Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- TCL LCD és LED TV-k
- Dell notebook topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen digitális videókamerát?
- Androidos fejegységek
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
werevolf593
tag
Szerintem pótszilvereznek a srácok javában, valahol a karib térségben.
[moderálva]
na ezért ott nem hagyja...Azért ne ragadtasd el magad.
[ Módosította: stevve ]
Dzsamana...? Ragarda!
-
werevolf593
tag
Csetet hagyd a francba, a De Valaggisz polóját sokan kritizálták, ezért ellehetítetlenítették (de nehéz volt 1 liter bor után ez a szó......) a korábban megszokott csetet...
Örüljünk, hogy ami csilivilit eddig nem tudtak eladni boost-ért,....:Aftermarket cuccok..., azt most megnyerhetjük.....
Dzsamana...? Ragarda!
-
werevolf593
tag
Ez Izgalmasabb:
A többi De vwellisz-ért, meg keressétek a a TV2 youtube-ot- az való nektek..., akkora hombár, mint amit ki szoktunk jelölni..., jó fizetést.......... .
[ Szerkesztve ]
Dzsamana...? Ragarda!
-
werevolf593
tag
válasz werevolf593 #4514 üzenetére
Remélem, a pihenő alatt elgondolkodsz azon, hogy mennyire normális felhúzni magad azon, hogy jogosan töröltem pár sornyi szövegedet és te ennyire kikelsz magadból.
- stevve
Dzsamana...? Ragarda!
-
werevolf593
tag
[moderálva]
Ha nem maradsz nyugton, átmehetsz spectatorba is.
Dzsamana...? Ragarda!
-
werevolf593
tag
[moderálva]
Nem muszáj olyan játék topikjába járni, ami nem tetszik!
Dzsamana...? Ragarda!
-
werevolf593
tag
Azért a hóláncot rakjátok fel, különben még kicsúszik a Noxwill gyerek segge...
Dzsamana...? Ragarda!
-
werevolf593
tag
Ehh, a sokat szídott Lotus a megoldás, végsebesség, ill. gyorsulás 500 fölé..., aztán máris jó, mondjuk pár kacat kell bele, mire ezt eléred...
Viszont utána nem csak egy hobbiautó, sok búsztos szerkezetet el lehet vele takarítani!
Dzsamana...? Ragarda!
-
werevolf593
tag
válasz callmeakos #3984 üzenetére
Szerintem egy ezres búszt befigyel azért valamikor decemberben.
Nekem csak jobb IGC-s autóim vannak, de hogy pénzt költsek rá, ahhoz ezt a sok csalót ki kellene bannolni..., amíg 10-ből 8 falrakenésre játszik ill. a nem lassulok le ütközéskor, dívik mostanában, addig no money!Mondjuk még így is győzök általában, de nem ad semmit lvl 50-en, hamarabb fogok kapni pro cuccot 3 nap múlva szerintem a TH-n.
Dzsamana...? Ragarda!
-
werevolf593
tag
Gondoltam körülnézek kicsit erre, mielőtt eldurrantanék 1.5 milkót a merdzsóra, mostmár tuti nem veszek, nem véletlen, hogy a játékban sem igen találkozni vele...
Szerintem azért sem érdemes rárabolni, mert Karácsony környékén könnyen lehet, hogy "kedveskednek" még az ingyenes játékosoknak valami jobb autó IGC kategóriába tételével, 1.5 milkát meg nem 1-2 órába telik összegurigázni...
[ Szerkesztve ]
Dzsamana...? Ragarda!
-
werevolf593
tag
válasz Beeerka #3207 üzenetére
Hogyne tudnád, mielőtt elindítanád a játékot, elindítod a feladatkezelőt..., jól a képernyő közepébe rakod, a Teljesítmény fület....
És ha fut a Feladatkezelő és játék közben kilépsz, vagy leteszed Alt+Tab-bal, akkor látszik gyorsan, mennyire terhelte a procit visszamenőleg...
UI.A tied bőven elég ehhez....
[ Szerkesztve ]
Dzsamana...? Ragarda!
-
werevolf593
tag
Szevasztopol!
Olvastátok már ezt a nagy jóindulattal Blognak nevezhető sz@rkupacot? [link]
[ Szerkesztve ]
Dzsamana...? Ragarda!
-
werevolf593
tag
válasz LamerGyuri #3081 üzenetére
Jó még az a Nissan Szilvórium, hidd el!
Ezt tegnap este, jónéhány reflexjavító fröccs után okoztam...
Dzsamana...? Ragarda!
-
werevolf593
tag
válasz gyuszito #2968 üzenetére
Szevasztopol!
A szilvórium a Nissan-tól nagyon jó választás, húzd fel egy kicsit tuning alkatrészekkel, és máris T2, vagy T3 búsztos, kis ganajtúró Vérpistikéket gyalázhatsz vele.
A #2796 hozzászólásban láthatsz egy példát, amit egy fillér befizetése nélkül el tudtam érni, persze ennél még sokkal több is kihozható a járgányból, jó pár hónap alatt...
[ Szerkesztve ]
Dzsamana...? Ragarda!
-
werevolf593
tag
Szevasztopol!
Valaki megmondaná, hogy ebbe a 185 megás "peccsbe" belefért már a lvl 50-es szinten való Rep dobálás megszüntetése, ha nem akkor elmehetnek a "pöccsbe"!
Ehh Tutu, meséld már el neki, hogy nyertem pár napja pro T1 12-es gumit..., (tudod, amikor csúcsidőket mentem ellened este...)
[ Szerkesztve ]
Dzsamana...? Ragarda!
-
werevolf593
tag
Üsgündür még él? Akkor mindjárt jövök....!
Dzsamana...? Ragarda!
-
werevolf593
tag
Ígérek egy nagyot:mindenkinek, aki a hónap végéig játszik a World-del...na Ő akár, több tucat pro partot is szerezhet.....
Próbáljátok számonkérni rajtam majd hó végén, ha mégsem így lett..., lesz mire hivatkoznom bőven...
Ui "Üsgündür" élt, és élni fog, soká lesz az, mire a sok cirill "jevgenyij" kartársat megzabolázzák...
[ Szerkesztve ]
Dzsamana...? Ragarda!
-
werevolf593
tag
válasz tutuhawer #2898 üzenetére
Köszönöm a gyors választ, viszont én pesszimista vagyok...,Érkezik hamarosan a Treasure Hunt 2.0 azok számára, akik naponta játszanak. A továbbfejlesztett módban minden nap kaphatsz egy alkatrészt. Először ezek basic partok lesznek, de ha sokat játszol, egy idő után pro partok esnek majd, akár minden nap., na itt az "akár" szó a varázsige, mint a reklámokban, ill, a médiában általában...
Ez egy nagyon ügyes médiaszó, senkit nem lehet felelősségre vonni majd, ami ennek a szónak a környezetében elhangzik (vagy nem..., nagy eséllyel...)
[ Szerkesztve ]
Dzsamana...? Ragarda!
-
werevolf593
tag
Szevasztopol!
1-2 napig nem voltam, van valami érdemi változás...? Főleg több pro cucc érdekelne..., mert a mostani állapot siralmas..., vagy ezer privátra ad egyet, vagy multiban dobja a sok csítert, venni meg búsztotot nem akarok..., TEHÁT?
Dzsamana...? Ragarda!
-
werevolf593
tag
-
werevolf593
tag
válasz MBazsee #2781 üzenetére
Nekem régóta van Lotusom 512-512-494 stattal, jó pár hónap kellett, mire összejöttek az alkatrészek a versenyeken, és még bőven lehetne fejleszteni rajta...
Amíg nincs a gyorsulása 500 felett, addig nem sok esély van multiban, ehhez viszont morgonc pro velocicom motor, és pro turbó kell, mert alapon a gyorsulása harmatos, a race szintű dolgok nem elegek bele, mert nagyon sok kimaxolt példány rohangál ebből.Tegnap vettem vettem egy RX 7 Battle-t, de már csak a gumi maradt "eredeti" rajta, a többi alkatrészből volt pro tartalékban...
Így erről az autóról nem sokat tudok még, mert csak párat fordultam vele, jó kis járgány,szerintem a race tuned cucokkal amik alapból benne vannak, jóval jobban gyorsul, mint a lotus alapon.Dzsamana...? Ragarda!
-
werevolf593
tag
válasz callmeakos #2763 üzenetére
Ez gyors volt, köszönöm!
Tetszik, ma este begördítek egy példányt a garázsomba...
Dzsamana...? Ragarda!
-
werevolf593
tag
válasz callmeakos #2750 üzenetére
Szia!
Csinálnál egy képet az RX7 Battle -ról a garázsban, amin látszana milyen alkatrészek vannak benne alapból?
Vagy már belepakoltál jobbakat mióta megvetted?Köszi előre is!
[ Szerkesztve ]
Dzsamana...? Ragarda!
-
werevolf593
tag
Szevasztopol!
Lejárati ideje nincs, de aktíváld 15.-éig...!
Kössz Beer az infót! Szerintem jön itt még egy-két ilyen ingyenes búszt akció mostanság, ahogy közeledik a RUN megjelenése, ill. év vége felé..., mivel a látogatottsági statisztikát tartaniuk kell.
[ Szerkesztve ]
Dzsamana...? Ragarda!
-
werevolf593
tag
válasz SylarHUN #2692 üzenetére
Az a nagy helyzet szerintem, hogy az EA nem szívesen bannolja ki a "jól tejelő" játékosokat, mégha csalnak is, ill. sok report érkezik róluk ezért....
A gond csak az, hogy a becsületes fizetőkre sem figyelnek, valaki beleölt többször nagyobb összeget már (mondjuk NEM ÉN)..., mint az évente megjelenő NFS cím, mégse megy vele semmire, mert egy sz@rcsimbók, egy ronccsal lealázza itt, na ez lesz a bukta előbb utóbb...., legalábbis remélem...
[ Szerkesztve ]
Dzsamana...? Ragarda!
-
werevolf593
tag
Azt gondolom, nagy hullámvölgyben van a játék mostanság, égbekiáltó bugok (amire szarnak), és csíterek rég nem látott tömkelege...
Tegnap két multit mentem, ezalatt két tankos szarcsimbókot kaptam ki..., az első pillanattól narancssárgán világít az "aura" az autója körül, persze egyfolytában, ha meg még így is megelőzném , akkor lelökdös....
Részemről kis szünet, mert ez az ingyenesnek kikiáltott játék, mostani állapotában egyenlő egy "olcsó játék, hülyegyerekeknek" kategóriával... tisztelet a kivételnek, aki nem csal persze...
[ Szerkesztve ]
Dzsamana...? Ragarda!
-
werevolf593
tag
Ez a jó link: [link] ,avagy amikor a ruszki újgazdag kölkök nyomulnak...
[ Szerkesztve ]
Dzsamana...? Ragarda!
-
werevolf593
tag
válasz tutuhawer #2648 üzenetére
Ideje lenne, hogy összekapják magukat, nemsokára itt a RUN, 10 ropiért a legújabb masinákkal versenyezhet, aki megveszi, itt meg egy sz@ros autó kerül alapból 5-6 ezer forintba, ha az SMS díjszabást nézzük.
Szerencsére felpumpáltam néhány játékpénzért vehető, a kategóriájában nyerő járgányt, mielőtt vérszemet kaptak volna..., tőlem a búsztjukat feldughatják...
Dzsamana...? Ragarda!
-
werevolf593
tag
Szevasztopol!
Kíváncsi vagyok, hogy a lvl 50-en nyerhető REP-ek, illetve az alkatrészeladás utáni lóvéóne effekt problémája helyre lesz e vajon pofozva....
Szerintem jó pár észrevételt kaphattak ezekkel kapcsolatban. Szóval rövidesen kiderül, mennyire szarnak ezekre a szarvashibákra....[ Szerkesztve ]
Dzsamana...? Ragarda!
-
werevolf593
tag
Szevasztopol! Gyerekek, ezt az autót vegyétek, jobb itt nem kapható..pár évig...
Hírdetés tárgya: Eladó egy HAZA-2011 rendszámú gépjármű!
Hirdető neve: O. Viktor
Leírás:
Egy éve vettem, azóta csak lejtőn hajtottam.
A fékeket kiiktattam.
Gáz van, de csak ha tüntetnek.
A kormánnyal van egy kis gond, teljesen irányíthatatlan. Állandóan a szakadék felé fordul, de én ragaszkodom hozzá.
Önfényező funkcióval rendelkezik.
A sebességváltón öt fokozat van hátra, egy előre. Felkapcsolni lehet, leváltani nem.
Az ülések a saját ízlésemnek megfelelően vannak kialakítva, 2/3-1/3 arányban dönthetőek.
A GPS-t elnémítottam, nekem ne mondja meg senki, merre menjek.
Biztonsági berendezések: ABS,PPS,TEK,
Extrák:
-motortérben bordázott Ékszíjjártó (erősen csúsztat),
-narancsillatú Wonderbaum,
-Lázerdetektor,
-belső tükrön egy kövér bolsi-balsi baba
-kalaptartón bólogató kutya (cserélhető Schmitt fejjel)
-Index,(zsebben)
-CD lejátszó, telepített műsortárral: Handel: Messiás, Horváth Pista: Hej rugó, rugó, Zorán: Kell ott fenn egy ország.
Üzemanyag fogyasztás: nem számít, enyém az egész MOL.Irányár: IMF hitelre devizakárosultaknak féláron!
Jelige: Ámokfutó
Ui.:Majd' elfelejtettem. A csomagtartóban van tízmillió utas, velük nem kell foglalkozni![ Szerkesztve ]
Dzsamana...? Ragarda!
-
-
werevolf593
tag
válasz tutuhawer #2512 üzenetére
Uhh, na ettől a kijavítjuk dologtól félek, a #2460-ban a végén leírtam már mire számíthatunk, ha nekiállnak javítgatni.
Majd ha drasztikusan megcsappan a befolyt BOOST-ra költött lóvé, akkor megint méltóztatnak valamennyire odafigyelni ismét....ideig-óráig.
Év vége felé kijön a RUN, azután kíváncsi leszek, mivel teszik ezt vonzóvá továbbra is...
Dzsamana...? Ragarda!
-
werevolf593
tag
Szevasztopol!
Azt kell mondjam, az eddigi mélypontját nyújtja ez a "multiszakramentum"..., miért is?
- Bármely versenyző Profile-ját megnézve, az összes autójának alapadatait látni (bug, ami eddig nem volt...)
- Lvl 50-en ma többször is REP-et adott a futam végén
- Ismét csúcsot dönt a csalók tömkelege
Asszem pár nap szünetet tartok, olyan szinten nézik verébnek a jónépet az EA próbaidős programozói, hogy az már tényleg kiveri a biztosítékot.
Jó festegetést, matricázást! Ehhez én nem értek, és tisztelettel nézem a remek alkotásokat..., de másra egyenlőre ez a kupac sz@r alkalmatlan...!
Csimpilóta
[ Szerkesztve ]
Dzsamana...? Ragarda!
-
werevolf593
tag
Na, bazz, most sem hazudtolták meg magukat az EA próbaidős programozó tanoncai.....!
Nézzetek rá bárki profiljára a cseten, az összes autójának alapállapotú tulajdonságait fogja mutatni... de csak megunja egyszer a jónép bár, amíg szar van, veréb is akad... valamit kijavítunk, két dolgot elsz@runk...
[ Szerkesztve ]
Dzsamana...? Ragarda!
-
werevolf593
tag
válasz tutuhawer #2350 üzenetére
Főleg akkor szúrt szemet, amikor csak hárman indultunk..., mondjuk legyen Tutu, Üsgündür, és Medvegyev...
A célnál kiderül, hogy Tutu nyert, a második Üsgündür, viszont Medvegyev mintha a közelben sem lett volna soha, el sem indult volna..., ez még nem lenne baj, de senkinek nem ad kártyát a játék a futam végén, kivágja anélkül az összes indulót..., újabb trükk...
Dzsamana...? Ragarda!
-
werevolf593
tag
Szevasztopol!
Valami újfajta csalásra hívnám fel a tisztelt versenytársak figyelmét!
Ma este többször is előfordult.., főleg ha ruszki is van az indulók közt..: Bebrekeg valamit az indulásnál, lemarad mint a sz@r, amikor meg beérek, ő nem ér be, se nem DNF, viszont KÁRTYÁT SEM AD A FUTAM VÉGÉN SENKINEK!Szóval a cirill trollokat ne sajnáljátok, eleve a nagy számok törvénye alapján is a legtöbb csaló köztük van, erre csak rátesznek egy lapáttal...
Dzsamana...? Ragarda!
-
werevolf593
tag
Amikor már 4 milkód van a játékban, és semmi játékpénzért megvehető cumó sincs (Ciprusi offshore cégbe meg nem viheted át...), akkor az ember elkölti a "Mistery Pack-ra" ami nekem sem adott még semmi használhatót.
Dzsamana...? Ragarda!
-
werevolf593
tag
Szevasztopol!
Na, asszem elkezdek spórolni, ha minden ilyesfajta gixer után kinyom majd egy ezrest ez a "búsztnyelő félkarú rabló", akkor nemsokára megvehetem a murcit!
Dzsamana...? Ragarda!
-
werevolf593
tag
válasz kaoszamigó #2062 üzenetére
Ruszkiktól mit vártál? Meghallják a "tank" szót, és nem tudnak ellenállni a csábításnak...
[ Szerkesztve ]
Dzsamana...? Ragarda!
-
werevolf593
tag
Szevasztopol!
Nekem jóval 300 feletti statos a Szilvóriumom, de ha lenyomom a lvl 10-20-as vérpistikét a fizetett szuperjárgányával, akkor harmadszorra, benyom valami csítet, mert nem tudja elviselni az idiótája, hogy pénzért nem vehető meg minden....
Sosem fizettem ezért a játékért egy fillért sem, és ezután sem fogok!
Amilyen pofátlan szintre emelte az EA a fizetős befolyást a játékban, annnál inkább nem kaszál tőlem egy fillért sem....Dzsamana...? Ragarda!
-
werevolf593
tag
válasz callmeakos #1938 üzenetére
Na ja, lehet gyalázni a fizetősöket a begyakorolt pályákon....
Dzsamana...? Ragarda!
-
werevolf593
tag
Szevasztopol!
Ismét lenne pár észrevételem, de ezek csakis a saját véleményemet tükrözik, 1 hete játszó, pénzes vérpistikék ellenvéleményére nem vagyok kíváncsi....!
- A játék frissítése kiszámítható lett, a Hot Pursuit-ból nyomják majd át folyamatosan az autókat, csak győzze valaki pénztárcával....új játékmód óne...,.csak boostos újabb autók....
- Nagyon sok lett az idióta véresszájú pistike, akik leugatnak mindenkit..., 3 mondat után, nem győzöm őket blokkolni a cseten....(mondjuk ez tényleg ingyen van... )
Ami a legfontosabb, a Velencei Tó, és a Balaton is egy utolsó fűrdésre alkalmas idén, használjátok ki!
-
[ Szerkesztve ]
Dzsamana...? Ragarda!
-
werevolf593
tag
Szevasztopol!
Üdv minden ismerősnek Grebasticáról...., remélem azért a matricázás töretlenül folyik,.,,,, , kicsit búvárkodom..., kb 1 hét múlva jövökl....
Dzsamana...? Ragarda!
-
werevolf593
tag
válasz LamerGyuri #1712 üzenetére
8000 boost pontot ad egy starter pack, a csalás érzésétől ne félj, sokan orrba--szájba vásárolják....
Dzsamana...? Ragarda!
-
werevolf593
tag
Üsgündür!
Van egyszerűbb, csak időigényes!
Jó sok sörrel, meg sajtostallérral "bebúsztolod" magad egy légkondis szobába, kényelmes forgó fotelba pár hétig, és nyomod a multikat...Aztán csak gyüvik valami...
Bocsesz ezt igazából az #1708-ra akartam válaszolni....
Csak kezd kiújulni a KronenBourg szindrómám...[ Szerkesztve ]
Dzsamana...? Ragarda!
-
werevolf593
tag
válasz callmeakos #1626 üzenetére
Nekem már elég régóta van egy Lótusz-Faktuszom, az elején utáltam, annyira nem akart gyorsulni...., erre nagyon rá kell gyúrni
De pár hónap alatt megnyertem a belevaló cuccokat, most már, hogy 500 felett van a gyorsulási értéke.., így már gromek.
Azért jó ez az autó, mert ha bepiáltál, még akkor is jól kanyarodik a többivel ellentétben.Dzsamana...? Ragarda!
-
werevolf593
tag
Szevasztopol!
Egy mai tapasztalat, ha valakit érdekel...: a játék multiban olyan pályákon is dob pro alkatrészt most, ahol eddig még véletlenül sem.
Lenyomtam pár ZimmerFerit a Roosewod Park-on, aztán nyomott egy ventura pro gummantót....
Valamelyik német lvl 10-20-as genyó benyomta, hogy ez a futam lesz a halálod..., ( én a szilvámmal mentem , 959-es ellen és nyertem) azért a végén megkérdeztem, hogy "WTF ZimmerFeri" válaszolt is rá csupa csillaggal... de nem tudtam lefordítani...
[ Szerkesztve ]
Dzsamana...? Ragarda!
-
werevolf593
tag
válasz callmeakos #1472 üzenetére
Kezet rá, de azért így nem reagálunk egy hozzászólásra, mint Te az #1464 elején...igaz, vagy nem igaz....?
Dzsamana...? Ragarda!
-
werevolf593
tag
válasz callmeakos #1470 üzenetére
Én is csak vicceltem a copfos kifejezésedre....
[ Szerkesztve ]
Dzsamana...? Ragarda!
-
werevolf593
tag
Szevasztopol!
Nem sok időbe került, és ezt a topikot is elárasztották a rézbőrű taknyok.
Többet nem írok ide nyilvánosan, aki akar megtalál privátban![ Szerkesztve ]
Dzsamana...? Ragarda!
-
werevolf593
tag
válasz callmeakos #1464 üzenetére
Ne aggódj barnabőrű, amíg nem működik a játék, senki nem ken a falhoz....
Dzsamana...? Ragarda!
-
werevolf593
tag
Nincs! Csak vesszővel tagolt mondatok vannak, belső nézet nincs...,azt hiszem rossz helyen jársz!
[ Szerkesztve ]
Dzsamana...? Ragarda!
-
werevolf593
tag
Szevasztopol!
Mivel megkaptuk a leghatásosabb szülinapi meglepetést: játszani nem lehet..., úgy gondoltam megint csak leírok néhány észrevételt.
SZERINTEM:
- Ezt a játékot kiadta az EA valami saját nevelésű, kezdő programozó csapata számára..., feltéve, ha ezen megszerzik a tudást (mi meg a szopást, főleg aki pénzt is ad érte...),akkor ha 50 éven belül nem igazolnak más konkurens szoftvercéghez, akkor még akár 10%-os fizetésemelést is kaphatnak...
És most jön a tuti..., ezzel a borzalommal több pénzt lehet bezsebelni, mint egy egyszerű NFS résszel, mivel ha azt megveszi valaki, onnantól több lovetta óne...,
Itt meg pár hetente lenyúlják a mélyen tisztelt publikumot apa zsebpénzéből (új autó vazze ,az osztályban a másik szarcsimbókiának már megvan...) és mindezt alpári módon...( ha működik jó, ha nem működik valami..., majd türelmet kérünk...)Ez a játék a szememben kezd egy kocsmai cseresznyésgép alteregójává válni, amit leszar a tulaj, amíg hozza a beígért profitot, leporolni majd akkor lesz hajlandó, ha már a kutya sem néz feléje..., vagy kihúzza a konnektorból...
[ Szerkesztve ]
Dzsamana...? Ragarda!
-
werevolf593
tag
Szevasztopol, avagy Üsgöndür böskü!
Kicsit átgondoltam, mi is lett ebből az "ingyenes" játékból az idő múlásával:
Akik még emlékeznek, anno mennyit menekültünk a rendőrök elől, hogy meglegyen a 100 000 dolláros kár, és az 5 perc, mert akkor jó REP-et fizetett... , és csak így lehetett megvenni brutális árért, hosszú idő múltán a nagy Bömbölőt a játékban lvl 40-es szintnél...., volt presztizse, ha valaki régebben nyomta...
De ez az idő elmúlt, minden kis fingj@ncsi egyből megveheti a zsebpénzéből a legújabb, már gyárilag tuningolt járgányt, aztán usgyi..., és ott is lebzselnek velük minden verseny helyszínén..., mindig az aktuális divatnak megfelelően, anno Lambo murci, most BMW Z4...
Hol a vérvörös v@l@gba van még egy ilyen "multi"-nak nevezett játék, ahol az aznap regisztrált vérpistike egyenlő, vagy jobb sansszal indul, a játékot mondjuk már egy éve taposó öreg rókák ellen....? Szerintem sehol!Ez már kőkemény pszihológia: apu adj pénzt, mert a barátomnak már megvan a legújabb autó, nekem meg még nincs...., jól figyeljetek, most jön a lényeg: ez a játék ugyan ingyenes, de a pénz beszél már jó ideje..., ha belegondoltok, a Mo.-i sms árak alapján egy Murci 6500 FT-ba kerül, ez azért meredek...,(mondjuk máshol a napi zsebpénz ennyi...) bocs ha hosszú voltam.
Dzsamana...? Ragarda!
-
werevolf593
tag
Hehe, most a változatosság kedvéért: "Server currently down"
Na nem baj, pár sör akkor currently be a hasamba...
De jó, hogy ezért a hulladék szolgáltatásért nem fizettem, ami először ingyenes volt, majd megpróbálták a jónépet rávenni, hogy vegye a búszt pontokat...., na ezt ezután szerintem sok mindenki megfontolja..., ja és mi..., ingyenes játékosok is profitálunk talán valamit ezekből a bakikból...mivel az érdeklődést fenn kell tartani....
[ Szerkesztve ]
Dzsamana...? Ragarda!
-
werevolf593
tag
Szevasztopol minden aszfaltgöngyölőnek!
Már körülbelül 4-5 napja csak utcai csumpis alkatrészeket nyerek, de aki velem jött privátban..., na ők mind nyertek valami pro cuccost.....tegnap pl. 12-6-os T1 motort....
A játékban "csimpilota" vagyok.....
[ Szerkesztve ]
Dzsamana...? Ragarda!
-
werevolf593
tag
Szevasztopol Mindenkinek!
Beerka! .... Nem, vártál meg, míg hazajövök a teszkó-ból....
Üdv: minden NFS world nyúzónak....
[ Szerkesztve ]
Dzsamana...? Ragarda!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Note 9 - azt nyújtja, amit ígér
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen autót vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Synology NAS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch
- Facebook és Messenger
- Eredeti játékok OFF topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest