- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
kerlac
őstag
Morgen!
Booz, nem találtam prime 95 fft nevű progit, mire gondolsz pontosan? everestet néztem, de sehol nem leltem a vga hőmérsékletét, de szerintem nem is ez a gond, hanem szoftveres probléma kell legyen. sikerült végre vga drivert frissítenem (vagy a 4-5. verziót engedte feltelepíteni). utána mégis befagyott egyszer, aztán pedig nem, úgyhogy totál passz. meglátjuk ezekután lesz e még baj vele.
-
Boci_83
őstag
Na egész jót játszottunk! Tnx.
-
gyiku
nagyúr
eszek, furdok, jovok
-
ovecs
senior tag
picsába, pingelek mint atom, ha Timi megnyit egy oldalt a másik gépen akkor 2-300as a pingem.... speedtest.net meg 600k feltöltést, 80k letöltést mutat
Remélem rendesen megcsinálják ezt a fost -
ovecs
senior tag
nah úgy néz ki, hogy elvileg netem van csak telefon nuku
-
gyiku
nagyúr
4400+ for sale
nem szetoffolni! csak az irjon, akinek telleg kell
-
gyiku
nagyúr
mivan, feloszlunk?
akkor meg minek fizettunk be megint a szerverre?
-
gyerpi
aktív tag
-
booz
senior tag
én ma nemleszek éjszakai pecalesz meg 1 rekesz sör (coronita)
-
gyerpi
aktív tag
elvileg leszek úgy nyolc körül
habár én tegnap is voltam Booz-al
Pyros is volt úgy fél kilencig -Pyros megelőzött
-
gyiku
nagyúr
en jovok este
-
ovecs
senior tag
Tegnap elvileg átkötöttek engem másik net szlgáltatóhoz... Emelem fel a kagylót, vonal nuku, de ha hívtam a vezetékest kicsengett... Kis utánatelefonálás után kiderült, hogy a T-com valamit félrekötött...
Ha megcsinálják ma akkor este mészárlás lesz... Ha nem csinálják meg akkor is mészárlás lesz, csak az ügyintézőre fogom ráborítani este az asztalt
Fél éve húzódik ez a fos, erre még most sem tudják normálisan mgcsinálniHihetetlen ez az ország
Most a suliból írok
-
booz
senior tag
nincs itt lorenzó papa és oszlik a tömeg
ez erösvolt -
athomi
veterán
Tegnap booz jelezte, hogy sehol nem volt senki.
-
kerlac
őstag
köszi az ötleteket, otthon este próbálgatok!
-
gyiku
nagyúr
everesttel azt tudod megnezni, hogy mi hany fokos, meg mi milyen gyors, esetleg tudsz stabilitas teszstet nyomatni, de erre vannak jobb progik. 3dmark meg kb megint semmire se jo, lefut, ad 1 pontszamot, de nem derul ki belole semmi
szedd le ts-t, nezd ugy a gepet, majd rakd vissza, hirtelen nincs jobb 5letem.
eszkozkezeloben nincs vmi felkialtojeles? (sajatgepen jobb klikk, kezeles, eszkozkezelo) -
kerlac
őstag
nem tudom tutira, hogy a TS a probléma, viszont tegnap 3-4-szer is lefagytam, és csak akkor amikor TS be volt kapcsolva.
Everesttel akkor nem tudok leellenőrizni semmit? Milyen progit futtassak? 3DMark?
ja, a játék eredeti. -
kerlac
őstag
Hi Skacok!
A múltkori war-kor ajánlotta valamelyikőtök - miután kétszer kifagytam, azaz befagyott a képernyő, csak a reset segített - , hogy everest-el ellenőrizzem le a gépet. Felpakoltam az everestet, de annyi opciója van hogy csuda, mit nézzek pontosan? Esetleg 3DMark?
Illetve azóta gyanakszom a TS-re is, uis ha a TS be van lőve legutóbb csak akkor fagyott le, ha nem üzemeltem be, ment rendben...
viszont éppen war-hoz kell a TS, így elég gáz...Bármilyen ötletet örömmel fogadok, ill. vki ajánlana egy fps mérőt??
vielen dank előre is!
(konfig: E6750 proci, 4gb ram Geil, 8800GT MSI, Gigabyte alaplap)
-
ovecs
senior tag
Na, offoljunk vazze
-
ovecs
senior tag
[link] Nagyon meleg, mini dallas.... akinek van 5 perce nézze meg, tanulságos
-
Takhanto
őstag
Peggy: - Rengeteg kaját hagytam nektek. Ott van mind az üzletben.
-
Takhanto
őstag
Peggy: - Ó, Al. Meghitt családi beszélgetés. Pofa be, gatya le, és kapaszkodj!
Al: - Várj Peg! A gyerekek itt vannak. Ha szexet akarsz, küldd el őket. És ha jó szexet, te is menj el.
-
Takhanto
őstag
Látom,kitört a családi balhé, Al Bundy-ra emlékeztett
-
athomi
veterán
Amúgy rád nagyon haragszok ugyanis eddig azzal pedáloztál, hogy te keresnél wart csak a 64bit-es Vista miatt nem tudsz java-t telepíteni. Most fent van a 32bit-es Vista erre kijelented, hogy nem vagy hajlandó feltelepíteni a java-t a gépedre.
(#2016) gyiku: Az a vicc, hogy te nem értelmes magyarázat miatt használsz Vista-t, hanem azzal a magyarázattal, hogy az XP régi. Nem csodálom, hogy a világban minden szentszart el tudnak adni amire senkinek semmi szüksége.
-
kavicssli
addikt
Jó reggelt mindenkinek!
-
Pitbullos
aktív tag
ja ki kell hanyigalni oket nekem mar vagy 20 bannoltam van es abbol 2 csalo a tobbi anyazos paraszt nem konyorgok tobbet mert belefaradtam en sem hogy vigyazanak a szajukra egybol bant nekik ez a gyogymod a hulyeknek.
ezert jarok csak kulfoldi szerokra magyara csak olyanra akiket ismerek es tudom h kulturalt jatekosok
-
ovecs
senior tag
Most volttam fenn az opn hc szerveren....toronymagasan első voltam a csapatban, 9-7 re vesztésre álltunk...erre átáll egy köcsög és le tkz, utána meg elkezd ugatni
Hihetelen, hogy milyen emberek vannak, ha nálunk lesz ilyen kidobom a francba
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Classic / Xbox 360
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- Linux kezdőknek
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Xbox Series S + 2 kontroller
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest