- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali fotós kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
MBazsee
tag
válasz
1NST1G8R #2622 üzenetére
Igaz, ezt nem írtam, hogy TE-ben mindegy az autók felhozatala, de tényleg így van. Szerintem valami programozási hiba miatt összekeverték a két játékmód algoritmusát.
szar kocsival viszont meg annyi eselyed sincs... már jó ideje tapasztalom a saját bőrömön egy RX7-essel amin szinte csak bolti tuning van. Na nem a mazochizmus irányított akkor amikor építettem az autót, hanem (hogy a szó párjánál maradjak) a játék szadizmusa miatt.
Egyébként, meg köszönöm az infót a kocsikkal kapcsolatban.
tutuhawer: eddig sem volt könnyű dolgom, és nem 1000x-szer álltam bele és mentem a falnak (az ellenfelek, az esélyek, illetve a nyeremények miatt). A csalókat tényleg leszarnám, ha csak az lenne a probléma. Akkor mennék egy másik versenyt, másik pályán, de legalább igazságos lenne a verseny többi része (gondolok itt az ellenfelekre).
Új hozzászólás Aktív témák
- Új (bontatlan) 512 Gb OLED Steam Deck eladó
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- EVGA SuperNOVA 850 G2 850W 80+ Gold teljesen moduláris tápegység garanciával
- RTX5070Ti/ Ryzen7 8700F/ Asus PRIME X670-P/ Freezer 36/ új, bontatlan/ garancia
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Fotó állvány eladó
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest