Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kerlac
őstag
Köszi a gyors választ!
Ha jól emlékszem 11xxx lett az eredmény, a másik két progit korábban (szintén a Ti ajánlásotokra) próbáltam, de nem jeleztek hibát (vagy nem értettem meg
). Tápom 450-as Corsair. Korábban már kérdeztem ezt Tőletek és végül újraraktam az egész hóbelebancot, de most nyarlásból visszajövet próbáltam ki és hát uaz a probléma, játék közben befagy (ami 90%.ban COD4, de pl. Warhammer Mark of Chaosnál is befagy ugyanúgy, ami pedig régebbi startégiai játék ugye...), esetleg bepöttyöződik, kockásodik a kép, majd teljesen behal, van hogy csak az áramtalanítással tudom újraindítani....Új kártyánál én is a GTX260-on gondolkozom, mert most még talán ér vmennyit a 8800GT, mert később már csak bagóért lehetni túladni rajta...
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Kuponkunyeráló
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Automata kávégépek
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 14T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Tápom 450-as Corsair. Korábban már kérdeztem ezt Tőletek és végül újraraktam az egész hóbelebancot, de most nyarlásból visszajövet próbáltam ki és hát uaz a probléma, játék közben befagy (ami 90%.ban COD4, de pl. Warhammer Mark of Chaosnál is befagy ugyanúgy, ami pedig régebbi startégiai játék ugye...), esetleg bepöttyöződik, kockásodik a kép, majd teljesen behal, van hogy csak az áramtalanítással tudom újraindítani....