- DUNE médialejátszók topicja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Házimozi belépő szinten
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Akciókamerák
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
válasz
tutuhawer #2685 üzenetére
Igazad van , de a köv hét meloval telik el . A baj csak az hogy nem kapok partot ha vesztek (mondjuk ha nyerek akkor sem) s igy nem tom épidgetni a gépet, hogy jobb legyen pedig gyanus nekem ha fel lenne huzva rendesen a z4 em porsékat lehetne vele szorongatni .S mehetne az időjavítgatás most nincs rá időm a 300 nekem is tetszik. paradise hotel nemsoká javítás . mert mentem rajta már 1.09 et
de majd benézek a többi pályára is ami itt szóba került.
Az 50 szint már megvolt hét közepén.Más
Na skacok azt mondom , mindenkinek ki kéne probálni , de igaz nem futottam jó időket de beneveztem a 600 as versenybe az ezredessel. sorvégéről indultam . Igy ugymond gyorsan lehet tanulni pályát piszok jót motoroztam tegnap röviden tömören ennyi
Új hozzászólás Aktív témák
- DUNE médialejátszók topicja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Interactive Brokers társalgó
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest