Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
válasz
tutuhawer
üzenetére
Igazad van , de a köv hét meloval telik el . A baj csak az hogy nem kapok partot ha vesztek (mondjuk ha nyerek akkor sem) s igy nem tom épidgetni a gépet, hogy jobb legyen pedig gyanus nekem ha fel lenne huzva rendesen a z4 em porsékat lehetne vele szorongatni .S mehetne az időjavítgatás most nincs rá időm a 300 nekem is tetszik. paradise hotel nemsoká javítás . mert mentem rajta már 1.09 et
de majd benézek a többi pályára is ami itt szóba került.
Az 50 szint már megvolt hét közepén.Más
Na skacok azt mondom , mindenkinek ki kéne probálni , de igaz nem futottam jó időket de beneveztem a 600 as versenybe az ezredessel. sorvégéről indultam . Igy ugymond gyorsan lehet tanulni pályát piszok jót motoroztam tegnap röviden tömören ennyi
Új hozzászólás Aktív témák

- Projektor topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Asztalos klub
- Google Pixel topik
- Megvan mennyit drágit az AMD a GPU-k mellé csomagolt memórián
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Apple asztali gépek
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
- Nintendo Switch Oled-ek Picofly chippel okosított Dual Boot Hekate Tinfoil CFW RP2040
- Iphone 15 pro - Natural 128GB - Karcmentes, 90% akku
- 2021 MacBook Pro 14 16GB RAM 512GB SSD - Magyar Bill - 97% akku 100ciklus
- !!!Csapj le rá, mielőtt túl késő!!! Új (bontatlan) 1024 GB/1 TB OLED Steam Deck eladó
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- Honor X7D / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IWL: i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
de majd benézek a többi pályára is ami itt szóba került.