Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Amazon Fire TV stick/box
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED monitor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Az Arctic belép a házak piacára
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
Hát brutális a nissan gt-r. Így érthető, hogy miért kölöttem rá már eddig 3 millió játékpénzt, amit ugyebár valakinek meg kellett keresni
. És megérte... technikailag óriási a gép. Kb szűk egy éve vettem meg az elsőt, akkor rosszabb volt, mint ma
De most már megtartom, és építem, az tuti. Idővel majd megjavítják.. A videók ismét ráébresztettek, hogy a nis gt-r a legjobb befektetés az nfs worldben
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Debian GNU/Linux
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Medence topik
- Üzemidőre gyúr a Poco M7 Plus is
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fujifilm X
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Motoros topic
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3065, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest