Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Scarletiel

senior tag

válasz hadam98 #3625 üzenetére

Miért ne érné meg? Sokkal több pénzt szerezne vele. Megvennék Nintendo-ra is meg PC-re is. Ne adj isten PS-re is. Ja, hogy akkor a konzol nem fogyna úgy, ahogy szeretnék? Jah valszeg nem fogyna ellenben 10 játékos helyett 100 venné meg a Mario-t day one 80 euróért ami szerintem simán túlkompenzálná a konzolon történő "bukást".
    Még egyszer mondom nem a konzollal van a bajom, hanem a Nintendo-t irányító begyöpesedett gondolkodásmóddal és arroganciával. Nem haladnak a korral nem teszik bele a kért dolgokat, nem foglalkoznak a kényelmi funkciókkal. Kiadnak egy túlárazott gyenge konzolt és mivel csak itt van Zelda mindenki aki azzal akar játszani az vagy megszokja vagy megszökik. Értem, hogy ez van és, hogy nem fog változni, de elfogadnom és tapsolnom nem kell hozzá.
    Az, hogy máshol rosszabb a helyzet azzal se értek egyet. Igen sajnos megy a remaster dömping Sony bácsinál, de még mindig vannak jó játékok, ellenben tök igazad van, hogy ahhoz se kell ám tapsolni amit ők csinálnak vagy éppen a Microsoft. Sehol sem tökéletes, de szerintem a hiányosságokat sokkal többen sokkal több helyen kéne szóvá tenni, esetleg tárcánkkal szavazni, hátha eljut a befektetők agyáig, hogy amit csinálnak nem jó, nem tetszik annyi embernek amennyiből hasznot termelnének. Mert a történet végén pont mindegyik cég leszarja a játékosokat, nekik csak a grafikon létezik, eladások és a profit évről évre egyre magasabbra emelése. Mi pedig csak megvezethető darabok vagyunk egy húsdarálóban és csak azt a célt szolgáljuk, hogy a fejeseknek legyen még egy repcsije vagy hajója. Sarkosan de ez a lényeg szerintem. :R

Új hozzászólás Aktív témák