Új hozzászólás Aktív témák
-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #5797 üzenetére
mivel ne legyen gondja?
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #5797 üzenetére
hat,csak nem lesz gaz vele.
-
Balinov
titán
Na, fiuk, eldolt.
Nem birtam magammal, bementem a boltba, megnezni, hogy milyuk is van...es megvettem.
Asus HD4870 512MB GDDR5 ez az...brutalul nez ki,qrva hosszu a kartya,jonak nez ki a hutes is, bar ha kapnak jovo hetn, veszek ra egy accelero s1 v2.-t.
Meg egy ilyet, ez is akcios volt. 2*2GB 800-as CL5 1,8V-n. 2V-n CL4. Lattam faszanyos hazakat 30-40korul...lehet azt is ott veszem meg. Igy legalabb ezeknek a futarkoltsegen megjott a 4870eske
-
ovecs
senior tag
82.96.64.96:28983
Na akkor ez az új szerverünk
-
-
Balinov
titán
Most irtak az egyik boltbol, hogy valszeg van 260€-ert Asus 4870..
-
Balinov
titán
Most meg a tappal vagyok meglove. Lehetoleg 1 helyrol akarok mindent rendelni, de 1 honapja meg kinalat volt normalis tapokbol, most meg majdnemhogy a Corsair VX450-ese meg az OCZ Stealthpower 500-asa kozul tudok valasztani, mert a kovetkezo lepcso, ami van, az meg mar a duplaja.
Ismereve a vacilalos mindensegemet,mire ebbol gep lesz..
-
Balinov
titán
válasz
SipiBcs #5778 üzenetére
de ki beszel it GTX260-rol? Eszembe nem jutna.
3dmarkokkal meg max verpistikek jatszanak, felnott uriemberek, mint pl. mi, ugye nem.
most neztem egy aktualis mivankeszleten mennyiert. Sapphire HD4830-as €119, Giga 4870-es €228. Ugyanitt Sapphire 4850 1GB-os €204.
Szerk: van 2x teljesitmenybe a 4870 a 4830hoz? 4850-tol a 70-es meg tenyleg egy XXL Double Bacon menu ara...qrvaeletbe
Az a baj, hogy kurvara nincs valasztek, egymillio kisker,stb. Varni meg annyira nem erek ra, karacsonyra szeretnem osszerakni a gepet.
-
SipiBcs
őstag
válasz
Balinov #5775 üzenetére
Köszöni szépen!! Sipinek nagyon remekül szuperál!
A Cod WoW-ot tolom SP-ben rendületlenül, amikor időm engedi. Gyönyörű a game, alig melegszik a 4830-as, meg vagyok abszolúte elégedve vele. De mint minden Atinál, ennél is jelentkezik a tócsák körüli fehér vonal, mint bug.
A Far Cry 2 szép, de egyenlőre még nem fogott meg maga a játék....Bali: Nem tisztem beleszólni, de a 4830-as harmada ha az árat nézzük és teljesítményben nem sokban marad el a GTX260-tól. X-be kötve még mindig 2/3 az ár és 20% jobb, mint a 260-as!
Pyros mutatta
Még odáig nem jutottam el, hogy 3DMarktot csináljak, de ha érdekel, megteszem. Engem különösebben nem vonzanak az ennyitmegannyitmutatottaháromdémarkt adatok!
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
válasz
Balinov #5775 üzenetére
ááá Bali neee..ne csinálj hülyeséget...4870et ne..4850 szinte mindenre elég..és fél év mulva is elég lesz...jó nem 16XAA meg fasz tudja de élvezhető grafikát mindenből kilehet hozni és ha van egy kis hasonlóság az árak között itt és ott akkor a 50es és 70es kari között azért van deifferencia ami az árát illeti...
-
Balinov
titán
Sipi nem mondott eddig sem rosszakat a 4830-rol, azert is van benn meg a kepben ez a tipus.
GTX260-ak elegge dragacskak Tegnap lattam Gigabyte dualslotos hutesu 4870-et 512mb valtozatban 220-230 korul.
-
Balinov
titán
Hat, nvidia nem. Mivel 1650*1080 a celfelbontas, 48x0 vonal mindenfelekeppen. Azon ingadozok, hogy ~200€-ert DVI-s 22"-es ilyen felbontassal vagy 40-50€-vel kevesebbert sima VGA-s, es akkor 4830 helyett belefer egy jo 4850 vagy 4850 helyett egy 4870.
Persze lehetne 38x0 szeria vagy 4670 is, de az az igazsag, most van ra keret, feleseg altal jovahagyva, most kellene beujitani egy olyanba, ami jo fel evig legalabb kiszolgal. Nameg tavasszal kocsit akarunk venni, meg utana elmenni vegre 2 ev utan egy rendes naszutra. Ergo utobbi 2 projekt feltetelezi, hogy gepre nem nagyon fogok kolteni.
Viszont most lattam a Phenom 3x00-as topikban, hogy az uj 3 magost nekiallitottak az E8200-nek es nem is teljesit rosszul...kar volt beleneznem abba a topikba.
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #5769 üzenetére
van benne racio, elismerem. Csak lenne egy nyugodt feloram, hogy kikukazzam a 2 webshopbol, mi is lenne a jo...
-
Sirandrish
legenda
válasz
Balinov #5763 üzenetére
8800GT-vel eddig nincs olyan game ami nem menne 1680*1050-be..csak beállitás kérdése..jah bocs..a GTA4et 1440*900ba tolom..de az a proci miatt..mondjuk ha 1680*1050re raknám akkor kb 3-5 FPS-t buknék szóval nem halnék bele..veszettül ne költs VGA-ra(kivéve ha sok a fölös léd) mert pilla alatt esik mindennek az ára...inkább most 2fokkal gyengébb aztán 3-5honap mulva tudod cserélni egy mostani csucsra ami még akkor is nagyon jó lesz..csak tanács...
-
ovecs
senior tag
Na gyerekek akkor a német 12 es szeró 3*4200=12600 pénz, ami 6 unkra elosztva 2100 /fő
Kapunk egy bónusz hónapot tehát így 550/fő/hó amihez jár 50 slotos ts szoba is.
Bankszámlaszámom a régi, aki nem tudja az szóljon rám priviben, és küldöm.Sipi, Pyros, Gyerpi, Booz, Bali, Ovecs .... ja és ma benne vagyok egy kis lövöldözésben
Akkor ma el is indítom a megrendelési folyamatot
-
Balinov
titán
rohadt tuzroka..
-
Balinov
titán
azt hiszem, fiuk, ma rajottem egy fontos dologra, nem kell nekem DVI-s monitor, VGA kell, ami faint 1650*1080ba...asszem igy megugrik a keret VGA ugyileg..
-
SipiBcs
őstag
válasz
Sirandrish #5760 üzenetére
Gyerök.... györök......Szögödön így mondják!
Ha továbbiakban is szépen "muzsikál" a HD4830, akkor még abba is beleteszem, ha lejjebb megy az ára... + még 1 nekem... az már 3!!
Nagyfelhasználó leszek!!
-
SipiBcs
őstag
válasz
Sirandrish #5758 üzenetére
Hehe... Nálam bejött.....
Csak annyit mondtam, megyünk a bolt felé... felveszünk ezt-azt.... nagyon nem is kérdezősködött.... Mikor rájött, hogy lesz új gép és neki ez semmibe nem kerül, akkor egyből előhozakodott, hogy akkor nehogy eladjam a régit... jó lesz a gyereknek!
Én meg dicsértem, hogy milyen jó ötlet!Tudni kell, hogy ezt mondom neki hónapok óta....
-
ovecs
senior tag
Na akkor tegnap körvonalazódott egy olyan, hogy béreljünk német 12 es szervert... Ha az obinettől szeretnénk, ami valószínüleg lagg mentes akkor az 4200/ hó, de bérelhetünk olcsóbbat is (clans.hu).
A Nyev szerver szerintem max 1 hétig fog még menni, utána lekapcsoljákAkik jelezték, hogy szeretnének bérelni eddig: Booz, Gyerpi, Pyros, Sipi, én
Szóval hogy, s mint legyen ?
Ma megpróbálok alkudozni velük és megkérdezem a cod5 öt is -
SipiBcs
őstag
Must körbevigyorogtam a fejemet!
Bali: A legutóbbi driver az 8.11 fel sem ismeri a kártyát! A 8.10-es látja, mint 48xx-es szériát. Elvileg azt ígérik, hogy a v8.12 ben már megkapja a megfelelő szoftveres támogatást, bár én már ezzel elvagyok, mint buta kislány a discoban 2 kólával.
-
SipiBcs
őstag
válasz
Balinov #5735 üzenetére
Hát.... én 1évig játszottam CoD4et 1 celeron 2.9 es procival meghajtott Ati 1650-es videokártyával... azután ez a megváltás!
A héten nem vagyok game közelben, de "véletlenül" magammal hoztam Kapuvárra a gépet. Ha lesz szabadidőm, akkor CoD5 single és a Far Cry 2 single majd elszórakoztat!
Bár még komolyan nem teszteltem a HD 4830-at, de nagyon szimpatikus egyenlőre. Ahogy utánaolvastam, ha kijön az Ati következő driver-je, az még többet kihoz a kártyából!
Az a tervem, hogy fél - 1 év múlva ha leesik az ára, X-ben melléteszek még 1et! No... akkor a Crysis bekaphatja full HD felbontásban a tv-n!! -
SipiBcs
őstag
Leader Úr!!! Kérem küldje el nekem pü-ben az összeget, küldöm az előzővel együtt!
Tőlem mehet a német szeró, bár melléteszem, hogy nekem 80-120 között mozog a pingem a Blizzard warszerveren... De nem ellenkezem, mint hallottuk oda könnyebb war-t összehozni, mint magyar szerverre!
Más: Tegnap este rápróbáltam az új vasra!
Felugrottam a NYEV szerverre 5 percre... Backloton volt, hogy kiverte az 500as Fps-t! Minden maxon... 4xes élsimítással, 1280 x 1024-ben. Utána felmentem 1 picit lődözni 1 másik szerverre, ott azért jellemzően, akció közben 250-et nem haladta meg... füstben leesett 120ra....
Úgyhogy com_max fps 125 lesz, de lehet butítok 1 picit a grafon és akkor maxfps 250....
Melyik a jobb megoldás? -
Balinov
titán
hat, elvileg nemet szerokra jobb a pingem, mint a magyarokra. de ez szvsz lehet konfigfuggo is. A notin nem tul jok a pingjeim, de lehet az asztalival nem lesznek gondok. Max beraktok a cfg-be egy olyan sort, hogy ne vagjon ki "This server is for low-ping players only!" uznettel.
-
ovecs
senior tag
ACHTUNG! ACHTUNG! SZERVERBÉRLÉS!!!!!
Aki szeretne anyagilag hozzájárulni a dologhoz az nálam jelezze priviben.
Minden építő jellegű hsz t várok (kisebbb szerver, más szolgáltató, stb -stb) -
SipiBcs
őstag
Már az újról írok
Minnyá megy fel a Cod4..... Ahogy CséZé írta... kíváncsi vagyok milyen 4xes élsimítással, 2 trilliárd fps-el játszani
-
SipiBcs
őstag
Jelentem a config összeállt, de a telepítésre már nincs időm, energiám! Majd holnap! Remélem vasárnap este már azzal WAR-ozom!
Ez a vége:
MSI P45 Neo alaplap
Core 2 E8400 3.0
2 G DDR2 800 Mhz ram
Ati HD4830 videokártya
FKC 630W táp
500 G Seagate winchester
CoolerMaster ATX házAz első gépem, amit elengedett kézzel raktam össze! Tömpszli ujjaim alig bírták a sok biszbaszt bedugdosni!
-
ovecs
senior tag
Bombahír!!!!!
[link] -
Balinov
titán
válasz
SipiBcs #5712 üzenetére
majd alaposan nyaggasd meg az uj konfigot,hogy a 4830 hogy hasit cod4-ben! kulonosen 1680x1050-ben erdekel. Ha nem lesz keret 4870-re, akkor inkabb beruhazok egy e8xxx-be meg egy 4830-ba,es max kesobb veszek bele erosebb vga-t. Milyen 4830-at vettel es mennyiert? Itt lattam asust asszem valami 125€ert
-
SipiBcs
őstag
YeeeYeeee... Majd kiugrok a bőrömből!!
Szinte megvan az új gép!
MSI P45 alaplap, E8400 a cpu, HD4830-as a vidkari, vettem hozzá egy 630W-os HKC tápot.
Még holnap lesek 1 házat...
Komolyan mondom, mint 3 éves gyerek a búgócsigának....
-
ovecs
senior tag
Hallottatok tegnap a híradóban az új 54ezer forintos bankjegyről?
-
Balinov
titán
egy ilyen nem is lenne rossz,csak irto gusztustalan ez az optische tyuning..nameg 3ajtos megegyszer...sose..hogy rakom majd be a gyerekulest
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FÉLÁRON! Fujifilm Instax Mini 12 instant fényképezőgép + 2x10 mini film - Új, bontatlan!
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 8/256 FHD IRIS Xe
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- PlayStation 5 (PS5.) SLIM 1TB. SSD. Digital Edition & Sony PlayStation VR2. Virtuális szemüveg.
- Dell Precision 3580 i7-1370P//32GB DDR5 RAM// 1TB SSD/ RTX A500
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest