- Androidos tablet topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Milyen SSD-t vegyek?
- Hobby elektronika
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
callmeakos
veterán
Na asszem mostantól tényleg minden eddigi T3-as verda felejtős ha végre megérkezik a kicsike
-
Balller
tag
ja...de még a javítás se 6000 dolcsi
-
Balller
tag
[link]
Te jó ég -
callmeakos
veterán
Az egyik gyerek kiírt egy mottót, ami rettenet igaz. Lopom is
"GTA az őrülteknek, CS a gyilkosoknak, NFS a vezetőknek szól! Ne keverd össze őket!"
Milyen igaz!
-
jericho12
csendes tag
Nem tud valamelyikőtök egy érvényes kódot,amivel 1000 boostot,vagy valamilyen garázshelyet tudnék nyerni?
-
Blizz
őstag
Ez a játék jó lenne, HA nem lenne tele f@szrágó csalókkal,akik csak úgy tudnak nyerni,hogy folyamatosan roncsderbit játszanak.
Mert másképp nem tudnak versenyezni. Kíváncsi vagyok élőben is ilyen kemények lennének-e.....
-
vv5204
senior tag
Upsz lejárt az időkorlát.
Ezt nem tudom ki töltötte fel, de egy nagy atombombára hasonlít,
vajon gurulva közlekedik? -
vv5204
senior tag
Nem értem az EA hozzáállását. Van egy kupac rejtett autó a játékban
amit nem lehet a játékban megvásárolni semmilyen módon, de ügyes
(bennfentes?) vállalkozó szellemű srác ki tudja csavarni a programból
és publikálja.
Azt nem értem mitől rejtett, ezek lesznek talán nem sokára elérhetőek??601: BMW M3 Most Wanted Edition 1
602: BMW M3 Most Wanted Edition 2
603: Camaro SS
604: Porsche Panamera Turbo
605: Bentley Continental
606: Rhino 1
607: Rhino 2
608: Police Corvette
609: Nice, HUGE Dump Truck
610: Renault Megane
611: Aston Martin Vantage V12 -
SylarHUN
senior tag
Azt kell mondanom a Skyline 2000 GT-S nem a T1-be való! El van túlozva nagyon. Azért az nonszensz, hogy erősen tuningolt M3-ak, alap tuningos LP640-ek, alap 911 GT3-akat kanyargósabb pályán könnyedén elverek.
És még csak ennyi rajta a tuning. Mi lesz, ha minden pro lesz benne?
Kérdésem a fejlesztők felé a következő. A többi Skyline ami a játékban megtalálható miért annyira gyenge? Ezzel az 1973-as modellel, röhögve agyonverhetőek azok a modellek.
Aki nem sajnál 2000ft-ot boostért kiadni az ne habozzon, ez a járgány nagyon jó! 1500 boost maga a kocsi és még marad 500 boost szabad felhasználásra.
Pl:
400sb: 2 szintü ültetés,
az olcsóbbik ablak fólia,
500sb: Garázshely -
NFree
addikt
válasz
s.malacka #2077 üzenetére
1 kódot , s kész . Ha starter packot veszel akkor kapsz 8000 boost pontot , bmw z4, porsche cayman, s toyota supra-t amit ugymond 0 boost ert elérhetővé tesz számodra a jaték , ugye az autókkal garást is kapsz +ba ami megint nem elhanyagolható.
(#2078) SylarHUN
egyre több az ien de inkább a tank modot használják egyre többen . amit nem értek , nagyon sok a játékban a fullos kocsi , én meg amióta játszom 1 et nem tudtam összerakni, na mind1 pedig 4starterpackot vertem el. -
SylarHUN
senior tag
1-re több az arcátlan csaló!
-
s.malacka
tag
Még egy kérdés a boltban kapható World mit tartalmaz?
Mindegyik ugyanazt?
Köszi. -
Balller
tag
Kezdenek elszaporodni a gerinctelen Tank módos/speed hackeres egyedek...
Nem is kell sokat menni hogy találkozzak ilyennel.. -
NFree
addikt
válasz
LamerGyuri #2072 üzenetére
menj be a garázsba ott már irni fogja rendesen az értékeket egy kis bug a többi kismillió közt
-
-
vv5204
senior tag
válasz
callmeakos #2068 üzenetére
Nem lesz, hanem már van.
Vagy egy órát cruizing-oltam vele a városban. Jó lenne beszerezni
hivatalosan is, hogy lehessen menni vele multiban. Nagyon finom szerkezet. -
werevolf593
tag
válasz
kaoszamigó #2062 üzenetére
Ruszkiktól mit vártál? Meghallják a "tank" szót, és nem tudnak ellenállni a csábításnak...
-
vv5204
senior tag
Azt valaki tudja, hogy és hol lehet beszerezni Aston Martin Vantage-et??
Egyszerűen állat az a verda! -
NFree
addikt
Akkor t1 escape all in orvérzésig, minnél nagyobb szintű társakkal, megnyomják a lovét , meg a napi gem begyüjtése sem elhanyagolható.
1 probléma van csak igy partot amugy sem osztogat sürün a gép, de igy azt felejsd el , meg ugye a rengeteg rutin pályaismeret is hiányos lessz s ott találod magad 40 szinten s nem tudsz labdába rúgni. ugyhogy azért nyomjál pár versenyt is néha , hátha nem árt -
NFree
addikt
ahol ugy érzed jól, mész a többi vak szerencse, pl normális partot nem nyertem mióta vettem starter pakkot , azota léptem vagy 20 szintet upsz , teljesen random az egész szerintem .
Más
Észre vettétek hogy escape ben keményebbek s többen lettek a zsaruk??
Mazda rx7 valamit elszartak vele mert nem kanyarodik
A lotus elise a játékpénzér megvehető legjobb kocsi szerintem, csak meg kell tanulni vele kanyarodni és pont se z4 se rx7 se semmi nem ér a nyomába .(#2055) kaoszamigó
az szép ettől kaptam én is agyvérzést hogy a hülye ott pörgött valahol mindig mert azt sem tudta merre van az előre de mikor megtalálta akkor elhuzott egybőlIsmét más
Szerintem a gaméba ha van ien nagyon sokan használnak valami pajzs csalásrt , mert amikor összejön egy ütősebb brigád , úgy repkednen a kocsik mint az állat és érdekes , hogy csak én akadok bele mindig , de mind1 .
Van ien csalás szerintetek????? -
törölt tag
válasz
kaoszamigó #2055 üzenetére
ugyan mi bajod? simán elképzelhető az 563km/h
egyébkéntén nem szoktam mérgelődni, de ma ALT + F4 -el én is kiléptem a játékból...nem elég, hogy csítel a köcsög, leszarom, de amikor balfaszul nekizúg a falnak és amíg ott szórakozik hogy újra elinduljon... szépen megelőzöm, majd 2 sec és utolér, elkezd elöttem jobbra - balra az úton hogy direkt ne tudjak elmenni, majd amikor véletlen mellé érek, akkor úgy felkent a falra, hogy az autóm kb 6m magasra felpattant
sajnos annyira meglepődtem, hogy elfelejtettem szkrínshátot csinálni... -
GabN73
addikt
Üdv újra!
T2es kocsival merre érdemes csapatni? Pont akkor léptem fel amikor tutu köszönt elfele
-
-
vv5204
senior tag
Érdekes tegnap én is találkoztam egy ilyen csítes Scirocco-val.
3-an indultunk a másik srác egy full 300 statos Silviával, rajt után a
VW az első kanyar után eltűnt a térképről.Szerk:
Hiába nézed vissza az IP-jét, ha dinamikus, akkor csak újraindítja a
router-t azt csá. Bannolni kell nemcsak a profilját, hanem az emailes
regisztrációját is.
Igaz azt is csinál újat... -
NFree
addikt
Srácok wolksvagent kell venni =
Ja még annyit tennék hozzá hogy a gyorsulása is eszméletlen volt egy pillanat alatt othagyott bennünket.Kicsit ienkor ideges vagyok , beleölök nem kevés pénzt szenvedek vele aztán egy ien szétkúrja az egész napomat.
Elég volt ÉN IS CSALÓ leszek ugyhogy ha valaki tud ebben segiteni megköszönnémAzonnal visszanézném az iennek az ip cimét , s kitiltanám a faszba
-
sunny84
senior tag
jó nagyot mindenkinek .. szevasztok
, haza érkeztem , minden baj nélkül .. , most már leszegetek ...
valami extra dolog történt vagy lett valami új dolog.. ?
-
tutuhawer
őstag
válasz
Necroman_Mk2 #2049 üzenetére
jól bevertem, de a driftet a jelenlegi rendszer mellettt se támogtaatmom. A stinkronizációs hibák miyattt szar lennne, meg amúgy sem túl többjhátékos mód, őúgyhogy nem szeretném a drfitett-
-
Necroman_Mk2
őstag
válasz
#21346560 #2036 üzenetére
Úgy értettem, mint az NFSU2-ben azok a részek, amik rendes versenypályán zajlanak, forgalom nélkül. A Pro Street/Shift mintájára simán lehetne ilyet is belerakni.
Mellesleg a drift lenne szvsz az a versenykategória, ami megtörné a jelenlegi sztárkocsik uralmát, és csöppet diverzifikálná az eladásokat.(#2048) SylarHUN Ha még egy nagy valag Ready! is lenne, akkor még talán ok. Így viszont én is egy jó adag csalásra gondolok, főleg a 37 csoportos lökés esetében.
-
GTC376
csendes tag
Hardver-beállítások: http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/1277003.page
A nem támogatottak zöme is működik, érdemes megpróbálni.Más.
A minap zsaruztunk és egyik, addig barátnak vélt kollégánkról kiderült, hogy
hack-et használ, azt hiszem, tank módjára ütötte át a kordonokat, a sebességéből semmit sem vesztve.
Könyörögve kérdezem, mi értelme van ennek?
Tönkre tette a szórakozásunkat, arról nem beszélve, hogy határozott kérésünk ellenére kétszer túl hamar fejezte be a versenyt, így lassabb társaink nem értek idejébe a célba.
Engem nem zavar, ha megelőznek, nincsenek ilyen irányú ambícióim, de azt nem tűröm,
hogy elrontsák a szórakozásomat.
Kidobtam a barát-listámról és blokkoltam.És még fel is ajánlotta, hogy segít..szánalmas
-
SylarHUN
senior tag
válasz
horvathkrisz #2042 üzenetére
Nekem gond nélkül megy most is vele.
-
s.malacka
tag
válasz
horvathkrisz #2042 üzenetére
Jó tudni akkor nem is erőltetem pedig most akartam valamelyikre beruházni.
-
s.malacka
tag
válasz
horvathkrisz #2040 üzenetére
Szia.
Pont ez a gondom nekem is.
Az ilyen gamékat joyal szoktam nyomni.
Miért nincs már az opciókba a bill és a joy beállítás és miért csak ezekkel megyMicrosoft
Xbox 360 Controller for Windows
Logitech
Logitech® ChillStream™
Logitech® Rumble Gamepad F510
Logitech® RumblePad™
Logitech® Rumblepad™ 2
Logitech® Cordless Rumblepad™ 2
Logitech® Dual Action™ Gamepad
Logitech® G25 Racing Wheel
Logitech® G27 Racing Wheel
Thrustmaster
Thrustmaster® Universal Challenge Racing Wheel -
horvathkrisz
addikt
Nemrég újra elkezdtem játszani, azért hagytam abba hónapokra, mert a kormány-támogatást vártam.
És nemhogy kormány, de már gamepad sincs benne!
BULLSHIT! -
SylarHUN
senior tag
válasz
Necroman_Mk2 #2035 üzenetére
Ez jó ötlet.
Aztán ott versenyezhetnének kitud jobban csalni.
-
törölt tag
válasz
Necroman_Mk2 #2035 üzenetére
csak drift ne
már mindenben a drift van, végre egy játék ami drift mentes
amúgy ez nem elég zárt pályás neked? -
Necroman_Mk2
őstag
No hosszú idő után tegnap mentem egy kicsit a játékkal. Összeszedtem a gyémántokat, majd gondoltam, megyek egy versenyt. Megnyertem. Oké, akkor jöjjön a következő. Azt is megnyertem
Na jól van, akkor csak azután lépek ki, miután nem én voltam az első - ez kb. a 6-7. versenynél fordult elő
(#2033) SylarHUN Szerintem az lenne erre orvosság, ha az EU és USA mellett létrehoznának egy orosz szerver(parko)t is, és a ciril betűs kollégák oda kerülnének. Szvsz jelentősen csökkenne a terheltség meg a lag, s mindenki nyomulhatna a ciril betűkkel
(#2034) werevolf593 Igen, sajnos a játék egyre inkább a pénzről kezd el szólni, meg hogy gyűjtsd be ezt a faszán feltuningolt kocsit. De remélem a BB idővel rááll a tartalom bővítésre is, pl. drag, drift, esetleg zárt pályás körversenyek.
-
werevolf593
tag
Szevasztopol!
Nekem jóval 300 feletti statos a Szilvóriumom, de ha lenyomom a lvl 10-20-as vérpistikét a fizetett szuperjárgányával, akkor harmadszorra, benyom valami csítet, mert nem tudja elviselni az idiótája, hogy pénzért nem vehető meg minden....
Sosem fizettem ezért a játékért egy fillért sem, és ezután sem fogok!
Amilyen pofátlan szintre emelte az EA a fizetős befolyást a játékban, annnál inkább nem kaszál tőlem egy fillért sem.... -
s.malacka
tag
válasz
tutuhawer #2028 üzenetére
Értem ,köszi.
Én még csak most kezdem a játékot láttam havernál és tetszett és nála láttam a béta feliratot/amit bekarikáztam a képen/ akkor gondolom csak azt jelenti,hogy részt vett a bétán is.
Esetleg lesz majd valami beállítási lehetőség gamepadokhoz vagy csak a readme-ben szereplő joyokkal megy a játék és kész.Microsoft
Xbox 360 Controller for Windows
Logitech
Logitech® ChillStream™
Logitech® Rumble Gamepad F510
Logitech® RumblePad™
Logitech® Rumblepad™ 2
Logitech® Cordless Rumblepad™ 2
Logitech® Dual Action™ Gamepad
Logitech® G25 Racing Wheel
Logitech® G27 Racing Wheel
Thrustmaster
Thrustmaster® Universal Challenge Racing Wheel -
vv5204
senior tag
válasz
tutuhawer #2028 üzenetére
Az milyen már, hogy 30 lvl felett, 300 statos Silviás csítel. Bár minek
nekiment semmit sem lassult tőle, csak úgy repkedtek a kocsik
balra-jobbra...
Azt sem értem, hogy ez milyen baromság a játékban, hogy csak az
elején, a verseny befejezésekor viszont nem nyílik le a jobb egérgombos
ablak, hogy lehessen jelenteni az idiótáját. -
tutuhawer
őstag
válasz
s.malacka #2027 üzenetére
az baj, mert már bő egy éve nem béta, folyamatosan jönnek a patchek. És teljesen igyenes is, bárki bármit mond/panaszkodik
szerk: több, mint 350 magyar játszik is, a 3-as csatornában nyomjuk, amihez a csetbe beírod, hogy /join 3. A jelszó beírásakor meg EU servert kell választani, és akkor összefuthatsz velünk a játékban. -
s.malacka
tag
Sziasztok.
Szeretném megkérdezni,hogy most végül is milyen státuszban van a játék?
Mert a hivatalos honlapon már nincs feltüntetve,hogy béta de mikor belépek a profilomnál megjelenik,hogy béta?
Köszi. -
tutuhawer
őstag
elég keményen mondom megint: forgalom nincs, ha jól megy valaki. Többségeteknek a kezében van a fegyver ellene, silvia, z4, rx7, lotus, 240 sx, M3, a1, mittudomén, jól tapadó, foruló kocsik formájában, meg kell oldani velük a problémát. Nekem is nehéz, mert jó 4000 multit, meg pár ezer privátot letoltam a régi rendszer szerint, át kell szokni, a nálam jobb sofőröknek (vannak sokan, tudom) is gondot okoz néha, de ez van, meg KELL oldani.
-
tutuhawer
őstag
Látom, megint van mire reagálni:
A festést ellopta? Ha leteszed kicsibe a játékot, majd visszamész, lehet ilyen hiba is...
rammolás(ütközés): nincs, ha jól mész, meg a hiba miatt is van ütközés, de azt is ki lehet védeni okos versenyzéssel és sok tapasztalattal
forgalom: nincs, ha jól mész
csalók: sajnos vannak néhányan, de buták, és rosszul mennek sokan
a rajt: mások is jól akarnak rajtolni, nem csak mi. Ők is így taktikáznak
A festett Lotus elise: tetszik, más festés erre nem is illik, csak a lotus zöld. Szép.
összkerék, nem összkerék: nem gondolom, hogy ez a tényező számítana. Az audi r8 sem csak hátsó, mégis kutyafaszát érek vele a nagy t3-ak ellen. A kis z4-esem meg másodpercekkel veri a 4wd skyline-t és suprát. Szerencse, hogy fel tudom velük tartani az ellenfeleket, és akkor jó eséllyel megyek. Ugyanúgy az audi s5-tel, habár még tanulom, de jól startol nagyon - de nem bósztosan jól -
törölt tag
válasz
callmeakos #2022 üzenetére
Agymunka, zárd ki a rossz dolgokat, koncentrálj a jóra és játssz... Gyere velem/ellenem, én nem csalok, nem rammolok, és a korvett hátsó felének nekimenve könnyű kilökni, na meg vannak ám poweruppok is
jah és én általában utolsónak megyek be, mert GTO a kedvencem meg DODGE
-
callmeakos
veterán
válasz
#21346560 #2021 üzenetére
Most a csíkról van szó. Azt meg jól lemásolta. A dühöngés rossz szó volt amit írtam. Bosszantó..... Ennyi....
Ez a játék sajnos kb 5-10 percig jelent kikapcsolódást, mert mindig történik valami, ami elrontja a kedved. Sajnos. (Rammolók, Csalók, Forgalom, Irreálisan nehéz Corvettek üldözésnél stb.....)
És azért játszok a játékkal, mert szórakoztat.... ezek a hibák ellenére......
-
törölt tag
válasz
callmeakos #2020 üzenetére
Azért nem mondanám hogy 1:1-ben ugyanaz... még a kocsi is más, éppen csak a csíkok ugyanazok, az meg a shopban mindenki számára elérhető, ha ilyenen dühöngsz, komolyan minek játszol? Én azért hogy kellemesen kikapcsolódjak
-
törölt tag
válasz
callmeakos #2017 üzenetére
Nem lehet hogy te loptad le sárga csíkokat az ő kocsijáról?
Mivel ez egy olyan játék, amiben más is ugyanazokat az effekteket használhatja mint te, nagy esély van ilyesmire... az én autóm általában fekete... vagy fehér -
vv5204
senior tag
válasz
callmeakos #2016 üzenetére
és SylarHUN
Egyet értek. Ezért jó az összkerekes kocsi, avval faképnél lehet hagyni
a nem összkerekeseket, a T3 4WD-k brutál rajtolnak. (Mondjuk van 1-2
üdítő kivétel 2WD, az E46 például szépen megindul.)
Mágnesre Shield, ha megint mágnes rövid időn belül, akkor meg Ram.
Single player-ben lehet gyakorolni a manőverezést, mivel vagy 3-5-ször
rádobják az emberre a sárga csodát. -
SylarHUN
senior tag
válasz
callmeakos #2014 üzenetére
Nekem is ez a taktikám.
A baj csak az, hogy ilyenkor csak úgy záporoznak a mágnesek az ember nyakába. -
callmeakos
veterán
válasz
LamerGyuri #2013 üzenetére
Ha teljes létszámos versenyben veszel részt, a legjobb taktika, ha a legelején elhúzol a többiektől. Miközben ők elvannak egymással, te meglépsz előlük. Ehhez jó gyorsulás és némi nitró kell, utána nyert ügyed van.... Legalábbis nálam beszokott jönni....
-
LamerGyuri
senior tag
válasz
tutuhawer #2009 üzenetére
Tehetek én arról, hogy a játék számára a második-harmadik hely szart sem ér a statisztikában?
Számomra ez egy játék és nem háború. Hat-nyolc fős futamban, rammolás, jó sofőr, forgalom ellen küzdve, másodiknak-harmadiknak beérni szerintem nem szégyen. Főleg, ha az utánam befutott autók tökigtuningolt z4 vagy rx7. Nekem ezt jelenti a "lenyomtam őket".
Ha ráérek, játszom egyet. Nem dőlök kardba, ha nem én vagyok az első; figyelek-tanulok. Kaptam már második helyért is part-ot. -
SylarHUN
senior tag
válasz
callmeakos #2010 üzenetére
Pofás kis darab. Grat.
-
tutuhawer
őstag
válasz
LamerGyuri #2008 üzenetére
Jó eséllyel a z4, rx-7, lotus trió a pályák zömén jobb időt tud, mint a kék subaru és a skyline r34 is. Nem lenne előrelépés egyik sem, mert a subarura azt mondanád, lomha, a skyline-ra meg azt, hogy nem lehet irányítani. Csak azért ne vegyél autót, mert az a jó. Ha mégis, akkor z4, rx-7, lotus elise a tier2-ben, ebben a sorrendben. Azt mondják ugyanis, hogy kicsit erősebb a mazda, mint a Z4-es.
szerk: a le szoktam nyomni dolgot magyarázd el: ha statisztikát jól értelmezem, akkor a 08.25. és 08.30. közti időszakban 10 győzelem mellett 49 vereséget profukáltál... Kb délben reagálok majd. -
LamerGyuri
senior tag
Na szóval: felértem végre a 27. szintre. Szemezgetek a Skyline R34-el és azzal a kék Subaruval / Tier 2 /. Mindkettő vagy csak az egyik? Most mondjatok nekem okosat.
Ja, határozott, konkrét érveket várok, tehát a Z4, Lotus, RX7 kampánytól kíméljetek, mert ezeket, hacsak nem valami profi sofőr/ vagy cheater/ hajtja, a középszintű tuninggal rendelkező Silvia-mal le szoktam nyomni.
-
NFree
addikt
@Tutu
Na ma megint megprobálom, kicsit aludtam nem lessz kecmec remélem sikerrel járok . -
vv5204
senior tag
válasz
tutuhawer #1997 üzenetére
Na. Free rooam-ba bementem most gyorsan, míg fatal error-ral kidobott.
Kanyargós, dobálós városi részt választottam. Hát a fene se tudja.
Nekem a 911 GT3 egy stabil álom. Hozzá képest az A1-em egy gólyafos
a levegőben, folyamatos korrigálást igényel, bár én szeretem ezt.
Az E92 sokkal rosszabbul irányítható az E46-nál.
Az E92-nek egyszerűen nagy a fordulóköre, mintha 20 fok lenne max.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Swift PG27UCDM OLED gamer Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- i7-9700K + BeQuiet + 10 venti Stabil, halk, brutál erős gép!
- Eladó Garmin Venu 3 okosóra homokkő színben, újszerű állapotban, hivatalos magyar garanciával
- Apple IPhone 15 Pro 128GB Natúr Titán
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest