- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Kivenné a részét az új HBM memóriák tokozásából az LG
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- OLED TV topic
- OLED monitor topik
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- Androidos tablet topic
- Akciókamerák
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
knoz91
tag
válasz
callmeakos #16094 üzenetére
Nekem ez csak a most wanted-os időkben ment...
Gratula
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
callmeakos #16097 üzenetére
Nanee
-
callmeakos
veterán
Nyomtam volna tovább csak elfogyott a juggerem
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
Te beteg vagy
1 óra, jézus
-
sunny84
senior tag
válasz
képes voltál 1 órát őrjöngeni a gép előtt a csaló rendőrök ellen ?
-
sunny84
senior tag
válasz
Micsurin #16090 üzenetére
Elnézéséteket kérjük a 30,000-es mérfölkő ajándékának a csúszásáért. Ahogy észrevehettétek, a kampány során nagyon sok játékos aktiválta az előző, Porsche 911 GT3 RS 4.0 kódot a weboldalon, ami ahozz vezetett hogy az oldal nagyon sokszor összeomlott. Ez pedig ahhoz is vezetett, hogy sok játékos nem csak a jutalmat nem kapta meg, de a játékba lépni sem tudtak, vagy SpeedBoostot vásárolni, ezért ideiglenesen leállítjuk a kampányt, amíg a fejlesztőink nem javítják ki ezeket a hibákat a weboldallal és a játékkal. Megértjük, nem ezt vártátok tőlünk, de kérjük értsétek meg a helyzetet.
A mérföldkövek a csoportunkban nem szűnnek meg.
Továbbra is meg akarjuk köszönni nektek a támogatást. Nem gondoltuk volna hogy a játékosok száma az akciónkban ennyire hatalmas lesz! Most megkérünk mindannyiótokat, hogy adjatok időt a csapatunknak, hogy kijavítsuk, és növeljük a rendszerünk, hogy a jövőben is tudjunk adni hasonló ajándékokat.
És most a valóság.
Kérdés: Mennyit kell várnunk a kódunkra?
Válasz: Becslések szerint, ez 3 vagy 4 hetet fog igénybe venni.Kérdés: Meg fogjátok adni mindet, vagy nem?
Válasz: Igen, továbbra is folytatjuk a kampányt a csoportban. Előre találhattok majd új sorokat és gépeket.Kérdés: Kompezálva lesz a várakozás(?). Mit mondasz?
Válasz: Csak egy megjegyzés. Át fogjuk gondolni.Kérdés: Mikor fogjuk megtudni hogy milyen gépet kapunk majd a 30,000 és az 50,000-es mérföldkő után?
Válasz: Néhány nappal a weboldal és az aktivációs rendszer elkészülte előtt.Kérdés: Követeljük hogy a bűnös megbűnhődjön!
Válasz: Ezek a felelősök a Ford F-150 SVT Raptor lökhárítójához lesznek kötve, és részesei lehetnek egy Team Escapenek. -
Micsurin
nagyúr
új orosz kód ról tudni már valamit? egy marussiát nem vettnék meg.... a m szerintem azt adnak .... hisz mégis csal orosz (de akkor már azt a treasure huntosat
) jó elég lenne a sima is
-
knoz91
tag
válasz
eLit-MiLan #16070 üzenetére
Köszi
Itt pont elég volt ez, ilyen kis esti feeling kép
-
Micsurin & UFO1: Értem, köszi, akkor nem rakom bele
}{3@Đ$}{0ot: Mivel nem belevalószín, inkább meghagynám a következő orosz kódos kocsira (ha lesz) vagy egy későbbi top autóra, kevés normális ultra fék esik nekem...
-
UFO1
senior tag
válasz
callmeakos #16075 üzenetére
De az nem az UG2-s verzió volt!
(#16076) csako
Nem kell bele piros fék, mert ez jól fordul, csak a rosszul forduló farmotorosokba van értelme, de azt is jobb gumival kompenzálni (ha lehet). -
knoz91
tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #16074 üzenetére
Utólag is gg
Csak hogy két boost-ért vett car prize-ból nekem miért esett a zack scirocco meg egy impreza...sose fogom megérteni
-
-
callmeakos
veterán
válasz
}{3@Đ$}{0ot #16072 üzenetére
Egykor 300.000 IGCért osztogatták
-
Micsurin
nagyúr
válasz
}{3@Đ$}{0ot #16072 üzenetére
ez nem is achivement edition hanem az undergroundos.....
-
Micsurin
nagyúr
eladtam az ingy porschet mert még így is van egy gt3 rs 4.0-ám.... én láma vettem egyet a krva kód eéőtt 3-4 nappal.... amúgy ez mi? most már tömeg autó fölösleges mert mindenkinek van
kell vennem egy agerátlassan mert azt legalább keveset látni
-
knoz91
tag
válasz
PR0JECTNR56 #16068 üzenetére
-
knoz91
tag
válasz
callmeakos #16062 üzenetére
Hát ha egyáltalán tudnék játszani...
Egyszerűen nem is értem mi van itt, a poklok poklát éli ez a rohadék játék... Egyfolytában server error code-ok, a ping az kb. mintha magyaron játszanék, de a holdra próbálnék csatlakozni...Borzalom!
-
ETOM
addikt
Két csillagos piros turbo itt.
-
cuebler
senior tag
nekem is leesett öt nap alatt három ultra a th-n: két motor és egy susp. sajnos, a mait elfelejtettem prtscr-ni.
-
csiles
csendes tag
válasz
szakalistvan #16053 üzenetére
6.000 pont a maximum, tehát nem kell megcsinálni mindent egy Veyron-ért...
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
tupacamaru #16055 üzenetére
Az szép volt akkor, grat
Remélem én is kitudom pörgetni a héten a B-classt
Ha meglesz folyt. köv. E
Bestia: vannak ilyen hülyék
engem ma talán speedesnek neveztek
-
tupacamaru
veterán
Van létjogosultsága a Sirocco-nak D-ben, vagy felejtős? Csak azért mert fel van Skill-ezve rendesen és nem szivesen hagynám veszni.
eLit-MiLan A mult heti A-s pályán 200-at nyertem egy hét alatt.
Örülök ha E-ben 20-at megnyerek.
Brumi˘ Én a Renault Sport Mégan-al próbálkozok majd.
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
szakalistvan #16053 üzenetére
Menj pár a platinummal teee, nekem csak 1 ultrát adott
Egyébként grat
-
ETOM
addikt
válasz
}{3@Đ$}{0ot #16048 üzenetére
Jó, de ez is csak 3 két nap alatt kettő TH-s. Előtte meg elvétve adott szóval szopás az egész.
De most nem is rakom fel egyszerre gyűjtöm. -
-PLevi-
senior tag
Ez a Porche-s kód már nem működik?
Nem akarja elfogadni!
-
Micsurin
nagyúr
na most akkor sírjunk egy königsegg elitért
esetleg valami bömösért vagy egy micsu eklipse elitért -
eLit-MiLan
őstag
válasz
tupacamaru #16042 üzenetére
A mostani B-s Dover and Lepus valami istenkirály
, 2 nap alatt eddig 71 win
Az E-class 2 héttel ezelőtt is az volt nem? Az annyira nem volt vészes akkor.. -
tupacamaru
veterán
THX a válaszokat.
Meddig lesznek ilyen szarok a Class-os versenyek? A-ban elég jól el voltam, mondjuk erős kocsim is volt
, de ez az E-Class, ez valami csúcs.
Ilyen lesz a többi is?
-
Bekő Tóni
tag
válasz
tupacamaru #16033 üzenetére
Max Ram skill (2 skill-kocka elmegy rá), max. pursuit pénz skill (2 skillhely), Evade Power *** (1 skillhely) hogy amikor "anyátokba buzuljatok már" felkiáltással rácsapsz az evade gombra akkor jó messzire elrepüljenek a zsaruk.
-
sunny84
senior tag
válasz
tupacamaru #16033 üzenetére
ha t. e -re használod akkor nem kell komoly cucc bele , de ha építed akkor az alsó 3 piros legyen főleg a zsaruzás miatt , skillben maxra a ram ( 50 % ) , kerék felfújás , evade újratőltés és ready újratőltés
(#16034) }{3@Đ$}{0ot : több játék szerón bizonyították hogy sz@rt sem ér a munkájuk :/
-
UFO1
senior tag
Miért kell felküldeni a PayPal-ra bárminemű pénzt is, csak össze kell kapcsolni a bankszáladdal és elvan az magában, plusz költséged nem lesz. Ha nagyon akarsz lóvét költeni elsétálsz egy OMW kúthoz PSC-ért, kb. 200 Ft-al több a 8000-es csomag az adó miatt.
(#16031) noxwill
Azért a Telefonos vásárlásnál szépen bebuktál, pedig szóltam hogy az nem frankó!Versenyre különösen privat-ra mostanában nem igen van időm, mert Veyron túrán vagyok (achi 1000-el)! Talán 1-2 kör belefér, de annyi idő alatt a gumik sem melegednek be.(#16033) tupacamaru
Rugó mindenképp piros vagy kék javasolt a billegés miatt a többi tetszőleges, de próbáld ki IGC-sel mivel megy a legstabilabban, ha egyáltalán tud úgy menni (nem tud)!
Skill-ből a zsarus pénznövelő ajánlott, esetleg ram, radar, vagy amit használsz TE-n. -
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
callmeakos #16031 üzenetére
Miért,mire számítottak 15.000 like határnál,majd 2 év kell hozzá?
Itt van a hivatalos NFS World oldalát is majdnem 890.000-en lájkolták,és nem rég volt kód 750.000-nél.
Tiszta LOL ez az egész EA!!! -
tupacamaru
veterán
A Nissan GT-R SpecV-be milyen színű cuccokat érdemes tenni? Nem lesz ultra és csak TE-re lesz használva. Ja és milyen skill-eket tegyek bele? Teljesen lalikus vagyok ebbe a témában.
-
ETOM
addikt
válasz
callmeakos #16031 üzenetére
Hát ennyi idő alatt megkaptam volna dobozba kódot 5x.. áhh mind1..
-
callmeakos
veterán
Problémázni teccik?
Állok elébe: Írj rám, és megoldhatjuk ezt a pályán. Csak aztán le ne maradj ott is mint ittBrian:
Ezért bízom ezt a dolgot a starter pakkra. 4000 pénz, 8000 fix boost. 0 kockázat(#16030) }{3@Đ$}{0ot
Azt én értem. De valószínűleg erre ők se számítottak, hogy 3 napon belül még 15.000 lájkoló gyűlik össze. Meg aztán nem mondták egy szóval se hogy nem kapjuk meg az ajándékot. Türelem. Még a RS 4.0 se hült ki teljesen. Nyugi.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
callmeakos #16027 üzenetére
Mert teljesítve van a cél és basszák betartani.
Akkor ezért nem kell ilyeneket,hogy 1.000.000 like vagy akármennyi like és kaptok egy kódot,mindenki játszón,és vásároljon SB-t!
Nem kell szopatni a népet. -
ETOM
addikt
Nekem a legnagyobb gondom h 3 hete nem tudok szaros lengyel boostot venni. Moneybrokers egy napot írt még aktiválásra erre felküldtem paypalra pénzt most meg nem működik visszahívni meg pénz.. mert a számlaszámom regelve van egy régebbi paypalomra..
FAKK
De megnyugtató, hogy most már új accal sem ment a paypal.. general error pff
Tényleg acc ként változnak ajánlatok új-n 11 000 boost volt 2800Ft enyémen meg 8000 boost.
-
UFO1
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #16026 üzenetére
Nem tudom mi a gondod és hogy mióta játszol, de ez az RS 4.0 kb. annyit ér (7800 boost) amennyit az EA a 3 év alatt összesen kiosztott.
(#16027) noxwill
Te meg ne előzzé be állandóan!
Max. a pályán ha tudsz! -
callmeakos
veterán
válasz
}{3@Đ$}{0ot #16026 üzenetére
Most mi ezzel a gond? Nemértem...
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
2-3 hét az új kód,elmennek a pcsába már tényleg!!!!!
-
PR0JECTNR56
addikt
(#16021) sunny84, (#16022) noxwill: Köszönöm a részletes infókat, így már érthető a dolog. Következőnek nekem valamilyen szerényebb modell is megtenné (Lamborghini Miura SV, Countach vagy esetleg a Nissan/Datsun Skyline 2000GT a kivánságlistám első hármasa).
-
noblem1983
senior tag
Én azt se értem mi ez a nagy forrongás amit hallok arról az orosz oldalról ahol panaszkodnak, hogy mi van már a kóddal. Ezek a habzó szájú kódkövetelők örüljenek, hogy kaptak RS4.0-t ingyen aztán eltelik pár nap és már a következőt akarják. Ha adnak akkor adnak ha meg nem akkor mi van? Semmi, mert kapott mindenki RS-t ingyen, olyan autót amilyet ez a banda sosem fog kiosztani.
-
sunny84
senior tag
ea keze van benne mert túl nagy gombóc volt nekik az rs 4.0
-
callmeakos
veterán
válasz
PR0JECTNR56 #16020 üzenetére
Az van hogy egy orosz World oldal ugyanolyan lájkolási versenyt hirdetett mint a hivatalos csapat Facebook oldala. Csak ők 15-30-45 ezer lájkolóként adnak ajándékot. Múlt héten meg lett a 15ezer, akkor adtak egy Porsche 911 GT3 RS 4.0 kódot. Tegnap meglett a 30ezer és most mindenki várja az ajándékot.
Viszont nagyon úgy tűnik hogy porszem lépett a gépbe, mert állítólag az az infó jött, hogy a 30ezres ajándékra még heteket kell várni. Hát így. Egy csirkém van arra, hogy az EA keze van a dologban.
-
sunny84
senior tag
válasz
PR0JECTNR56 #16020 üzenetére
kiadtak egy közleményt kód 2 vagy 3 hét múlva
-
PR0JECTNR56
addikt
Kicsit kiestem a mostani hírek körforgásából, ez az esetleges új kód most mi is pontosan?
-
Az Origin bírja, viszont a world.needforspeed.com úgy besz@rt, ahogy annak a rendje...
És az a problémájuk ezzel (szintén a fordításból olvastam ki), hogy senki nem tud (ott!) ilyenkor SB-t venni vagy regisztrálni a játékba, meg persze átvenni az ingyen kocsitGondolom még mindig többen vannak akik a weboldalt használják, és az Origin alkalmazást "messze elkerülik"...
-
Nem az lesz az ajándék, az csak egy vicces válasz, google fordítóból:
"Követeljük, hogy megbüntesse a bűnös!
A: a felelősök kötve a lökhárító (perednemu!) Ford F-150 SVT Raptor, és részt vesz csapat Escape."Egyébként az is kiderült a fordításból, hogy 3-4 hét múlva lesz csak kód, addigra sikerül megoldaniuk, hogy kibírja a rohamot a weboldaluk, és pár nappal előtte fog kiderülni, hogy milyen autót adnak.
-
ETOM
addikt
Na látom Ford F-150 SVT Raptor lesz az ajándék ha nem fake.. (na persze kitudja mikor..) garázshelynek jó lesz részemről.
-
Crowent
tag
válasz
F22Reventon #16007 üzenetére
Hagyjál már, azzal a ratyi kocsival...
Az tény, hogy igaziból iszonyat jó kocsi, de a Bugattinak, és a Koenigseggnek a nyomába se ér...
És képesek a Koenigsegg CCX Elitet 20k Boostért árulni, azt xart se ér az F1 ellen... Szégyen és gyalázat...Remélem ezt a csapatot p*csán rúgják és jön majd egy olyan aki normálisan tud gondolkozni...
-
Brumi˘
addikt
B-be milyen igc-s autot ajánlotok? Mert a free Lancia sajna gyengusnak tűnik.
-
callmeakos
veterán
válasz
eLit-MiLan #16010 üzenetére
Valahogy úgy
-
F22Reventon
tag
Meg persze a Lambo Veneno & Egoista
-
sunny84
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #16005 üzenetére
holnap lesz nagyvalószínűleg , ha jól informálódtam
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Lassan lesz kód,vagy ha nem ma,de holnap nagyon reméljük.
-
Tayuya
csendes tag
[Cheater a csávó, reportoljátok.] Az a szomorú hogy eljutott idáig hogy megvehette. Ezért csal az összes hulladék. Report!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Envy x360 14-fc0789nz - ÚJ - 14" 2-in-1 notebook - Core U7, 32GB, 2.8k OLED
- Asztali PC , i5 10500 , RTX 3070 , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Lenovo Gaming 3 15ARH7 Laptop , R5 7535HS , RTX 3050 6GB
- Eladó Dell Latitude 3410 i3 10. generáció, 8GB RAM, 256GB SSD
- DJI Air 2s drón szett hibátlan állapotban
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest