Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• bmatehun

csendes újonc

Bocsi, hogy a switch 2 melegedés témára térek vissza, viszont ti is úgy tapasztaltátok hogy a hidegebb időben (pl hétfő/kedd/szerda) sokkal hűvösebb a hátlapja mint múlt héten? Mármint én úgy éreztem, hogy nem melegebb egy monitornál (ami már jó ideje be volt kapcsolva) hideg környezetben (kb <=25°), de meleg környezetben olyan mint egy csúcskategóriás telefon ha eléggé futtatod. (Vagyis arra akarok kilyukadni hogy szerintem kicsit se melegszik túl kézi használatnál (jobban mint egy telefon)) Viszont ha dockolva van és játszok rajta, akkor meleg, de nagyon. Ez nálatok is jellemző? Olyan meleg mintha egy laptopon játszanál valamilyen megterhelő játékot és cpu közel vizsgálnád a gépházat. (vagyis nem forró, de kellemetlenül meleg)
    Sorry a random hasonlítgatásokért, így tudom csak rendesen megfogalmazni pontos hőmérséklet nélkül :)

Másik, hogy a ZL/ZR gombok nektek is furán érzékel? Mármint ha rohadt erősen nyomod oké, de ha normális erővel nyomod a gombot, akkor néha-néha mintha érintkezési hibás lenne. (Garival visszaküldtem, de ők jónak látták, lehet csak megszoktam az xbox kontrollert, mivel az analóg)

Új hozzászólás Aktív témák