Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Gigaberuházással növelné a 2 nm-es termelését a TSMC
- Mini PC
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
1NST1G8R
senior tag
válasz
MBazsee
üzenetére
A 959 meg a BMW csak 40es szinttol elerheto ha jol emlekszem, szoval addig szerintem belefer neked meg egy T2, vagy egy masik az RX7 helyett. 30astol kaphatokat meg inkabb ne vegyel mert csalodni fogsz. En megvettem a GT-R Nissant mert nagyon bejon az a verda, gondoltam annyira csak nem lehet rossz, hat ket kor utan majdnem sirtam, gyakorlatilag kidobtam 600kt a semmiert. Lassu, kanyarodni keptelenseg vele, gyorsulasa nulla, egy kicsit felhuzott T1es is rohogve odaveri. Pedig az eletben a legbrutalabb vas, mindet odaverne, ahogyan itt is.
Új hozzászólás Aktív témák

- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bittorrent topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Gigaberuházással növelné a 2 nm-es termelését a TSMC
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest