Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• playmore

tag

válasz Yodamest #7396 üzenetére

A Nintendo valahol húsz évvel ezelőtt tart támogatási szempontból a főbb országokon (értsd: legnagyobb, leggazdagabb) kívül. Vannak magyar nyelvű reklámok, hivatalos garancia meg a "weboldal", de azon kívül nincs lokalizáció, magyar shop vagy forintos árak. Úgy lehet vásárolni meg használni a termékeket mint régen a vad keleten vagyis megveszed, utána nézel annak amit nem értesz és bekamuzol amit kell, hogy a digitális részt tudd használni. Annyi a könnyítés, hogy a felső vezetésen kívül valószínűleg a Nintendonál is érzik, hogy ez necces ezért oda állítod a shop régióját ahova akarod és nem kötözködik senki milyen kártyával fizetsz. Egy megkötés van tudtommal, Japánból csak nagyon körülményesen lehet vásárolni, mert gyenge a yen és szegény milliárdos cég még bukna. Egyébként az akciók általában nem globálisak vagyis ha valami USA piactéren akciós nem biztos, hogy errefelé is az.
    Én két dolgot vettem konzolon az ment. Nem tudom a webes shop régiói mennyire vannak összefésülve vagyis mindent lát-e a gép vagy csak amelyikre éppen állítva van.

Új hozzászólás Aktív témák