja ezt.
videokarim 8800GT és a vga driverrel bajban vagyok, mert nem mindet engedi feltenni, most vmelyik 175.xxx van fennt asszem, de ez nem tuti, mert 169.21-esről újítottam és kb. a 3. engedte fel. nem tudom miért votl ezzel baj. majd megnézem melyik verzió használom per pillanat, bár amióta ezt feltoltam, azóta egyszer fagyott be, de akkor emberesen.
-
kerlac
őstag
Na most örülök, hogy enyémasszony nem nyúl a gépen az én cuccaimhoz....
vagy hogy nem vagyok skizofrén
-
kerlac
őstag
Morgen!
Booz, nem találtam prime 95 fft nevű progit, mire gondolsz pontosan? everestet néztem, de sehol nem leltem a vga hőmérsékletét, de szerintem nem is ez a gond, hanem szoftveres probléma kell legyen. sikerült végre vga drivert frissítenem (vagy a 4-5. verziót engedte feltelepíteni). utána mégis befagyott egyszer, aztán pedig nem, úgyhogy totál passz. meglátjuk ezekután lesz e még baj vele.
-
kerlac
őstag
köszi az ötleteket, otthon este próbálgatok!
-
kerlac
őstag
nem tudom tutira, hogy a TS a probléma, viszont tegnap 3-4-szer is lefagytam, és csak akkor amikor TS be volt kapcsolva.
Everesttel akkor nem tudok leellenőrizni semmit? Milyen progit futtassak? 3DMark?
ja, a játék eredeti. -
kerlac
őstag
Hi Skacok!
A múltkori war-kor ajánlotta valamelyikőtök - miután kétszer kifagytam, azaz befagyott a képernyő, csak a reset segített - , hogy everest-el ellenőrizzem le a gépet. Felpakoltam az everestet, de annyi opciója van hogy csuda, mit nézzek pontosan? Esetleg 3DMark?
Illetve azóta gyanakszom a TS-re is, uis ha a TS be van lőve legutóbb csak akkor fagyott le, ha nem üzemeltem be, ment rendben...
viszont éppen war-hoz kell a TS, így elég gáz...Bármilyen ötletet örömmel fogadok, ill. vki ajánlana egy fps mérőt??
vielen dank előre is!
(konfig: E6750 proci, 4gb ram Geil, 8800GT MSI, Gigabyte alaplap)
-
kerlac
őstag
hopp, mellé írtam...
-
kerlac
őstag
Grat skacok! villámgyorsak voltatok!
-
kerlac
őstag
Skacok, a "bundle" játék, az a papírtokos, olcsób, eredeti, amit pl. videokarihoz adnak? Jóletudome?
-
kerlac
őstag
Egyetértek veletek teljes mértékben! Kitörölhetem a valagam a diplomámmal, ha nincs mellé legalább 3 nyelvtudásod, vagy kapcsolatod.
Mindig azon jár az agyam, hogy kimegyek a p****ba felszolgálni Ausztriába egy szállodába, messze sincs, dolgoztam is már ott, német is oké, Fletóék meg kapják be, max. pár xy család nem az én fizumból kapja a segélyt, meg ki sem rabolnak, le sem lájmolnak. Névtáblámon meg röhöghetnek, pedig igaz: dr. xy, felszolgáló, mit hozhatok kedves vendég?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen videókártyát?
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi haladó szinten
- iPhone topik
- Friss videón a RoboCop Rogue City - Unfinished Business
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest