-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tatabike
őstag
válasz
Thunderzolee #12894 üzenetére
-
válasz
Thunderzolee #12894 üzenetére
Nem lehet venni, csak más kocsikból is van már gyémántos változat.
-
tatabike
őstag
válasz
Thunderzolee #12892 üzenetére
Nesze, Neki még a gyémántvadász kocsija is Lambo, én meg a közel 2 éves Z4-emmel guberálom a kincset...
Ma nagyon jól adott, kaptam egy kanna sebváltó olajat...
-
Bekő Tóni
tag
válasz
Thunderzolee #12875 üzenetére
új skillrendszer leírás:go to Turbo Charged Maniacs
-
Bekő Tóni
tag
válasz
Thunderzolee #12873 üzenetére
kis feliratok nevek mellett:
Ünnepek előtt kitalálták hogy legyen ilyen Race Again opció versenyek végén. Hogy akik úgymond megvannak már egymásnak azok mehessenek még egyet (vagy többet.)
Csak elég bénán hozták össze és nem második -külön- szálként rakták be, hanem főszálként. Ha nem vársz a verseny után fél percet akkor az egyetlen tovább gombot nyomkodva összerak ugyanazokkal a játékosokkal. Ekkor már van ugyan Leave gomb -de érthetelen miért nem eggyel korábban.Ezért amikor versenyt keres neked a játék akkor nagy valószínűséggel ilyen újra-versenyre készülő bandába dob bele.
Az "in lobby", az az hogy mindenki a lobbyban van mint te, versenyre kész. Nyomná a ready gombot ha lenne.
A "past event"es vagy a kártyákat pörgeti még, vagy éppen kivárja a fél percet verseny után, mert nem akar újra menni (jönni).
Az in eventes meg fogalmam sincs hol van, mit csinál és 4 fős Team Esc. nem fog összejönni ha ilyen van a lobbyban.Terepjárón akkor van +skill ha juggernautos. Egyébként semmi extra, itt rossz vicc mind: 3 tonnás kockák 320-330-as végsebességgel...
Hummer nem tudom mekkorát csap, de a hasonlóan nagy dög juggernaut Ford SVT Raptor nem nagyobbat mint egy Crown Victoria, El-Camino, vagy a sima a '69 es Mustang.
A mindenen átgázoló, parkolóóra-sorokat döntögetve is gyorsuló tank még mindig a juggeres SRT8 Charger. -
tatabike
őstag
válasz
Thunderzolee #12879 üzenetére
Én nem vagyok guru az ügyben. Egy év kihagyás után most kezdtem újra játszani, én is most ismerkedem, meg kérdezgetek. Amúgy ha türelmes vagy, megjön a válasz, ne aggódj...
-
tatabike
őstag
válasz
Drag az zsír, nekem tetszik, végülis gyorsulási verseny....
Mint a Halálos iramban filmben pl.
Csak azt nem bírom, hogy már ebben is lökdösődnek, mint az idióták. Meg persze csalnak. -
- = Zk = -
félisten
válasz
hát, sokat változott a gém...
a csalók maradtak -.-
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Thunderzolee #12873 üzenetére
üdv itt
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Thunderzolee #5860 üzenetére
Kezd előrről.
-
tutuhawer
őstag
válasz
Thunderzolee #5528 üzenetére
Minden fóumban időről időre felmerül ez a kérdés. megéri vagy nem éri meg újrakezdeni, adni fog jobban? stb.... Nincs az a pénz, amiért újrakezdeném. belemagyarázhatjuk, hogy 20-ig biztos ad majd jó cuccokat is... de nem nekem. Csak pro érdekel, race már nem. És a restart után 12 napig nem lesz pro, ezért inkább nem indítom újra, és reménykedek minden nap.
-
tutuhawer
őstag
válasz
Thunderzolee #5464 üzenetére
Beszart a kód, elbaszták tenap vagy mikor, de azt írják, hogy jónak kell lennie annak, aki még nem írta be.
-
noblem1983
senior tag
válasz
Thunderzolee #5293 üzenetére
Azzal az autóval csak önmagát bünteti az ember,mert mást nem tud még elkapni sem abban a kategóriában.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Thunderzolee #5290 üzenetére
Az a gyengébbik R8, valóban nem nagy cucc.
-
válasz
Thunderzolee #5238 üzenetére
Na wazz.. ide nem mosolyogva fejet csóváló smileyt akartam tenni.. :/
-
válasz
Thunderzolee #5220 üzenetére
Tipp:T2-Ford Mustang BOSS 302
T3-BMW M3 E46
De ahogy Tutu szokta mondani,azt vedd,amit te szeretnél. -
odébbb
tag
válasz
Thunderzolee #5115 üzenetére
Jó Estét !!
Mi ha partolunk ( kb. 3-an) barátok , megpróbállunk egyszerre beérni , és nem egymás ellen jáccani , ezek a tagok állandóak ..
Partolni nem unalmas - mert tudjuk mejik pályán , mit ad, és nyer mindegyikünk - ráadásul dobál is a játék - üreskézzel soha nem távozunk ....
Válogasd meg kivel és hogy mész .
Gyémántozás : 6 day.. Már hagytam ki napot és rá..cs.esztem , ha nemhagytam volna ki napot , akkor már 15 day lenne ..Level 24-vagyok és egy szilvám van , nincs más , tutu-ra halgattam ( hál istennek).
más : nem unalmas , a multizás sem.....
-
csab991
senior tag
válasz
Thunderzolee #5115 üzenetére
Szerintem majd fogsz sűrűbben is kapni alkatrészt. Én PDK profillomban 21-33. napig nem kaptam csak powerupot, utána zsinórban 3 napon keresztül part, aztán így most 4-5 naponta dobál partot.
-
NFree
addikt
válasz
Thunderzolee #4379 üzenetére
Köszönöm , és akkor most 7 napig enyém a kocsi?
-
csab991
senior tag
válasz
Thunderzolee #4285 üzenetére
A Silviának mivel 5 fokozata van, és ráadásul rövidek is így az elég hamar ugrik fel 5.be, onnan megmár elég masszívan gyorsul, míg ugye a bömöst szerintem bő 2000-el tovább lehet pörgetni, szóval nagyobb fordulatszámtartományt jár be.
-
tutuhawer
őstag
válasz
Thunderzolee #4150 üzenetére
1 hétig kell lekérni, utána ráérsz felhasználni később is.
-
SylarHUN
senior tag
válasz
Thunderzolee #3991 üzenetére
Level-R jócskán másabb. Ott van szimulátor mód, belsőnézet, liszenszelt és fantázia autók, versenyközben szellem mód, hogy ne lehessen direkt kilökni a másikat.
Grafikailag mai szemmel valóban nem annyira jó. MAGYAR fejlesztés (Invictus).
Rengeteg játék mód. A teljesség igénye nélkül: Vs Sim, Thunderalley (Nascar) , drift, explorer, sumo stb....
Saját szobát tudsz készíteni és csak azzal játszol akivel akarsz. A szobában megtudod határozni még azt is, hogy milyen szintű játékos léphet be, vagy akár az autó márkáját, típusát, de még az osztályát is betudod állítani. Tehát csak olyan ellenféllel kell versenyezned, aki veled egy szinten van, minden szinten. Félszimulátornak számít a "Vs sim" mód.Hirtelen ennyi jutott az eszembe.
Olvasd EZT el. Ugyan nem a legfrissebb írás a játékról, de azért elég átfogó. Saját oldalam, de már nagyon régen nem frissítem.
-
Beeerka
aktív tag
válasz
Thunderzolee #3962 üzenetére
world.needforspeed.com oldalon lehet sms-ért boostot venni.
1 forint 1 boost áron, 1000, 1250, 2000 forintos sms van. Ez a legdrágább módja boost szerzésének. -
Padlás
senior tag
válasz
Thunderzolee #3942 üzenetére
Boostért lehet venni ilyen "témájú" autókat. Van az Astonból, McLarenből és a Sylviából. Ha jól tudom másból nincs rendőrös verzió.
-
Beeerka
aktív tag
válasz
Thunderzolee #3919 üzenetére
1-ig van időd, hátha csak egy rövid leállás lesz ez
-
válasz
Thunderzolee #3919 üzenetére
Neked mindig sikerül valahogy a shut down-okat kifogni.
-
tutuhawer
őstag
válasz
Thunderzolee #3786 üzenetére
aki a gyémántokat sorozatban jó sokáig összekapja, az jól jár(hat), ez a lényege az egyik új funkciónak. Adott a kérdés, hogy visszamenőleg is beleszámít, mert akkor van egy 2 napos sorozatom ám...
-
válasz
Thunderzolee #3713 üzenetére
Nem ez a durva, nekem van olyan, hogy random berántja elém az autókat mintha traffic magnetem lenne, pedig megyek mondjuk a harmadik helyen egy ideje.
-
SylarHUN
senior tag
válasz
Thunderzolee #3710 üzenetére
Trafik = Forgalom
-
BRIKLY
veterán
válasz
Thunderzolee #3661 üzenetére
Utólag már kapcsoltam én is.
Nekem eddig ez a második.. 1440boos-om van..
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Thunderzolee #3629 üzenetére
Akkor én is benézek, hátha nekem is csurran-cseppen vmi.
-
BRIKLY
veterán
válasz
Thunderzolee #3629 üzenetére
Nem tudom mi alapján osztogat. Én elég keveset játszok vele, meguntam, hogy alig lehet pénzt szerezni, fejlődni meg még annyira sem.. Meg úgy konkrétan egy jó társasággal jobb lenne, mint csak simán idegenekkel,és a sok csalóval...
-
BRIKLY
veterán
válasz
Thunderzolee #3616 üzenetére
Uh, de jó,hogy benéztem ide. kaptam 7 napra +25% pénzt.
Ja,és ha már itt vagyok: 13-as szintű Silva-val bénázó vagyok,aki akar jelölhet barátnak. a nevem ugyan az, mint itt. -
V.Dave
senior tag
válasz
Thunderzolee #3626 üzenetére
Nekem sincs narancs felirat ott. Sőt még semmiféle ajándékot nem kaptam még életemben World-ön pedig sms-t küldtem párszor.
-
Brucehun
aktív tag
válasz
Thunderzolee #3624 üzenetére
persze, de semmimelyen naracs színű nincs ott
-
válasz
Thunderzolee #3619 üzenetére
Brucehun, odébb:
Be vagytok lépve az oldalra?
-
odébbb
tag
válasz
nem találtam narancs szint ami (1gift)lenne amugy köszi
-
Brucehun
aktív tag
válasz
Nekem még nincs ott semmi!
-
Brucehun
aktív tag
válasz
Thunderzolee #3616 üzenetére
Baloldalt pontosan hol jelzi ezt?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Thunderzolee #3492 üzenetére
10%-al gyorsabban lemegy a Evade meter. Az a kis csík-sáv ami ha elfogy akkor ráztad le a zsarukat.
-
GabN73
addikt
válasz
Thunderzolee #2606 üzenetére
A team escape marha könnyű. Csak mindig a fal mellé kell húzódni és ki is kerülted a szögesdrótot/útzárat.
A rhino-k ellen pedig kacskaringózni kell. Szerintem marha könnyű -
tutuhawer
őstag
válasz
Thunderzolee #2600 üzenetére
FWD autó nem sok van, 4WD az, amit ajánlani tudunk/tudok. Könnyen vezethető, stabil az EvoX és Sunny megkövez érte majd, de ugyanolyan tuninggal a Skyline-hoz hasonló időket is lehet vele futni. Csak könnyebb vezetni talán. A subaru is jól vezethető, de a Mitsu erősebb és a Skyline is. A golf R32 elvileg kurva jól tapad, és gyakorlatilag is, de az még gyengébb talán, igaz a motortuningot nem is építettem fel olyan komolyan. Szóval amit ajánlok, az az evoX, a skyline r34, a subaru és a golf talán. Viszont ajánlom, várd meg a szerdai patchet, hátha régi-új autó lesz játékpénzért kapható .
-
Joeraven
csendes tag
válasz
Thunderzolee #2582 üzenetére
Zolee lehet hogy sportszerütlen, de mások is használják, engem is mindig megszivatnak vele. De egy kérdés akkor, a csalók micsodák???????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!! Van belölük több száz. Itt nem sokan vannak sportszerüek, ma még találkoztam magyarral aki Juggerrel egyszerüen kiütött direkt.Norbi001 TCM es. Szal ez a játék nem a sportszerüségröl szól, már az elején rájöttem, de én nem fogok direkt kilökni egy magyart se.
-
vv5204
senior tag
válasz
Thunderzolee #2485 üzenetére
Ne ítélj elsőre. Egy árkád játékban ez tök mindegy, amúgy a Lotus
"sin"autó, jobban irányítható, mint az összkerekesek. Egy virtuális világban
olyanok a fizika törvényei, ahogy megírják őket. -
tutuhawer
őstag
válasz
Thunderzolee #2482 üzenetére
brutál hátsó, meg is lehet vele pörögni talán, de Csimpilóta profin nyomja vele. Lehet vele hasítani, na, skoan használják. Az, hogy neked tetszik-e majd, nem tudom, én 2 hét után eladtam, és még egy viccet is mondok, kár, hogy igaz:
Most eladom a Nissan G-R-t. Tuninggal. Megint. Harmadszor már (1 800 000 dollár). Majd szóljatok, ha megjavítják méltó módon... Köszönöm -
tutuhawer
őstag
válasz
Thunderzolee #2480 üzenetére
le kell írni, hogy csiles szedte össze, nfshuncharles barátjával.
-
tutuhawer
őstag
válasz
Thunderzolee #824 üzenetére
Az új patch, ma esti lesz:
a fontosabbak:
új dodge viper team escape edition, azaz jó sok bónusz teljesítmény cuccal
pontiac gto '65 boostért komoly cuccokkal, és a sima már pénzért is megvehető
a beszélgetős rendszer kerül még be, új gruppen beszélgetős ablak, stabilabb lesz a kliens
az indítóablak lesz más, elvileg jobb, és új kártyavásárlási renszer lesz, amitől sokat várok... -
tutuhawer
őstag
válasz
Thunderzolee #743 üzenetére
a t-mobile-akció még komolyabb annál. t-mobile.ea.comon belépsz a login infóddal, és megláthatod te is. gondold, meg melyiket használod ki előbb, melyiket később...
-
tutuhawer
őstag
válasz
Thunderzolee #711 üzenetére
alapértelmezettben valahol a documents and setting-ben vannak a languages mappában, 187 kb-os bin. kiterjezstésű fájlok vannak, rejtettek, úgyhogy majd mutatni kell őket.
-
tutuhawer
őstag
válasz
Thunderzolee #699 üzenetére
A magyarosítást így magad szerintem nem tudod, én nem értek hozzá, de gondolom, szólni kell a nagyokosoknak, hogy szeretnéd fordítani a játékukat, aztán mondanak rá valamit, nem tudom. Egyébként játékban mi a neved? minden magyart felveszek, tele is van a listám mindig, hiába törölgetek...
-
SylarHUN
senior tag
válasz
Thunderzolee #379 üzenetére
Valóban a Lotus rettentő kemény!
Mennek mint a villám. -
GabN73
addikt
válasz
Thunderzolee #379 üzenetére
az audi 4x4-es
A Lotus elég kemény,audinak nekimegy,audi már a falon van...T3as gépeket is veri...
-
GabN73
addikt
válasz
Thunderzolee #373 üzenetére
kedves EA úgy gondolta hogy inkább vegyük az új NFS-t...
-
GabN73
addikt
válasz
Thunderzolee #327 üzenetére
keskeny utak,alagutak--> mindig jobb oldalra rakják a szögesdrótot.Úttorlaszon pedig egyszerűen át lehet menni.
1 körnél több megtétele nem ajánlott,5 perc alatt eléred az időlimitet(50 perces üldözésért nem kapsz több reput mint egy 5 percesért //0-0 törött rendőrről beszélünk//)
-
GabN73
addikt
válasz
Thunderzolee #301 üzenetére
igen most annyi jár !
én is nyertem...
-
GabN73
addikt
válasz
Thunderzolee #299 üzenetére
igen valódi pénzt kell érte fizetni.
Az xp vagy a cash booster nem ér semmit.Tudom,mert nyertem 1500 boostert
-
GabN73
addikt
válasz
Thunderzolee #293 üzenetére
tudsz venni poweruppokat
-
Silencer83
addikt
válasz
Thunderzolee #290 üzenetére
koszonom szepen
, qrvara figyelmetlen voltam
egyebkent amennyirem nem jott be a game, most annyira rajta vagyok!
vegyetek fel plz, mar ha valakinek kedve van!
xenon69 -
Mr.Skynet
senior tag
válasz
Thunderzolee #291 üzenetére
-
Necroman_Mk2
őstag
válasz
Thunderzolee #251 üzenetére
Emlékeim szerint a Most Wantedben se tudtad lepauzolni a játékot, ha éppen üldözés közben voltál...
(#250) Mr.Skynet Nézegettem én is ezt a csík dolgot - támpontnak jó, de az még nem jelent semmit. Különösen mikor lvl 15-16 után bejönnek a Nerves of Steel, Dragster és a Need for Speed skillek, amikkel 10-15-20 %-ot is rádobhatsz a kocsid teljesítményére.
Amúgy meg igaz, hogy ha egy új kocsit vásárolsz vagy egy meglévőt tuningolsz, akkor durván újra kell tanulnod vezetni, pl. egy kanyarban amit eddig padlógázzal bevettél most már fékezned kell.
A T2-esek meg szvsz nem rosszak, és ahogy észrevettem, a legtöbben 370Z-vel meg Evo-val nyomulnak - utóbbival én is
-
tutuhawer
őstag
válasz
Thunderzolee #247 üzenetére
Ez OK. Engem az érdekel, hogy ha 90 perces meg ha 5 perces pursuitot csinálsz, akkor is ugyananyi lesz a pursuit length vagy time bonus. Végül minden maximalizálva van, nem csak az idő, mert akkor én csak pursuitot fogok menni, és akkor a multiplayer funkció értlemét veszti. tehát hiába törsz össze akármennyi "mocskos zsarut", akkor is ugyanannyi rep lesz az ajándék ebben a kategóriában.
-
jagada
addikt
válasz
Thunderzolee #224 üzenetére
hát éppen ez az sose látok sehol!!! volt mán vagy 7-es szinten a körözöttségem, de mindég előkerül a semmiből egy zsernyák mire lemenne...
-
Necroman_Mk2
őstag
válasz
Thunderzolee #227 üzenetére
Nem egyszerű helyszín, még Single playerben sem. Elsőre a 7-8. meccsen szereztem meg az első helyet.
-
Zolás
addikt
válasz
Thunderzolee #214 üzenetére
Egy részével megelőztek megpróbálom leforditani a maradékot
Explore Skills
Radar: Egy bizonyos területen belül mutatja a rendőröket a kistérképen
Most Wanted: Több pontot kapsz ha sikerül elmenekülnöd a rendőrök elől
Socialite: Több pénz a multiplayer versenyekért
Tycoon: Több pénz bármilyen versenyért.
Lightning reflex Az azonnal kész-powerup-nak az ujratöltödési idejét csökkenti.Pursuit sklills
Ram: Megnöveli a járműved súlyát hogy könnyebben arrébblökd a rendőröket-egyéb jármüveket
Cooldown Lecsökkenti a rendőrök előli menekülés idejét
Terminator: Több pontot kapsz a kiütött rendőrökért
Demolition man: Sokkal nagyobb sérülést okozol a rendőrautókban
Evasion: Egy másik powerupnak az Emergency Evade-nek az erejét növeli meg
Untouchable: Az "evade"-megmenekültél-szint hamarabb feltöltödik
Rampage Megnöveli egy másik powerup a Juggernaut idejét.Remélem mostmár nem maradt ki semmi.
-
Viktor77
titán
válasz
Thunderzolee #214 üzenetére
Race Skills:
Extended Nitrous:
Tovább tart a Nitro 5 másodperccel.
Perfect Start:
Startnál növeli a teljesítményt, ha a megfelelő (sweet spot) fordulatszámtartományban vagy, mikor zöldre vált a lámpa.
Catch Up:
Növeli a teljesítményt, ha 3. vagy rosszabb helyen vagy.
Dragster:
Gyorsulást növel.
Need for Speed:
Végsebességet növel.
Nerves of Steel:
Kezelhetőséget növel.
Rapid Fire:
A Nitro cd-jét csökkenti.
Strong Finisher:
Mikor az 1+ kört aktiválod, az autód teljesítménye is nő.
Super Shot:
A Nitro erejét növeli.
Traffic Cop:
A Traffic Magnet cd-jét csökkenti.
Jumpstart:
A verseny kezdetén gyorsabban tudod használni a Powerup-okat.
Rolling Fortess:
Pár másodperccel tovább tart a Shield (Pajzs).Késöbb folytatom, ha valaki más nem csinálja meg addig.
-
Necroman_Mk2
őstag
válasz
Thunderzolee #106 üzenetére
A történet ott hibázik egyedül, hogy volt már egy NFS MMO, Motor City Online néven, de az hatalmas bukás volt.
-
horvathkrisz
addikt
válasz
Thunderzolee #102 üzenetére
Nem illik szidni a németeket, magyarul meg pláne nem (köztük élek és én sem csinálok ilyet). De mondjuk ha engem fikáztak volna, elküldtem volna őket magyarul...
Én is megvettem a játékot, most akkor buzi-e vagyok az ilyen emberek szerint? Vagy csak akkor leszek buzi-e, ha 10-nél magasabb szintre lépek?Legalább te vágod mi ez.
-
horvathkrisz
addikt
válasz
Thunderzolee #99 üzenetére
Miket beszélgettek a magyarok? Lehet pont én voltam
-
Viper26
nagyúr
válasz
Thunderzolee #99 üzenetére
Nem egy halva született ötlet ez a játék az biztos, csak még nem nagyon van kész, olyan beta feeling az egész.
Az a mágneses dolog meg tényleg szivatás, én sem vagyok oda érte.Tudsz vásárolni autót safehouse-ban, csak jobbra váltogasd a style fület vásárlás módban.Mert mindegyiknél a tuningolt változat van elől, ami ugye csak bérelhető, boost-ért, én is ezzel szívtam meg.
Ami a tuningot illeti 15-ös szinten tudom megvenni az egyik pack-ot a class 2-es 350z-hez.Bár még nem fizettem, így még 10-es szinten vagyok.Ki kell még találnom, hogy megéri vagy sem.
A leszorítás simán paraszt bunkóság, sokan nem hallottak még korrekt versenyzésről. -
csoli31
aktív tag
válasz
Thunderzolee #92 üzenetére
Minden egyes indítás előtt ellenőrzi, hogy van-e új frissítés (ami pár másodperc az egész).
Nem kell minden egyes alkalommal letölteni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB Újszerű,Kétkártyás,Töltővel. 1év Garanciával!
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 14" 2021, M1 32GB RAM/1TB SSD Space gray
- HP EliteBook x360 830 G8 Core i5 1145G7 2.6GHz/16GB RAM/512GB
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest