- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
sikerült multiplayert nyomnom, a véleményem az, hogy a lagg is elviselhető. Nyilván azt hiszed, hogy mindig csak te szívod meg, de lehet, a következő versenyen meg az ellen.
A powerupok szerintem jók, akinek nem kell, hanem tiszta, löködés meg mágnes nélküli versenyeket akar, az nyomja az rfactort vagy a többi kiváló szimulátort. Ha veszek kormányt, és is azt fogom, de addig nem rossz ez az nfs. -
RootRulez
félisten
Csak annyi a bajom vele, hogy szintenként ad egy plusz pályát és szinte csak azt érdemes nyomni, mert a kisebb szintűn nem ad annyi XP-t. Így meg mire szintet lépek megunom...
-
tutuhawer
őstag
Az avast állandó védelem kikapcsolása megoldja a problémát, de nem örülök neki, hogy ezt így kell. van valami ötlet esetleg az avast jó beállítására? előre is köszönöm
-
tutuhawer
őstag
A speedtest hozza a jó eredményeket. A pingetest Budapesthez 7 ms, egy angol városhoz pedig 46 ms. Ez így számíthat valamit?
Hamachi korábban volt, de már rég uninstalláltam.
A youtube videó azt mondja, hogy a hálózati kapcsolatokban a local area connection tulajdonságaiban vegyem ki a pipákat, ami OK, de nem tudok újra tárcsázni utána. Az ötleteim elfogytak, és így 20 év, mire tudok venni lancert, vagy bármi mást -
tutuhawer
őstag
szevasztok. a neterror_connect_peer_timeout hibára nem sok leírást láttam, így akinek lenne ötlete, az megírhatná nekem. A youtube-os videó, ami állítólag jó sokaknak, nekem nem.
(a rendőrök lerázása nekem a legkönnyebben a hajógyár déli részénél levő elrejtett rejtekhelynél sikerül, úgy is, hogy tapadnak rám a zsaruk. Simán bemegyek, evade, cooldown, kész.)
A játékban: tutuhawer -
BalaNce87
addikt
Tegyétek fel a most wantedet én így tettem
és most azzal játszok ez helyett, valahogy jobban leköt jelenleg, lassan úgy is kukába megy a world, az egész csak baromkodásról szól, meg még jó pár szintet kell lépnem hogy új autóm és pályarészek legyenek.
Egy jó van a worldbe meghozta a kedvem az mw-hez, meg úgy az autós játékokhoz.
Mw mellett nincs miért elővegyem. -
RootRulez
félisten
Úgy fest megint csúcsidő van.
Pedig szívesen kocsikáztam volna kicsit.
-
RootRulez
félisten
válasz
westcoastog #188 üzenetére
Ó igen.
-
westcoastog
veterán
Na újra frankón működik.
-
RootRulez
félisten
válasz
westcoastog #185 üzenetére
-
RootRulez
félisten
válasz
westcoastog #181 üzenetére
Hmm.. Valóban, sem enged be.
Ennyire váratlan volt a sok potyázó gémer?
-
SylarHUN
senior tag
válasz
westcoastog #181 üzenetére
-
SylarHUN
senior tag
A weboldal nálam még mindíg nem megy.
A játék vajon? Sajnos azt innen melóból nem tudom megnézni.
-
Necroman_Mk2
őstag
Hát igen, az ingyenesség varázsa: gondolom tegnap Amerikából sokan fölpillantottak a szerverekre, túltelítődött, és emiatt lassult be, majd omlott össze a játék.
Szerintem ekkora rohamra az EA és a fejlesztő Black Box se számított.Santa_Claus: én igen, mikor még ingyenesen csak a 10-es szintig tudtál fejlődni.
Amúgy a Starter Pack-et még mindig lehet kapni - szóval ha valaki SpeedBoost mellett előnyöket is (ingyen kocsi és egy csomó powerup kezdésnél) szeretne, annak még megéri. -
BalaNce87
addikt
válasz
Satan_Claus #173 üzenetére
Hát igen fizetni nem szabad érte, én ma feldobtam most wantedet és ugyanolyan szépen néz ki mint ez és még jobban is fut, nem akadozik be.
-
Satan_Claus
őstag
Hat, kiprobaltam... Ezert valaki tenyleg fizetett?
-
Ice!?
őstag
válasz
westcoastog #169 üzenetére
hát, én attól félek h a netem fos lesz ahhoz h tudjak játszani normálisan.:S
Timbu: xddd
am jogos. első versenyen is csak addig fékeztem amíg rá nem jöttem h nem kell az oda.azóta csak ha nagyon muszáj.
-
Zolás
addikt
Nem tudjátok mivel lehet normálisan beállitani az 1600x1200-as felbontást? Ha beállitom öszeugrik a kép kicsire. Bármi más játékban müködik csak itt nem. Tudtok valami trükköt?
-
Ice!?
őstag
válasz
westcoastog #167 üzenetére
kurva sokan írták ugyanezt. reméltem h nem mindig ilyen.
-
westcoastog
veterán
Nem tudom mi lelte a mai nap ezt a játékot, valami iszonyat lassan kezdett el betölteni, ha pedig már bent vagyok a menüben, akkor is várni kell egy kis ideig míg rámehetek az enter world gombra, ha pedig beléptem akkor meg a hud az ami rohadt lassan jön be, ha meg rámegyek egy versenynél a joinra, akkor is fönt csak azt látom hogy loading, gondolom egy idő után bejön, de miért ilyen lassú?
-
GabN73
addikt
válasz
Satan_Claus #163 üzenetére
megnyomod a H betűt ( a safe houseba tesz) és ott a customizáció....
-
Satan_Claus
őstag
Udv mindenkinek, hol lehet felpiszkalni a verdat?
-
GabN73
addikt
Üdv emberek!
Vandame néven engem is megtaláltok
Van még mi javítaniuk,illetve jó lenne a legnagyobb bugok kijavítása ...
-
RootRulez
félisten
válasz
Necroman_Mk2 #152 üzenetére
no, akkor most már beosztom a nitrót
Ice!?Igen jól hallottad! [link] letöltöd, csinálsz accot felteszed és mehet is...
-
Ice!?
őstag
sziasztok.
bárhonnan ingyen tölthető és játszható? [ne nevessetek ki, ezt hallottam]
-
Necroman_Mk2
őstag
válasz
RootRulez #151 üzenetére
Igen, csak úgy szerezhetsz.
A versenyeken nyert pénzen kocsikat vehetsz, illetve teljesítmény-növelésre és matricázásra fordíthatsz. Egyébként ígérték ennek átszervezését, aminek én csak örülök: minimum MW szintű optikai tuning legyen a játékban, a performance különválasztásával. -
RootRulez
félisten
Ilyen nitró meg hasonló dolgokat csak igazi pénzért kapok, meg nyerhetek párat a meccsek végén? Nem lehet venni a versenyeken nyert pénzen?
-
Necroman_Mk2
őstag
válasz
BalaNce87 #149 üzenetére
Ne izgulj, 10-es szint felett már keletebre tolódnak a versenyhelyszínek.
Amúgy asszem nem szinthez rak össze, hanem az éppen használt kocsihoz - pont emiatt nem upgradeltem az Eclipset Streetről, mert így még a lvl6-7 játékosokkal is tudok ellenük menni.
Ja, és 10-es szinten kapsz 3 új, Tier2-es autót, egyenként 60 000 áron. -
BalaNce87
addikt
válasz
SylarHUN #146 üzenetére
Mondjuk ez reális de akkor is szar a rendszer, még jó hogy többször leszel 2-8. helyezett mint első, azaz több esélyed van vesztes pontokat gyarapítani. Amúgy nem osztja be hogy ki kivel versenyezhet úgy értem 1-12-ig, azt 13-24-ig megint új, mert tényleg 12-nél nagyobbal még nem találkoztam. Amúgy a map nagyobb lesz egy idő után vagy csak ennyi, mert így nagyon unalmas ugyanazokat a köröket futni újra és újra. Kocsit is mire veszek jó idő lesz... gondolom ilyen level 20-től össze is gyűlik annyi pénz, mondjuk egyenlőre felszeretném húzni a mazdámat, mert 1 napra baromság kibérelni egy autót minden versenyt azzal se nyerhetsz meg, hiába gyors ha lökdösődnek állandóan.
-
RootRulez
félisten
válasz
westcoastog #143 üzenetére
Unokaöcsémmel már nyomtam ketten
provata aztána korábban felvett haverra kattintasz és "inveled" a privát versenybe...
Később benne is lehetek, de még most elugrok itthonról.
-
westcoastog
veterán
Nem akartok menni ma egy pár kört? Csinálhatnánk privát versenyt, azt hiszem lehet olyat is.
-
BalaNce87
addikt
válasz
Necroman_Mk2 #141 üzenetére
9 és mazda, amúgy 12-nél nagyobb szintűvel még nem találkoztam. Mondjuk lehet azért jó valakinek az aránya mert inkább singleben nyomul, bár annak meg semmi értelmét nem látom, tény hogy a gép legalább normálisabb mint az ember.
-
RootRulez
félisten
válasz
westcoastog #137 üzenetére
Megvan...
-
BalaNce87
addikt
Látom itt is elég szarul számolja a win lose arányt, most nekem 5/45, ez akkora vicc kb senki nemtud többet nyerni mint veszteni, egyszerűen lehetetlen én csak versenyzek mivel ez a lényege de 10ből 8x kilöknek a picsába. Nevetséges az egész, nah meg a nitro is kutyafasz, benyomom nitrot erre úgy megy el mellettem mintha trabantot előzne. Még jó hogy többször vesztek ha 8-an versenyzünk.... akinek jó aránya van vagy versenyzett kb 10-szer vagy iszonyat szerencsés és sose lökték ki, nem is számít ha jól veszed a kanyarokat... Szóval fair play az nincsen mondjuk mit várok ha a játék tele van 10 éves kölykökkel.
-
jagada
addikt
engem multinál mindíg kidob peer connecting failur hibaüzivel, még sose sikerült csak single versenyeken indulnom. tud erre valaki megoldást????
-
RootRulez
félisten
válasz
westcoastog #132 üzenetére
Ugyanez a nevem ott is.
-
SylarHUN
senior tag
válasz
Necroman_Mk2 #133 üzenetére
Valóban volt 10, évvel ezelött! Bukás is volt, mert akkoriban azért nem volt csak nagyon kevés embernet gyors nete, sőt 1álltalán nete.
Meg az havidíjas volt. Nem pedig ingyenes.Ez is csak 1 hétig lesz nyitva teljesen, aztán visszazárják.
A rendőröket nagyon könnyű lerázni, de azt nem árulom el hogyan kell, mert bizony titok.
De nem is az a lényeg, hogyorsan lerázd őket, hanem pont a fordítotja, minnél tovább tartsál ki úgy, hogy ne kapjanak el.A mostani verdám!
-
Necroman_Mk2
őstag
válasz
Thunderzolee #106 üzenetére
A történet ott hibázik egyedül, hogy volt már egy NFS MMO, Motor City Online néven, de az hatalmas bukás volt.
-
RootRulez
félisten
válasz
westcoastog #130 üzenetére
Hmm, volt 1-2 eset, mikor leráztam őket, de addig is tartott... Majd beletanulok
-
westcoastog
veterán
válasz
RootRulez #129 üzenetére
Ha egy kis ideig nem követnek, akkor kezdődik a cooldown, azaz kezdenek leszállni rólad a zsaruk, ha nem találnak akkor alul baloldalra végigtölt kéken a csík és vége, de viszont vannak cooldown pontok mint a most wantedben, ha beleállsz akkor gyorsítja a lerázás folyamatát, ha jól láttam, mert mire beleállhattam volna pont jött egy zsaru és ment tovább az üldözés.
-
RootRulez
félisten
válasz
westcoastog #128 üzenetére
Ahham értem... És a rendőrök, ha elkezdenek üldözni, hogy rázom le őket?
-
westcoastog
veterán
-
RootRulez
félisten
Sziasztok/
Ingyenes lett, letöltöttem... Hogy lehet lerázni a zsarukat? Meg a garázs hol van, ahol tuningolni lehet, a versenyeken nyert pénzem csak el kéne vernem...Multiba játszva 2-es létemre mindig 4-5-ösökkel rak ösze.
-
westcoastog
veterán
De kihalt a topik.
Most hogy ingyenes lett elkezdtem vele játszani, boostot csak pénzért lehet venni? Egy játékos beszélt valamit hogy megy rendőrök ellen farmolni vagy hasonló, az adna boostot? -
SylarHUN
senior tag
Elkészűlt új weboldalam!
Level-R,
Need For Speed World,
DarkOrbit,
Runes Of Magic,
(Online játékok)ROCCAT termékek.
MMORG & MMO GAMES and ROCCAT rajongói oldal.
-
SylarHUN
senior tag
Jönnek az új cuccok!
"New Roads, Rides and Modes coming to Need for Speed World"
Átfestettem a verdát!
-
SylarHUN
senior tag
Aki elérte a 15-ös szintet, annak a legjobban fizető pálya a Lincoln Boulevard!
Ennyire fizet jól 8 játékossal és persze az első hellyel.
Kizárólag multiban!
-
Viper26
nagyúr
válasz
horvathkrisz #119 üzenetére
Az oldalon fent van az összes leírása.
Slingshot:
Your car's performance increases significantly when you're trailing the pack. The further from the lead, the greater the boost.
-
horvathkrisz
addikt
a "Slingshot" mire való?
-
SylarHUN
senior tag
Egy kis segítség azoknak akik elérték már a 11-es szintet.
A legjobban fizető pálya ROSEWOOD PARK LOOP. Persze multiban! -
Viper26
nagyúr
válasz
horvathkrisz #114 üzenetére
Social résznél értelemszerűen.
-
GabN73
addikt
válasz
horvathkrisz #95 üzenetére
Vandame
-
nanus
senior tag
válasz
horvathkrisz #109 üzenetére
Megérte
-
Viper26
nagyúr
válasz
horvathkrisz #109 üzenetére
Miért fejlődnél gyorsabban tőle?
-
nanus
senior tag
válasz
horvathkrisz #107 üzenetére
Nem kérdés ,biztos az vagy
,főleg ha már a 10-es szint előtt megvetted.
-
horvathkrisz
addikt
válasz
Thunderzolee #102 üzenetére
Nem illik szidni a németeket, magyarul meg pláne nem (köztük élek és én sem csinálok ilyet). De mondjuk ha engem fikáztak volna, elküldtem volna őket magyarul...
Én is megvettem a játékot, most akkor buzi-e vagyok az ilyen emberek szerint? Vagy csak akkor leszek buzi-e, ha 10-nél magasabb szintre lépek?Legalább te vágod mi ez.
-
Nem ér fikázni, jó game ez.
Ez tetszik, bemásolom:
Elképzelem, ahogy ülnek a fejesek a NFS felett, és gondolkodnak:
-Hmm, kéne egy új Need For Speed... De milyen legyen? Csináljunk egy éjszakai versenyeset!
-Főnök, olyan már van, 3 is....
-Akkor nappali versenyt!
-Khm, főnök, olyan is van. Legalább nyolc...
-De ez legyen utcai verseny!
-Már megcsináltuk azt is háromszor.
-Kötött pályás?
-Az is volt!
-Akkor legyen benne rengeteg választható autó!
-Mindegyikben van...
-Tuningolható autók..?
-Az is volt...
-MEGVAN!!! Csináljuk MMO-sat!
-Hát, olyan még nem volt, de főnök ahhoz szerverpark kell....
-IGEN! Az MMO lesz a tuti! A Blizzard is azzal keresi degeszre magát, mi meg amúgy is ilyen r×hadékok vagyunk, mert minden évben kiadunk egy rókabőrt Need for Speed néven. Hajrá emberek, holnapra álljon a szerver! Majd összeválogatjuk a pályákat a korábbi játékokból.És lőn vala. Ámen.
-
nanus
senior tag
MW-t mégegyszer eladni nagy pofátlanság
vagy inkább szánalmas próbálkozás
-
Egyébként ad még új pályákat a 10-es szint előtt?
-
válasz
horvathkrisz #101 üzenetére
Szidtak német versenyzőket. Illetve egyet.
Már nem tudom a nevét, csak németül írogatott a falra, a két magyar meg kibeszélte, h mittudom én milyen kocsija volt, és milyen ótvar p×raszt, meg h×lye német..
11-es szinten volt, gondolom irigyelték..
Ehh.. ilyen szokásos magyar "beszélgetés" volt.. :/Meg láttam egy magyar csajt is valami sexi69 vagy mi volt a neve.
Azzal meg angolul beszélgetett valaki, csak írta, h "hungary", de mire írtam volna már pont kilépett.Neked mi a nicked?
Te vetetted fel az ötletet, de a sajátod nem írtad le.Jó a windings betűkészlet.. ehhehh..
-
horvathkrisz
addikt
válasz
Thunderzolee #99 üzenetére
Miket beszélgettek a magyarok? Lehet pont én voltam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest