Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
peti800
tag
Hello srácok, egy ideje már játszok a játékkal, most 13-as vagyok, viszont akár hogy is nézem, boost nélkül nem lehet kocsit venni, sem pedig 1-es tier-nél feljebb tuningolni. Ezt jól látom, vagy csak én nem értek hozzá Előre is köszi!
-
odébbb
tag
zsernyákok mindig ekapnak
odébbb
-
odébbb
tag
nem tudok nyerni ...
miért ?
..odébbb
-
odébbb
tag
unatkozok , és nincs jó kocsim , igy nem könnyűűű, de KÜZDÖK ..
odébbb
-
odébbb
tag
Jó Reggelt Mindenkinek !!!
odébbb
-
tutuhawer
őstag
válasz callmeakos #2990 üzenetére
nem igazán vettem észre az én gépemen..
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
callmeakos
veterán
Ea-ék kiadtak egy új, átcímkézett Shift-es R8-at. Mind tudjuk milyenek a képességei a World-ben. Elképzelhető hogy kicsit jobbá tették annak érdekében hogy kelendőbb legyen??
All→M8
-
tutuhawer
őstag
válasz callmeakos #2988 üzenetére
itt ma senki se normális Én se, mert kis gondolkodás(pár hónapos) után lepusztítottam a tic tac matricát a bmw M3-ról... És éppen az új matricázás közben dobott le a játék, remélem, megvan még... ma már mindenki Tic Tac festéssel járkál, gondoltam kell valami új. Nem is bonyolítottam nagyon, Kit Kat lesz helyette...
régi:
új: ???NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
odébbb
tag
jácccunk má , jácccunk má : Popvrivcsák Mónika vagyok az rtl klubbúl ....
odébbb
-
tutuhawer
őstag
szevasz, nem maradtál le semmiről. Innen nem tudok dobni neked pár sört, de szombat este melóban biztos írok pár sort, okosságot, és majd megkérem a nagyágyú proharder játékosokat, hogy erősítsenek meg, vagy vitatkozzunk a hozzászólásomon. érdekes lesz, a kezdőknek, kevésbé lelkeseknek kötelező olvasmány. Szombat este írom...
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
odébbb
tag
tutuhawer itt vagyol , hejzet nem voltam a héten , dobsz egy pár sort
odébbb
-
odébbb
tag
Rég nem vótam errefele , és mi a pálya ?
odébbb
-
odébbb
tag
Jó Estét Mindenkinek !!!!
odébbb
-
tutuhawer
őstag
válasz bbazs96 #2979 üzenetére
éppen erről, és a hasonló "kezdő" problémákról fogok írni egy esszét majd szombaton este, szigorúan munkaidőben. Most tolom a multiplayert 1000-rel, minden autóval, minden pályán, csak azért, hogy hitelesen oszthassam az észt (valójában azért, mert kurva élvezetes). A lényeg, hogy le fogom írni a panaszokra a tapaszokat. Addig is jó játékot!
-
bbazs96
tag
Helló. Az az igazság, hogy jó egy hónapja játszom, és megelégeltem ahogy a keleteurópaiak állandóan letolnak a pályáról... Pár ismerősöm szokott fenn lenni, de sajnos igen ritkán. Megtiszteltetésnek venném, ha felvennétek, BALASSATY néven játszom
-
-
tutuhawer
őstag
válasz gyuszito #2974 üzenetére
Szevasz! Ezeket tudod olvasgatni még. Az elsőhöz nem kell nyelvtudás, a többiehz igen:
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
Az utolsó a statisztikás oldal, ahol minden sofőrnek megnézheted a legfontosabb adatait.NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
gyuszito
senior tag
Sziasztok!
Örömmel tölt el, hogy "befogadtok"!
Rögtön kezdeném is egy hozzánemértő kérdéssel
Olvaslak titeket körülbelül 200 300 hsz.-óta és látom, hogy szó-szerint vérre menő csata folyik a kártyából nyerhető partokért Én kaptam valamit, de azt hiszem csak improved volt, tehát úgymond 1.-es szintű. Ezek a kártyás Part-ok sokkal többet okosítanak a talicskámon, mint a sima boltosak? Köszi előre is a segítséget!Nem az számít, hogy mit mond, hanem hogy Ki mondja!
-
vv5204
senior tag
Újabb járművek várhatóak a közeljövőben.
Lista (remélem, mind boost-os ) :- Audi R8 Coupe 5.2 FSI Quattro - T3
- Subaru Impreza WRX STI (Hatchback) - T2
- Ford Focus RS - T2
- BMW M3 Sport Revolution - T2
- Nissan GT-R SpecV(R35) - T3
- Bentley Continental Supersports Coupe - T3 -
werevolf593
tag
válasz gyuszito #2968 üzenetére
Szevasztopol!
A szilvórium a Nissan-tól nagyon jó választás, húzd fel egy kicsit tuning alkatrészekkel, és máris T2, vagy T3 búsztos, kis ganajtúró Vérpistikéket gyalázhatsz vele.
A #2796 hozzászólásban láthatsz egy példát, amit egy fillér befizetése nélkül el tudtam érni, persze ennél még sokkal több is kihozható a járgányból, jó pár hónap alatt...
[ Szerkesztve ]
Dzsamana...? Ragarda!
-
tutuhawer
őstag
most jut eszembe még, kaptam a fülest, miszerint NFSHUNCHARLES szerint is javult picit a skyline r34... épp ideje már, de a mazdámtól időben elmarad még mindig, ami bánt egy kicsit.
-
tutuhawer
őstag
válasz gyuszito #2968 üzenetére
szevasz! Majd ne felejts el kérdezni autóvásárlás előtt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Semmi sem az, aminek látszik.
-
tutuhawer
őstag
válasz werevolf593 #2966 üzenetére
igen bírom a hozzászólásaidat. Csipkelődő, de igaz... A gumit megerősítem, a hírekben is ott volt, szépen. Qru-nak is igaza van, ott a piros pont.
Dave neked szerintem nem azon kell rágódnod, hogy mióta nyomom én, meg te mióta nyomod(a másnaposságra a szódabikarbónát ), hanem a lényeg, hogy adtam egy magyarázatot a problémádra ingyen, és más szemmel tudod nézni ezt a szart... A versenyért játssz, és ha esik valami, örülsz, ha meg nem, akkor csak nyertél, vagy dobogó, ami aztán hú de szar érzés biztosan... Ha maradsz annál a felfogásnál, hogy alkatrészalkatrészalkatrészalkatrészalkatrész kell jó sok, alkatrész kell, hú, de kell, akkor az szerintem baj. Az igaz, hogy alkatrész kell, de azért nem ennyi. Minden nap multizom az utcai gallardóval, a skyline-ommal, race tuned mazda rx7-tel, nissan 240 sx-szel, és egyik se komoly tuning,csak hogy egyértelmű legyen. Lehet menni, és majd jön a tuning is idővel...
szerk: én nem kaptam reputációs kártyát délután.[ Szerkesztve ]
-
gyuszito
senior tag
Sziasztok!
Elkezdtem hát én is a World-öt
Régóta hangolom magam a helyzetre, de sosem bírtam rávenni magamat, hogy letöltsem. Végülis sikerült! jelen pillanatban 8. szinten járok egy aranyos Silviaval Az ajándék Porschétól körülbelül 12 15 seccel megyek jobbat a kis nissannal XSHIKOUX néven vagyok találhattok meg!Nem az számít, hogy mit mond, hanem hogy Ki mondja!
-
callmeakos
veterán
Jaaaj gyerekek, csak pár napja hagytam abba a játékot de ahogy látom még mindig áll a bál. Ejnye már Ne egymásra menjetek hanem a csíterekre. Helyettem is
(#2966) werevolf593 Ez a beszólás te Lopom is ha nembaj
[ Szerkesztve ]
All→M8
-
werevolf593
tag
Szevasztopol!
Valaki megmondaná, hogy ebbe a 185 megás "peccsbe" belefért már a lvl 50-es szinten való Rep dobálás megszüntetése, ha nem akkor elmehetnek a "pöccsbe"!
Ehh Tutu, meséld már el neki, hogy nyertem pár napja pro T1 12-es gumit..., (tudod, amikor csúcsidőket mentem ellened este...)
[ Szerkesztve ]
Dzsamana...? Ragarda!
-
tutuhawer
őstag
azért leteszed a játékot, mert nem kapsz alkatrészt? Egy éve nyomom már, és te panaszkodsz? Komoly... Nem csak te, más is panaszkodik, de erre mit mondjak? Mi sem kapunk, mégis nyomjuk sokan. Menni kell előre, a győzelem a fontos, nem az alkatrész. Persze az is kell, de lehet menni szinte üres gallardoval is előre fele. Kicsit röhejesnek tartom sok játékostól ezt az "abbahagyom-dumát"... Akarok játszani, autóversenyezni vagy nem? Akarom vezetni a kedvenc autóimat vagy nem? Kész
-
tutuhawer
őstag
válasz sunny84 #2960 üzenetére
most lépek be igazán én is, de nyomok pár futamot. Reggel dumáltam pár szót csilessel, szerinte a szerver hasított ennyire. Kíváncsi vagyok
-
sunny84
senior tag
válasz tutuhawer #2956 üzenetére
szeva , sajnos nem tudok tesztelni céges lapiról irkálok ide meg sg re is.. csak péntek este leszek otthon... a sky r34 megér minden 1 es km is .... én is tudom és te is nagyon jól tudod... , gyalázzuk a boost gyurkákat
" Ez nem autó ez HONDA " - Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít. -
-
V.Dave
senior tag
mindenki kapaszkodjon meg: A két új áutót csak boostért lehet megvenni! Ugye milyen meglepő, nem is gondoltam volna rögtön.
Amúgy meg bűn rondák szvsz, az meg plána gáz hogy ezt az EA észre nem veszi.
Xiaomi mi 8 6/128
-
tutuhawer
őstag
Jó reggelt!... az igazi jó sofőrök azonnal megérzik, ha "fut a szerver" meg hasonlók, a játék legapróbb változásait is látják. Én ilyeneket nem tudok, de a Skyline r34-es gépembe a több, mint 7 hónap alatt tettem 1 millió kilométert és szerintem a kanyarsebessége jobb. legyen így, és ne tévesszen meg engem a szerver. Teszteljétek ti is a skyline-t...
-
vv5204
senior tag
Ütemezett karbantartás éjjel 1-ig.
Lesz 2 új tütü:
- The all-new Nissan Fairlady 240ZG has been added to the game and
is available for purchase from the Car Dealer- The Renault Sport Mégane R.S. has been added to the game and is
available for purchase from the Car DealerKérdés, hogy játék cash vagy ez is köcsög boost. Éjjel 1 után kiderül.
Elolvastam még a hiba javításokat, de sajnos nem szerepel köztük, hogy
multiba ne rakja be a nagyon különböző teljesítményű verdákat.
Az EA részéről ez szintén egy nagy disznóság.
Tegnap is a kis csicska tuningos Elise-emet összerakta egy közel 700
stat-os GT3 RS-sel. Jó gondoltam lássuk mi lesz. Hibátlanul mentem végig,
de így több, mint 20 másodpercet vert rám egy 2 perces pályán.
Ennek mi a kurva anyja értelme van????????????
És fordítva is igaz. Oda rakja nekem a 240 stat-os Silviát! Ha csak nem
csíter, esélye sincs.
Mostanában ha gyenge kocsikkal rak össze és elhúzok, a cél előtt
2 méterre bevárom és 1 sec alá viszem az idő különbséget.
Eddig még senki nem kérdezte meg miért várom be. -
Putyin90
senior tag
BMW Z4 után melyik verdát érdemes megvenni?
-
csab991
senior tag
De jó, pont most van serverdown, pedig pár rep és lvl38 vagyok, végre megvehetném a 959-et, erre meg már holnapig várni kell... :-(
-
werevolf593
tag
Üsgündür még él? Akkor mindjárt jövök....!
Dzsamana...? Ragarda!
-
mr.kocka
aktív tag
Facebookról:
Official Need for Speed World
Heads up everyone! NFSW will execute a maintenance window today between 1pm - 4pm PDT (3hours) Thanks!Dream of my life.. // uj telefonszam: 06-30-551-99-71!!!
-
feri1014
senior tag
Csak engem dobál ki esténként folyamatosan server errorral? Már kezd tele lenni a t*köm ezzel a sz*rral. Esténként leülnék egy kicsit játszani, de nem lehet, mert minimum miután beérek a célba, jön a hibaüzenet. Ez már csak akkor viccesebb, ha épp nyertem.
Szóval bárki tud valamit erről az esti szerencsétlenkedésről?
Költöttem már rá, de lassan már inkább törlöm, mert ez így csak egy nagy rakás...
[ Szerkesztve ]
-
tutuhawer
őstag
válasz Brucehun #2945 üzenetére
akármikor úgy döntenek a készítők, akkor kapunk. Sokan mondják, hogy karácsonykor biztosan. Hát, akkor tavaly gyönge évünk volt, mert nem kaptunk semmiféle ajándékot karácsonykor. Húsvétra a kisnyúl hozott először ezer bósztot, aztán a szülinap, aztán a szarakodás, aztán a 4 millió "lájk" a facebookon (ennyi volt?? ), szóval ez az összes ajándké. Most ebből találd ki, mikor lesz megint.
-
tutuhawer
őstag
a mazda rx-7 akkor jobb a z4-nél, ha a gyárilag tuningolt verziót veszi az ember, 300 000-ért, amivel jól lehet menni.
A bmw m3-hoz csak spoiler van boostért, a bodykit nem változik.
"A nem véletlen, hogy a játékosok 80-90%-a ugyanazzal nyomul" féle hozzászóláshoz azt mondom, bármivel lehet eredményes az ember. A szépen felépített audi s5-tel is simán, simán! bemegyek 3 perc alá mondjuk a gray pointon. Csak nincs ilyen audi s5 a garázsban... Még...de rajta vagyok a projekten. A subaru is jól megy, néhány trükkös pályán kijön a jó kanyarsebessége, szép ugratása a 3-as ültetés révén. A lambo Gallardo is biztató eredményeket produkál, csak abba nehezebben jön a jó tuning, az a hátránya. Szóval van választék azért, de az autó nem nyeri meg a futamot, még ha a jobbat veszi az ember, akkor se. Meg a boost se helyettesíti a versenykilométert.NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
Brucehun
aktív tag
Sziasztok!
Mikor várható ujjabb ingyenes boost kód?
HALF-LIFE FOREVER! 3dfx & Glide power!
-
JayZ
tag
Srácok, level 30-on vagyok, vígan furikázok még elise-zel meg rx7 bettölmesínnel..következő választás bmw m3 lenne. Ahány bömöst láttam mindnek az a ratyi kis gyári legörbülő spoilere van..ugye m3-ra is vannak hasonló body kitek meg spoilerek mint az eddigi verdákra? mert beruháztam egy starter packra, de ha még egy árva spoilert se lehet venni rá akkor elköltöm azt a boostot egy porsche 911gt3-ra (vagy nem tudom mire érdemes költeni t3ban, porsche-lambo fan voltam mw-carbon idején ..)
-
mr.kocka
aktív tag
Dream of my life.. // uj telefonszam: 06-30-551-99-71!!!
-
mr.kocka
aktív tag
Én Eclipsevel kezdtem, aztán rájöttem, hogy rossz döntés volt, eladtam, vettem egy Szilviát, ez sokkal jobb. Versenyek nagy részén ott vagyok a TOP 2-3ba.. Csak ki akarok próbálni valami jobb kocsit, BMW-ket amúgy is szeretem.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz mr.kocka #2939 üzenetére
Megy ez látod, milyen kreatív vagy!
Én anno nem kérdeztem csak vettem ami tetszett, most egy Lancer Evo IX meg egy Subaru Impreza WRX STi után 0 pénzzel (lvl 21 vok) megint kezdhetem előrről a gyűjtést mert mind a két verda sz@r volt rommár tuningolva is, a fele annyiba kerülő RX7-ek letoltak mint a huzat.
Nem véletlen, hogy a játékosok 80-90%-a ugyanazzal a 2-3 típussal nyomul adott szinten.mod:
Amúgy az ajánlott verdák listája:
Tier1: Szilvia vagy 240SX
Tier2: RX7 (BM) vagy Z4 M vagy Lotus
Tier3: 959 vagy M3[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz mr.kocka #2935 üzenetére
RX7 olcsóbb Z4 drágább de talán egy kicsivel jobb. Bár ez a vezetési stílusodtól is függ. Az RX7 fickándozósabb a Z4 meg kicsit tankosabb.
A többire nem érdemes pénzt költeni, ebből a kettőből válassz. Vagy ha elég magas sziten vagy akkor Lotus. De az csak lvl 25-től érhető el.#nincsbennetarcsi
-
mr.kocka
aktív tag
BMW Z4 vagy inkább RX7-et érdemes venni? Nekem a Z4 jobban tetszik, de ha sokkal jobb az RX7 akkor azt venném. Vagy olcsóbb T2-esek közül mit ajánlotok?
-
tutuhawer
őstag
válasz MBazsee #2932 üzenetére
ha nem is program, de folyamatosan frissített oldal van. Én egy csomó olyat nyertem, ami nincs rajta, aki úgy érzi, szólhat az oldal készítőinek, hogy tegyék fel a cuccait, amit adott pályán nyert, és még nincs beírva. Íme az oldal linkje:
LinkNETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
MBazsee
tag
Srácok!
Tegnap történt valami a szerverrel...: végre nyertem néhány versenyt! Mondjuk sokat mentem és emellett sokat is veszítettem. De végre sikerült multiban nyerni.
Tutu! Megvettem a harci szekeret. Egész szép hangja van, és iparkodik is rendesen, de azért kicsit sajnálom a Lotus gokart szerű manőverezési stílusát. Max. később abból is beszerzek egyet.
Van most olyan frissített program, ami megmondja, hogy hol milyen eséllyel nyerhetek alkatrészeket?
(#2931) noxwill: Sok sikert a szóbelihez!
[ Szerkesztve ]
-
callmeakos
veterán
Na srácok én egy bő hónapra leléptem és felfüggesztem a World-öt, mert közeleg a szóbeli vizsgám és arra megy a felkészülés ezerrel. A fórumra még majd 1-2x felnézek. Ja és Tutu. Amit tegnap este beszéltünk, azon is rajta vagyok, ha megtaláltam a legmegfelelőbb oldalt, szólok, és elkezdem csinálni is. Kis türelmet. Köszi, szevasztok
All→M8
-
tutuhawer
őstag
így OK, elfogadva
jól megy az ember a garlandóval, mert szépen elforul, stabil egy konstrukció, lehet vele manőverezni is, forgalmat kikerüni, minden.. csak gyenge a többi autóhoz képest, meg a tapadása annyit már nem enged, hogy korlátlanul ívekeet mdosítsak vele kanyarban, és akkor jön a baleset, vagy veszítek némi időt. De nem olyan rossz gép.NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
Illdanan
csendes tag
válasz W h o z Z y #2923 üzenetére
Lassú, döcögős, de beengedett
-
tutuhawer
őstag
válasz W h o z Z y #2923 üzenetére
most nem találja a server státuszt, igen....
-
W h o z Z y
tag
nektek magy a game?
engem be se enged jelentkezniKilled by WhozZy!
-
Qru
MODERÁTOR
Az ültetést hol tudok tenni a verdára? Ez azonos a body kit-el? Vagy az csak a külcsínen változtat? És ha nagyobb felnit rakok rá az is dob a vezethetőségen vagy az is csak "cicoma"?
#nincsbennetarcsi
-
tutuhawer
őstag
A játék szerintem igazából az 50. szinten kezdődik, addig ráhangolódás. Amikor 2 50-es pilóta megy, azonos feltételekkel, az a verseny.
Az ültetés meg bizony jó a kocsira, de nagyon. Egyes gépekre a 3-as nagyon kell, vagy ajánlott, de ha csak 2-esre futja, akkor arra futja. Az ajándék bósztot arra (is) költöttem én. A felni is befolyásol valamit talán... Ez még nem teljesen tiszta, de az eredeti felni mindig jó. A skyline-t mondják sokan, hogy a boostos felnievl nem fordul... Érdekes egyelőre a ddolog. A bodykit is befolyásol talán, de ebben ne menjünk bele, mert nem tiszta. A nagyfőnök azt mondta, ezek csak vizuális tuningok, de amint felteszed, érzed, hogy sántít a dolog egy kicsitNETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
Putyin90
senior tag
Végre megvan a Z4-es!!!
-
Qru
MODERÁTOR
Felniből mindegy mekkorát rakok rá? Vagy hogy van ez? A nagyobb jobb vagy adott kocsira adott méret rakható fel?
Ezekkel a body kit-ekkel érdemes szórakozni? Mert ha csak látványosabb lesz tőle akkor nem költök rá feleslegesen...
#nincsbennetarcsi
-
V.Dave
senior tag
Az ültetés jót tesz a kocsi kezelhetőségének? Melyik a legjobb a 3 típusból?
És az hogy lehet hogy olyan szélesítést láttam egy Ford escort-hoz, amiilyen nem is létezik a garázsomban?
Xiaomi mi 8 6/128
-
-
vv5204
senior tag
válasz werevolf593 #2900 üzenetére
Ez ugye csak áprilisi tréfa októberben?
-
tutuhawer
őstag
jóéjt, én meg dolgozom tovább, folytatódik a NE-DAL NFL-meccs
szerk: MINDENKINEK: a játékban a chatbe beírva /join 3 és máris átléptek a 3-as free roam csatornában, ahol lehet csetelni a magyar sofőrökkel, ha épp nem versenyeznek. A többség egyébként versenyez... Minden indításnál be kell írni, mert össze-vissza tesz be minket 1-50-ig.[ Szerkesztve ]
-
tutuhawer
őstag
RX-7, ha rá hallgatsz... Szóval RX-7 az jó befektetés. alkatrészek benn, ültetés!, bodykit meg felni. Plusz egy jól tapadó gép, jó, na.
-
werevolf593
tag
Ígérek egy nagyot:mindenkinek, aki a hónap végéig játszik a World-del...na Ő akár, több tucat pro partot is szerezhet.....
Próbáljátok számonkérni rajtam majd hó végén, ha mégsem így lett..., lesz mire hivatkoznom bőven...
Ui "Üsgündür" élt, és élni fog, soká lesz az, mire a sok cirill "jevgenyij" kartársat megzabolázzák...
[ Szerkesztve ]
Dzsamana...? Ragarda!
-
tutuhawer
őstag
nem buktál sokat. ahogy beteszed az alkatrészt a kocsiba, úgy megint ráhúzva eladod, és ha tuti, akkor finish. Csak úgy kivenni nem lehet, amit egyszer betettél. Csak csere van, és akkor a régi cuccot automatikusan eladja.
-
tutuhawer
őstag
300-ért ha most megveszed a mazda rx7-est a subaru helyett, az jó döntés. Pedig a subarunak de szép hangja van, meg külsőre is jó... Az alkatrészeket mindenesetre add el belőle előbb, pár ezret kitesznek. A Mazdával aztán hasíthatsz egy jó darabig, és tuningolhatod, jól jársz vele. A pályákat is jól válaszd, ahol mész vele... Aztán mire odaérsz, lesz BMW is, meg lesz 50. szint, és elkezdesz játszani az nfs worlddel. Hajrá, ez csak a bemelegítés...
-
tutuhawer
őstag
válasz werevolf593 #2900 üzenetére
abszolút.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
- Dell OptiPlex 3010 SFF i5-3450CPU / 8GB RAM / 120GB SSD / 500GB HDD / Office 2024
- ASUS Z790 APEX - 2025.12.01-ig garanciás + válassz mellé procit beszerzési áron
- 2TB SEAGATE SATA3 5400RPM 2.5" HDD (ST2000LM003 HN-M201RAD)
- Motorola Moto G31
- Nikon Z 24-70mm f2.8 Objektív 2024.06.havi Fotoplus Vásárlás és még 2,5 év Magyar Garanciával 24-70
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest