- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Hobby elektronika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
- 

ovecs senior tag válasz  Balinov

üzenetére Balinov

üzenetéreBali ez megoldja minden gondod, www.irfutar.com 
 Az ÍRFUTÁR MOST megoldja: 30kg csomagot 20kg áráért!
 Azaz 30kg felett bármilyen sulyu lehet a csomagod,
 MOST 10kg árával kevesebbet fizetsz érte!Jelöld be őket iwiwen, szerintem egész jó áron szállítanak... Vehetsz itthonról egy olcsóbb laptopot(70 k körül)+egy olyasmi gépet mint az enyém(80k) 
 szállítással megvagy 700 eurobol
- 

kavicssli addikt Értem! Én még "kezdő" vagyok ebben a COD4ben de azt nem értem hogy a PB csak akkor dobja ki a csalókat ha azon a gépen is fent van! Mondjuk értelemszerü ha csal akkor nem rakja fel a PB-t!Viszont a PB mi alapján "érzékeli" ha valaki csal?...és miért fordul elő az hogy az illető csal de a PB nem evszi észre! Vagy ilyen nincs?    Elvileg azok a szerók ahol van PB és játék közben alul irkálja ki hogy ezt meg azt dobta ki akkor az azt jeletni hogy azon a szerón nem csal senki? Vagyis nem tudnak mert a PB kivágja!? 
- 

PyroS senior tag válasz  kavicssli

üzenetére kavicssli

üzenetéreHát játszottunk egy klán ellen.Az első mapon én nem játszottam csak hallotam a TS-en a srácokat.A csipásnak nagyon nem ment az elején,aztán kilépett és vissza,utánna meg osztogatta a nozoom-os fejeseket.Meg pont ott hajolt ki ahol kellett.Nem tudhatta,hogy merre van Gyerpi de ő azért pont ott nézett ki és már lőtt is.A második mapon egy párszor úgy leszedett minket,hogy köpni nyelni nem tudtunk.Amikor persze szóltunk,hogy lebukott utánna már nem lövöldzött olyan szépen.Mondjuk azért így is megnyertük a wart.Nem azt mondom,hogy csalt de volt egy két érdekes lövése. 
- 

PyroS senior tag Hello. Valahol utánna kellene nézni ennek a PB shot készítésnek.Nem lehetne ezt valahogy automatikusnak beállítani?Bár,hogy gondolom ha talál valamit a PB akkor csinál magától képet.Eléggé érdekes volt a tegnapi war  . .
- 

athomi veterán Nem szoktam ilyen késő játszani, de most jó kis dara volt az ISC szerveren.  Ovecs, a végén nem igazán működött a TS-ed, azt is alig hallottam hogy elköszöntél. Viszont köszönés után úgy leléptél nem is tudtam reagálni, de lehet köszöntél már előtte is csak azt nem lehetett hallani.  
- 

Pitbullos aktív tag szerintem ha mar kupakat akarnak rendezni egy kicsit adhatnanak a honlapra mert igy ugy nez ki mint valami kamu lenne az egesz 
 majd ha lejar a klan kupank rendezunk mi is egy kupat valamivel erdekesebb nyeremenyekkel:
 1 dij vadvizi evezés traktorbelsövel a Balatonon 
 2 dij hip-hop video készités Gyurcsány Ferivel a video cime: Elkurtuk 
 3 dij 2 hordo sör , a söröket a legközelebbi Tescoba veheted at készpénzért 
- 

kavicssli addikt 
- 

athomi veterán - 
- 

kisa8800 tag Hali nyevék! Ti neveztettek már ide? 
- 

booz senior tag itt is ciánoztak  
- 

booz senior tag gyerekek ráirtam az fgc re mert valami gáz van a szeróval folyamatosan laggol a ping mindig 200-500 között lofrál kivagyok hogy nem mükszik normálisan  
- 

Balinov titán válasz  Balinov

üzenetére Balinov

üzenetéreEzt talaltam! csak combosabb,mint a 64mb/bit-es hd2400 ill. a 128mb ddr2-es 8400gs mobile 
- 

ovecs senior tag Na gyerekek elmentem nyaralni, nem rontom itt tovább a levegőt  
- 

kerlac őstag Most sikerült eljutnom odáig, hogy elindítottam ezt a prime95 progit, nem sokat értek belőle de majd meglátjuk.. Az normális, hogy a videókarim szinte semmelyik vga drivert nem fogadja el. most sikerült feltennem a 174.74-es szám geforce-t, de furcsán lefagy azóta a COD4.... 
- 

Boci_83 őstag Látom lassan ez a topic is leül, mint a miénk.  
- 

- 

Balinov titán Booz, Toshiba notebookokrol mi a velemenyed? Minoseg,megbizhatosag,ar/ertek arany,garancia ervenyesitese szempontbol. Kocce 
 Balinho
- 

Balinov titán A Nap mottoja: „Szeretem a bort és a kolbászt: a bor nem megy a fogam közé, a 
 kolbásztól meg nem baszok be"Valaki tolja a COD4-et az ismerettsegi korotokbol notin, HD2400-zal vagy 8400GS-szel? 
- 

athomi veterán booz, az avataros topikot linkeld már be nekem tud vki innen avatart készíteni?  
- 

kerlac őstag milyen turmixot toltok? én is tudok egy jót, nálam az fogy, hopp, de az nem turmix, csak koktél!  
- 

ovecs senior tag Ezaz, végre megvan a netem    
 Fél év civakodás, és majd 2 hét 600k s nettel, de megérte![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) 
- 

SipiBcs őstag válasz  Balinov

üzenetére Balinov

üzenetéreAmennyire én tudom a CFos asszimetrikus rendszerekhez lett kitalálva, csak annyi a lényeg, hogy mind a két gépen fusson és be legyen automatikus méréssel kalibrálva, vagy manuálisan lefojtva, leszabályozva a le és feltöltés. 
 Szimetrikus internetnél csak ront a helyzeten...
- 

Balinov titán kovezzetek meg,nem vagyok halozati szakember,de ehez tudni kellene a router tipusat is,mert meg kell nezni,egyaltalan tamogatja-e. Vagy a Cfos eleve azoknak keszult, akiknek olyan routeruk van,ami nem tudja ezt? elvileg a Preferences-ben lehet allitani,egyszer probaltam meg reg 
- 

booz senior tag na megyek game 1 kicsit  
- 

booz senior tag avatar csere volt így jobban tetszem övecsnek    
- 

booz senior tag korlátozd le a bátyád netét 10k-ra 
- 

athomi veterán de szeretnék egy CS-s CD key-t, kellen vmi új kihívás illetve egy régi-új, mivel régen CS-ztem  
- 

SipiBcs őstag Nem mondtam, hogy csaltak... Hozzá kell tennem ehez a részéhez én nagyon nem értek még! 3 hónapja azt sem tudtam mi az AIM vagy a WH!  Most az AFK rövidítéssel vagyok bajban! Most az AFK rövidítéssel vagyok bajban! De majd a =NYEV= mellett kitanulom a csíziót! De majd a =NYEV= mellett kitanulom a csíziót! A TS nem megy, lehet Ovecs kiosztott nekem 1 olyan jelszót, amire akkor se jönnék rá, ha én lennék Uri Geller..... múúúkodj... 
- 

PyroS senior tag válasz  SipiBcs

üzenetére SipiBcs

üzenetéreHát sajna vannak ilyen ellenfelek  .Akik körbe futnak minket,akiket nem lehet lelőni,stb. .Akik körbe futnak minket,akiket nem lehet lelőni,stb.Ts: ha jól emlékszem akkor mivel már megkaptad a reg jogot.Valahol lesz egy olyan,hogy regisztráció és ott megadod a felh nevet majd egy általad kiválasztott jelszót.Utánna pedig ezzel csatlakozol. 
- 

SipiBcs őstag A debütálásomról jót, vagy semmit!!!  Tehát maradjunk a semminél... az eredmény siralmas volt. Labdába sem tudtunk rúgni. Kb, mintha odaálsz a kereszteződésbe és megvárod, míg odajön és tarkón lő az ellen... Tehát maradjunk a semminél... az eredmény siralmas volt. Labdába sem tudtunk rúgni. Kb, mintha odaálsz a kereszteződésbe és megvárod, míg odajön és tarkón lő az ellen... Ment valami cfg parancssor is a cseten, vagy bennünket akartak húzni vagy molyoltak valamit a beállításokon... Ment valami cfg parancssor is a cseten, vagy bennünket akartak húzni vagy molyoltak valamit a beállításokon... Más: a TS-re nem tudom regisztriznem magam, help please! 
- 

PyroS senior tag Hello. Na mi lett a tegnapi war eredménye?Bocsi,hogy nem mentem de nagyon fáradt voltam.Viszont ma este benne lennék egy kis warozgatásban.Bár jó lenne már 20 óra felé elkezdeni.Esetleg egy nagyobb létszamú war is lehetne.Ki ér rá ma este? Boci_83: hagyd,Ovecs kicsit nehezen fogja fel a dolgokat.Állandóan csak a turmixon jár az agya    . .
- 

Boci_83 őstag Valakinek iwiw meghívó esetleg?? Van egy felesleges. Esetleg NYev klánnak?  
Új hozzászólás Aktív témák
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Ingatlanos topic!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nagyon OFF
 Nagyon OFF 
							 , kb elcsukló hangon, lehet azért nem hallottad... kicsit fáradt vagyok/voltam..
 , kb elcsukló hangon, lehet azért nem hallottad... kicsit fáradt vagyok/voltam.. 

. Ki a francot érdekel a nyeremény, a részvét a fontos!!!
. Ki a francot érdekel a nyeremény, a részvét a fontos!!!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) 

Pedig ma én is ünneplős hangulatban vagyok
  Pedig ma én is ünneplős hangulatban vagyok  Ment valami cfg parancssor is a cseten, vagy bennünket akartak húzni vagy molyoltak valamit a beállításokon...
 Ment valami cfg parancssor is a cseten, vagy bennünket akartak húzni vagy molyoltak valamit a beállításokon...