- TCL LCD és LED TV-k
- OLED monitor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Az Arctic belép a házak piacára
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Srácok, nekem is tudnátok ajánlani kocsit?
32-es szinten vagyok, de még csak egy Tier1-es Silviam van.
1.000.000+ creditnél tartok.
Tier2-ből kéne választanom, mert már kíváncsi vagyok a Tier2-es pályákra.Kicsit lejjebb én magam linkeltem be egy autóajánlós postot, de ott a Lotus a tier2 királya, viszont az hátsó kerekes. Hátsó kerekes autókkal eddig egy játékban sem tudtam mit kezdeni (Flat Out, Test Drive Unlimited 1-2, Need for Speed sorozat, újabb Colin részek), szóval ne rábeszélni próbáljatok, inkább egy elsőkerekes autót.
Vagy Googlezzak, h a felsorolásból melyik elsőkerekes?Melyik autó felelne meg nekem, ami első (vagy össz-)kerék hajtású?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest