Új hozzászólás Aktív témák
-
gyerpi
aktív tag
Hát OK ! én nem vagyok jogász csak mondom mi van a Duna innenső felén és tapasztalat egy pár kollégám már cserélt így le pár mobil már mint, hogy nem tudták 30 napon belül megjavítani és kaptak egy újat a kolléganőm pedig vissza kérte a pénzt ( az eredeti vételárat) és én is DVD lejátszót reklamáltam én kaptam egy újat a hibás helyett mert kicsúsztak a 30 napból.
tudnák negatív példát is felhozni, hogy keresnek kibúvót a kereskedők a garanciális javítás alól úgyhogy itt sem mindig fenékig tejföl a gariztatás, sőt inkább nyűg -
athomi
veterán
+20k-val azért nem jobb a HD4850-es.
Ez a javítás pedig nekem gyanús, sztem csak tünetápolást végeztek rajta. Mivel garanciális ügyéntézésed volt a termékkel, így most a garanciaidő előröl kezdődik, tehát mostantól kezdve ismét 2év gari lenne a kártyán.
Levásárlást a magyar jogrendszer nem ismer (üvegvisszaváltás más tészta), így később ha a köv. kártyád is tönkremegy, akkor még rosszul is jöhetsz ki a dologból. -
gyerpi
aktív tag
Én nem tudom nálatok milyen törvény van
, de nálunk ( mármint Szlovákiában ) olyan nincs, hogy 6 hét, 30 napon belül meg kell javítani - túlhaladja a 30 napot a szervizelés akkor a vásárló dönthet új kártya ugyanolyan vagy más fajta ugyan olyan áron vagy vissza a lóvé vagy drágább és a különbözetet kifizetem - de ez szerintem EU-s norma úgy hogy ez HU-ban is így kell, hogy legyen.
20 -ért felszámolja már ne haragudj, de nevetséges ő pedig 25 kilóért mint használtatjobbak most a Radeonok mint a NV, és főleg nagyon árbarát
de mintha a 4850 - es topicban azt olvastam, hogy gyári hűtőkkel elég meleg a kicsike úgy, hogy mindjárt hűtőcserével kell hogy indulj ami + 5 kiló -
athomi
veterán
-
gyerpi
aktív tag
hát sztem a vga hibás vagy nem tetszik neki a driver amit használsz
én helyedben nem vennék még most új vkártyát mert még túl drága és a mai játékokra a 8800 gt bőven elég sőt mostanában valamire való új játék nincs is és ami ki is jön karácsonyra vagy közvetlen előtte jelenik meg
esetleg egy BIOS frissítés a kártyán vagy az alaplapon mert az MSI híres arról, hogy kiad 1 alaplapot vagy vga-t és 1 hét múlva ad ki hozzá BIOS-t ami használható is az adott termékre -
PyroS
senior tag
Az jó eredmény.A biosban mennyi fesz van adva a memóriáknak.Esetleg töltsd már ki az adataidnál a konfig részt.A táp az tökéletes,esetleg a videokari hőfokát nem szoktad nézni?
Andrishnak amúgy igaza van.Nem biztos,hogy megéri lecserélni a 8800GT.Elég jól futnak rajta a mostani játékok.
-
PyroS
senior tag
Hello.
Nem emlékszel,hogy mennyi lett a összpontszám?A cpu tesztnél szokott leesni az fps mert akkor mindent a cpu számol a gpu helyett.Próbáld ki a Gpu_Caps Viewer nevű progit.Ha ebben hibázik akkor azt meglátod(furcsa csíkozódás vagy pötyözés formájában).Esetleg futass Prime95-öt a proci tesztelésére.Mikor és hogyan szokott kifagyni?Ja és milyen tápod van?
Szerintem 8800Gt-ről vagy ATI 4870-re vagy esetleg ha Nvidiás vagy akkor egy GTX260-ra érdemes váltani.
-
SipiBcs
őstag
Erről jut eszembe egy mondás, bár azthiszem nem szó szerint így van: Kiba nehéz játék az ÉLET, de a grafikája nagyon ott van!
11 évig sportlőttem pisztollyal, ill. kispuskákkal, nyílt ás zártirányzékkal, megyei szinten jónak mondható eredményekkel. A cod jobb, nem kell kondicionáló edzéseket tartani!
-
PyroS
senior tag
-
Pitbullos
aktív tag
nekem ilyen a gepem es eddig nem kaptam olyan jatekot h meg akadjon 1200x1024 felbontason es minden maxon a crysis is fut es meg 6x vsynic ra tettem:
cod4 be 350 fps em van csak levettem 125 re az a legjobbManufacturer:
MICRO-STAR INTERNATIONAL CO.,LTD
Processor:
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E6550 @ 2.33GHz (2 CPUs)
Memory:
2048MB RAM ddr2
Hard Drive:
820 GB Total
Video Card:
NVIDIA GeForce 8800 GTS 640 mb 320 bit ddr3
Monitor:
LG Flatron l1952s
Sound Card:
Realtek Digital Output (Realtek High Definition Audio)
Speakers/Headphones:
Logitech gamer headset+microfon
Keyboard:
A4 tech Anti RSI
Mouse:
Logitech Laser -
gyiku
nagyúr
everesttel azt tudod megnezni, hogy mi hany fokos, meg mi milyen gyors, esetleg tudsz stabilitas teszstet nyomatni, de erre vannak jobb progik. 3dmark meg kb megint semmire se jo, lefut, ad 1 pontszamot, de nem derul ki belole semmi
szedd le ts-t, nezd ugy a gepet, majd rakd vissza, hirtelen nincs jobb 5letem.
eszkozkezeloben nincs vmi felkialtojeles? (sajatgepen jobb klikk, kezeles, eszkozkezelo) -
kavicssli
addikt
Ilyet vettem! Itt Debibe 3900ft ért vettem a Multimediatowerbe!Félek hogy nehezen szokom meg majd...vagyis nehezen szokok át majd az 1000ft-os logitech egérről
Amúgy hy neked... játszottál ma? -
kavicssli
addikt
SD? vagy HQ?
X fireben nincs meg véletlenül az IPje! mondjuk én pár napja kezdtem el más HQ-s szerókra járni de ott is nagyon kúltúrált játék van! Mondjuk van 1-2 tahó de azt egyből bannolják!
Tegnap meg azért léptem le hamarabb a PIT szeróról mert volt egy gyökér aki beállt a spamw helyre és lövöldözött mint az állat egy más után 4 szer lekaszált szóltam Pitbullosnak hogy bannolja! Vagy nem vette észre az üzimet vagy nem tudom a lényeg hogy 5 perc se telt el megint vagy 3 szor lekaszabolt a spawn helyen! Na mondom csá mindenkinek... nagyon felbaszta az agyam! -
PyroS
senior tag
Hello.
Itt van [link].Jobb gomb a linken és mentés.Ez ugyan az mint az Extreme Tuner csak Magic Panel a neve.De ez talán csak a Galaxy karikhoz jó.
Igen én cseréltem rajta de már simán ment mert ez az S1-em volt az előző 1950GT-en.Ha óvatosan rakod fel és nem látszik meg akkor a gari megmarad.Persze csak ha nem veszik észre,hogy hűtőcsere volt. -
athomi
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- World of Tanks - MMO
- Google Pixel topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Mobil flották
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xbox tulajok OFF topicja
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged