- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- OLED monitor topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kompakt vízhűtés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
SylarHUN
senior tag
Ez a csalós dolog kezd olyan lenni, mintha KÖTELEZŐ lenne már csalni.
Úgy jön le, hogy hülye aki nem csal.Úgy gondolom, nem a csalókat kellene kirakni, hanem lehetetlenné tenni a csalást! Sokkal egyszerűbb lenne mint boszorkányt üldözni.
-
NFree
addikt
válasz
tutuhawer #2685 üzenetére
Igazad van , de a köv hét meloval telik el . A baj csak az hogy nem kapok partot ha vesztek (mondjuk ha nyerek akkor sem) s igy nem tom épidgetni a gépet, hogy jobb legyen pedig gyanus nekem ha fel lenne huzva rendesen a z4 em porsékat lehetne vele szorongatni .S mehetne az időjavítgatás most nincs rá időm a 300 nekem is tetszik. paradise hotel nemsoká javítás . mert mentem rajta már 1.09 et
de majd benézek a többi pályára is ami itt szóba került.
Az 50 szint már megvolt hét közepén.Más
Na skacok azt mondom , mindenkinek ki kéne probálni , de igaz nem futottam jó időket de beneveztem a 600 as versenybe az ezredessel. sorvégéről indultam . Igy ugymond gyorsan lehet tanulni pályát piszok jót motoroztam tegnap röviden tömören ennyi -
callmeakos
veterán
válasz
werevolf593 #2691 üzenetére
Érdekes én is sokszor láttam csítereket, de nem mostanában. Bár lehet h mostanában ahány versenyre megyek, mindig vesztek, ettől picit lelankadt a játékkedvem, de majd visszajön. Pl ha lehet új autókat játékbeli kreditért venni. Apropó, tud ezekről valaki valamit?
1000. fórum komment volt
-
tutuhawer
őstag
válasz
werevolf593 #2695 üzenetére
abban egyet értek, hogy a jelentgetés sokszor szart se ér, mert befizető játékosokról is szó van. Van ismerősöm, aki jelent sokat, és ha minden igaz, akkor ő kapott ajándékot a jelentésekért, de a csaló tovább játszik. Érdekes... Én akkor is megyek tovább, találok szórakoztató dolgot, mert egyszerűen találok. Röhej, de szeretem. Ma este pl építgetni szeretném a nisasn gtr-t meg a bmw- m3-at is. festek meg időket is megyek. remélem, jut idő ezekre...
-
tutuhawer
őstag
sok a csaló, bizony, de néhány pályán fejreállnak ők is. Ami a lényeg, hogy jelentgetni lehet, sőt kell is, de ha valaki nem tuti dolgot jelent, ellenben tévesen teszi, az ütheti meg a bokáját hosszú távon.
-
werevolf593
tag
válasz
SylarHUN #2692 üzenetére
Az a nagy helyzet szerintem, hogy az EA nem szívesen bannolja ki a "jól tejelő" játékosokat, mégha csalnak is, ill. sok report érkezik róluk ezért....
A gond csak az, hogy a becsületes fizetőkre sem figyelnek, valaki beleölt többször nagyobb összeget már (mondjuk NEM ÉN)..., mint az évente megjelenő NFS cím, mégse megy vele semmire, mert egy sz@rcsimbók, egy ronccsal lealázza itt, na ez lesz a bukta előbb utóbb...., legalábbis remélem...
-
SylarHUN
senior tag
válasz
werevolf593 #2691 üzenetére
Asszem én is pihentetem egy darabig.
-
werevolf593
tag
Azt gondolom, nagy hullámvölgyben van a játék mostanság, égbekiáltó bugok (amire szarnak), és csíterek rég nem látott tömkelege...
Tegnap két multit mentem, ezalatt két tankos szarcsimbókot kaptam ki..., az első pillanattól narancssárgán világít az "aura" az autója körül, persze egyfolytában, ha meg még így is megelőzném , akkor lelökdös....
Részemről kis szünet, mert ez az ingyenesnek kikiáltott játék, mostani állapotában egyenlő egy "olcsó játék, hülyegyerekeknek" kategóriával... tisztelet a kivételnek, aki nem csal persze...
-
1NST1G8R
senior tag
Kuldd be Little Italyra, lassuk mit tud.
Bar az 500as top speed mar tenyleg brutal... Azon agyalok most hogy ezek hogy tudnak egyaltalan huszonakarhanyas szintekre felmenni ugy hogy csalnak, mert gondolom nem ott kezdik el, es amig addig felmegy az is tobb het aktiv jatek. Ha ennyi ido alatt sem talaljak meg es nem basszak ki oket az eleg gaz...
Amugy Tutunak ajalnlanam ezt a cikket, mert ugye irtad hogy ha sokat reportolsz "megutheted a bokad". Hat ha konkretan batoritanak ra akkor szerintem csak erdemes felnyomni a csiter noobokat. En mindet reportolom a chat spammerektol kezdve a versenyben csalokig, hulljon a fergese.
-
V.Dave
senior tag
Egy továbbfejlesztett rendőr járőr érkezett a játékba!
Egyfajta "új" képessége, hogy a jobb első kerekét leszámítva nem érintkezik a kocsi az aszfaltcsíkkal, ezáltal gyorsabban képes üldözőbe venni a gyanús személyeket.Más: Ez nálam eddig abszolút rekord, gondoltam megosztom itt is.
Nem az a baj hogy gyorsan vezet, hanem alacsony magasságot használt a felszálláshoz -
tutuhawer
őstag
rosewood and lyons
r34 1:41
r35 1:43 -
tutuhawer
őstag
jövök befelé nissan R34 vs R35 meccsre...
-
tutuhawer
őstag
Ez akkor eddig szar hét volt, sok vereséggel. kész. Jön következő hét, jobb sorozattal, én pl nagyon megyek manapság, amióta ültetés van a bmw-n. Újabb lelkesedés a nissan gt-r, amit holnap tesztelek majd... Közben meg nyerek futamokat is, időket javítok, és a top 300-ba is szeretnék bekerülni a stat oldalon. Minden esélyem meg is van rá... Szóval fel a fejjel, a győzelmi mutatód jobb is, mint az enyém, nem értem a panasz okát. A megszokott kedvenc pályákon kell hasítanod továbbra is, vagy ha új helyre mész, lesz vereség is, biztosan... Legyél gyorsan 50-es és stadium & chase-re jöhetsz, én azt szeretem.
-
vv5204
senior tag
Engem is elpicsáznak, de nem tör le. Nem szabad, hogy letörjön!
Ennyi. Inkább azt kell nézni ami jó a játékban és nem azt ami rossz
és akkor nem lesz kaki erdő szélén jó a kedv ott lakik a barna medv.
Mai egyik alakításom a 959-el Rosewood Central-on: -
NFree
addikt
válasz
SylarHUN #2678 üzenetére
respekt Én ma untam meg asszem , teljesen mindegy hol mivel megyek elvernek , ez nem lehet igaz elég volt miota 49 szint elmultam nem tudtam nyerni , kivéve 1-2 pályán de ot meg semmien partot nem ad a game , vagy csak olyat amit meg lehet venni , ez a hét siralmas , volt .
Más
Na komáim én most indulok a pancsi ringre , ha sikerül megfutnom az időt nevezek egy versenyre is , és ha ne töröm magam szarrá holnap este még benézek .
Sok sikert mindenkinek -
SylarHUN
senior tag
válasz
tutuhawer #2680 üzenetére
Na de ez már azért bűzlik!
Szintén Waterfron road.Azért az egy kicsit fura, hogy az ilyen időket futó emberkéket soha senki nem löki meg, a traffic is elkerüli stb...
Csak száguldanak az élen hibátlanul. 10 ből 10 szer.Kezdek undorodni ettől a játéktól.
És én marha, megint beletettem egy starter packot 4000-ért!
-
SylarHUN
senior tag
Ma teljesen kiverte nálam a biztosítékot a játék!
HÁÁT MI VAN it már kötelező csalni?
Nem mentem olyan verseny, ahol ne lett volna legalább 1 csíter.
És nem hogy tagadná, még be is nyögi mit használ és így mennyire jó időket lehet menni.
Audi A1-el ketten is úgy elverték GT3 Rs-em mint a pinty! Én mentem 330-at a GT3-al ők meg 360-at az A1-el.
A másik a sok közül (Waterfront road-on) LP640-el 54 másodperc alatt ment végig!
Komolyan mondom nem vagyok normális, hogy nem csalok! -
tutuhawer
őstag
válasz
Beeerka #2675 üzenetére
MEGIIIIINT??? másodszorra?
Most add el még, és vedd meg 2-szer, akkor kvittek vagyunk
Holnap tervezem, igen. Hasítok pár szinglit majd shielddel, csak azt akarok használni... Vagy nyomulhatunk privátban is, és meglessük, mi a tuti. Majd ahogy online leszünk, kitaláljuk. Az biztos még, hogy a bmw annyira tetszetős lett a medion tuned aljas szemétláda motorral, hogy abba is jó lenne pár fejlesztés még. Tetű játék nem sokat adott, pedig mentem multit gazdagon, itt-ott, erre-arra... Szóval beszáguldunk a nagy pályákra majd...
-
tutuhawer
őstag
közben a kalkulátorral bohóckodok ma este és a nissan gt-r a téma...
Ezzel fogok időket menni itt-ott és nézzük meg, jobban megyek-e,mint a hasonlóan vagy jobban tuningolt r34-ekkel. Én kezdem elhinni, hogy az r35 sokkal jobb, de menjünk tutira. Akinek van kedve, az az akármilyen tuningolt skyline r34-es nitrómentes időeredményeit írja be ide, és összevetjük a szintek-skillek-tuning figyelembevételével. Én holnap biztosan bohóckodok ezzel, csatlakozzon, aki még kíváncsi egy ilyen tesztre. Ilyen még nem volt...
szerk: ez a tuning benne -
csab991
senior tag
Úgy szeretem, amikor véletlenül koccolom a zsarut, egyből indul az üldözés, amikor meg keresek, egyet sem találok. Eddig legtöbbet 4000 repet, 3000 kredit-et adott egy üldözésért, 5 percért és 15 percért is ennyit kaptam, bár tény hogy a 15 perceset az Elise-l csináltam, és nem zúztam annyira a zsarukat mint a Mazdával. Ott a tippeknél írja, hogy az ilyen mérföldkövekért plusz repet kapsz, gondolom 20,40,60.. rendőr lezúzása, stb, de kíváncsi lennék meddig lehet elmenni, amikor már felesleges tovább üldöztetni magad.
-
tutuhawer
őstag
válasz
callmeakos #2667 üzenetére
az tény,hogy illlett volna lassítania. Mindenesetre a 3000 m épp a lélektani határ lett volna. Én ha nagynéha megyek, akkor mindig figyelek az ilyen esetekre.
-
1NST1G8R
senior tag
válasz
callmeakos #2667 üzenetére
Sokan nem tudjak hogy az ecape nem verseny, az elejen en sem vagtam, ezt mondjuk egyertelmubbe tehetnek valahogy, de akinek lvl50ig se esik le azzal tenyleg baj van, plane ha nagykepu is hozza. Hat ez van, noobok mindig is voltak...
-
callmeakos
veterán
válasz
1NST1G8R #2666 üzenetére
az 1es csatornán wisperbe folyamatosan jönnek ilyen katyvasz szövegek..... De csak akkor ha az 1es csatornán vagy....
Más....
Mentem egy Team Escape-et a Late Departue-n és az egyik tahó barom 50es szintű beképzelt majom a 911 GT RS ével halál nyugodtan bement a célba mikor mi többiek, még 3000m-nél tartunk azt a köcsögje beképzelten ilyet szól: "t3 is not a low level. sorry guys..."
Erre írom neki hogy you noob...Tahó barom...
-
1NST1G8R
senior tag
válasz
callmeakos #2665 üzenetére
Bovebben?
-
callmeakos
veterán
Máár megint vmi balhé van. AZ 1es csatornán áll a bál....
-
1NST1G8R
senior tag
válasz
callmeakos #2663 üzenetére
Regi. Az uj mar lenyomott volna szerintem, bar nem tudom mennyire jo, nem sok infot hallottad eddig rola.
-
1NST1G8R
senior tag
Letezhet bizony, en is osszeakadtam eggyel pont tegnap Little Italy-n, neztem is hogy WTF, mivel lehet ennyire felhuzni az RX7-et??? De aztan rabaszott mert a Little Italy az egyik kedvenc palyam, szoval odavertem a T1es Skylineommal, kicsit meg is lepodtem mert az elejen nagyon ment, de az elso durva kanyarnal elverzett, onnan meg mar simant ment, kentem egy ket nitrot es a vegen mar nem is lattam a terkepen.
-
-
MBazsee
tag
válasz
SylarHUN #2658 üzenetére
Köszi a kiigazítást.
Most Wanted után csak kipróbáltam a Carbon-t, de az irányítása érdekes volt, mivel egy versenyben alig lehetett az autóval bevenni egy kanyart, viszont driftben egyből keresztbe állt ugyan ez a gép.Ha lesz a World-ben drift akkor reméljük nem ilyen lesz az irányítás.
-
SylarHUN
senior tag
válasz
MBazsee #2657 üzenetére
Most wanted, Carbon, Undercover.
Ezt már az SG-n is leírtam:"Valóban vannak érdekesen kalibrált autók.
A kedvencem amikor egy T2-es RX7 Battle machine elveri a 911GT3 RS-em ami nem gyenge.
Sajnos nincs egyáltalán kiegyensúlyozva a játék.
Sokkal erősebb határvonalat kellene húzni a kategóriák közé.
Azt megértem, hogy mondjuk egy T1-es kocsi, fullra tuningolva megszorongat vagy megver egy T2-es alap autót, na de azért már egy T3-as tuningoltat ne szorongasson.
Igenis úgy kellene csinálni, hogy a kategória az valóban kategória legyen.Ki látott már olyat, hogy egy Formula 3-as kocsi megszorongat, vagy akár megver egy Formula 1-es autót?"
-
MBazsee
tag
válasz
1NST1G8R #2643 üzenetére
Akkor viszont a Silvia sem virgonckodna a T1-ben. Mert ez esetben ellentmondás van a dologban.
(#2644) NFree: ezt a minimális ráfordításos dolgot én is éreztem már az elején. Gondolom a programozók a Most Wanted és a (talán) Shift térképét és autóit összeollózták, ráerőltettek egy netkódot, valamint egy ellenfél keresési algoritmust (mondjuk ezt elég gyengén csinálták) és kiadták.
-
NFree
addikt
válasz
1NST1G8R #2655 üzenetére
Igazad van talán én is ezekért nem tudom abbahagyni de mostanába semi sikerélményem nincs .
Starter pakkra visszatérve 4db ból 1 autót nem tudtam ugy megépíteni hogy jó legyen . van egy nagyon erős rx7 em de kiderült kidobhatom , mert a lotusokkal nem tudta felvenni a versenyt .No mind1 -
1NST1G8R
senior tag
20 starterből azért már elég jó kocsit lehetne összerakni...
Viccet félretéve dolgoznak azért ezen, amennyire tudom az egy év alatt mióta kijött sokat fejlődött azért, legalábbis ezeket hallom vissza nagy általánosságban. Az más kérdés hogy hogyan dolgoznak, mert csinálhatnák jobban, sokkal-sokkal jobban is, ez tény (multi pakolgató finomhangolás az egyenlőség jegyében, hackerek bannolása, stb.). A pénzbeszedéssel is egyet értek, ezt szintén lehetne kevésbé pofátlan módon is csinálni, értem ez alatt pl. a nevetségesen magas aftermarket cucc és egyéb árakat, a starter pakkos kivételezést loginnál ésatöbbi.
A nagy büdös igazság (számomra legalábbis) viszont az, hogy még a tengernyi hiba ellenére is bejön a játék. A grafika rendben van, és bár nem a legújabb és nem a legcsillivillibb, nekem így is tetszik, az egésznek van egy magával ragadó hangulata. A versenyek és a cirkálás is bejön, a chat és "szociális" része is oké. A pályák kurva jól ki lettek találva, igaz lehet ez inkább a MW és a Carbon érdeme de akkor is, baromi jó hogy megvannak a kedvencek, ahol ha ezredjére is megyek nem tudom megunni, és nem is lehet mert ha begyakoroltam, ismerem minden zugát, az enyémnek érzem, ahol én vagyok az úr és alázok rajta mindenkit, és ez az érzés felbecsülhetetlen.
Egyszóval az egésznek van egy olyan hangulata amit semmilyen más játék nem tud megadni, és ettől különleges, ezért szeretjük.
-
tutuhawer
őstag
válasz
werevolf593 #2652 üzenetére
honnét van mindig ennyi lóvéjuk... Vicc az, hogy lehet, hogy lövésük sincs az autóhoz, aztán ott villognak vele. igaz, én is kb így néznék ki
-
SylarHUN
senior tag
-
werevolf593
tag
Ez a jó link: [link] ,avagy amikor a ruszki újgazdag kölkök nyomulnak...
-
tutuhawer
őstag
válasz
werevolf593 #2649 üzenetére
Épp ideje... Közben nissan gt-r videókat nézek, hát nem kutyafasza...
-
werevolf593
tag
válasz
tutuhawer #2648 üzenetére
Ideje lenne, hogy összekapják magukat, nemsokára itt a RUN, 10 ropiért a legújabb masinákkal versenyezhet, aki megveszi, itt meg egy sz@ros autó kerül alapból 5-6 ezer forintba, ha az SMS díjszabást nézzük.
Szerencsére felpumpáltam néhány játékpénzért vehető, a kategóriájában nyerő járgányt, mielőtt vérszemet kaptak volna..., tőlem a búsztjukat feldughatják...
-
tutuhawer
őstag
válasz
werevolf593 #2645 üzenetére
javítani szeretnék a reputációs és alkatrészes hibákat, az tény. Én belépek, amint kész lesznek, és megnézem, mi a helyzet...
-
tutuhawer
őstag
Hát brutális a nissan gt-r. Így érthető, hogy miért kölöttem rá már eddig 3 millió játékpénzt, amit ugyebár valakinek meg kellett keresni
. És megérte... technikailag óriási a gép. Kb szűk egy éve vettem meg az elsőt, akkor rosszabb volt, mint ma
De most már megtartom, és építem, az tuti. Idővel majd megjavítják.. A videók ismét ráébresztettek, hogy a nis gt-r a legjobb befektetés az nfs worldben
-
vv5204
senior tag
válasz
#21346560 #2619 üzenetére
Sose úgy nézem itt az autókat, hogy melyik tetszik, márka, stb,
hanem melyiket a legjobb vezetni, melyik a leggyorsabb. 1.000.000 játék
cash-ért a Trabantot is megvenném, ha jobban menne, mint a többi.
Multi mellett a Pursuit-okat szoktam nyomni, de oda is gyors,
fordulékony autó kell szerintem, hogy le lehessen rázni a fakabátokat. -
werevolf593
tag
Szevasztopol!
Kíváncsi vagyok, hogy a lvl 50-en nyerhető REP-ek, illetve az alkatrészeladás utáni lóvéóne effekt problémája helyre lesz e vajon pofozva....
Szerintem jó pár észrevételt kaphattak ezekkel kapcsolatban. Szóval rövidesen kiderül, mennyire szarnak ezekre a szarvashibákra.... -
NFree
addikt
válasz
1NST1G8R #2641 üzenetére
Nem nagyon face bokozom , szarok az egészbe legalább ma este nem idegelem fel magam.
Köszi
egyébként a fenteb emlitett problémákon én kb 3 hónapja voltam kiakadva ennyi le kell nyelni ezt a békát is , ez ajáték semmi másról nem szól csak a pénzbeszedésről minimális ráforditással a baj az hogy én is bedöltem . de mostmár látom vehetnék én 20 starter pakkot is akkor is szar lenne az egész.
Na kellemes jóccakát mindenkinek
-
1NST1G8R
senior tag
válasz
callmeakos #2639 üzenetére
Na ez vicces volt, ahogy tolja felfele a kis papirfecnit a millios verdak fele...
Egyebkent en ossszeeskuvest sejtek a dolog mogott, szerintem nem kizart hogy az egyes gyartok perkalnak azert hogy milyen eros legyen egy egy tipus a jatekban. Mas esszeru magyarazatot nem tudok elkepzelni, hacsak nem annyira barmok hogy tenyleg leszarjak mennyire megy egy verda a valo eletben...
A patch az holnap jon ha jol tudom, de lehet atraktak mara.
-
NFree
addikt
Tud valaki valamit a mostani szerver leállásról???
-
callmeakos
veterán
válasz
1NST1G8R #2637 üzenetére
A vicc az hogy a Top Gear jó sok autót letesztelt már, köztük az új GT-R-t is. Konkrétan szanaszét alázza az összest, de úgy hogy közbe körülbelül a negyed annyiba kerül mint a többi. Lealázta még a Veyront is, ami kb. 900.000 angol fonttal drágább. Brutális verda. Gondolom, ha rendesen lelett volna modellezve a tudása a játékban, nem lenne konkrétan semmi ellenfele. De azért kicsit enyhén túlzásnak tartom, hogy ennyire elmarasztalják szegénykét
-
1NST1G8R
senior tag
válasz
csab991 #2633 üzenetére
Nyilvan egy ilyen menetnel nem lehet pontos gyorsulasi eredmenyeket merni mert a soforoktol is fugg a dolog, de azert igencsak ott van a toppon a GT-R. Nem ugy mint a jatekban ahol gyakorlatilag a leggyengebb T3as, amiert szivesen eltornem a felelos programozok/designerek kezet (foleg az iranyitas miatt)...
-
1NST1G8R
senior tag
válasz
MBazsee #2629 üzenetére
A 959 meg a BMW csak 40es szinttol elerheto ha jol emlekszem, szoval addig szerintem belefer neked meg egy T2, vagy egy masik az RX7 helyett. 30astol kaphatokat meg inkabb ne vegyel mert csalodni fogsz. En megvettem a GT-R Nissant mert nagyon bejon az a verda, gondoltam annyira csak nem lehet rossz, hat ket kor utan majdnem sirtam, gyakorlatilag kidobtam 600kt a semmiert. Lassu, kanyarodni keptelenseg vele, gyorsulasa nulla, egy kicsit felhuzott T1es is rohogve odaveri. Pedig az eletben a legbrutalabb vas, mindet odaverne, ahogyan itt is.
-
MBazsee
tag
válasz
1NST1G8R #2628 üzenetére
Az elején nem jártam rosszul az RX7-el sem, csak mostanában a kevés tuning miatt.
Elise egész szép járgánynak tűnik, de most vagyok 24-es szinten és van cirka 300 k pénzem (egyéb okok miatt) és úgy gondolom, hogy T2-re ebben az esetben az költsön akinek hét anyja van egy faluban (és abból legalább kettő szűz
).
Ha jól láttam már 30-as szinttől lehet T3-as autókat venni, addig meg talán kibírom TE-vel (vagy nem).
Kicsit az Aston Martin fájdítja a szívem, mert nagyon tetszik. Valahogy a formája jobban bejön, mint akármelyik másik autónak. Esetleg még ezek lennének esélyesek: Ariel Atom, Jaguar XK.
-
1NST1G8R
senior tag
válasz
MBazsee #2627 üzenetére
Szivesen, remelem jobban jarsz mint az RX7el.
Amugy meg ha T2 akkor Elise, bar tudom hogy pocsek es sokan utaljak, de megis az a legjobb ingyenes T2ben. Mondjuk nalam ez volt az egyik fo ok amiert megvettem a startert, ugy voltam vele hogy A1 vagy semmi. Mar csak vezetni kene megtanulni, mert tenyleg ugy kanyarodik mint egy gokart...
-
MBazsee
tag
válasz
1NST1G8R #2622 üzenetére
Igaz, ezt nem írtam, hogy TE-ben mindegy az autók felhozatala, de tényleg így van. Szerintem valami programozási hiba miatt összekeverték a két játékmód algoritmusát.
szar kocsival viszont meg annyi eselyed sincs... már jó ideje tapasztalom a saját bőrömön egy RX7-essel amin szinte csak bolti tuning van. Na nem a mazochizmus irányított akkor amikor építettem az autót, hanem (hogy a szó párjánál maradjak) a játék szadizmusa miatt.
Egyébként, meg köszönöm az infót a kocsikkal kapcsolatban.
tutuhawer: eddig sem volt könnyű dolgom, és nem 1000x-szer álltam bele és mentem a falnak (az ellenfelek, az esélyek, illetve a nyeremények miatt). A csalókat tényleg leszarnám, ha csak az lenne a probléma. Akkor mennék egy másik versenyt, másik pályán, de legalább igazságos lenne a verseny többi része (gondolok itt az ellenfelekre).
-
tutuhawer
őstag
válasz
MBazsee #2621 üzenetére
Örülök, hogy tovább nyomod, de vigyázz! A team escape az egyik kezével ad, a másikkal elvesz. Adja a lóvét, de a versenykilométert nagyon elveszi. ha megveszed a T3-as gépet, azzal se lesz könnyű dolgod majd... Sőt! Kellenek a versenyek, kell, hogy beleállj a falba 1000X és kell, hogy menj több száz csaló ellen, és utána leszel tapasztalt.
-
csab991
senior tag
válasz
MBazsee #2621 üzenetére
A 2480.-as hozzászólásban, az M3 GTR (E46)-os van megemlítve, ez és a 959-es a legjobban használható játékpénzért megvehető autó. Bár ha most októberben jön a patch és esetleg más jó T3-as autó is elérhetővá válik játékpénzzel való vásárlásra, akkor érdemes még várni egy kicsit.
-
1NST1G8R
senior tag
válasz
MBazsee #2621 üzenetére
TE-ben olyan mindegy hogy milyen kocsival rak ossze, bar en meg ott is lvl50esekkel akadok ossze, szinten fullra huzott boostosokkal, de mivel nem szamit ki er be eslonek tokmind1, ott meg kibirom.
Ingyenes T3-okbol ez a sorrend teljesitmeny szerint, fentrol lefele haladva:
BMW M3 GTR E46 (en ezt valasztanam)
Porsche 959
Chervolet Corvette Z06
Dodge Viper SRT10
Audi R8 4.2 FSI Quattro
Lamborghini Gallardo LP560-4
Nissan GT-R (R35)Amugy az a 3.5 vagy 4 rugo szerintem nem a vilagvege egy starter pakkert, es a 8000 boost eleg arra hogy epits egy eros T1 vagy T2 verdat, viszont keszulj fel arra amit irtam: hiaba van fasza kocsid, a legtobbszor meg brutalabbakkal fog osszerakni multiban, szar kocsival viszont meg annyi eselyed sincs...
-
MBazsee
tag
válasz
tutuhawer #2544 üzenetére
Tutu!
Köszi a biztatást, emiatt "meghosszabbítottam" a profilom "üzemidejét". Rájöttem, hogy ha tényleg akarok valami partot akkor mocskosul bele kell nyúlnom a zsebembe, amit ugye nem szeretnék -hogy miből következtetek erre? A napokban mentem egykét privátot, és ugye nyertem is. A végén mit ad a gép...? Na mit? Egyetlen nyamvadt powerupot (talán nitró). Azon kívül max. pénz, vagy repu, esetleg bőkezűbb a powerupokkal.
Most változtattam kicsit a stratégiámon: szarok a versenyekre... ezért nem is megyek nagyon, talán csak egyszer-egyszer. A TE-kel szépen lassan összegyűjtöm a lóvét és a szintet a T3-ra és veszek egy használható autót, meg bolti tuningot bele.
Tényleg T3-ra mit ajánlatok? Van olyan autó ami használható is a Porsche 959-en kívül? Irritáló számomra a külseje.
1NST1G8R: egyetértek veled, teljes mértékben. Versenyre tényleg erősebb autókkal rak össze, viszont TE-ben előfordult, hogy szintben és teljesítményben is hasonló autókat láttam.
Bazsika85 voltam.
-
1NST1G8R
senior tag
Egyebkent rajottem hogy semmi gond nem lenne a gyengebb autokkal sem, ha a multi csak kicsit is hasonlo tulajdonsagu, vagy esetleg ugyanolyan tipusu verdakkal rakna ossze. Az eszem megall hogy a T1-es Skyline-om melle ujabban rendre, szinte kivetel nelkul Exige Cupokkal meg GT3 RS-ekkel rak ossze a multi.
Jo hogy eros eros a Skyline, de annyira nem hogy lenyomjon egy Exige-t... Szoval eselyegyenloseg nulla.
Ugyanigy gaznak tartom ha sokkal gyengebbekkel rak ossze, mert az is elofordul, igy semmi kihivas nincs a jatekban es az ellenfel eleve vesztesre van itelve. Meg ha faltol falig megyek is vegig, akkor sem tud utolerni mert egyszeruen sokkal gyorsabb a verdam. Szoval elsosorban ezt kene megoldani szerintem a fejlesztoknek, es ha tenyleg milliok jatsszak akkor nem lehetetlen...
-
thunder1991
tag
Hát,igen nem hiszem el hogy nem lehetne semmit se tenni a sok hacker ellen....
Azt szeretem a legjobban mikor úgy nekinyomnak a falhoz egy addig a többi simán elmegy,na jó ez nem hiszem hogy hack inkább lagg de ezt is szeretem -
SylarHUN
senior tag
válasz
thunder1991 #2615 üzenetére
Sajnos nem.
-
thunder1991
tag
Fhuuu,skacok megvettem a Skyline-t.
Hát kell még pár cucc rá mert a jelenlegi helyzetben szegénykémet a mostani RX7-esem odaveriKaptam pár T2-es elég jó cuccot és feltettem az RX7-esre mondom majd ha meglesz a Skyline majd leveszem igen ám majdnem összejött,mivel nem lehet levenni és rátenni másikra
( Vagy csak nekem nem jött össze? )
Nem lehet kapott cuccokat levenni és egy másik kocsira feltenni esetleg? -
tutuhawer
őstag
köszönöm vv5204, a playboy ma már 15 perces meló lenne, fejből megy, annyiszor feltettem.
@Dave: kijavítanálak, ha nem bánod: lehet, hogy az oldala a "nem rossz" kategória, lehet, hogy a motorháztetőn nincs szponzormatrica, ami "nem rossz", de hogy a hátulján kicsiben ott figyel a TOYO felirat, az szerintem már "nagyon szar" kategória. Én ilyen szart az utakon még egyet se láttam, az biztos. Aki azt felírja ilyen kicsiben, és legalább "nem rossz" kategória lesz, az őszinte dicséret mellett megkapja a piros pontokat is.
szerk: -
vv5204
senior tag
Végül is a 959-es mellett döntöttem, a következő valószínű majd
-valamikor- az M3 E46 lesz.
Runotól kapott profilt kicsit átalakítottam. Eladtam a 3 kocsiját
(GTO, Charger, Gallardo), mivel azok csak max. gyémánt gyűjtésre
voltak jók. Egy Silvia-val felhúztam 38-as szintre és most itt a Porsche.
Nem boost-os T3-masok közül tényleg csak az M3 foghatja be.
Egyszerűen nagyon megy, pedig csak alap part-ok vannak rajta.
Csináltam mini tesztet. A1 vs. 959. Nos kicsit meglepett az eredmény.
Arra számítottam, hogy a kis Audi jobb lesz, főleg, hogy erősebb a
tuningja, van már rajta pro cucc is. Aztán mégis 1 paraszthajszállal, de
a Porsche jobb köridőket ért el. Kellemes csalódás. Mondjuk vezetni nehéz,
azt még tanulni kell, de máris aláztam vele, 50-es profilokat, 911 GT3-at.
334 km/h a vége versenyen, de nitróval... lásd alant.tutuhawer Szép a werda! A plaboy nyuszi álat, olyan kell nekem is.
-
V.Dave
senior tag
hogy mindenkinek egyböl az jut eszébe hogy van egy skyline-ja akkor legyen rajta fehér alapon kék halálos iramban festés
De már marha sok ilyet láttam
azért nem rossz -
tutuhawer
őstag
válasz
csab991 #2608 üzenetére
még 20 éve az Evo X lancer volt ilyen , a toyota supra még ilyen asszem', a Viper, a skyline is ilyen - én azonnal megvettem 2011 március 3-án, egy nappal a patch után. Hoppá, akkor ma 7 hónapos a Skyline R34 GT-R. Boldog szülinapot a gépemnek! ennek örömére lesz is egy képsorozat róla...
-
GabN73
addikt
válasz
Thunderzolee #2606 üzenetére
A team escape marha könnyű. Csak mindig a fal mellé kell húzódni és ki is kerülted a szögesdrótot/útzárat.
A rhino-k ellen pedig kacskaringózni kell. Szerintem marha könnyű -
válasz
tutuhawer #2605 üzenetére
Na végre valaki, köszi a tippet.
Halljátok, ebben a Team escape "üzemmódban" már egy ideje megfigyeltem, h vannak akik a futam vége előtt visszafelé jönnek. Volt, h ketten is egyszerre.
Az előbb összefutottam egy magyar játékossal, és rákérdeztem nála mi ez.
Ahhhá, most már értem.
Akkor már értem, miért nem használt szinte senki poweruppokat.
Tulajdonképpen mindegy ki nyer, csak mind a 4 játékos érjen be.
Egész megváltozott a véleményem a játékról.Azóta ha elöl megyek, igyekszem helyet csinálni az utánam jövőknek, (félrelököm az útban levő rendőrkocsikat), nem megyek neki a zsarucsapdáknak (így azok nem akadályozzák a többi játékost sem), szóval most, h nem az első hely a cél, nem fogy a nitro, ill. egyéb powerupp sem.
És kipróbáltam a Waterfront pályát is, (lejjebb került szóba), valahogy az nekem kimaradt eddig. Tetszik, jó rövid, inkább csak a szembeforgalom idegesítő.
(Közben lvl35 lettem, és 1.2millió fölé nőtt a "tartalékom".)
-
tutuhawer
őstag
válasz
Thunderzolee #2600 üzenetére
FWD autó nem sok van, 4WD az, amit ajánlani tudunk/tudok. Könnyen vezethető, stabil az EvoX és Sunny megkövez érte majd, de ugyanolyan tuninggal a Skyline-hoz hasonló időket is lehet vele futni. Csak könnyebb vezetni talán. A subaru is jól vezethető, de a Mitsu erősebb és a Skyline is. A golf R32 elvileg kurva jól tapad, és gyakorlatilag is, de az még gyengébb talán, igaz a motortuningot nem is építettem fel olyan komolyan. Szóval amit ajánlok, az az evoX, a skyline r34, a subaru és a golf talán. Viszont ajánlom, várd meg a szerdai patchet, hátha régi-új autó lesz játékpénzért kapható .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- OLED monitor topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Big in Japan - japán játékokról, kötetlenül
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Napelem
- borg25: Kórházi beszámoló
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest