-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
SylarHUN
senior tag
Ma szembesültem azon ténnyel, hogy hiába vettem Tier3-as autót így tuning nélkül a Tier1-es kocsik is könnyű szerrel ott hagynak, pedig az én kocsim performance több mint a duplája az övéknek.
Azt hiszem ez a játék nagyon nincs kiegyensúlyozva.Valaki segítsen! Nem tudok rájönni hogyan lehet a tuning elemeket a kocsira tenni. Hiába fogom meg és húzom a járgányra, nem marad rajta. Pénz megvan rá, rendesen T1-es tuningokkal kezdek de nem tudom rá tenni.
Nem mondom a Corvette és a BMW 600.000-ről 1.200.000-re dolcsira emelkedett illetve 34-es szint kell hozzájuk.
Ja és BMW a legjobb autó a játékban????
Ez azért vicces! -
SylarHUN
senior tag
Csalásügyileg itt ez azért nagyon meggyőző! Főleg a 2. videó!
-
Mr.Skynet
senior tag
Hát ez remek, most akkor hogy is állunk, szóval még a játékban is hirdetik a csalást néha, csak én nem láttam még...
És úgy tűnik, hogy semmit sem ér a lvl szintünk, meg az se, hogy milyen autónk van... valaki vesz 2-3 kártyát egy Silviat meg hozzáadja a maga kis 10-es szintjét, és azonnall egy szinten van egy lvl 30 Lambo-val... Király
-
creed13
tag
válasz
Mr.Skynet #392 üzenetére
Én pont tegnap este mentem privátban pár sráccal.Eléggé esélytelennek éreztem magam, az én kis 15-ös szintemmel a többi 25-34-42-es szintü ember ellen.A lényeg, h egy srác, azt se tudom milyen autóval azt se tudom hogy csinálta, de simán ránk vert 15mp-et.Én a 2. lettem magam sem értem hogyan, pedig a legcsutkább voltam.Aztán írtam is a srácnak, h végtelen nitróval tolja vagy mi?Toltunk még1et, megint 2. sikerült lennem, nem kevés nitro árán, erre az utolsó résznél pont előztem le egy forgalomban lévő autót, amikor rám nyomták a mágnest.Persze az rögtön belém csapódott és az utolsó lettem.
Persze habzó szájjal írtam, h nem elég, h minimum 10 szinttel jobbak mint én, még ezt a szutyok mágnest is képesek bedobni ellenem.Na ez már tényleg szánalom...
Azt nem tudom, mivel vagy hogyan lehet csalni, de a chatbe megszoktak jelenni olyan beírások, h ha megakarod tudni, hogyan lehet 1 óra alatt 6 szintet ugrani, akkor menj fel ide meg ide.De valahogyan tuti lehet.Mondom, szerintem ez nem lagg, nem lehet mindent arra fogni.Ha valaki mögöttem van 2 mp-el, hogy kerül elém egy szemvillantás alatt 2mp-el?
Szóval szerintem ha gyengébb ember is játszik, szerintem a magasabb szintü ember kocsiját leszabájozza a rendszer, más józan magyarázatot nem tudok rá...
-
GabN73
addikt
válasz
Mr.Skynet #392 üzenetére
NYUGALOM!
RÁJÖTTEM!Ugyebár behozták ezt a kártyás valamit.Nézegetem fórumon hogy mi merre mikor,látom hogy nem 1-3 %ot adó tuningcucc van csak!
Bizony,van 12%-ot adó is,csak a kezelésre pl!!
El is adtam a Suprát,vettem egy RX-7et,egyik srácnak fullra fel volt húzva ezekkel a kártáykkal..BMW M3-al ért célba! (jó az csak a "mini" tuningos változat volt). Most is 1-3 hely simán megy,kivéve amikor törnek zúznak a laggtól....
Szerk: egem is picsázott már el egy s15-ös..(Rx7)
-
Mr.Skynet
senior tag
Kész, elegem van
Mondhatni hiba nélkül végig megyek a pályán, Nissan 350Z-vel Pro csomag, mióta meg felborították a rendszert nem tuningoltam rá semmit...
Jön a kis Nissan Silvia lvl 13 user, én vagyok lvl 27 és már rajt közben tuszkol hátulról 130-nál az első kanyar előtt egy az egybe nem viccelek letolt az útról, de olyan szinten, mint ha egy városi autó lennék, esélyem nem volt kanyarodni, már a féket nyomtam, mert csak haladtam előre, persze ő simán bevette a kanyart mögöttem... kicsit később hibázik a csávó, utolérem és látom, hogy a Nissanom végéhez érve 167Mph-val hasítok, ez meg nyúlik el előlem, nitro meg minden nélkül
Mikor nekem volt Silviam valami 145Mph volt a vége asszem, mellesleg egy pille könnyű kocsi volt, ez meg mint egy SUV komolyan...
Mikor beértem a célba, már 8sec-et rámvert, beírja a szokásos szöveget, hogy núúúúúúúb, közöltem vele, hogy csaló és hogy, eszembe jutott a dárga jó édesanyja, majd beugat, hogy ő nem csalt, meg, hogy ő good driver meg a f@sz tudja miket írkált... Mérgembe ctrl+alt+del -el be is zártam a köcsög Búzááát
Szóval szerintem közérdekű kérdés, csalni mivel, hogyan lehet stb.??? Youtube tele van videókkal... Az meg, hogy eltűnik az autó én vagyok az első és a térképen keresztbe bejön olyan helyen a jétékos, ahol út sincs... azt hiszem, ez több is mint amire szükségünk van, komolyan gondolkodom rajta, hogy csak azért játszok pár órát, hogy felvegyek egy ilyet videóra, aztán fel kéne tolni FTP-re és belinkelni egy levélbe az EA-nak, majd a végére egy listát írni, hogy az alábbi hibákat kéne javítani, nem pedig a végtelenségig csökkenteni a nyereményeket, hogy inkább vegyenek az emberek pénzért mindent, ha fejlődni is akarnak...
Nyilván ha valaki eléri az 50-es szintet rövid időn belül leteszi a játékot, főleg ha azt látja, hogy egy csúcs verdával lvl 50-ként is állva hagyja majd egy lvl10-es kis fasz egy low profil gördeszkával
-
Sonja
nagyúr
Egyébként új patch érkezett.
NFS World Patch Notes (Patch 5.01):
New Features
- Added support for French, Spanish and Polish languages.
- Improved News Feed – The News Feed will now popup automatically when you boot the game and enter Free Roam. In addition, we have made some changes to the look of the News Feed.Fixes/Changes
- Multiple crash bugs have been resolved
- Fixed an issue that was preventing cars from being repaired
- The context menu will now open properly after whispering to another player
- An issue with the visual packages for the Lotus Elise has been resolved
- Fixed an issue causing the incorrect price to be shown when selling duplicate parts
- Fixed an issue where the volume sliders were not functioning as intended
- Fixed an issue that was causing the game to lock up when some players changed their drivers
- ‘Invite to Group’ option has been re-added to the context menu
- Join Race menu no longer disappears when the Esc menu is opened and closed
- Fixed an issue with the context menu preventing it from opening after whispering to a player
- Icon to enter the SpeedBoost Store has been changed to ‘Store’
- Fixed some overlapping/cut-off text in German
- Other minor bug fixesSpecial Notes:
- Please note that the Need for Speed World Leaderboards will be reset during the patch. This means that all leaderboard data will be removed. we're resetting the leaderboards due to the new Performance Customization system and to remove invalid times.Ne örüljetek, a kivágást az asztalra sajna nem szüntette meg.
-
Necroman_Mk2
őstag
2. bekezdés: Anno nálam is volt olyan, hogy én alap Evo IX-cel áltam rajthoz egy fullos Silvia ellen. Írja is a srác, hogy Better car, mire én visszaírtam, hogy Better Driver?
Végül megnyertem a körversenyt, de végig ott loholt utánam - egy hiba a részemről, és már ő állt volna a dobogón.Javítás: Ennek egyedüli célja a pénzszerzés. Arra asszociálnak, hogy sokan elunják a 2-3 menetenkénti javítást, és biztosítást kötnek heti 150 Boostért. Nem egy nagy összeg, de jelen pillanatban sok értelme nincs. (Ha viszont a roncsolódás arányában a kocsi teljesítménye is csökkenne, az megérné már a dolgot - kérdés, hogy a közösség mennyire lenne velük ellenszenves...)
(#388) creed13: Ja, az éjszakára én is kíváncsi leszek, illetve hogy lesz-e dinamikus napszakváltozás, illetve az optikai tuningnál neonok a kocsi alá
A képek alapján jól néz ki.Battlefield: Ne feledd, hogy az a játék se totálisan ingyenes, hanem lehet benne Harci Tőkét (Battle Fund) váltani - ebből fedezi az EA a kiadásait.
Az oké, hogy hogy jön egy másik BF is, viszont a kettő között azért vannak eltérések: míg a H egy árkádos TPS rajzfilmes grafikával (a TF2 "ellenfele"), addig az új P4F (amit szvsz át fognak keresztelni Assaultra) már a realistább ábrázolás, és hagyományos játékmenettel operál. -
GabN73
addikt
szerintem az csak nagyon nagy lagg... Én is csak néztem egyet amikor megy a lambo-s szorosan a fal mellett,egyszer csak keresztbe áll,és csak ott áll,de én maradtam ugyan azon a hely(ezés)en...
Kocsijavíttatást én se értem...Jön egy Lamo/egy lotus és egy S5öt simán letol,nem is kell neki lendület
Fordítva meg lehetetlen mert nekimész és lepattansz ...
-
creed13
tag
Remélem ebből valami jó fog kisülni...
-
Egészen tetszett nekem is, már bele is jöttem, erre jön az 5-ös patch, ami elcsesz mindent. Így is rohadt lassú volt a fejlődés, de amilyen most lett az kész katasztrófa. Rengeteg versenyt öltem a játékba és még csak 17-es vagyok, játszott óráim száma is elég magas. Ezzel a patch-el meg 2x annyi idő lesz az eddig is hosszú fejlődés. Hát any@'d. Számomra ez a játék minimum version 6-ig "jegelve". Kár érte... Rengeteg lehetőség van ebben a játékban, de csak a leépülést látom.
-
creed13
tag
Én már-már kezdtem meg békélni az 5-ös verzióval, amikor is....
Történt, h versenyeztem egy általam kedvelt pályán, látszólag én voltam az első, a többiek a mapon se nagyon voltak, csak aki mögöttem cammogott.Azt befordulok és utána már majdnem a célvonalban vagyok, amikor, csoda történt.Ugyan is befordulok a sarkon és azt látom, h kiírja a szokásos 0:59-0:58 szöveget....Na néztem egyet, mert tudtommal én voltam az első és amikor beértem és jött a listázás, ott is az első voltam.DE hoppá, újabb csoda, egyszer csak lecsúsztam a 2. helyre.Hmm, lestem egyet mondom tolok már még1et.És akkor rájöttem a csodára!!!2 saroknyira a céltól amikor újfent jó hosszan vezettem, lepillantok a mapra és azt látom, h egy apró kis aranyos nyilacska keresztül hajt a mapon és a falból elém terem.Onnan, ahol elvileg nincs se textúra se semmi.Szóval vagy cheatelnek vagy bugot használnak ki.Egyébként ezt olvastam a chaten fent, h egymásra "kiabáltak", h csaló meg ilyenek.Akkor még nem hittem el, de ezek után kénytelen vagyok.Na nekem EZÉRT kezd nagyon elmenni a kedvem az egésztől.
Ez az autós rendszer azért érdekes, mert nekem egy szutyok Corollam van, amit nem igazán választanak, és pont múltkor Porchet, Silviat meg Lamborghinit utasítottam magam mögé.Tény, h belekerült 6 nitromba és 2 readymbe, de megérte.Persze rögtön én lettem a cheatelő, mert kérdezte a 10-es szintü Lamborghinis gyerek, h ezt hogyan csináltam.Mondom, az, h 3 napra rentelsz egy kocsit még nem fogsz tudni jól vezetni./Itt jegyezném meg, h 4. lett
./
Egyébként én azt se értem, miért jó az EA-nak a Battlefield Heroest fenntartani ingyé és most jön az újabb ingyenes BF.Szóval valamiért biztos megéri nekik ez is és azok is.
Én már a csoportos rendőrözést várom nagyon....
Ja igen, azt kifelejtettem, h 1 dolog zavar, h a kocsit javíttatni kell, ennek mi értelme volt....
-
GabN73
addikt
válasz
Necroman_Mk2 #384 üzenetére
csak egy kicsit drágák...
-
Necroman_Mk2
őstag
válasz
SylarHUN #383 üzenetére
Már most is lehet bizonyos autókat Boostért venni. Ilyenkor tök mindegy, milyen szintű vagy (ergo lvl 1-esen is birtokolhatsz egy Lambot), valamint ha eladod a kocsit, akkor megmarad a hely.
Ez a része szvsz jól ki lett találvaAz erősebb Performance cuccokért én is azt csinálnám, amit mondasz: csak Boostért lehetne megvenni, esetleg sorshúzáson nyerni.
-
SylarHUN
senior tag
válasz
Mr.Skynet #382 üzenetére
Bevallom én sem igazán értem az EA koncepcióját.
Valójában hiába vannak valódi pénzel fizetős dolgok, mert teljesen fölösleges érte pénzt adni, mivel össze is versenyezheted a rávalót.
Így nem fog bevételt termelni a gamma.
Én azt csinálnám a helyükben, hogy minden Tier-ben a gyengébb kocsikat továbbra is a játékban nyert dollárban lehetne megvenni, de a jobb és erősebb kocsikat csak boost ellenében lehetne birtokolni. Persze így van ez most is valamilyen szinten. De boost ért csak 3 napig tied a verda, az én verziómban örökre vásárolhatná az ember.
Sőt, az erősebb tuning dolgokat is csak boost-ért adnám.Véleményem szerint így már bevételhez juthatna az EA a játékból.
Most biztos sokan szétakarnak majd tépni.
Utóirat: Így van ez a Magyar fejlesztésű Level-R ben is.
Topik -
Mr.Skynet
senior tag
Nem tudtok valamit, hogy mikor lesz update? Mert én már csak azért indítom el a gámát, hogy meglessem letölt-e valamit a cucc, mert ez így játszhatatlan, frissítés óta sokat mondok 2 órát játszottam vele, mert orrba szájba bug-zik az egész, meg 20 percenként --> "A program jelenleg felbassza az Ön idegeit ezért leáll" pedig update előtt jó volt, azóta már 3 gépen próbáltam, kigyomlált regisztry, újratelepít stb.
Egyáltalán valakinek sikerült kibékülni, ezzel a sok új f.szsággal? Full hazavégták a játékot, nem elég, hogy mióta megjelent azóta is egy nagy béta verzió az egész, de ez már több a soknál. Szerintem rájött az EA, hogy nekik egy nem biznisz, hogy ingyen szerver parkokat hajtsanak, meg fejlesszék a játékot stb. Hiszen ezt is mennyien vették meg? 10-ből 1 ember? Ennél többen vesznek meg fizetős játkokat azok, akiknek tényleg tetszik egy játék és úgy gondolják, hogy ezért megéri pénzt kiadni. Ha pedig mondjuk megvettem volna, csak azért játszanék vele, hogy ne pocsékba menjen már a pénzem...
-
SylarHUN
senior tag
válasz
Thunderzolee #379 üzenetére
Valóban a Lotus rettentő kemény!
Mennek mint a villám. -
GabN73
addikt
válasz
Thunderzolee #379 üzenetére
az audi 4x4-es
A Lotus elég kemény,audinak nekimegy,audi már a falon van...T3as gépeket is veri...
-
Eddig Silviával voltam én is, nem tudom igazából milyen kocsit vegyek.
Lassan lesz 400ezer pénzem, de hiába olvasgatom milyen kocsit érdemes venni, csak nem tudok dönteni.
Egyik fórumozó erre esküszik, a másik meg egy másikra.
Audira gondoltam, de félek tőle, hátha nem válik be.
20-as szint előtt nem is biztos, h érdemes megvenni. Az alapváltozat csak 20-as szinten tuningolható, addig meg nem valami erős. Asszem.
Négykerekes egyáltalán?Hátsó kerekes kocsit nem akarok, azokat képtelen vagyok irányítani, legalábbis más autós játékokban sehogysem boldogulok velük. Itt viszont nincs feltüntetve, melyik milyen hajtású. Vagy ez a game annyira arcade, h itt nem számít?
Nincs feltüntetve a kocsik tömege sem, pedig (gondolom) egyáltalán nem mindegy, milyen tömegű kocsival csattanok neki egy-egy rendőrnek. Legalábbis mikor a Silviát lecseréltem egy VW Sciroccora (mert azt hittem mivel egy fokkal jobban gyorsul, majd jobb lesz), eszméletlen hamar lelöktek versenyek közben is, és a rendőrkocsikon se tudtam csak úgy átmenni, mint a Nissannal. Vagy ez se számít, csak beképzeltem magamnak?
Meg aztán most, h így elszúrták az egész játékot, legalábbis az üldözős részt, már nem sok értelmét látom ennek az egésznek.
Beletehetnének pl. Hammert is, vagy egy-két hasonló terepjárót.
Kár, h ilyen zúzós játékosokra nem gondolnak az EA-nál. -
Docci
senior tag
Nos én is feltoltam ezt a 5-ös patch-et.
Eddig azt hittem a 350Z-vel jól elleszek, de tévedtem. Néha porig aláznak a 240SX-ek, meg a Silviak. Szóval én is váltottam. A 350Z a Silviához képest irányíthatatlan. A T1-es Nissan úgy fordul mint az álom, és gyorsulása is elég. Level 19-es vagyok de T1-es kocsival simán dobogón vagyok. (350Z-vel nagy ritkán)
Üldözés meg aztán hihetetlen lett. Eddig volt rajtam 5-6 sün, most meg vagy 20 !! rendőr üldöz. Sokkal nehezebb lett.
Ki milyen kocsit használ és mért? Jelenleg én Silviázok.
-
-
GabN73
addikt
válasz
Thunderzolee #373 üzenetére
kedves EA úgy gondolta hogy inkább vegyük az új NFS-t...
-
SylarHUN
senior tag
Rengeteg a rendőr! Vannak olyan szituk, amikor egyáltalán nincs esélyed menekülni. Pedig az 5ös patch előtt, ugyan abból a helyzetből simán megtudtam pattanni. Ráadásul mind a rendőrös mind pedig a multi vs-ben csak fele rep-et és fele dolcsit ad. Ergo, nehezebb a fejlődés, ami eddig sem volt gyors, de most aztán csiga lassú.
-
Nekem az tűnt fel, h sokkal több rendőr jött rám, és a szembe jövő rendőrségi SUV-okból is vagy 8-10 jött kettesével egymás után 5-10 másodpercenként azokon a szakaszokon, ahol eddig is jött ugyan, de csak 1-2 hullámban két-két példány.
Ez most bug, vagy egy új feature?Szögesdrót is több van, és már nem csak ott, ahol eddig lenni szokott (az út jobb oldalán) a keresztbe álló rendőrautó mellett.
Ha ez ezentúl ilyen lesz, akkor eddig volt egy jó játék oszt innéttől kezdve sikerült elszúrni. Tessék. Még jó, h nem költöttem rá semmit.
Játékélménynek annyi. -
-
creed13
tag
Na jó, nekem most lett elegem, konkrétan habzik a szám!!!!
Rendőrözni akarok, és a semmiből ott teremnek a szöges úttorlaszok az úton rendőrök meg minden nélkül.Hát ez kész.....Ekkora bugot!!!!!
-
Mr.Skynet
senior tag
válasz
Necroman_Mk2 #368 üzenetére
Jó tudni, okés!
Én ezeket a teleportálókat ráfogtam arra, hogy még mindig atom bug-os a játék, szóval lelki megnyúgvást biztosított, eddig...
-
eladohardver
őstag
válasz
Necroman_Mk2 #368 üzenetére
azok csíterek!!! biztos vmi fizetős szar
-
Necroman_Mk2
őstag
válasz
Mr.Skynet #364 üzenetére
Nem, nem mondtam rosszul. Csak eszembe jutott, hogy a telepítésnél külön kérdezi a Downloadert és a játékot magát - ez a kettő lehet totál különböző helyen is
Amúgy ez a sok-sok eltűnő-feltűnő teleportáló autó engem is zavar, főleg, hogy sose tudom, hogy most hányadik is vagyok
-
Mr.Skynet
senior tag
Értem, szóval ez azokra vonatkozik, hogy a telepített könyvtárban ott a teljes game, akik nem az alapértelmezett C:\Program Files (x86)\Electronic Arts\Need For Speed World\ helyre telepítették
Egyébként tetszik az EA válasza, röviden tömören ha jól értem akkor: nem segítünk, nem kapsz kocsit sem semmit, és ha van olyan problémád, amiben nem kell segíteni, akkor azt szívesen meghallgatják
-
Sonja
nagyúr
válasz
Mr.Skynet #364 üzenetére
Pedig oda ment mindent, ahova te installáltad és megadtad neki a mappát, hogy oda töltsön!
Én az E:\Games\Need For Speed World\ mappába telepítettem és oda is tölt, így a mappa mérete 2,528,940,032 byte!
Írtam az EA supportnak, hogy nem kaptam meg a Hot Pursuit-ban a bountykat a World miatt, illetve a World-ben nem kaptam meg a vinyleket és az Audi kocsit! Jött a válasz
:
Thank you for contacting Electronic Arts Customer Support.
We are sorry for the inconvenience caused to you. The issue you are facing seems to be an issue with the mechanics of the game. Unfortunately at customer support we can only help with issues with the game itself, we cannot make changes or correct game bugs. You can however report this at the official forums, so that the game developers can take a note of it and investigate this further.
Official game forums can be found at the below given link: -
http://forum.ea.com/eaforum/forums/show/3896.page
If there is anything else we can help you with please let us know.
Sincerely,
Norman,
Customer Support,
Electronic Arts. -
Mr.Skynet
senior tag
Valószínűleg csak nekem nem egyértelmű a dolog, de most hogyan vannak a tuning lehetőségek, mert kajak nem vágom
Volt eddig Street és Pro csomag, eddig oké. Pro csomagom van jelenleg a kocsin, de ugye most valamit változtattak és jobb és bal oldalt is vannak valami tuning opciók, nah most akkor ez még plusz tuning lehetőség sok sok ezer dolcsiért, és nézem tuning opcioónként teljesítmény javulás 1%, nah most akkor, hogy is van ez? Az eddigi Pro csomagon felül vannak még tuning lehetőségek? Mert ha a jelenleg elérhető tuning opciókat is megveszem, akkor többe fog kerülni ez a plusz tuning, mint az eddigi tuningjaim ára és a kocsi alap ára összesen.
Kicsit feljebb sinci már panaszkodott erre a dologra, de creed13 válaszát nem nagyon értem, most akkor a jövőben ha veszek egy új kocsit minden tuning nélkül, akkor hogy találom ki, hogy melyik tuning ér is valamit, és melyik nem, illetve melyikekkel érném el az eddigi Pro-nak nevezett + tuning fejlesztést. Teljes a zűrzavar
Necroman_Mk2: "Alapesetben program files, de ezt te határozod meg." szerintem Te félreértetted kicsit a kollégánk kérdését, mert ha megnézed az általad megadott helyet, akkor ott a játék mappájának teljes mérete nincs 20Mb (nálam 17Mb) viszont tudjuk, hogy jóval több a teljes játék, mert a mostani update is ~1Gb volt, tehát a valós játék valahol máshol van eldugva, néztem Doku & Settings -en belül is, nem találtam meg, szóval érdekes lehet, hogy valójában hol van
-
GabN73
addikt
Ekkora egy sz*rt
Corvette-t egy S5 simán körbeautózza,R8at supra is körözi,Lotus pedig szent és sérthetetlen...
Eladtam a Vettét,vettem egy suprát gondoltam jó lesz 400K,legjobb csúszka érték,majd simán verem a T2-t vele... lóf*szt
-
Necroman_Mk2
őstag
Alapesetben program files, de ezt te határozod meg.
Nekem bejön ez az újfajta tuningolós móka, bár azt vettem észre, hogy aki korábban is költött a kocsi teljesítményére, annak eleve max. gyorsulásos konstrukció van berakva (mondjuk másra nem is nagyon érdemes pakolni...).
Érdekes még ez a sérülés és javítás dolog is, valamelyest forszírozza az embert a SB vételére: nem kötelező, csak "biztosítással" kényelmesebb. De érzésem szerint lesznek még itt is változások...UI: én a fentebb felsorolt bogok egyikével se találkoztam (jó, egyszer nem engedett versenyezni, de a múltkor is volt egy hasonló)
-
Mr.Skynet
senior tag
Nekem a tegnapi frissítés dolog után is ez volt, le kellett törölnöm a játékot, telepíteni azt a pár Mb-os telepítőjét, és mikor frissen szedte le az egész játékot akkor a végén lefagyott, ctrl+alt+del folyamat leállítás, program indítás, update gomb, ellenőriz 1sec, és Launch gombra ahogy kell indult is a játék, ahogy eddig is...
Aztán jöttek a tegnapi update örömei, amiről picit feljebb írtam
-
Ryder62
őstag
Srácok, az mitől lehet hogy nem tudok belépni? Azt írja hogy a szerver le van kapcsolva és így nem tudok rányomni a log in gombra. Pedig a hivatalos oldalon zölden virít.
-
Mr.Skynet
senior tag
válasz
eladohardver #351 üzenetére
Ugyan ezek a hibák nálam is, kivétel az fsp limit, de cserébe van más, pl. beragadó autók rajtnál: fele elmegy, fele állva marad. Volt valami brutális nagy time out, connetcion problem is
pedig most suliból nyomom és optikás vonal van, bix-ig 1ms, de egy szempillantás alatt bezárta a hiba üzi ablakot is meg a játékot is a win 7...
De a kedvencem, ami 10-ből 2 verseny alatt megjelenik az az alábbi kis ablak
-
Sonja
nagyúr
válasz
eladohardver #351 üzenetére
Én nem találkoztam semmi ilyen hibával, viszont máshol többen is. Más fajta bugos is vannak a játékban, pl. a rendőrös ülözés is. Elsőnek 5 másodperc alatt Evaded!
Mérgemben újra nekimentem egy rendőrnek, akkor meg 5 percig kergetőztem és 5 road block-ot is túléltem, de alig kaptam érte xp-t és pénzt.
-
eladohardver
őstag
Ez a peeccs egy nagyrakás bughalmaz! magától kifagy a game... fps lag ahol eddig soha... pálya töltés közben lefagy... ready gomb nyomása után nem vált zöldre nem tölti be a pályát( de ez má régi) illetve az a változás hogy ilyenkor nem lép ki hanem töltené tovább a pályát de nem fejezi be soha szal ctr+ alt+ del feladat befejezéssel lehet kilépni
Szal jól megcsinálták EA nél.
-
Mr.Skynet
senior tag
Pár napja olvastam valahol, hogy mi magyarok megint mindent utoljára kapunk meg, ahogy a hivatalos oldalt is és most rákeresve, ezt találtam: "Hivatalos magyar nyelvű Need for Speed World weblap jelenleg nincs!"
Szóval szvsz kezd el fordítani a levélkédet
-
Magyar része van a az EA-nél a World részlegnek, vagy ha írni akarok nekik, akkor mindenképp angolul kell?
-
-
GabN73
addikt
Magyar Idő szerint 18:00tól van a frissítés.Órákba is telhet.
-
GabN73
addikt
The servers are currently down...
Reméljük hogy nem amcsi idő szerint 17:00kor
-
Sonja
nagyúr
válasz
Necroman_Mk2 #341 üzenetére
Áhhá, így már ok. Azt hittem, hogy ott csak SB-vel lehet vásárolni.
Köszi, most már ezt is tudom!
-
Necroman_Mk2
őstag
Nem olvastam, de erős a gyanúm, hogy ez vagy valami hasonló lesz: elvégre nincs ingyen ebéd. (Aztán ha az ember kifizet rá 10 €-t, még nem dől össze a világ...)
(#337) Sonja A játékbeli $-t a Safe Houseban (H) a kocsid teljesítmény és optikai tuningolására használhatod, valamint ebből vehetsz majd új kocsikat is, feltéve, ha elérted az adott szintet. SB-vel azonban akármilyen szinten vásárolhatsz.
-
Sonja
nagyúr
Nem, már sikerült!
Profilom! Vegyetek fel, bár még csak tegnap este kezdtem el.
Egyébként a pénz, amit kapok a versenyek után dollárban, azt mire tudom elkölteni?
Nem láttam semmit, amire elkölthettem volna.
Szerk.: Ahogy a profilomon is látszik, a WELCOME TO OKTOBERFEST pályát még nem teljesítettem. Kerestem a térképen, de ilyen versenyt nem is találtam?!
Valaki tudja, hol találom?
-
Sonja
nagyúr
Az http://nfs-s.com oldalra regisztráltam és szeretném kiválasztani a driver profilomat, de mindig "Driver was not found" üzenetet ad!
Miért nem fogadja el, mikor a driver profilom a játékban a Csokis666 és azt is adom meg?!
Másnak volt ilyen?
-
Sonja
nagyúr
Remélem nem volt még?!
-
GabN73
addikt
válasz
Necroman_Mk2 #332 üzenetére
hol olvastad ezt az SBvel vásárlós dolgot?
remélem nem lesz SBért vásárlós téma -
GabN73
addikt
válasz
Necroman_Mk2 #330 üzenetére
yep...
Érdekes lesz,biztos megint lesz vagy 20 glitch és bug
Szóval fel kell készünli az 500al menő autókra
-
Necroman_Mk2
őstag
Csatornák vannak, Join szám-mal váltogathatsz köztük, de külön magyar csatorna nincs.
-
GabN73
addikt
válasz
Thunderzolee #327 üzenetére
keskeny utak,alagutak--> mindig jobb oldalra rakják a szögesdrótot.Úttorlaszon pedig egyszerűen át lehet menni.
1 körnél több megtétele nem ajánlott,5 perc alatt eléred az időlimitet(50 perces üldözésért nem kapsz több reput mint egy 5 percesért //0-0 törött rendőrről beszélünk//)
-
Ezen a szakaszon a rendőrös üldözést a kétsávos autópályán jó sokáig el lehet húzni. Az autópálya ráadásul körbemegy, olyan, mint egy hatalmas versenypálya.
Vannak benne rizikósabb részek (alagutak, keskenyebb szakaszok, nehezen belátható kanyarok), ahol vigyázni kell, nehogy belefusson az ember egy-egy úttorlaszba, de ezt leszámítva könnyű lerázni a zsarukat.
-
Üdv!
Attól függ mid van most. Én Eclipse-el kezdtem, az borzalmas egy kocsi, a leglassabb, lecseréltem egy 350Z-re amint 10-es lettem. Ha Silviád/240SX-ed/Mazda3-ad van kihúzhatod még akár 15-ig ahol már több kocsi elérhető, de az erőviszonyok szemléltetése:
Gyorsulás: alap350Z<tuningMazda3<tuningSilvia/240SX
Végsebesség: Mazda3<Silvia/240SX< ..............Magasan a legjobb az alap350Z
(és igen, az alap 350Z a kevesebb csík ellenére simán lenyomja más kocsik tuning változatát is)Idő kell neki amíg begyorsul, de ha egyszer megvan, akkor simán húzol el a többiek mellett. Tehát amíg nem számít a végsebesség, addig vígan el tudsz lenni a fentiek egyikével, 15 felé viszont egyre több a gyors pálya, tehát ott már érdemes lecserélned. Ennek az ellentéte is érvényes, kanyargós, lassú pályán nincs könnyű dolgod 350Z-vel a lomha kanyarodás és gyorsulás miatt.
-
Bazzzs
senior tag
Üdv mindenkinek
Pár napja kezdtem bele a játékba és most jutottam el odáig, hogy megfogalmazódott bennem az első kérdés. Még csak 10. szinten vagyok, de látom, hogy a Nissan 350Z már elérhető. Mi alapján sorsolja össze az ellenfeleket a versenyek előtt? Érdemes megvennem ezt a kocsit, vagy összepakol majd a 20. és 25. szinttől elérhető Tier 2-es kocsikkal? Mondjuk nagyon pro tuningos Tier 1-es kocsikkal se találkoztam még. Azokat is már feljebb rangsorolja? Köszi a választ előre is
-
GabN73
addikt
válasz
Necroman_Mk2 #322 üzenetére
Mustang,Camaro? Nem tudom,de ezek hol rendőrautók? A state 3as és 4es kocsik nekem a Hammer H6 jut eszembe az rFactorból...
-
creed13
tag
válasz
Necroman_Mk2 #322 üzenetére
Júliusi hírből ollóztam...
Meg csak azért másoltam be, mert több mint valószínű, h előbb-utóbb ezek az autók megfognak jelenni a játékban.Szerintem...
-
Necroman_Mk2
őstag
A Gallardo eleve benn volt a játékban, az Evo X-et októberben betették a Supraval együtt, a Camaro SS és a Mustang (ami nincs is a listádon) pedig rendőrkocsiként van jelen - egyelőre.
Várhatóak új autók betétele is, csak ugye ez a licencen múlik.(#312) GabN73 Én ezt úgy tudom elképzelni, hogy megbontják a jelenlegi 2-es szektort, azaz Tier 2-ben 10 és 15-ös kocsik, az új Tier 3-ban a 20 és 25 kocsik lennének, és a régi 3-t keresztelnék át 4-re.
-
A buszosnak utánanéztem, köszi, de erről nem találtam semmit: "T3-ban én az "1kör-t" használom vagy másnéven az 5 perces pursuitot." Hogyan,hol, mivan?
-
creed13
tag
Én is sokat rendőrözöm, mondjuk jobban is élvezem, már várom a csapat rendőrözést.
Közben megtaláltam a listát amit mondtam, a TCM-ről van:
Egyéb autók, melyek a játék könyvtárában szerepelnek, vagy a tajvani zárt bétában megtalálhatóak voltak
Chevrolert Camaro SS
Dodge Viper SRT10
Lamborghini Gallardo
Lexus IS300
Mazda RX-8
Mitsubishi Lancer EVOLUTION X
Pagani Zonda F
Pontiac GTO
Porsche 911 GT3 RS
Porsche 911 GT2
Porsche 959
Porsche Carrera GT
Renault Megane RS Coupe -
GabN73
addikt
hát pl buszmegállós bug ha esetleg elkaptak volna. Itt fel lehet húzni a körözési szintet
Én csak arra használom.
Vannak olyan helyek ahol el tudsz bújni a rendőrök elől és nem jönnek utánnad. Ezek a rövid,20-1 perces pursuitok.
T3-ban én az "1kör-t" használom vagy másnéven az 5 perces pursuitot. Ezzel 4000+ reput szerzek -
-
-
creed13
tag
Tier 4?Eléggé feleslegesnek tűnek, pláne ha azt nézem, h így is egy vagyon egy tier 3-as autó.Még régebben mintha valahol olvastam volna, h anno a world demójába vagy prezentációjában több autó volt, mint a véglegesen megjelent verzióban.Gondolom belepakolják szépen lassan azokat is meg + járgányokat...Ha úgy vesszük akkor ez így reális, h mindig legyen új felhozatal és az emberek ne unjanak annyira bele, legyen miért versenyezni és moneyt gyűjteni.Csak ha belegondolok milyen idegesítő ha mondjuk az ember kidob xy pénzt és rá 2 napra betesznek mondjuk 5 új autót és azok között van egy olyan amivel szívesebben ment volna....Na az szívás...
TheChos3nOne
Most nekem is volt 3 nap úgymond leállásom a gameval, főleg a multit nézve, mert engem is idegesített a sok kis csíra akik poénból a falnak vágnak, úgyh rendőröztem csak.De tegnap toltunk haverral private köröket és nagyon jó volt, és nem skilleztünk, pláne oltári volt.
-
Ti hogy bírjátok elviselni ezt a sok állatot? Nem lehet úgy elmenni valaki mellett, hogy ne kenne fel a falra, vagy szűk helyen ne lassítana be direkt hogy belemenjek.
SylarHUN: Én vettelek fel nemrég, 11-es vagyok 350Z-vel.
-
GabN73
addikt
hát pletykák szerint ( /join 1) tier 4-et akarják behozni. De szerintem ez marhaság
Bár ha megbontják az újítással a játékot akkor lehet más lesz a kocsik rangsorolása. Érzem hogy a Viper tuti bekerül,1-2 "muscle car" is + a rendőrös,versenyzős,utcai NFS szériák kocsijai.
-
creed13
tag
Srácok nem tudjátok véletlen, h a plusz autókról amiket bepakolnak a game-be állitólag még idén van-e valahol valami lista?
-
GabN73
addikt
válasz
Necroman_Mk2 #307 üzenetére
közbe rájöttem
SylarHUN : azért köszi!
-
Necroman_Mk2
őstag
válasz
SylarHUN #303 üzenetére
Ennek én is nagyon örültem, bár a +25 versenyt pöppet keveslem + még hiányzik egy bekötőút. De tény, hogy remek munkát végeztek az EA-nél
(#305) GabN73 Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem ezen te nem tudsz részt venni:
"As a special treat North American residents can enter the Royal Purple Text-2-Win Sweepstakes for a chance to win the Alienware™ laptop. Put your name in the hat by visiting RoyalPurple.com/nfs and registering or text “RP” to 777111. If you’re near an O’Reilly Auto Parts, don’t forget to check out the Royal Purple Need for Speed World counter mats." -
GabN73
addikt
Van ez a verseny.Amcsiknak hogy is kell megadnod a számunkat? Tudom hogy nem szokásos 06 70....
-
-
GabN73
addikt
válasz
Thunderzolee #301 üzenetére
igen most annyi jár !
én is nyertem...
-
Azaz, a sárga izé = Booster.
Megvan az ára mindennek:
http://world.needforspeed.com/store/powerupsHmmm.. hogy lehet nyerni 1500-at?
Ha jól értem, a Starter packhoz jár 8ezer Booster:
http://world.needforspeed.com/starterpackHát ha ezen múlik a játékélmény, beruházok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest