- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tatabike
őstag
válasz LamerGyuri #21500 üzenetére
Úgy sem. Valami hiba miatt leáll.
Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
-
tatabike
őstag
Még egy kérdés. Az offline változat tényleg ennyire eszi a processzort? Összeraktam egy retró gépet, 4GB DDR3, E6500, HD5450 1GB vga, ezzel szaggatott kicsit, 100% pörgött a proci állandóan. Most tettem bele egy E8400-at 12GB ramot, vga maradt, még tapasztalható akadás, és 90-95% a processzorhasználat.
Régen online még egy 128megás vga-val is simán elfutkározott egy 3GHz Prescottal, ezért nem értem ezt a gépigényt...Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
-
LamerGyuri
senior tag
válasz tatabike #21502 üzenetére
Az offline változatnál az elsődleges cél az volt, hogy (ha le lett mentve) a betöltött profiloddal újra tudj játszani. A gépigénye nem túl ideális; (akkor még) örültek a srácok, hogy minden külső segítség nélkül működésre bírták a játékot.
"Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen."
-
tatabike
őstag
válasz LamerGyuri #21503 üzenetére
Értem. Nem lett lementve a régi profilom. Viszont mindent át tudok írkálni benne, pénzt, szinteket, boost-ot. Azt nem tudod véletlenül, hogy olyan autókat lehet-e letölteni/szerkeszteni, amik eredetileg nem voltak a játékban?
Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
-
LamerGyuri
senior tag
válasz tatabike #21504 üzenetére
Én úgy tudom, csak a játékban valaha volt autók elérhetőek, a civileket is beleértve.
Azt már csak halkan, hogy anno orosz arcoknak mintha sikerült volna skineket húzni pár autóra, de akkor nem érdekelt, és nem néztem jobban utána; így ez nem biztos info."Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen."
-
tatabike
őstag
válasz LamerGyuri #21507 üzenetére
Nekem olyan van fent, hogy mikor elindítom, választhatok, hogy online vagy offline játékkal akarok-e játszani.
-
senior tag
Próbáltam ma játszani,de minden visszaszámlálás után összeomlik a játék. Tapasztalta más is?
Hogy lehet egyeseknek közzel 100%-os alkatrésze?
Még mindig van pár csaló,de kevesebb mint régen.ForzaHorizon1-2-3-4-5 - XENON010101
-
senior tag
válasz LamerGyuri #21511 üzenetére
Én már láttam 118-ast is. Igen,a PL szerver.
ForzaHorizon1-2-3-4-5 - XENON010101
-
senior tag
Vettem 10 Volkswagent és az érte kapott 2 csillagos turbo 98%-os. Most már tudom honnan vannak ezek az alkatrészek. Talált más is emelt szintű alkatrészt?
ForzaHorizon1-2-3-4-5 - XENON010101
-
LamerGyuri
senior tag
válasz xenon2 #21513 üzenetére
Persze, volt ilyen nekem is pár darab.
Apex-en közel kifulloztam a profilt, ott kísérleteztem ezekkel. Aztán a reset óta be se tudok oda lépni, odalett minden.
PL szerver jobb összességében, de pont emiatt, hogy bármikor kuka lehet, már csak tötymörgök: gyémántozok, néha megyek egy-egy futamot, megveszem a tetszős vagy limited time autókat, aztán ennyi."Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen."
-
Karibaba
aktív tag
-
Lokii
aktív tag
Na srácok, szerintem nem lenne rossz ötlet feléleszteni a magyar NFS World communityt, főleg hogy kb 2 éve megy a játék.
Csak mert az angol community, hát, nem a legszimpatikusabb, Apex Discordra utalok legfőképpen, én úgy tavaly szeptemberben csináltam egy Discord szervert erre a célra, reméltem hogy pár prominensebb személy jön, hát ez nem történt meg, legtöbben felléptek, meg se mukkantak, és le léptek, így nem tudom hogy lehet társaságot építeni.
Szóval, itt egy link, aki akar lépjen fe(sg.hu nfs world topikban kinnt van a szerver kezdetek óta, nem történt sok minden):
https://discord.gg/23YhKMY
Need for speed world:0DARIUS0 , Battle.net: Dunna#2926 steam barát kód 112529047
-
Karibaba
aktív tag
Hát így nem nagyon lehet!
Projekt Torque online MMO
-
GTC-376
friss újonc
Én hétvégi játékra jelentkeznék
-
Severinus
csendes tag
Szia Lokii aka Dunna
Küldtem barátkérőt Discordon Neked.
Lehet érdemes lenne fuzionálnunk a DC szervereinket vagy akár csatlakozhatnátok Hozzánk is2019 őszén készítettem egy saját Discord szervert, kizárólag a Magyar World Közösségének (ami NEM multi discord szerver).
2020-ra megújítottam az Apex és a World Open PL fuziójának idején, így jó részt a mai World United.gg csapat (Discord és játék szerverek) követése mellett alakult a szerverem fejlődése. Ugyanakkor nyitott vagyok más szerók bevonására is, amint idő és igény van rá.
Az elmúlt félév alatt közel 40 főre duzzadt a kis táborunk, de a nosztalgia elég erős, hogy más magyarokat is szívesen lássunk köztünk.Ha úgy érzitek, szívesen csatlakoznátok hozzánk a Discordon:
- SBR World Hungary szerverünk elérhetősége: https://discord.gg/ESMXTMv
- elérhetőségem: Severinus89#8148Sok-sok csatornával, részletes leírásokkal, lehetőleg naprakész WU.gg hírekkel, napi aktivitással és néhány jövőbeni tervekkel halad az élet nálunk :)
Bátran keressetek meg![ Szerkesztve ]
Origin: Severinus89 | Uplay: Severinus89 |JKJA: Severinus | CoD2: Connor
-
tatabike
őstag
Valaki?
-
LamerGyuri
senior tag
válasz tatabike #21523 üzenetére
Csatlakozz hozzánk, az élet (nálunk-velünk) itt megy tovább : [https://discord.gg/ESMXTMv]
"Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen."
-
tatabike
őstag
válasz LamerGyuri #21524 üzenetére
Szia. Offline akarnék nyomulni, feltettem megint a játékot, de server error fatal_error code 5 hibaüzenet van. Mi is volt erre a megoldás?
-
LamerGyuri
senior tag
válasz tatabike #21525 üzenetére
Megkérdeztem, Severinus válaszát láthatod:
"Elméletileg igen, de kinek, hogy :/
@ZedChrisszel anno használgattuk, összehasonlításokhoz. Nekünk úgy féléve megadta magát, és semmilyen haxolás nem oldotta meg.
Tippem szerint akkoriban érkezett egy Java frissítés, és azóta inkább el sem indul
ERROR 5 - "Nem tud csatlakozni a szerver HTTP részéhez." /Can't connect to the HTTP-part of the server./
Megoldás: csatlakozz újra. Ha továbbra sem működik, ellenőrizd, hogy a szerver online/offline, majd eztán csatlakozz újra.
(⚠-szerver-hibák)
Az Offline-nál többször körbe kell járni a lépéseket, hogy egyáltalán felépítse magát.
Tavasszal feladtam, annyiszor futottam neki hiába. (akartam külön csatornát csinálni rá, de működésképtelenség mellett esélytelen)""Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen."
-
tatabike
őstag
válasz LamerGyuri #21526 üzenetére
Köszi. Találkozunk discordon.
-
Guitar14
senior tag
Hú most nézem megyeget még itt a Soapbox, lehet felsasolok estefele én is arra a discordra.
[ Szerkesztve ]
Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
Karibaba
aktív tag
válasz LamerGyuri #21530 üzenetére
Valaki 1 linket küldene hogy tudom a játékot letölteni+regisztrálni?
Projekt Torque online MMO
-
Bekő Tóni
tag
válasz Karibaba #21531 üzenetére
Szia Karibaba!
Több szerveren megy a játék, ezeket külön csapatok üzemeltetik. A szerverek nem átjárhatóak, de annyin játszol amennyin akarsz, csak akkor az mind külön karrier.
A nagyobb szervereknek van külön honlapjuk, ott minden le van írva merre indulj el a letöltéshez.
(Adhatnám a direkt linket a launcherhez, de így egy kicsit körül tudsz nézni. melyik szimpatikusabb ranglista, autólista, egyéb leírás alapján.)
Na, akkor a nagyobb szerverek:
- Worldunited.gg - amerikai, Discord account kell bejelentkezéshez (ez ne ijesszen el, végig leszel vezetve a folyamaton ha nincs), ügyes a fejlesztő-tulaj, sok minden itt kerül elsőként bevezetésre, de csak ritkán frissít.
Direkt drágák a dolgok hogy játékban tartsa a játékosokat. Eredeti EA-s autók 80%-a újra van kalibrálva.
- Nightriderz - francia, közelebb van, kisebb a ping, van csapatrendszer, ha versenyzel, akkor a csapatnak is megy pont. Meg sok más apróság van amivel játékban tartanak.
Könnyebben jön a pénz. Viszont a -2015 előtti- igazságtalan autó erő-sorrend itt még érintetlen. Szinte csak az újonnan berakott autókkal megy mindenki.
- Freeroam Spark - Hogy jellemezzem a Sparkot? Finom ömlesztett sajt. Itt van minden, mint a búcsúban. Rengeteg új autó, külső alkatrész, rohadt könnyen jön a pénz, összes verseny elérhető. Az összes autó "javítva" van. Viszont helyenként túl könnyű az autók irányítása. Már-már komolytalan a legkedveltebb S-class-ban. Kevesebb az aktív játékos, mint a fenti kettő bármelyikén.Dióhéjban talán ennyi.
Magyarok mindenhol vannak, a legtöbb talán a Nightriderz-en van.
Aztán van még az oroszok szervere, meg még pár kisebb, de azokat nem ismerem.Mondanám hogy remélem ezek alapján tudsz választani, de szerintem egy idő után jelen leszel mind a három szerveren te is Kicsit olyan ez, mint amikor kérdezgetik játékban hogy melyik autót vegyék -> tök mindegy, kis idő még és meglesz mind
Project Torque-on mi újság? Esténként hányan keresnek rendes sprint, circuit versenyt? Thunder Alley-t?
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz satee76 #21534 üzenetére
van értelme visszatérni?!.... van benne solo mód?!
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
satee76
aktív tag
válasz - = Zk = - #21535 üzenetére
van-van...én eddig nem foglalkoztam ezekkel a megoldásokkal, mert rengeteg volt mókolás. De ez teljesen rendben van, és azt kapod vissza, amit 2015-ben otthagytál, mármint élményben. Tökéletes. És van élhető multiplayer is.
-
- = Zk = -
félisten
-
Bekő Tóni
tag
válasz - = Zk = - #21535 üzenetére
Multi mellett / helyett tudsz single módban is menni minden versenyen.
Egyébként jobb lett a játék mint az EA-s korszakban volt. Röhejes így kimondva, de igaz, hogy pár középiskolás, egyetemista srác a szabadidejében jobbra tudta formálni a játékot mint az EA fizette BlackBox-os majmok főállásban.
-
- = Zk = -
félisten
válasz Bekő Tóni #21538 üzenetére
autót venni lehet, fejleszteni stb?!....
kezd érdekelni a dolog. anno is szerettem, csak nem nagyon foglakoztam vele akkor...." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
vzso
tag
válasz - = Zk = - #21539 üzenetére
Szia!
Lehet venni, fejleszteni, díszítgetni, festegetni, stb., .
Természetesen bizonyos szinthez vannak kötve az autók és fejlesztések szintje, de, egy pár dollárért akár 1-es szinttől is elérhetők. Ez egy egyszeri, kb. 5-10 $ jelent, szerverenként változó, mint az is hogy mit is kapsz ezért az úgymond "prémium" tagságért, . Természetesen ez csak ideiglenes előny a "nemfizető" tagokkal szemben, a legtöbb dolgot ők is meg tudják venni, nyerni a játékban, idővel, szóval nincs akkora különbség közöttük mint régen, nem is beszélve a ráköltendő összegről, ami itt csak jelképes és tulajdonképpen a szerverek fejlesztésére, fenntartására költik a tulajok.[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
áhá....
valami infó erről bővebben? belépés, reg stb...
ne szemeteljem már tele a fórumot" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
LamerGyuri
senior tag
válasz - = Zk = - #21541 üzenetére
Nem szemetelsz, ez itt a World fóruma
[Itt] van a legfrissebb launcher,
[Bekő Tóni] egész jól összefoglaltaamit én hozzáfűznék (szubjektív vélemény), hogy
- WorldUnited.gg a profiknak vagy sokat játszóknak való. Szűkmarkú jutalmazás, lassú fejlődés, kőkemény multi versenyek
- NightRiderz Horizon kényelmes középút: nem kapsz ingyen semmit, de kevés heti játékóraszámmal is fejlődsz, rövid idő alatt bele tudsz kóstolni a legjobb cuccokba, verdákba. Itt vagyunk a legtöbben magyarok.
- Sparkserver habzsi - dőzsi: dől a lé, gyorsan fejlődsz, rookie nehézségű autó írányításCélszerű ugyanazt a nevet használni, ha beregisztrálsz több szerverre is. Könnyebben megtalálunk
Discordon itt vagyunk: [link]"Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen."
-
- = Zk = -
félisten
válasz LamerGyuri #21542 üzenetére
váááá, köszönöm
engem max PvE szinten érdekel a gém... krúzolgatás, autó fejlesztgetés.
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Redcaster
őstag
Lehet coopban is játszani?
-
vzso
tag
válasz Redcaster #21544 üzenetére
Szia!
Igen lehet. A versenyeket általában 3 módban indíthatod
A "Private Match" az amit a barátokkal, ismerősökkel játszhatod. A barátaid, a körülötted (azaz látható játékosok), vagy éppen a Chat -ben levő emberek meghívásával tudsz létre hozni egy úgynevezett "Group" -ot, amelyben a Private Match indításakor egy meghívót küld az összes ottlevő embernek az indítót versenyhez való csatlakozáshoz. Érdemes annyi embert behívni a Group -ba amennyi ember befér az adott versenyekbe (2,4,6 vagy 8 játékos lehet egy versenyben, a választott verseny ("Event") alapján) mert különben az elfogadás sorrendjében engedi be az embereket a játékba és, aki később fogadja el és már nincs hely, kimarad, . -
alfa20
senior tag
Sziasztok,
van valami trükk az indítására?
két gépen próbáltam, mind kettőnél, profil betöltést követően vagy új profil után mikor betöltene a játékot kilép.
Két gép teljesen eltér egyik: W10 NVidia,, másik W11 Radeon.
Offline módban (v1.9.3) kb. 2 éve játszottam vele, azóta nem indítottam el, de most el sem indul."Az agy olyan, mint az ejtőernyő: csak akkor működik, ha nyitott." (Thomas Dewar)
-
vzso
tag
-
Bekő Tóni
tag
válasz alfa20 #21547 üzenetére
Mindenáron offline akarsz játszani? Sok minden történt két év alatt, van normálisan működő multi, automatikusan frissülő launcherrel, több játékszerverrel - ezek mindegyikén kicsit más és más a játék.
Offline-olni már csak azok szoktak, akik maguknak akarják moddolni az autókat, meg cheateket, modokat próbálgatni.
Én azt mondom, törölj mindent, aztán az #21532-es hsz.-ben lévő játék-szerver linkek valamelyikéről töltsd le a legújabb launchert, meg az egész játékot.
Vagy innen: link a Release_2.2.0.4.zip-hez
(Program Files alá nem fogja engedni telepíteni ha jól emlékszem) -
Lokii
aktív tag
Tök jó összegzés, én is egy ideig ki estem a pixisből így jó tudni
Need for speed world:0DARIUS0 , Battle.net: Dunna#2926 steam barát kód 112529047
-
SylarHUN
senior tag
Sziasztok!
Én a napokban szedtem le újra a játékot.
Elkapott a nosztalgia.
Elsősorban az NRZ szerveren játszom, ott viszont "Premium" pont alatt nem vágom hogyan tudnék előfizetni. Esetleg valaki csinált már ilyet? Kezdődik az alkotás.[ Szerkesztve ]
PSN: Xbox:
-
LamerGyuri
senior tag
válasz SylarHUN #21552 üzenetére
Csatlakozz Discordon : [link]
Aztán a bal oldali függőlege sávban keresd meg a Premium csillagot, kattints rá, ott a link a donációhoz: [link]
Ezekután pedig csatlakozz hozzánk is : [link]"Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen."
-
SylarHUN
senior tag
válasz LamerGyuri #21553 üzenetére
Köszönöm a segítséget.
Nem volt egyszerű de sikerült. Kicsit meg van bonyolítva.
Csatlakoztam a csapathoz is!PSN: Xbox:
-
Lokii
aktív tag
válasz Karibaba #21517 üzenetére
Ezt kifejtenéd? Létre hoztam egy DC szervert 2018ban, akkoriban toltam is 1-2 ember aktív volt kb semmi contribution nem volt , az volt a terv anno hogy valamit közösen létre hozni és hogy az SGs és Prohardveres közönséggel... És ebből semmi ... Kb érdemesebb lett volna ETs2 +ATS convoy szervert csinálnom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest