- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA® driverek topikja
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Google Chromecast topic
- Amazon Kindle
- Dell notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
PyroS
senior tag
-
Boci_83
őstag
válasz
Balinov #5697 üzenetére
Nekünk is volt 205 ös 1.1-es, Junior, ill 1,9D is ugyan ebből, mindkettővel elégedettek voltunk nagyon, mármint gyerekfejjel ahogy emlékszem. Édesanyám 150-160-al járt a dizellel haza minden nap Bp-ről. Csak tankolni kellett bele a kannás üzemanyagot.
306 kombim van, ezzel azért több baj van. Elektronika kicsit hisztis, érzékeny az akksira, valamint az üzemanyagra. Én a futóművel nem vagyok kibékülve, bár alufelnivel jobb az úttartása, viszont kényelmesnek találom. Oktáviák, Golfok szerintem jóval kényelmetlenebbek.
Nem verseny autó, ( főleg motorozás után tűnik kicsit langyosnak) de dinamikus, 4000 körül ebből is elfogy az erő, de eddig 1800-tól elég szépen tol, marhára nem kell forgatni.
Fogyasztásról mikor hozzám került akkor nézegettem 4 évesen 97 000 km volt az autóba, egy tankkal valamivel többet mentem el mint 1000 km, de 60 literes a tankja. Viszont mindennapos használatnál 7-8 litert eszik, főleg rövid távokon használom, de én nem szeretek lassan menni. -
Balinov
titán
válasz
Boci_83 #5696 üzenetére
azt a 3.6L/100km-t el se olvastam...Luponal se hittem el a 3L-ert. En szemely szerint 5-5,5L koze saccoltam a fogyasztasat. Max hosszutavon 5L alatt... 205XRD-m 19evesen evett vegyestuzelessel kb 5,5-6L-t...pedig 200k+ KM volt mar benne. A rekordom a kisoroszlannal 5.07 volt szazon, megtett tavolsagban meg 980km egy tankkal...igaz, ezutan majdnem 53littyot tudtam belenyomni a kutnal..
-
Boci_83
őstag
válasz
Balinov #5695 üzenetére
Csak ne hidd el ami az oldalára van írva!!
Tény és való, hogy kevesebbet eszik mint az enyém, de nem ennyire!
5-5,5 liter kell annak is, ha használja az ember, tudom mert haveromnak pont ilyen van. Egyébként egész fürge kis autó, attól függetlenül hogy kis ccm.
Mod: Most nézem a cikkben hogy több mint 6 litert írtak vegyes használatnál... -
PyroS
senior tag
válasz
Balinov #5692 üzenetére
Éppen ezt akartam írni,hogy egy 2.4 JTD Alfa 156-os tulaj vagyok
.Szóval forever olajkályha
.
Amúgy meg ez csakis Alfa fejlesztés:
"Az autógyártók közül az Alfa Romeo alkalmazta elsőként a közös nyomócsövű, közvetlen befecskendezésű JTD turbódízelt, megalapozva a gyors, fejlett dízelautók új nemzedékét."Ui: Rosszul értelmeztem amit írtál.Igen a képen Twin Spark van,ilyen képet akartam csak nem találtam JTD-ben.
Az AK meg nagyon durva
.
-
PyroS
senior tag
válasz
Balinov #5687 üzenetére
Hát mivel nekem ilyen a szívem ezért annyira nem dobogtatta meg
.De azért nem csúnya autó.
-
Balinov
titán
Gyerekek, nem vagyok kulonoskeppen oda az Opelekert, de ez a Calibra irto faszan meg van csinalva. Mondjuk 4 misit belelapatolni se volt semmi..
-
Sirandrish
legenda
aki ráér az pls szoljon pár "jó" szót ehhez a gyökérhez..még véletlenül se akarja ákurni a népet csak a cod5-t ő ugy árulja hogy külön a játékot kulcs nélkül és külön a kulcsot
-
-
ovecs
senior tag
Gyerekek jó volt a tegnapi utlosó war.... végre megint mint régen
Igaz, hogy kikaptunk 1 ponttal, de szerintem akkor is nagyon jó volt.... az meg, hogy vannak olyan emberek akik 4-5 körig nem tudnak semmit, utána meg hűdeprók lesznekhát igen, nehéz normális ellenfelet találni
-
ovecs
senior tag
Gyerekek ez a kemény: [link]
Minek ide új konfig??? Erre gyűjtök mostantól -
SipiBcs
őstag
válasz
Sirandrish #5672 üzenetére
Nem a gyereket etetem a témával, hanem a házisárkányt!
Ádám másra sem vágyna, minthogy legyen saját gépe és ne kelljen elparancsolnom az NFS-től... mert apu CoD4ezik!
-
SipiBcs
őstag
válasz
Sirandrish #5666 üzenetére
Öööööizééé... Én ugyanezt mondom otthon, csak annyi különbséggel, hogy a gyereknek adom az enyémet.... mert már tanul számítástechnikául!!
Hogy SZÜKSÉGE VAN egy gépre!
De egyenlőre nem nagyon tudom megetetni....
Akkor ezek szerint én is gecókapitány vagyok??
-
Sirandrish
legenda
-
Boci_83
őstag
Na bazz közben még ketten leírták ugyan azt.
-
SipiBcs
őstag
Én is pont ilyennel szemelgetek. Szakember azt mondta, hogy remek alaplap.... nem biztos, hogy a P43-as megér plusz 10-12 ezer Ft-ot. Marhára rámférne már 1 komolyabb config.... de mindig másra kell a lóvé
Más: Számold ki pls a server bérlés költségét... és küldöm az előzővel együtt!!!
-
ovecs
senior tag
Mi a véleményetek erről a deszkáról? Gigabyte GA-EP35-DS3L 3 év gar: 19.990,-
[link]Gondolkozok egy karácsonyi konfigon
-
kavicssli
addikt
NA mi van?! Senki nem ír ebbe a fórumba?!
-
Sirandrish
legenda
Nyíregyen egyszer esett idén..az meg is maradt vagy 3 napig...nem is olvadt volna el szvsz csak tegnap egész nap esett az eső..
-
kavicssli
addikt
Debrecenbe még havat sem láttam az idén!
-
gyerpi
aktív tag
helló !!!
me nem leszek
szalagavató a csalásban buli reggelig
ennyi kibaszott havat már régen láttam -
Balinov
titán
válasz
kavicssli #5643 üzenetére
pedig jo kis stuffok vannak rajta. Hasonlo, mint a regi Stage6, ahol meg fullHD videok is voltak. Van meg egyebkent a divxnek a webplayere,oda csak egy 6os divx kell,meg egy normalis tarhely, es van egy oldal a divx labson, ami legeneralja neket a HTML kodot,na az meg elegansabb. freewebes,atws tarhellyel asszem nem birtam beloni, de az extra.huval mukodott.
-
ovecs
senior tag
Na gyerekek indulok az örök sörmezőkre, szóval ha este be is nézek, nem leszek túl használható állapotban
-
Balinov
titán
válasz
kavicssli #5637 üzenetére
Kavics,
ha esetleg nem boldogulsz vele, akkor probald ki az ingyenes MediaCodert. Ennel meg egyszerubb beallitani a tobbmenetes kodolast, nem kell filterekkel atmeretezni,stb. Eleg egyszeru kezelni,gyors is,meg azt hiszem tud direkt FLV kimenetet is.
-
gyerpi
aktív tag
a szerót lassan kéne fizetni nem Ovecs?
ha jól emlékszem dec 1-ig van kifizetve -
ovecs
senior tag
Az egyenletem még mindíg megoldatlan
-
Balinov
titán
válasz
kavicssli #5632 üzenetére
megnyitod a forrasfajlt. Video fulnel eloszor kivalasztod a Filter-nel a lanczos resize-t (320x240-re), aztan a kodeknel mondjuk az xvidet vagy divx-et.a kodek beallitasanal beallitod a bitrate-t.Audio fulnel a compression-nal pl. mp3-at kodeknek,meg ugye a 64kbit bitsuruseget. Video fulon a full rocessinget
-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #5624 üzenetére
ez egy általános iskolás egyenlet, vagy milyen normálisra gondoltál?
és még mindig 0.75 a jó eredmény -
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #5624 üzenetére
en nem a szamokat nem ertem, hanem hogy maga az egyenlet mit akar levezetni..
-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #5618 üzenetére
látom te is tudsz számolni
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #5620 üzenetére
mindegy, akkor sem ertem. megyek inkabb, reggelizek
-
kavicssli
addikt
NYEVesek között van olyan akik 24 vagy 26 colos monitoron nyomják a COD4et?!
-
ovecs
senior tag
Gyerekek a héten elég sokat túlórázok, szóval napi 10-11 óra monitor előtt ülés után ne nagyon számítsatok rám a harcmezőn
-
PyroS
senior tag
válasz
Sirandrish #5606 üzenetére
Csak azért nem láttál ilyet mert csak az Akciós cheat-et vetted meg.A Fullhoz jár aimbotos nade is
.
-
ovecs
senior tag
Booz a mi rejtett sztárunk.. csak akkor kapcsol ötödikbe amikor szüksége van rá a csapatnak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest