- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Milyen SSD-t vegyek?
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kiegészítette processzorflottáit az AMD
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
válasz
tutuhawer #2685 üzenetére
Igazad van , de a köv hét meloval telik el . A baj csak az hogy nem kapok partot ha vesztek (mondjuk ha nyerek akkor sem) s igy nem tom épidgetni a gépet, hogy jobb legyen pedig gyanus nekem ha fel lenne huzva rendesen a z4 em porsékat lehetne vele szorongatni .S mehetne az időjavítgatás most nincs rá időm a 300 nekem is tetszik. paradise hotel nemsoká javítás . mert mentem rajta már 1.09 et
de majd benézek a többi pályára is ami itt szóba került.
Az 50 szint már megvolt hét közepén.Más
Na skacok azt mondom , mindenkinek ki kéne probálni , de igaz nem futottam jó időket de beneveztem a 600 as versenybe az ezredessel. sorvégéről indultam . Igy ugymond gyorsan lehet tanulni pályát piszok jót motoroztam tegnap röviden tömören ennyi
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 Mini Red / 80% aksi / Független
- Asztali PC R5 4500 RX 580 8GB 16GB DDR4 256GB m.2 640GB HDD
- Eladó TP-LINK AC1750 EAP245 Vezeték nélküli, kétsávos Gigabit-es mennyezetre/falra szerelhető AP
- iPhone 16 128 gigás / 100% aksi / Ultramarin / Apple garanciás / Független
- G.SKILL Ripjaws V 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C16D-16GVKB
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- ÚJ notebook kitámasztó fából
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest