- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Philips LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- VR topik
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
válasz
beavisx2 #5084 üzenetére
mi a képet a kép és link gombokkal tesszük fel, az jó.
Az időeredményidet meg megnézzük, de látod, érzed, lassú a rendszer, a speedAPI se biztos, hogy most 100%-os, lassabban mennek az adatok talán, emiatt majd lehet, hogy csak pár óra múlva vagy akár holnap lesz fenn az új idő. -
odébbb
tag
-
NFree
addikt
válasz
beavisx2 #3714 üzenetére
Na nem sikerált az 0.55 de jot gurultunk kössz
Más
Összeittam ma egy pár dolgot , épp spiccesre , de nem vezetek rosszabul , mint józanon hogy is van ez???
A waterfronton ma 2.07 et mentem minden nélkül , tegnap 2.02 őt 1 slingel s vagy 5 nitroval.
Akkor én vezethetek ien állapotban szerintetek??? -
NFree
addikt
válasz
beavisx2 #3714 üzenetére
Pont azt ecseteli , hogy lotusal lehetetlen anyi időt menni amennyit , ahogy nézem az autót szerintem benne van , csak a kis szinted zavar egyedül , mert marha sokat dob még ha 40 felett vagy s minden ki van makszolva , de hihető a dolog , mert jó az autó , gondolom , te is , és szerencse is kell 1 lapáttal, habár a trafik , kicsi szinten még nem vészes.
Gondoljatok bele megyek egy nap 20 futamot 17 bukok 3 nyerek de akkor ugyan ezt kapom , katasztrofa. na mind1.
Ja gyorsan irtam és be is vagyok pálinkázva
-
callmeakos
veterán
-
tutuhawer
őstag
válasz
beavisx2 #3073 üzenetére
world-garage.com "performance part drop location guide" alapján is szerkesztik a team-ger.netet. Ha gondolod, benyomod, és fenn lesz legközelebb. A mi visszajeélzéseink alapján készül/frissül gxrdrago oldala. Simán elképzelhető, hogy a trendi pályák nem is trendik, vagy ami nem is trendi, az a trendi... Menni kell mindenhol, az esély jó eséllyel ugyanaz. Honnan is tudhatnánk, hogy nem?
-
tutuhawer
őstag
válasz
beavisx2 #3044 üzenetére
örülök, hogy hasznos az írás, és megerősítesz engem.
Örömmel adok érte egy KIT KAT csokit:
szerk: ez kicsi lett, de lesz nagyobb kép is egyszer...@ odébb: a tükröket festeni lehet, de nem mindenki tudja, hogyan kell. Az alapszín a tükör színe, az autóra pedig ráteszel egy nagy matricát, és addig nyújtod oldalra, amíg a tükör pont kimarad belőle. Próbáld ki!
-
vv5204
senior tag
válasz
beavisx2 #1908 üzenetére
Ebben van azért valami... mióta megvan az A1-em a legbrutálisabb 300-as
Silviákat, 240SX-eket, 500, 600 feletti statos Lambókat, M3-akat,
400 feletti Z4-eket dobálja be multiba és sokszor vért izzadok a
középmezőnybe jutásért. A race és pro cuccok nagyon kellenének a
csöppségre. De előbb-utóbb meglesz az is. -
Allien
veterán
válasz
beavisx2 #1874 üzenetére
A helyzet az a multival, hogy az autóhoz keres ellenfelet. A BMW-t KOMOLYABB helyre sorolja, mint AZT a porche-t, azaz, gyengébb ellenfelekhez fog berakni, míg a komolyabb autóhoz komolyabb ellenfelek is tartoznak.
Szerintem legalábbis. Most kezdtem újra, és amíg a silviával mentem, volt is esélyem nyerni, mert pl mazda 3-sok ellen rakott be. megvettem az Audi A1-t ennek a karakternek, és láss csodát, legtöbbször minimum 7-8-s szintűek ellen rakna be, de nem ritka a 20-s ellenfél sem. Ja, 3-s szinttel el sem indulok ellenük. Inkább megyek a silviával jelenleg. -
tutuhawer
őstag
válasz
beavisx2 #1874 üzenetére
na lássuk ,én most belépek majd, remélem, engem beenged...
És itt a válasz, amit egy az egyben sg-ről bevágok ide is, mert ott is reklamálás van:
Közben ha már itt vagyok: többen panaszkodtak és panszkodnak minden nap akár, hogy nem lehet nyerni ha ingyenes játékos valaki meg mittudomén, de én egy ellenpélda vagyok, mert audi r8-cal is meg Subaruval is tudtam össze-vissza itt-ott futamokat nyerni, akár zsinórban 5-öt és 8-at is. Igaz, jól felkészített az audim, de mégis egy r8-ról beszélünk, a Subarum pedig rosszul tuningolt állapotában volt nyerő, most meg már kaptam bele előbb egy 6-9-es majd pár perc múlva egy 6-12-es motort is. Szóval aki veszít, az is tanul sokat a futamokból, tessék előrenézni. Ez a napi bölcssség. Még egy zárójeles megjegyzés alkatrészek ügyében: tegnap Zoji001 barátommal gurultunk 20-at eagle drive-on, majd 10-et garden boulevard-on, aztán 10-et spade streeten, és nekem 0 db alkatrész potttyant a nis gtr-be, neki pedig az első 10-ben 4 cucc, ha jól tudom, utána neki is semmi. Aztán én fogtam magam, betolódtam multiba, és kaptam a 2 motort, igaz, dühítő, hogy mindig a 003-as profilba esik, de hát...A dolog lényege, hogy minél több verseny kell, még ha néha-néha tuning és/vagy autóhátrányban is vagy, rá lehet nyomni a ready gombra, és leleesen végig kell tolni szívósan a versenyt. Hibátlan futam kell, és lehet, hogy az is kevés - mert a subaruval néha az is, naná - de előre kell nézni, mert minden futam tapasztalat. Nekem akkor 4000+ tapasztalati pontom van. A team escape-ezés meg tönkrevág mindent, én csak néha nyomom azt.
-
SylarHUN
senior tag
válasz
beavisx2 #1488 üzenetére
A lotus a leggyorsabb T2-es kocsi az A1-el karöltve. Olyan érzés irányítani, mintha egy sín autót vezetnél. Az S5-öt nem tudom mert még nem volt olyanom. A Skyline meg csak fanatikusoknak, mert a kanyarodással vannak gondjai, de kellő gyakorlattal nagyon jó kis verda. Bár a Lotust és az A1-et nem fogod legyőzni vele, ha csak nem, valami béna ellen mész vele.
Szerintem ezek a mindent verő autók:
T1: SilviaT2: Lotus, A1
T3: Murcielago, BMW M3, Porsche 959
Garázsbeálló?
Több autó fér el a garázsodban. Alapból csak 3db autód lehet, ha ennél többet szeretnél és nem boost-os kocsit szeretnél venni (a boost-ért vett autókhoz, alapból jár egy hely a gariban), akkor venned kell garázsbeállót, persze ez boost-ba kerül (500 boost). -
tutuhawer
őstag
válasz
beavisx2 #1417 üzenetére
És legyőzött? A helyes válasz a nem. Nem győzhet le téged egy csaló sem, csak előbb ér be a célba, és aranyat kap. Én leszarom a csalókat, leszarom a statisztikát is, nyomjad ki a maxot magadból és győztél, szerintem... chris, reagáltam a kérdésre, de nem akarok 4 fórumban is válaszolni, csak röviden: gallardo, de az is kicsit lutri, zsákbamacska még. Várj a jövő heti szülinapi javításig a tuninggal
-
tutuhawer
őstag
válasz
beavisx2 #1402 üzenetére
ugyebár mit értünk az alatt, hogy felraktál rá mindent... Gondolom, amit a boltban lehet kapni, de a store felirat mellett ott a kis nyíl, azzal átváltasz az inventory menüre, ami a raktár, ott lehetnek a megnyert komoly cuccok, de amennyire látom, ezekt tudod, elvégre komoly szinten vagy. Namost: a versenykereső próbál a szintedhez és az autódhoz közel levő ellenfelet választani. Ha egy adott versenyre lépsz be, ott is szembesülnöd kell a túlerővel néha, ezzel nem tudsz mit tenni... Amúgy az autót pontosan nem tudtam belőni, de a geepgepi profilodban van, nem?
szerk: a kézikönyvünk következő frissítésében faszán lesz egy kis info a teljesítmény-tunigról is... Ahogy írtam, éppen bővítem
szer2: www.needforspeedworld.qwqw.hu akár reg. nélkül is elérhető a könyv pdf dokumentumban, megköszönni a vendégkönyvben tudja, aki megnézi/már megnézte -
SylarHUN
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Robotporszívók
- Ingatlanos topic!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- További aktív témák...
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged