Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
válasz
kavicssli #5643 üzenetére
pedig jo kis stuffok vannak rajta. Hasonlo, mint a regi Stage6, ahol meg fullHD videok is voltak. Van meg egyebkent a divxnek a webplayere,oda csak egy 6os divx kell,meg egy normalis tarhely, es van egy oldal a divx labson, ami legeneralja neket a HTML kodot,na az meg elegansabb. freewebes,atws tarhellyel asszem nem birtam beloni, de az extra.huval mukodott.
-
Balinov
titán
válasz
kavicssli #5637 üzenetére
Kavics,
ha esetleg nem boldogulsz vele, akkor probald ki az ingyenes MediaCodert. Ennel meg egyszerubb beallitani a tobbmenetes kodolast, nem kell filterekkel atmeretezni,stb. Eleg egyszeru kezelni,gyors is,meg azt hiszem tud direkt FLV kimenetet is.
-
Balinov
titán
válasz
kavicssli #5632 üzenetére
megnyitod a forrasfajlt. Video fulnel eloszor kivalasztod a Filter-nel a lanczos resize-t (320x240-re), aztan a kodeknel mondjuk az xvidet vagy divx-et.a kodek beallitasanal beallitod a bitrate-t.Audio fulnel a compression-nal pl. mp3-at kodeknek,meg ugye a 64kbit bitsuruseget. Video fulon a full rocessinget
-
-
-
horyk
senior tag
-
horyk
senior tag
-
BandiHUN
veterán
válasz
kavicssli #4450 üzenetére
én nem voltam,megvoltak amúgyis 5-en,majd szólnak,ha kellek...előtte puboltunk a NYEV-en,egész jó kis pufogtatás volt még az is,még fél11-kor is felugrottam az üres szeróra,laza 5fős FFA kerekedett 2-3 perc alatt...meghát úgy is gondoltam,hogy fekszek le,mert holnap korán megyek Brnó mellé Csehbe szervizelni,de csak nem voltam álmos...
-
BandiHUN
veterán
válasz
kavicssli #4379 üzenetére
ez nem megy,látod,már jöhetne bárki,csakhogy jobb legyen a csapat...meghát kialakul szépen a harc a kemény magért,a közös csapatban sem lenne meg az egyetértés,ez megvolt korábban is a ph-n,csak ezt elfelejtik egyesek,milyen okok miatt nem ment már ott sem az élet...én már afelé gondolkodok lassan,hogy hagyom a fenébe,eladom a cod4-et,elleszek egy generált keyyel is,pubon is,és várom a world at wart...
-
-
athomi
veterán
válasz
kavicssli #4367 üzenetére
"Tőlem ilyet nagyon ritkán hall az ember..."
Egy szóval nem mondtam, hogy te mondtál ilyet."...az meg hogy a csapattársam hogyan játszik az nem rám tartozik!"
Akkor meg miért a faggatózás?!Különben a teljesen vegyes felállásról beszéltem. Az is lehet velem voltál, gondolhatod magamat nem kérem számon miért nem vakultam meg.
-
Balinov
titán
válasz
kavicssli #4325 üzenetére
hat,hiaba nem dob ki, ha jatszhatatlanul lassu. most probaltam egy overgrown mapot futtato szervert,9-15 fps, benn B bombanal levo epuletbe 40-80..de nagyon ugral. NYEV-en elobb crash ment,ott is vacak fpsem volt. pedig Lorenzo cfg-je is be lett elesitve.
Pyros, tenyleg x1250, nem pedig x1200, mint ahogy azt en gondoltam. Sajnos fiuk, maradnom kell mig noti van csak a cod2/1,ill. mohaa-nal.
-
gyerpi
aktív tag
válasz
kavicssli #4264 üzenetére
mondjuk mivel a lányom zene bolond még én is szeretem a jó zenét azért vettem, de nagyon jó a játékra is olyan dolgokat hallok meg vele amire esélyem sem volt az előtt
habár vettem egy hangkártyát is bele ezt
sokkal jobb mint az alaplapos
eredetileg koos fülest akartam de qrva drágák -
ovecs
senior tag
válasz
kavicssli #3917 üzenetére
Nincs itt semmi gáz, a taták mindíg is taták maradnak majd....
Egyszerűen nyár van, van akinek kevesebb ideje van, van aki többet van a szabadban, és ez így normális...
Ha megnézitek nem nagyon van olyan este, hogy legyünk 8an, mostanában a 2 klánból is csak 5-6 ember szokott lenni, de majd télen biztos megint tömegnyomor lesz......
Szóval nincs itt gáz, élvezzük a játékot, ha sokan vagyunk, mi ugyanúgy elmegyünk gémelni külön is.....
-
Boci_83
őstag
válasz
kavicssli #3915 üzenetére
Nem vagyok elzárkózva előle, de ezt a NYEVekel döntsék el hogy akarnak -e jönni, vagy sem. Mert eddig akárhányszor fel lett vetve a dolog, hogy jöhetne akinek van origije, mindjárt jött a hőbörgés, meg a puffogás, hogy most akkor mi lesz a NYev-el...!?
Én ezért nem erőltetem a dolgot, nehogy az legyen hogy szét akarjuk zilálni őket. -
SipiBcs
őstag
válasz
kavicssli #3850 üzenetére
Ez a minimum.... bár ha 1 =NYEV= óriásbannerral kezdődne pörögve-forogva, amennyiben valaki rádklikel, azthiszem hatásosabb lenne!
Sok sikert a BizZArd klánnak!
Estig MotoCrosson dolgozom.... aztán jövök elmondom, hogy a tegnapi lábtörés után kellett e ma gipszágy....
19.00 után mindenféleképpen vérfürdőt szeretnék látni a monitoromon!
-
gyerpi
aktív tag
válasz
kavicssli #3614 üzenetére
hát magam sem tudom még mert csak most jött meg a kártya és melóba vagyok nem tudom kipróbálni majd 3 után
mondjuk minden kép az árnyékot használnám mert néha hasznos
legalább is azt mondják a cod4 guruk
ja és kell win reinstall vagy ha nvidia volt eddig is akkor nem -
BandiHUN
veterán
válasz
kavicssli #2596 üzenetére
a PB-nek futnia kell az olyan szervereknél,ahol szintén aktiv,nem mehetsz nélküle fel.a pb a te gépeden is futtat a játék mllett programot,ha megnézed a futó processzeket,akkor találsz PkBstrA.exe és PbStrB.exe progikat,ezek figyelik a gépedet,miközben játszol,figyelnek meghatározott változókat(ez a lista szerkeszthető is,vagyis ha ismered pl. a grafikai butitások változóit,akkor ki lehet dobatni a PB-vel azokat,akik a menübeállitás lehetőségeinél sokkal jobban butitják a grafikát,vagy például kikapcsolják a füvet,a füstöt,stb,hogy ezáltal előnyhöz jussanak),vagy például figyelik magát a képet,amit te látsz(ezzel szedik ki például a wallhackot,mert olyat mutat a monitorod,amit nem a játék tesz oda),és figyelik azt is elméletben,hogy milyen gyorsan tüzelsz,mozogsz egy határon belül.persze itt gond az,hogy az aimbot és a wallhack sokféle módon működhet,gyakorlatilag mindig jön ki más módszer,hogy a pb ne "lássa"azt,hogy más is van a képen,ezek a progik külön futnak,nem épülnek be a cod4-be,és közvetlenül a vidkarira,eltérő útvonalon teszik ki a képet.tehát nehéz figyelni a dolgot.változó meg rengeteg van,amit lehet piszkálni,magának a játék motorjának a piszkálása,sajnos nagyon ősi a motor,ami fut a codok alatt,volt idő szétcincálni,és maguk a map és modeditorok,amit mindenki szabadon letölthet,szolgáltatnak sok információt.és erre jönnek rá a configosok dolgai,aminek sokszor annyi a lényege,hogy nem csak szövegkiirást lehet bindelni gombra,hanem egymás utáni cselekvéseket,mozgást is,vagyis pl.meg lehet csinálni azt,hogy egy gombra beraksz egy ideális gránátdobás-modellezést,amivel tapasztalat alapján tuti a létező legmesszebbre megy a kezdő granyó,vagy például az elméleti legrövidebb idő alatt lövöd ki a fegyóból a golyókat,vagy animációs bugokat kihasználva olyan időzitéssel húzgálod a ravaszt,hogy a fegyver csöve nem ugrál,vagy csak minimálisan,vagyis "célon maradsz".de pl.van olyan is,hogy gombra bindelve a gombot megnyomva leraksz egy claymore-t vagy c4-et,és visszavált a fegyóra.és ezek ellen nincs is orvosság,hacsak nem javitanak valamelyik patchban az ilyesmiken.kábé ennyi nagy vonalakban.jaés egy szakos hackprogi sajna sokkal olcsóbb,mint egy eredeti cod4...konfigokat meg már magyar "szakavatott" oldalon is találni...tegnap DEDIKÁLT,PB-s,kezdéskor keyt ellenőrzős zombis szerón egy srácnak 1mp alatt ürült a desert eagle,és kábé 2mp volt max egy tárnyi P90 kiszórása.már az anim is olyan gyors volt,ahogy lőtt,hogy hibák voltak benne.no comment...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5590, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11 ÚJ AKKU
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Gamer pc 1080p
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Nintendo Switch oled sok extrával, játékkal
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged