- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Léghűtés topik
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Ismét 128 és 256 GB-os memóriaszetteket villantott a G.Skill
- BIOS frissítés
Új hozzászólás Aktív témák
-
athomi
veterán
Single Player Cheat-hez leírás: [link]
-
athomi
veterán
Ma este sajna nem leszek, mert Andris délben jelezte hogy kellenék egy fontos warra 9:15-re.
-
booz
senior tag
lap 22k
ram14
alku hitel beszámitás nincs -
athomi
veterán
Hozzászólásom első bekezdésére elfelejtettél válaszolni.
-
ovecs
senior tag
válasz
Sirandrish #3288 üzenetére
Remélem majom lesz vagy banán
-
booz
senior tag
válasz
Sirandrish #3283 üzenetére
MOND nyugottan
-
athomi
veterán
Ovecs, mit kell bekapcsolnom, hogy a dinnyék fraccsanjanak és a TV-k betörjenek?
Állandóan be vagy jelentkezve msn-re, ellopták az msn jelszavad és bejelentkeznek az msn-eddel.
Cod2 origi-ről vmi hír?Booz, cod4-ről vmi?
-
booz
senior tag
este lehet nem leszek mert szerelem az uj configot
alaplap evga 790i
memoria ocz platinum ddr3 2000 mhz
vga xfx280gtx xxx
a proci majd kiderül milesz
-
SipiBcs
őstag
Sziasztok!
Elnézést kérek a tegnap esti lepattanásom miatt, de egyszerűen elment a netem. Ilyen az elmúlt 2 évben max 2-3 alkalommal fordult elő, nem vagyok benne rutinos, úgyhogy épp csak a gépemet nem kaptam szét 2 idegroham között.
A tegnap esti war-ok nagyon szórakoztatóak voltak, mint az éles, mind a PH-s vegyes "edzés"
Gyerpi: köszönöm, igyekszem felnőni a feladathoz, de még sokat kell "tanulnom"
-
gyerpi
aktív tag
jó volt tegnap mi is köszönjük Emese
Lorenzo: igaza van Övecsnek, ha nem játszol így a nem egymás közti warokban is a segged szanaszét lesz rugdosvaamúgy tényleg jól ment neked tegnap
Sipi: le a kalappal nagyon gyorsan belejöttél az éles helyzetekbe és nagyon jól ment tegnap neked
Hunor: nem hiába csítereznek le waron az idegen ellenfelekmost játszottam ellened először PUB-on kívül és tapasztaltam a mini AK nagyon gyilkos fegyver a kezedben
-
CséZé
őstag
Kösz a game-t, jó volt!
-
Balinov
titán
Ecsem,hogy mennek le a beka segge ala az arak!
-
CséZé
őstag
válasz
Sirandrish #3248 üzenetére
semi-automatic rifle
-
BandiHUN
veterán
a dolog megoldva,sorry,tegnap nem tudtam a gépet használni vihar miatt,tápcsere is,stb,no meg meg kellett fejteni,hogy ELVILEG mi az oka az idegen bannok kirakásának...tehát mostmár ELVILEG nincs egyiken sem üdvözlés,és egyiken sincsenek idegen bannok kijelezve.estig tuti nem lesz időm játszani,max aki ráér,majd informál,bejött-e a dolog.
-
Sirandrish
legenda
jó akkor Puska de puttyogtat
-
gyerpi
aktív tag
válasz
Sirandrish #3241 üzenetére
puskának puska, de ez mondjuk nem is only rifle mod ha jól tudom ( mert abban van csak rifle ) , de ezek annyira nem valók a cod4-ben a cod 2-ben meg annyi fajta mod van szval biztos tudsz választani
amúgy valahol láttam is valami reklámot, hogy only sniper cod4-es szerver azt majd kipróbálom -
CséZé
őstag
válasz
az M1 és a Gewehr is puska...
-
PyroS
senior tag
válasz
Attól még puska lőszerrel működnek szóval oda tartozik.De szerintem azért is rakták bele,hogy minél több fegyver szerepeljen benne.
-
Balinov
titán
jo kis Garand,de szerettem,nagyon sokaig csak azt a fegyot hasznaltam COD2-be...jart valaki a puszula szerora?
-
gyerpi
aktív tag
-
athomi
veterán
-
ovecs
senior tag
-
Napster01
tag
ide is beírom, remélem nem gond
Mióta megvan a TS-ünk nektek is van szobátok, nyugodtan járhattok oda is, ha esetleg gebasz van a tiétekkel.... az IP: 62.75.204.153:8975 , ha esetleg vki nem tudná, a jelszó meg spring, de ez könnyen változhat, ezért akinek a neve mellett (R) van attól kérhettek reg jogot, beregeltek 1 névvel, beírtok egy saját jelszót, ne a springet és utána azzal a reggel fel tudtok jönni akkor is, ha esetleg már nem az lesz a jelszó
csak ennyit akartam, további szép napot, nyugdíjakat várom az alábbi számlaszámra: XXXXXXXX-XXXXXXXX
ovecs: lebuktál, mostmár akkor küldheted nekünk is a gémeket postán...
-
athomi
veterán
-=NYEV=-
Nem tudom ki hogy van vele, de engem baromira idegesít az a 3 soros üdvözlő szöveg, ami állandóan megjelenik. Ha van egy kis mozgás a szerveren, akkor állandóan beteríti a képernyőm bal oldalát a szövegmező. Engem baromira nem érdekel az üdvözlőszöveg sem a mi, sem a mások szerverén.
Le vele!
-
PyroS
senior tag
Új mod a Cod4-hez:
Régen adtunk már hírt cod4-es modokról, és őszintén szólva a zombie-n és a K3-on kívül más modot nem is lehet látni a szervereken, köszönhetően a rangrendszer átimportálhatatlanságának. Ennek ellenére azt hiszem sikerült, most még egy befutót találni. Zeroy a Raiders Merciless-től készített egy puska modot CoD4-re. A mod jelenleg is béta verzióban elérhető a pubolók előtt, de még várhatóak finomítások. A modban 11 klasszikus puska közül választhatunk melyeket már megismerhettünk az előző CoD verziókból.
Választható fegyverek:
* Karabiner 98 + Scoped
* Gewehr 43 + Scoped
* M1 Garand
* M1903 Springfield
* Mosin-Nagant + Scoped
* Lee Enfield + Scoped
* Tokarev SVT40A mod pillanatnyilag csak Windows alapú szerverekre érhető el. Ezen felül még pár AWE-ból ismert funkciót is tartalmaz a mod:
- A puskák külön osztályokba sorolhatók melyet ki és be kapcsolhatsz
- Spawn Protection (AWE4-ből)
- Healthbar (AWE4-ből)
- Health regeneration option (régi AWE)
- Változtatható Hardpoints Streak
- Pár HUD-ot kikapcsolhatunk
- Modolt HardPoints üzenetek
- Modolt üdvözlő üzenet "Welcome message" (AWE4-ből)
- Modolt Menük/Zene
- Rotációs üzenetekForrás: callofduty.hu
-
gyerpi
aktív tag
[Call of Duty: World at War] hát nagyon úgy néz ki a perkek maradnak
-
gyerpi
aktív tag
válasz
Sirandrish #3224 üzenetére
OK köszi
Pyros: én is úgy gondoltam -
gyerpi
aktív tag
Sziasztok!
A múltkor Hunor ts-en megemlített valamit és sztem nem volna rossz ha megvalósítanánk. Állítólag ha obinet-től bérelsz cod4-es szervert akkor át tudod kapcsolni cod2-re is ( írtam nekik e-mailt tényleg igaz-e úgy hogy kiderül). Nem tudom ki játszott vagy még játszik cod2-vel de én ezt a javaslatot támogatnám mert mondjuk a PUB sem volna olyan egyhangú.
A 20-as szervert meghagyni az FGC-nél a 12-est pedig tovább bérelni az Obinet-től ha a hírek igazak (ez majd eldől ha vissza írnak )
Írjátok meg véleményetek én személy szerint támogatom mert egyik kedvenc játékom még ma is és elég sokat is játszom és játszottam vele -
ovecs
senior tag
szerintem estefelé megjön búza bácsi is
-
BandiHUN
veterán
no,nekem meg péntek óta itt figyel az ágy mellett a VX-450...
lustaság fél egészség...mondjuk az egyik hőérzékelőt is cserélni kéne a ventiszabályzón,meg vidkarit takaritani,talán pasztázni is...no ezért nincsen kedvem belefogni...mondjuk ma lehet talán,hacsak nem győz megint a döglési vágy,meg piszokul fáj a fejem is,meleg is van,mint a dög...
-
kavicssli
addikt
Aha! Kicsikét megvagyok kavarodva mert a NYEVes és PH klán tagok mindig 1ütt nyomják!
vagy nem!
-
kavicssli
addikt
Sziasztok! Látom szombaton tesókám is besegitett egy WAR ba!
Hogy tolta? Mellesleg a CB-n milyen klán néven vagytok! Meglehet nézni valahol a tagokat!?
Tesókám benne van?!
-
gyerpi
aktív tag
szevasztok!
tegnap hogy végeztetek? olyan pingjeim voltak, hogy egyszerűen nem tudtam játszani
már az agyamra megy,
de szóltam a havernak akitől a netet kapom azt mondta utána néz
itt van a irc chat használati utasítása mirc -
BandiHUN
veterán
válasz
Pitbullos #3200 üzenetére
nem rossz dolog,talán még egy kicsit túlzásba is viszi
mondjuk mivel a csapatból és az ismerősök közül nem vágott ki senkit,szerintem alapja is van a dolognak,bár nagyon hiányzik valami bővebb infó,ami konkrétabban elmondja,mit is követett el az illető.de eddig senki nem panaszkodott pl.a honlapon se vagy ilyesmi.meghát jó dolog,hogy akit a cucc elkap,az már más szerverre sem jut be,akkor sem,ha kikapcsolja az adott dolgot,bár asszem ez csak az ezt a verziót használó szerverekre igaz,a sima pb-sekre nem.viszont ha valakit nem indokoltan kap el,az adott szerveren,aki beregizte a szervert,fel tudja oldani a bannt,egyébként a honlapon adminként hozzáférsz elvileg mostmár te is elég sok dologhoz,nézz szét,sokféle dolgot irkálgatnak az adminok egy elzárt fórumrészen,lehet bizonyos furcsaságokra tanácsot kérni,stb...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Futás, futópályák
- Tudományos Pandémia Klub
- One mobilszolgáltatások
- Egyre jobban hisz az AI-képes szemüvegekben a Meta
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Léghűtés topik
- További aktív témák...
- LG OLED55G42LW LG Gyári garancia 3 év
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest