- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fujifilm X
- E-book olvasók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
MBazsee
tag
válasz
callmeakos #10939 üzenetére
Mennyi a családi Porsche?
Mondjuk az Aston is izgatja a fantáziám.
Az kell nekem az GT3 RS mellé.
-
MBazsee
tag
Üdv srácok!
Leírok néhány érdekességet:
- minap valamilyen versenyen 50 nitrót nyertem, először el sem hittem, pedig megadta.
- tegnap összefutottam két magyar kollégával is, az egyik Werewolf volt (vele nem sikerült versenyezni a töltés bug miatt). A másik pedig Offlinemann (talán ez volt a neve), aki pedig a rajt után szarrá rammolt, de a pont a vége előtt elkaptam Verona Tunelen. Mikor ráírtam, hogy mi a véleményem a dologról még neki állt feljebb. Szóval vigyázzatok vele.Magasabb carclass-ban tényleg kevés az IGC-s autó? Nekem ez tűnt fel.
Üdv: Bazsika85
-
MBazsee
tag
Én is úgy vettem észre a Porsche Spyderemen, hogy a kezelhetősége csökkent a tuning hatására. Lehet, hogy ez valamivel reálisabb, de akkor jó lenne, ha az alkatrészeken is feltüntetnék ezeket a negatívumokat.
Más: ha valaki látta már versenyben a családi Porsce-t (5 ajtós kombi
), nagyon megtetszett, de nem mertem megvenni, helyette megvettem a fakabát GT3 RS-t. Még szokni kell.
-
MBazsee
tag
Na spanyol barátainknak köszönhetően két doboz cigaretta áráért (félreértések elkerülése végett nem dohányzom) vettem néhány boostot (azt hittem nehezebb lesz).
Most már csak a classoknak kell megjönniük és veszek valami szépséges Porsche-t. Tényleg, lehet elkerülte a figyelmemet, de a jelenlegi autók statjai fognak változni? -
MBazsee
tag
válasz
thunder1991 #10269 üzenetére
Ez volt nekem is a kérdésem, és ezt a választ kaptam:
Az ígéret szerint (Amivel tele a padlás) még ebben a hónapban. -
MBazsee
tag
Tapasztaljátok azt a dolgot, hogy amikor versenyre készültök, a lobbyban vártok és jó esetben összejön a max létszám, de a versenybe már nem tud beléptetni egyáltalán, vagy maximum csak öt-hat játékost. Ezek után szokott kijönni a verseny végére két szép erős nulla a nyeremény helyett.
Ez szerintetek a szerver bugja, vagy valamelyik júzer próbál nem odaillő nettel, illetve számítógéppel játszani?Mostanában elég sokszor találkozok ezzel a hibával.
(#10235) Brumi˘: Jogos!
Én lezártam a dolgot.
-
MBazsee
tag
Van valakinek Paypalja? Mert akkor nem regisztrálnék rá, ha nem kötelező és onnan venném meg a szükséges boost mennyiséget.
-
MBazsee
tag
Üdv a csapatnak!
Segítségeteket kérném! Ajánljatok nekem olyan pályát amin van esélyem nyerni néhány t2-es alkatrészt. Elsősorban sprint versenyre gondolok, a körverseny annyira nem tetszik.
Szeretném a spyderemet kicsit feltuningolni, bár így sem rossz járgány. Nagyon beleszerettem.
Érdemes most beruházni t3-as Porsche-ra, vagy várjam meg a carclassokat? Ha kell akkor veszek egy starter packot is, mert a 959-es olyan ronda mint egy varangy.
Válaszokat köszönöm!
Üdv: Mbazsee
-
MBazsee
tag
Itt is lehet jelentkezni erre a születésnapi köszönetképre? Én jelentkeznék, ha hétvégén készül el, mert csak akkor leszek gép előtt.
Igaz most tudtam meg, hogy miért is lett Stacecakex matrica a Worldben, de felnyalom a gépekre mielőtt a fényképezni megyek.
Bazsika85 voltam.
-
MBazsee
tag
Üdv mindenkinek!
A minap rendesen bepöccentem, mert nem tudtam a kódokat aktiválni, mert sok giftem volt. Ezért újra beléptem és ki is váltottam a korábbi Porsche Spydert, meg egy M3-as BMW-t. (Mi a véleményetek a Spyderről?)
Újra mentem néhány kört és azt tapasztaltam, hogy megint kezd kicsit lekötni. Lehet a Spyder tuningja amit beletettem, illetve sebessége miatt érzem?!
Viszont amit még tapasztaltam, hogy a kölcsön BMW nem a legjobb, persze megy, mint a golyó, de nagyon nehéz a tuningolt és skillelt gépek ellen egy gyári autót bevetni.Csalók és bugok még mindig vannak, ahogy látom elég súlyosak is (Pl. TE bugja).
Pályaötleteket várok, ahol érdemes versenyezni, és ahol talán kapok valami alkatrészt is.
-
MBazsee
tag
Lehet, hogy úgy tűnik feladom (és tényleg úgy is van), de már tényleg nem húz vissza a szívem az autóimhoz. Már elég régóta nem léptem be és a fórum olvasgatását is olyan 5000 hsz. körül hagytam abba.
Kesergés nincs, inkább csalódottság, hogy állandóan 300% körül kell(ene) teljesítenem, hogy legalább egy dobogós helyet elérjek.
Büszke is vagyok a többiekre, hogy Ők ilyen körülmények közt is tudnak érvényesülni.
Üdv: Mbazsee
-
MBazsee
tag
Üdv a Magyar Aszfaltbetyároknak!
Sajnos van egy rossz hírem. Úgy néz ki, hogy abbahagyom ezt a játékot (már egy jó ideje be sem léptem), sajnos már annyira nem köt le amennyire szerettem volna. Valamint már nem is hiányzik annyira. Ez köszönhető a sok csalónak, illetve annak, hogy sokszor igazságtalan volt (egyéni vélemény).
Köszönöm a biztatásokat és tanácsokat, amiket eddig kaptam, illetve köszönöm a sok jó futamot, amiket Veletek mehettem.
Ezúton szeretném felajánlani a profilomat valakinek, aki nálam kicsit komolyabban tudja hasznosítani (ez ügyben privátban keressetek), ha nem vagyok sértő akkor szeretnék valami honoráriumot is érte.
A profilomat itt tudjátok megnézni: [link]
Illetve még két fel nem használt ajándék is van. Az egyik egy Audi R8-as 3 napig, a másik pedig egy BMW M3 GTR 7 napig.Ennyi voltam mára.
Üdvözlettel: Bazsika85
-
MBazsee
tag
válasz
szakalistvan #4075 üzenetére
Milyen nicken vagy fenn? Eddig nem is tudtam, hogy Te is játszol ezzel.
-
MBazsee
tag
válasz
gyuszito #3862 üzenetére
Kicsit vitatkoznék azzal a kijelentéssel, hogy egy "egy bőven 500 alatti stattal rendelkező Lotus ízzé porrá alázza a BM-et", mert ez ebben a formában (elnézést a kifejezésért) baromság. Persze sofőrtől is függ, de én a BM-emmel alázok akár exige-ket is.
Nagyon sok múlik a pályaismereten, az ellenfeleken és hogy mennyire tudsz vezetni (de gondolom ezzel nincs gond).Megvettem a BM-et és az Elise-t is, de a Lotus még nagyon gyenge a Mazdához képest, annak ellenére, hogy pakoltam bele alkatrészeket (igaz jóformán csak boltit).
A tévedés jogát fenntartom!
-
MBazsee
tag
válasz
SylarHUN #3759 üzenetére
Honnan van az a gyönyörű MX5-ös? Szeretnék én is egy olyant, de csak is vászontetőset.
Egyébként szépek lettek a járgányok. Gratula mindhez!Más: a napokban azt vettem észre, hogy a rajt sokat számít a verseny végén.
Van egy RX-7 BE-m és az indulás után megpróbálok mindig előre kerülni. Ezt a következő néhány poweruppal érem el: slingshot + nitro + juggernaut (traffic és rammolók ellen), az utolsóval vigyázni kell kanyargós pályán, mert könnyen visszafelé sülhet el a dolog. Ezzel már elég jó előnyre lehet szert tenni hasonló autók ellen, mondjuk akik gyorsabban rajtolnak, azokkal pedig a lépést lehet felvenni és ha az hibázik Te ott leszel.Tegnap éppen egy erősebb autóval, de alacsonyabb szintű játékossal kerültem szembe az első helyért. Az elején nagyon otthagyta a csapatot, de végig követtem amennyire tudtam. Az utolsó 100-200 méteren viszont hibázott én leelőztem, ezt próbálta korrigálni egy mágnessel ( nem jött össze neki teljesen, de az egyik autó kissé megfogott). Amikor újra egyenesbe értem, akkor jöttek a poweruppok és elkentem a száját, pedig próbált letolni az útról.
Egy kis segítség mindenkinek, aki megfogadja, valamint a tévedés jogát minden esetben fenntartom
-
MBazsee
tag
-
MBazsee
tag
Üdv mindenkinek!
Néhány észrevétel:
- kora este és délután észrevettem, hogy még az utolsó helyért is rammolnak az emberek, de később kb. éjfél felé már kevésbé. Lehet megváltozik arra az emberek morálja, vagy a 12 év körüli véristvánkák eltakarodnak aludni.- többször észrevettem, hogy 40-es játékosokkal is összesorsol a játék, szerintem súlyos kitolás ez a gyengébbekkel, jelenleg 27-es szinten vagyok (velem is).
Ajánljatok valami jó pályát, ami nem annyira kanyargós, és a szintemen megfelelő. Jelenleg a WEST PARK & LYONS pályán tekergek.
T3-ban melyik az az autó, amelyiknek a legjobb az irányíthatósága (mint pl.: Elise)?
Köszönöm a válaszokat.
-
MBazsee
tag
Srácok!
Tegnap történt valami a szerverrel...: végre nyertem néhány versenyt! Mondjuk sokat mentem és emellett sokat is veszítettem. De végre sikerült multiban nyerni.
Tutu! Megvettem a harci szekeret. Egész szép hangja van, és iparkodik is rendesen, de azért kicsit sajnálom a Lotus gokart szerű manőverezési stílusát. Max. később abból is beszerzek egyet.
Van most olyan frissített program, ami megmondja, hogy hol milyen eséllyel nyerhetek alkatrészeket?
(#2931) noxwill: Sok sikert a szóbelihez!
-
MBazsee
tag
Na igen, emiatt bizonytalanodtam el én is. A Mazda RX-7 BE és az alap Lotus Elise statjai majdnem megegyeznek.
Ha tuningolni akarom ezeket, akkor a Mazdába csak pro cuccokat lehetne rakni (ha egyáltalán kapok verseny után), de a Lotusba akár az alap bolti "szarokat" is belerakhatom és az is változtat a statján valamelyest (és a teljesítményén is). A tévedés jogát fenntartom!Van olyan aki ezt a két gépet így össze tudja hasonlítani?
-
MBazsee
tag
válasz
callmeakos #2758 üzenetére
Vannak, de kb. olyanok, mint a boltban, vagy gyengébbek.
Akkor megvan az új géperejű járóművem szerintem, de még kérnék néhány véleményt, hogy elbizonytalanítsatok. -
MBazsee
tag
válasz
callmeakos #2754 üzenetére
Jól megy a kicsike? Mert erre most lenne pénzem, lecserélném a "régi" RX-7-est. Vagy inkább várjam meg a Lotus Elise-t?
Kérem a szakértők véleményét. Köszönöm!
-
MBazsee
tag
Egy elég érdekes bug-ot kaptam tegnap egy Team Escape során: Kb. 15km-es távból még hátra volt 14,5 km (szóval épp az indulás után volt) ekkor se szó, se beszéd a játék kidobott egy ablakot, hogy vége a versenynek és mindenkit (!!!) elkaptak a rendőrök. Csak egy "next" gomb volt aktív, de amikor rányomtam feldobta az üzenetet, hogy még nem ért be mindenki.
Holnap teszek fel képet is, vagy lehet, hogy még ma tudok.
-
MBazsee
tag
válasz
SylarHUN #2658 üzenetére
Köszi a kiigazítást.
Most Wanted után csak kipróbáltam a Carbon-t, de az irányítása érdekes volt, mivel egy versenyben alig lehetett az autóval bevenni egy kanyart, viszont driftben egyből keresztbe állt ugyan ez a gép.Ha lesz a World-ben drift akkor reméljük nem ilyen lesz az irányítás.
-
MBazsee
tag
válasz
1NST1G8R #2643 üzenetére
Akkor viszont a Silvia sem virgonckodna a T1-ben. Mert ez esetben ellentmondás van a dologban.
(#2644) NFree: ezt a minimális ráfordításos dolgot én is éreztem már az elején. Gondolom a programozók a Most Wanted és a (talán) Shift térképét és autóit összeollózták, ráerőltettek egy netkódot, valamint egy ellenfél keresési algoritmust (mondjuk ezt elég gyengén csinálták) és kiadták.
-
MBazsee
tag
válasz
1NST1G8R #2628 üzenetére
Az elején nem jártam rosszul az RX7-el sem, csak mostanában a kevés tuning miatt.
Elise egész szép járgánynak tűnik, de most vagyok 24-es szinten és van cirka 300 k pénzem (egyéb okok miatt) és úgy gondolom, hogy T2-re ebben az esetben az költsön akinek hét anyja van egy faluban (és abból legalább kettő szűz
).
Ha jól láttam már 30-as szinttől lehet T3-as autókat venni, addig meg talán kibírom TE-vel (vagy nem).
Kicsit az Aston Martin fájdítja a szívem, mert nagyon tetszik. Valahogy a formája jobban bejön, mint akármelyik másik autónak. Esetleg még ezek lennének esélyesek: Ariel Atom, Jaguar XK.
-
MBazsee
tag
válasz
1NST1G8R #2622 üzenetére
Igaz, ezt nem írtam, hogy TE-ben mindegy az autók felhozatala, de tényleg így van. Szerintem valami programozási hiba miatt összekeverték a két játékmód algoritmusát.
szar kocsival viszont meg annyi eselyed sincs... már jó ideje tapasztalom a saját bőrömön egy RX7-essel amin szinte csak bolti tuning van. Na nem a mazochizmus irányított akkor amikor építettem az autót, hanem (hogy a szó párjánál maradjak) a játék szadizmusa miatt.
Egyébként, meg köszönöm az infót a kocsikkal kapcsolatban.
tutuhawer: eddig sem volt könnyű dolgom, és nem 1000x-szer álltam bele és mentem a falnak (az ellenfelek, az esélyek, illetve a nyeremények miatt). A csalókat tényleg leszarnám, ha csak az lenne a probléma. Akkor mennék egy másik versenyt, másik pályán, de legalább igazságos lenne a verseny többi része (gondolok itt az ellenfelekre).
-
MBazsee
tag
válasz
tutuhawer #2544 üzenetére
Tutu!
Köszi a biztatást, emiatt "meghosszabbítottam" a profilom "üzemidejét". Rájöttem, hogy ha tényleg akarok valami partot akkor mocskosul bele kell nyúlnom a zsebembe, amit ugye nem szeretnék -hogy miből következtetek erre? A napokban mentem egykét privátot, és ugye nyertem is. A végén mit ad a gép...? Na mit? Egyetlen nyamvadt powerupot (talán nitró). Azon kívül max. pénz, vagy repu, esetleg bőkezűbb a powerupokkal.
Most változtattam kicsit a stratégiámon: szarok a versenyekre... ezért nem is megyek nagyon, talán csak egyszer-egyszer. A TE-kel szépen lassan összegyűjtöm a lóvét és a szintet a T3-ra és veszek egy használható autót, meg bolti tuningot bele.
Tényleg T3-ra mit ajánlatok? Van olyan autó ami használható is a Porsche 959-en kívül? Irritáló számomra a külseje.
1NST1G8R: egyetértek veled, teljes mértékben. Versenyre tényleg erősebb autókkal rak össze, viszont TE-ben előfordult, hogy szintben és teljesítményben is hasonló autókat láttam.
Bazsika85 voltam.
-
MBazsee
tag
válasz
tutuhawer #2541 üzenetére
Hát az egész játékból nagyvonalakban.
Konkrétabban, hogy azzal a retkes RX7-essel nem bírok egy versenyt sem megnyerni, de ha véletlenül mégis, akkor bead 2 ready-t. Hát köszönöm...
Mondtátok, hogy hogyan lehet kikerülni a rammolókat, de akkor azt is mondjátok el, hogy hogy hogyan tudok jobban gyorsulni az autóval, mert egyszerűen a nitró kevés, hogy otthagyjam a többieket. Ja és a "gázt" is úgy nyomom, hogy a billentyűzet meghajlik.
Azt is említettétek, hogy tuningoljam a kocsit, de mivel az kicsit feljebb leírtam a verseny-tapasztalataimat ezért nem bírok egy jobb alkatrészt sem megszerezni.Ja a privát versenyekkel meg tele a hócipőm, mivel ott sem kaptam egy normálisabb alkatrészt, ha egyáltalán kaptam valamit.
De az is lehet, hogy én vagyok a béna.
-
MBazsee
tag
Hogyan tudom törölni a felhasználómat a játékban?
Kicsit elegem lett.
-
MBazsee
tag
-
MBazsee
tag
válasz
tutuhawer #1582 üzenetére
Nem adom el, csak valami gyorsabb gép kellene, mert egyszerűen nem tudok nyerni egy darab versenyt sem, ha nyerek akkor meg kiszúrják a szemem 300 repuval, vagy ready boosttal.
Vagy ennyire béna lennék, hogy nem bírok egy versenyt megnyerni? Mondjuk, ha Silvia-t látok a lobbyban, már lépek is kifelé. -
MBazsee
tag
Sziasztok!
Úgy gondoltam az RX-7-et nyugdíjazom. Szerintetek melyikre költsek, illetve gyűjtsek? Ezeket néztem ki:
- EVO X
- Lotus Elise
- BMW Z4
- Nissan 350 Z (Underground 2)
- Subaru Impreza (Royal Purple)
- Toyota SupraKöszönöm előre is a válaszokat.
-
MBazsee
tag
Ha találkozok játék közben egy csalóval, azt kell külön jelentenem e-mailben, vagy elég, ha "report"-ot írok róla?
Csórikám 991 km/h sebességet ért el egy Lancer evo-val. Kicsit érdekes volt amikor én vezettem a mezőnyt és valaki hátulról belém durrant, de olyan erővel, hogy megijedtem.
-
MBazsee
tag
Ezen a Nissan Silvia-an nem tudok kiigazodni. Akár hányszor szembe kerülök vele, akkor tuti elver, de elvileg a gép gyengébb mint az enyém.
Hogy is van ez?
Mondjuk komolyabb T2-es kocsinak mit válasszak? Mert Trabit nem láttam benne és a tapasztalataim alapján az még a murcit is megfingatná. Minél nagyobb számokat írnak egy autó tulajdonságaihoz annál nagyobb darab kaki. Vagy csak én látom így?
-
MBazsee
tag
Üdv!
Szombaton voltam fenn egy Dodge-al kezdetben, de köszönöm az információkat ami miatt lecseréltem egy RX7-re. A Dodge és a Ponti árából meg tuningoltam kicsit a madzagot.
Meglehetősen okos lett a gép.Ja és azt is köszönöm, hogy meghívtatok meccsekre és néha beengedtetek.
Olyan kérdésem lenne, hogy hogyan tudok farmolni jobb alkatrészeket, mert még többet lehetne kihozni ebből a gépből?
Bazsika85 voltam.
-
MBazsee
tag
Üdv mindenkinek!
Én is elkezdtem játszani ezzel a játékkal. Elég sz**ul megy, mert egy jó kocsival is csak a többiek után kullogok. Jelenleg Bazsika85 néven találtok meg, de szervert ne kérdezzetek, mert még nem jöttem rá hogyan lehet megnézni, de az tuti, hogy tele van orosz és ukrán játékosokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Prime H370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 BitFenix 550W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB ZALMAN N4 Enermax 650W
- Samsung Galaxy S20+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M710S SFF i5 6500 + 16 Gb Samsung 2.133 Mhz + 256 Gb Samsung NVME
- Asztali PC , i5 9400F , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Nvidia Setup! Kamatmentes rèszletre is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest