- Bambu Lab 3D nyomtatók
- SSD kibeszélő
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
cod5 multi demó,kulcs hozzá:regisztráció a callofduty.com-on,majd belépés,fent a loginnál My account,majd itt az account/profile fül
-
booz
senior tag
távolról te figyellek benneteket
csö nyugdijasok
és b@ssza meg itt a válság vége a jóvilágnak -
BandiHUN
veterán
gyerekek,annyi a lényeg,elqrtuk,nem kicsit,nagyon...de lessz ez jobb is,kár hirtelen felindulásból bármit tenni,legközelebb jobbak lesznek a feltételek,elnézést kérek,ha valami beirást nem láttam,valamit nem hallottam,nem szoktam a ts mellett nézni a szöveget,sry
még mindig azt mondom,hogy alapvetően jó volt az este,és azért befigyelt a második mapon a kellemetlen ellenfél,a kezdőről,házból gépágyúzás+ a b felé útról való passziv lövöldözés a plant felé,amivel nem tudtunk mit kezdeni,mert a gépágyúst nem sikerült gránáttal sem kidobni,a folyosón meg 1 feküdt,1 meg a lépcső tetejéről osztotta az észt.ennyi volt a szopatás tárgya.ilyen is van.vacanton meg mivelünk nem nagyon tudtak mit kezdeni.
-
ovecs
senior tag
válasz
SipiBcs #5390 üzenetére
Én is úgy emlékszek, hogy Hunor néha beirkált, és nem hallottam a szavát az este folyamán... Viszont beszéltem hozzá azt tudtam, hoyg hallja, sőt akkor is beszéltem amikor már nem volt ts en gyerpi írta is h már nincs
És tényleg beszéltük vacant elején, h érdekes lesz, mivel csak 3an tudunk beszélniJa és Sipi: tényleg za kellett hozzá, néha én is vagyok paradicsom
-
SipiBcs
őstag
A nem kommentelek az nem a te letiplizésedre ment, hanem az esti warra... sztem még nem láttatok tőlem ilyet, hogy war végén csak: "köszi, jóéjt" mondattal lelépjek!
Azért nem kommenteltem már tegnap este, mert bennem volt 4 ser... és az alkoholos befolyásoltság rossz tanácsadó!
Nekem még annyira sem ment a játék, mint egyébbként bármikor máskor és azért az se high színvonalú. (ovecs aranyos volt, mikor emlegette, hogy pont az az 5 frag kellett a győzelemhez
)
Ha emlékszel a játék elejére és hallottál bennünket, akkor azon morfondíroztunk, hogy milyen lesz a war, hisz ezúttal sem gyerpit, sem téged nem hallunk! Az utolsó látvány a TS-en az volt, hogy ki van kapcsolva a mic-ed, láttam az ikont. Persze ez nem azt jelenti, hogy utána nem oldottad fel a tiltást. Én nem emléxem rá, hogy hallottalak volna a B plantos dologgal..... ha jól rémlik, akkor team írásként olvastam, hogy miért nem rakják B-t, mikor tök üres!
-
athomi
veterán
Vacanton a 3. körben léptem le TS-ről, mivel nem válaszoltatok az egyik kérdésemre, amit 3x tetem fel. Tehát addig szerintem hallanotok kellett. Nekem elég erősen úgy tűnt, hogy amikor kérdeztem hallotok-e, akkor nekem jött a válasz. Mindenesetre ha Sipi és Lorenzo is megerősíti, hogy az én hangom nem hallották, akkor én kérek elnézést.
Lorenzo: Én baromi rosszul játszottam, nem tagadom. Mostanában csak Cod2-zök. Egy hete nem nagyon játszok Cod4-gyel, talán az 1 hét alatt egyszer néztem be a DS klán szerverére egy fél órára. Ott alig bírtam tartani az 1:1-hez statomat, máskor meg 18/2-kel vagyok, szóval ez elmond mindent. Ennek ellenére ha az esti war-on 5 lett volna belőlem, akkor a taktikával nem lett volna gond.
SipiBcs: Tessék kommentálni.
-
ovecs
senior tag
Lehet, hogy én vagyok a hülye, de én téged baromira nem hallottalak ts en.. Sipit és Lorenzot hallottam csak..
Szóval az a persze nemtom lehet nem neked ment vagy nemtom.......
Én mindenesetre tuti h egész este nem hallottalak azt hittem nem beszélhetsz vmiért a mikrofonbaLorenzo nyugi, vedd be a gyógyszert, ez csak egy játék
-
BandiHUN
veterán
de gondolod ez megoldás,hogy lelépsz a warról...te is ugyanúgy megpusztultál a rambóban,mint mindenki más,még nekem lett volna okom morogni,hogy ott állok a plant mellett,és már csak azt látom,hogy elhullott mindenki...tudtommal nem volt emlitve,hogy akkor mindenki B,én legalábbis nem hallottam ilyet,nem is ment a B felé a csapat,érdekes is lett volna B-zni,amikor simán látszott,hogy B felől jön 2+B emelet,csak a plantes seggét kellett volna fedezned,ha már olyan tisztán eljutsz addig,ahogy mondtad,mert furamód mégis mindig arról szedett le valaki engem plant közben.egyébként miután elmentél,még utána is hoztunk 2 kört,és ha nem mész el,nyerhettünk volna,erről ennyit.nem tudom,miért jók ezek a sztárallűrök,mondd ki,nem vagyunk elég jók neked és kész.én ennek ellenére élveztem,nem is ment rosszul,és nyerhető is lett volna....
-
athomi
veterán
Már meg ne haragudjatok, de én nem warozok veletek többet.
1. Kérdezlek TS-be titeket, ti meg szartok rám. 3x kérdeztem meg ugyanazt, egyre hangosabban. Semmi válasz nem jött vissza. Aztán megkérdem hallotok-e (gondolván a mikrofonom a szar), és jön a válasz, hogy persze.
2. Crossfire-en támadunk, az ellen egyszer sem jött be "B" plantra...egyszer sem! Az első 20 mp után már ketyeghetne a plantunk, de ehelyett mindenki kalandozik valamerre...Természetesen az első miatt vagyok kiakadva, a második már csak egy számomra erősen irritáló dolog.
-
Balinov
titán
Tudod, drágám, mindig is kíváncsi voltam, hányszor csaltál meg - így a
férj lefekvéskor a bombázó feleségének.
- Hát jó - így a nő -, bevallom. Háromszor.
- Elmesélnéd, édesem?
- Emlékszel, mikor nem kaptunk kölcsönt a házépítéshez? A bankigazgató
felajánlotta, hogy...
- Igen, igen. Megértelek. Azért ez szép gesztus volt tőled, drágám, hogy
megmentetted a családi fészket. És aztán másodszor?
- Emlékszel, amikor beteg voltál, és nem volt elég pénzünk a műtétre?
Nos, akkor a sebész felajánlotta, hogy...
- Ez az áldozat is csodálatos volt a részedről, drágám! És harmadszor?
- Hááát... Emlékszel, amikor polgármester akartál lenni?
- Igen.
- És akkor hiányzott még ezerkétszáz szavazatod... -
ovecs
senior tag
Én az u600 al szemezek, használtan szeretnék 1et kifogni 15k körül
-
Balinov
titán
Huu..micsoda huzos ara van! Igazabol en Xperiara vadaszok majd jovore, de ez sem rossz.
-
PyroS
senior tag
válasz
SystemRoot #5363 üzenetére
Szia.
Sajnos mostanában eléggé kihalt a szerónk
.Általában már csak warozni használjuk.
-
SystemRoot
őstag
Akárhányszor felnézek a pub szerveretekre mindig üres...
-
PyroS
senior tag
válasz
Sirandrish #5358 üzenetére
Már van pengés is a milkes-nél
.
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #5358 üzenetére
khm..am!
-
Sirandrish
legenda
válasz
Sirandrish #5356 üzenetére
nah van aki nem érti
szóval a CloneDVD-s Far Cry 2höz van kreek amivel megy a game single része is...khm -
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #5356 üzenetére
ki nem szarja le, ha ott a DVD Rebuilder ingyenes valtozata, ami ingyenes, es raadasul faszabban is dolgozik. Nem csipazom az ilyen 2klikkes cuccokat..
-
SipiBcs
őstag
válasz
Sirandrish #5351 üzenetére
Andrish: Röhögök is!
Athomi: tényleg gáz volt, nem csak téged idegesített a játékstílusuk..... lehet pont ez lett volna a céljuk.... csak nem jött be
Ilyen szituban lehetne "megtanulni", hogy védőben nem rusholunk. Mellétéve, nem volt erős ellenfél, tehát ritkán volt olyan kör, amit a rohanás miatt vesztettünk.
-
PyroS
senior tag
válasz
Sirandrish #5349 üzenetére
Nem semmi ez a virágnyelves kódolás
.
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #5344 üzenetére
a razor mindig pengeeles cuccokat ad ki..
Meg is szoktam oket varni, vagy a deviansokat.
-
-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #5344 üzenetére
pü
-
athomi
veterán
válasz
SipiBcs #5338 üzenetére
Nem voltam tegnap túl jó passzban, gondolom a megnyilvánulásaimon is meglátszott.
Viszont az ellen piszkosul feltolta az agyam. Beálltam a plantokhoz védeni de 1:30-nál még embert sem láttam! Persze, mert a kezdőjükön fetrengtek. Baromira felhúzom az ilyen csapatokon magam.Far Cry 2-vel aki találkozik bizonyos oldalakon, annak mondom, hogy sztem tuti nem működik.
-
Balinov
titán
hat,ja,nekem mondod! Kicsit izgulok, mert ferihegyet nem ismerem, csak 1x kisertem fel valakit, de vegulis ismeros leugrik ertunk Gyorbol, ugyhogy nagy baj nem lesz..Ja, es vegre az ablak mellett fogok ulni, nem kozepen,vagy a belso ulesen. Rohajdon meg az a 3€-ja, de ennyit meger..
-
Balinov
titán
tenyleg, Lorenzo, feltoltad a klanoldalra a kepeket?
Szevasztok fiuuuk! mindjart 7vege, hosszu hetvege, jovo heten csak 4 nap melo, aztan pikkpakk megrohamozzuk a reptereeet..
-
SipiBcs
őstag
Köszi a tegnapi játékot!
Igazán jól éreztem magam... régen jöttünk ennyien össze!
booz... tessék sűrűbben jönniJók voltak a war-ok, pláne, hogy győztünk! Bár a második ellen.....
Sajnos ezen a héten én már nem leszek, Pestre megyek melózni 4 napot!
Nektek jó játékot!
-
booz
senior tag
este 9-30max és jövök várjatok meg
-
booz
senior tag
este leszek ha valakit érdekel
-
Boci_83
őstag
válasz
Sirandrish #5325 üzenetére
ja. nem ide..
-
Boci_83
őstag
válasz
Sirandrish #5319 üzenetére
Látom ragad a hülyeség...
Bali: Múlt7en a szeszt érzeted meg, most meg az időjárást..?
Huni: Huááááá neked is!!
-
Balinov
titán
hetfo van, ilyenkor meg a fu se no, nemhogy a hszek hada irodjek..
-
Boci_83
őstag
Ez a topic megint meghalt..
-
Balinov
titán
-
gyerpi
aktív tag
sziasztok
ma este lehetne már valami war is mert a hét az elég xar volt a játék terén
alig voltunk úgy hogy ki lesz este? -
SipiBcs
őstag
Vagy ma este vagy holnap reggel végre haza autózom! Vasárnaptól 4 napig WARozni AKAROK!
Elvonási tüneteim vannak....
-
BandiHUN
veterán
válasz
Balinov #5301 üzenetére
hmm...a meló elég sok volt,több,mint amire számitottunk,elég jól ráment a szombat,este 6-kor végeztünk...
de azért persze voltunk szétnézni,TERMÉSZETESEN fürdeni az óceánban(ami nem volt különösebb gond,mivel a szálloda kb.10m-re volt a parttól
csak le kellett slattyogni a partra egy törülközővel...
),nagyon szép hely,klasszisokkal jobb minden szempontból a görög tengerpartnál,sajna még más tengerpartra nem tudtam eljutni ezen kivül
,hétvégén majd természetesen dobok fel képeket
sajna ez a hetem sem igazán úgy alakult,mint ahogy szeretném,mert itthon is sok a meló,játszani pl.fel se jutottam...remélem megúszom a hétvégi melózást,és le tudunk pár kört zavarni a brigáddal,mert már hiányzik,remélhetőleg már a 4850-es karim segedelmével...
-
Balinov
titán
válasz
SipiBcs #5302 üzenetére
heee, es en? vagy inaktiv NYEV-esek nem szamitanak?
Fiuk, nezegetem a regi/uj COD5-os videokat de valahogy ugy vagyok vele, mint a nyuszika a zsiraffal. szep,szep, de otthonra nem kene. Eddig elo akartam rendelni, hogy mire gep lesz, csak be kelljen izzitani, de egyre jobban elmegy a kedvem a latottak alapjan. Ebbol biza elsore csak COD4 origi lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Autós topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Tesla topik
- Bittorrent topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- SSD kibeszélő
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest