Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
-
válasz
koncsik #8002 üzenetére
(rögzített hozzászólás)
Sajnos az összefoglalóba került h.sz.-ok is hiányoznak, 1-et találtam.
Kérlek nézzetek rá az ÖF-ra és amit fontosnak gondoltok a hiányzó info-kból, írjátok meg újra a fórumba. #ÖF
Ugyanez ez esetleg hiányzó friend code-okra is igaz. #FC
Nagyon köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scarletiel
senior tag
válasz
hadam98 #3625 üzenetére
Miért ne érné meg? Sokkal több pénzt szerezne vele. Megvennék Nintendo-ra is meg PC-re is. Ne adj isten PS-re is. Ja, hogy akkor a konzol nem fogyna úgy, ahogy szeretnék? Jah valszeg nem fogyna ellenben 10 játékos helyett 100 venné meg a Mario-t day one 80 euróért ami szerintem simán túlkompenzálná a konzolon történő "bukást".
Még egyszer mondom nem a konzollal van a bajom, hanem a Nintendo-t irányító begyöpesedett gondolkodásmóddal és arroganciával. Nem haladnak a korral nem teszik bele a kért dolgokat, nem foglalkoznak a kényelmi funkciókkal. Kiadnak egy túlárazott gyenge konzolt és mivel csak itt van Zelda mindenki aki azzal akar játszani az vagy megszokja vagy megszökik. Értem, hogy ez van és, hogy nem fog változni, de elfogadnom és tapsolnom nem kell hozzá.
Az, hogy máshol rosszabb a helyzet azzal se értek egyet. Igen sajnos megy a remaster dömping Sony bácsinál, de még mindig vannak jó játékok, ellenben tök igazad van, hogy ahhoz se kell ám tapsolni amit ők csinálnak vagy éppen a Microsoft. Sehol sem tökéletes, de szerintem a hiányosságokat sokkal többen sokkal több helyen kéne szóvá tenni, esetleg tárcánkkal szavazni, hátha eljut a befektetők agyáig, hogy amit csinálnak nem jó, nem tetszik annyi embernek amennyiből hasznot termelnének. Mert a történet végén pont mindegyik cég leszarja a játékosokat, nekik csak a grafikon létezik, eladások és a profit évről évre egyre magasabbra emelése. Mi pedig csak megvezethető darabok vagyunk egy húsdarálóban és csak azt a célt szolgáljuk, hogy a fejeseknek legyen még egy repcsije vagy hajója. Sarkosan de ez a lényeg szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Switch 2 topik
Nintendo OFF Topik
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Nintendo switch OLED
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest