- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Forrasztásról mindent az alapoktól!
- ASUS notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- LG LCD és LED TV-k
Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blizz
őstag
Nemrég csatlakoztam a magyar channelhez,de eddig egy magyarral se beszéltem
vagyis nem irtak soha
-
V.Dave
senior tag
Sehogy se jövök rá hogyan lehet jelszót változtatni?
-
1NST1G8R
senior tag
válasz
SylarHUN #2290 üzenetére
Bizony, jol indult ez a nap, es raadasul pentek van! Ugy erzem magam mint aki megnyerte a lotto otost!
Mar alig varom hogy hazaerjek es kiprobaljam a porost.
Remelem nem rontjak el a jokedvemet szerver baszkodassal, bar az elmult hetek tapasztalatai alapjan sanszos...
-
1NST1G8R
senior tag
Na ezt kapjatok ki: tegnap ugye irtam a customer supportnak, hogy a starter pakkhoz nem kaptam meg a cash meg rep szorzot ami jarna hozza 10napig (mint kesobb megtudtam csak akkor, ha 1es szintrol kezdesz), erre ma visszairtak hogy sajnos azt nem tudnak adni, de adnak egy kodot amivel vehetek ingyen rental cart vagy power upot, meg utana szoveg hogy akkor a kovetkezo 2 "item" amit veszek ingyen lesz, vagyis nem vonnak le boostot. Mondom jolvan, akkor megnezem mar hogy tenyleg csak power upot vagy rental car-t vehetek e, es poenbol nyomtam egyet az uj 911 GT3 RS-re a web dealsben (6000rep), es mit ad isten, ott van a garazsomban...
Es a legjobb hogy akar vehetek meg egy T3-ast ingyen.
-
tutuhawer
őstag
-
SylarHUN
senior tag
Alapfejlesztésekkel ezt tudtam kihozni a ASTON MARTIN V12 VANTAGE -ból:
Alap kiépítésben 328KM/h
Nitróval 356KM/h -
SylarHUN
senior tag
válasz
tutuhawer #2280 üzenetére
Nem jól írtam.
Tehát.
Mind a kettő R34 ugyan azon tuningokat tartalmazza és mégis az adatok eltérnek. De ennek ellenére, mégis a gyengébb számokkal szereplő kocsi a jobb. Jelen esetben a RAVEN-es.
Csak azt nem értem, hogyan lehet az, hogy 100%-ig megegyező tuningokkal, nem egyformák a számok. Annak kellene, hogy legyen.
-
tutuhawer
őstag
válasz
SylarHUN #2274 üzenetére
Na, haligali! A skyline-ügy inkább a területem, mint az A1 meg a starter pack. Azt tudni kell, hogy van egy kiváló sofőr barátom, Szarmatrac, aki Gallardo-fan. 2 is van neki, egy sima, jó régi, komoly tuninggal, és egy limitált kiadású, kisebb tuninggal. Namost azt mondja, hogy a limitált sokkal jobban hasít, elvielg tehát a limitáltnak is jobban kéne mennie. Pár sofőr mondta is, hogy ez mindegyik gépnél így van, a limitáltnak jobbnak kéne lenni, mint a régi. Azont túl a régi bodykit óriás előny, az ültetés régi korból szintén, de ezek a limitált r34-esen is ott vannak... Szóval fogalmam sincs, miért megy jobban neked a régi.
-
1NST1G8R
senior tag
Mondjuk lehet mar az A1hez is lejart a bonusz ajanlat mert mar nem latom a web deals menuben. Na mind1, ezt beneztem....
-
1NST1G8R
senior tag
Na bakker, nekem nincs ott semmi...
Lehet hogy a tegnapi szerver b@szkodas miatt? Asszem most van az hogy irhatok a customer supportnak....
-
SylarHUN
senior tag
TUTUHAWER!
Van egy olyan érzésem, hogy sokkal jobb lett az R34.
De lehet, hogy csak hülyülök.Szerinted?
De az is lehet, hogy ez a RAVEN verzió a jobb. Majd összehasonlítom a másikkal.
Na ez elég érdekes.
Mind a kettő R34-em ben ugyan az a tuning van, mégis a korábbi verzió az erősebb (számok alapján). Dettó ugyan az van bennük!!! -
SylarHUN
senior tag
válasz
LamerGyuri #2268 üzenetére
És ráadásul, jó erős tuningal adják.
Jaaa, meg ha tudnád, hogy ez már a második a garázsomban belőle....
-
1NST1G8R
senior tag
Audi A1 tulajoktol kerdeznem hogy erdemes-e tuningolni, mivel alapbol vannak benne tuning cuccok, raadasul mindegyik ugyanattol a "gyartotol", es attol parazok hogy ha mas cuccokat rakok bele amik elvileg jobbak (nagyobb ertekei vannak) lehet hogy gyengebb lesz. Velemeny, tapasztalat?
Mas: tegnap megvettem a starter packot amihez elvileg jar 10 nap rep es money amplifier de nem ugy tunik hogy tobbet kapnek mint eddig. Storeba neztem mert azt hittem azt is aktivalni kell mint ahogy az ingyen kocsikat meg kell venni 0 boostert, de 500 boostert lehet csak venni, szoval nem ingyen. Akkor ezt most igy hogy?
-
V.Dave
senior tag
válasz
SylarHUN #2264 üzenetére
Én is ugyanezt gondolom, az még talán oké hogy kéri a felhasználónevedet, de a Driver név az mi a fenének kell, ez már gyanús. Remélem sok orosz kisgyerek töltöttel le a gépére ezt a sz*rt mert unom hogy lecsalóznak, angolul nem tudnak csak ilyen krikrszkrakszokat írnak állandóan.
-
SylarHUN
senior tag
válasz
s.malacka #2263 üzenetére
Na! Ezekkel a programokkal csak annyit érsz el, hogy megszerzik a felhasználóneved és a jelszavad. A több pénz reményében szépen megadod a tolvajnak minden adatod és aztán megy a csodálkozás, hogy nem tudsz belépni a játékba. Uram isten, mennyien lettek ennek áldozatai.
Gyakorlatilag kiadod az EA accod egy harmadik félnek.
-
s.malacka
tag
válasz
callmeakos #2261 üzenetére
Lehet Csernobil még mindig sugároz azért lett ilyen nagy
Vagy a Carbonból áttette a spoilert.
Amúgy keress rá guglin tele van ilyen szemét csalásokkal a sok kis p@cs meg ezzel élvezkedik.
Ezeket az oldalakat töröltethetné az EA.PL.:
-
tutuhawer
őstag
válasz
callmeakos #2261 üzenetére
a sebesség csúnya, igen, a szárny is. Namost a szárnyat artmoney-val lehet növelni, amennyire tudom. Jó régen mondták nekem, nem tudom, hogy ma is Ok-e a dolog...
szerk: most én megyek keveset, azért nem találkozom ennyi csalóval? Heti egy az adagom, mondjuk... -
callmeakos
veterán
Komolyan mondom agygörcsöt kapok ezektől az oroszoktól. Félreértés ne essék, nem vagyok rasszista, de csak ezek a szemetek csalnak állandóan. Itt van pl. ez is....
Sőt, még valahogy a programba is belenyúlhatott, mert ilyen széles spoilert nem lehet kapni....
-
SylarHUN
senior tag
válasz
callmeakos #2259 üzenetére
Csak tiszta installal működik. Az az nem lehet semmi a hdd-n.
-
s.malacka
tag
válasz
tutuhawer #2256 üzenetére
Más játékoknál járható ez az út mire kitalálnak valami csalást addigra jön egy frissítés is és vagy egyáltalán vagy csak 1-2 napig tudnak csalni aztán kidobja őket a rendszer szóval itt is megoldás lehetne.Annyi pénzt beszednek a játékból ,hogy ilyeneket is fejleszthetnének.
-
SylarHUN
senior tag
-
tutuhawer
őstag
-
s.malacka
tag
válasz
callmeakos #2250 üzenetére
Kitalálhatnának már ezek ellen valamit,mondjuk elég gagyi játékoknál is már csinálnak Punkbustert vagy HackShield-et és azt fejlesztik folyamatosan van,hogy 1-2 naponta frissítik így megunják a csalók és eltűnnek.Valami ilyesmi kéne ide is.
-
callmeakos
veterán
-
tutuhawer
őstag
válasz
hihetetlen, hogy én ilyen üzenetet még SOHA nem kaptam. tudok róla, hogy mások igen, de hogy én egyet se, az 100%
-
SylarHUN
senior tag
válasz
callmeakos #2251 üzenetére
Rohadna le a keze az összes hackernek!
Miért jó ez nekik? -
callmeakos
veterán
válasz
A vicc az hogy a 3as csatornán mások is látták.....
-
GabN73
addikt
válasz
callmeakos #2247 üzenetére
Wááá, nemsokára veszek én is starterpackot, aztán lehetlesz majd neki csapatni
-
s.malacka
tag
válasz
callmeakos #2247 üzenetére
nagyon kemény.
5500takarékoskodni kell mert ki akarom próbálni.
-
GabN73
addikt
Hmm, csak nekem nem szeretne versenyt találni?
-
tutuhawer
őstag
Én elhittem, hogy jobban tapad az ültetéstől a gép, jobban ugrat, stabilabb. Többen meggyőződéssel hiszik. Tegyük fel, hogy nem is jobb az ültetéstől, de jobban néz ki, az tény. Amúgy szerintem érzésre jobb lett a nissan gt-r.
Az 50000-es kártyapakkok tényleg szökőévente adnak bármi használhatót. Sokan vettek jó sokat, mert volt lóvé, aztán mikor meg kellett volna, mindenki 24 órában a szar team escape-et tolta. Én is vettem már ilyet, kb 700 000 értékben, de annak a nagyja régen volt már, akkors is szar volt...
Én is gondoltam már rá, hogy spórolok az ajándék boosttal, de nem tudtam megállni, hogy valami szarságra ne verjem el azonnal. Fiatalság, bolondság... -
werevolf593
tag
Amikor már 4 milkód van a játékban, és semmi játékpénzért megvehető cumó sincs (Ciprusi offshore cégbe meg nem viheted át...), akkor az ember elkölti a "Mistery Pack-ra" ami nekem sem adott még semmi használhatót.
-
vv5204
senior tag
válasz
tutuhawer #2231 üzenetére
No leszereltem az ültetést az A1-ről kíváncsiságból, hát semmi
különbséget nem érzékelek az autó viselkedésében...
Te mit tapasztaltál?Szerk.
Runo
Én már vettem vagy 10-szer kártya pakkot 50.000-ért. Elég haszontalan
dolog. Power-up-okat ad leginkább, amit játék közben is meg lehet
szerezni... Part-ot szökőévenként egyszer... -
törölt tag
Háttt, körülnéztem... abból az 1000 búsztból nem sok mindent veszek... mindenesetre "köszönöm" EA.
Megnéztem a búszt vásárlást... érdekes...
1000 Boost - 1000 Ft
1500 Boost - 1500 Ft
2000 Boost - 2000 FtHmmm... 50.000-ér lehet venni Mystery packot.
-
feri1014
senior tag
válasz
callmeakos #2229 üzenetére
Akkor majdnem április környékén volt.
Nem tudom miért rémlett ez.
-
werevolf593
tag
Szevasztopol!
Na, asszem elkezdek spórolni, ha minden ilyesfajta gixer után kinyom majd egy ezrest ez a "búsztnyelő félkarú rabló", akkor nemsokára megvehetem a murcit!
-
GabN73
addikt
válasz
Old Cyborg #2232 üzenetére
vótmá'
-
Old Cyborg
tag
1000 boost ingyé itt a kód: GJUY-JAEJ-9MV7-TL5J
-
tutuhawer
őstag
benéz valaki. Kb Húsvétkor meg a júliusi születésnapkor kaptunk 1000-1000 bósztot. Meg modt, és már megint panaszkodtak páran, hogy az ültetést nem kapták meg, amit vettek most akciósan. Én megkaptam. A felnit is. Igen. Megcsináltam.
-
callmeakos
veterán
Jól el is herdáltam az 1000 Boostot. De legalább megérte. Vettem belőle egy T2es Arany kártyacsomagot (amiben volt egy faja felfüggesztés....) meg vettem némi powerupot mert 1-2 kifogyóban volt....
-
jericho69
tag
Passz nálam is fordult már elő, ez már hozzátartozik a játékhoz... Viszont az abszolút námbörván nálam, mikor beérek első helyen a célba és nagyon szorosan, tehát 0,xx mp után a 2. helyezett is beér mögöttem, nézek hátra fele és látom is, hogy mögöttem ért be, de engem tesz a 2. helyre... -,-'
-
V.Dave
senior tag
az miért van hogy 2. lettem egy sprinten, és 0 bónuszt ad a végén az elszámolásnál? Ez már nem az első eset
-
LamerGyuri
senior tag
válasz
tutuhawer #2212 üzenetére
A magyar World játékosok áldása szálljon reád a kódért
Nem tudom, honnan szeded ezeket, de tartsd meg a jó szokásod! Köszi mégegyszer!mostmár van kétezer, csak fogalmam sincs, mire költsem...
szerk.: közben olvasgattam a hivatalos oldalon. Ha gyakrabban tenném, az én szemem is kiszúrta volna a kód...
-
tutuhawer
őstag
Ingyen 1000 bószt a kellemetlenségekért: GJUY-JAEJ-9MV7-TL5J A hivatalos oldalon belépve a jobb oldali kód beírása mezőbe kell benyomni ezt is - a megszokott módon. Az tuti, hogy én próbára teszem magamat egy akciós ültetés megvásárlásával... Remélem, bugos és elvesztem a bósztot
-
callmeakos
veterán
Gyors vizsgálat volt : D
-
callmeakos
veterán
Hát itt tényleg valami nagy gebasz van. Infó a World Twitter oldaláról:
NFSW is currently encountering 2 outages:
1. The NFSW portal site is experiencing intermittent load issues.
2. NFSW Matchmaking is currently offlineWe're investigating now and will update everyone when further information is available. Thanks.
Mondjuk ha ez a terhelési gond fennáll, csodálom, korábban még nem jelentkezett....
-
speed3456
aktív tag
Na nálam megint valami szerver shut down van.....
-
tutuhawer
őstag
válasz
callmeakos #2201 üzenetére
köszönjük az útbaigazítást! Fasza lett.
@DaveAz kicsit furcsa, hogy instant módon jönnek a rhinók, mintha legalábbis készen állnának egy 5-ös szintű üldözésre ellened. De legyen ez a legnagyobb hibája a játéknak...
Az délen van, a térképről lelógó hídon. -
V.Dave
senior tag
Ezt mennyire utálom kicsit megkoccolom a rendőrt és a következő pillanatban már kamikaze rhinok szánkáznak felém mindenütt útlezárár és szögesdrót
Mod:
miért nem találom azt a faja találkozós pontot amit tegnap még igen? Ilyen gyorsulgatós hosszú egyenes rész, a végén útlezárással -
callmeakos
veterán
válasz
tutuhawer #2200 üzenetére
Persze. Amúgy rém egyszerű, nem is tom, hogy nem találtam rá
Szal.........
Bejelentkezés után ez az ablak nyílik meg:
Rá kell klikkelni a My Accountra
Azán feljön ez az ablak. Ott arra kell klikkelni amit bejelöltem.
Enter old password: Ide írod be a régi jelszavad
Enter new password: Ide beírod az újat
Re-type new password: Újra beírod az újat
És Change password...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kuponkunyeráló
- GTA V
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- League of Legends
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Xbox tulajok OFF topicja
- Konzol Screenshot
- További aktív témák...
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Logitech G935
- Creative Sound Blaster Live! 5.1-es digitális PCI hangkártya
- Rock Shox Recon Silver Air gyorszáras villa eladó (29-es)!
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Eladó karcmentes Honor 20e 4/64GB / kék / 12 hó jótállással
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest