-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bekő Tóni
tag
Privátra hívod a másikat. 17-18 másodpercnél - vagy még később ha ügyes vagy - kilépsz. És gyorsan rányomsz a multira, join, és összerak az egyedül hagyott társsal.
Néha nem.
Ajánlott class alja overallú kocsit vinnie mindkét játékosnak, hátha tétovázik aztán pár másodpercig a matchmaking azon hogy összerakja-e azokat a x99 meg 749 es overallú tömeggel. és ez jó ha csak pár másodperc van a 0-ig.Aztán már csak az invite-nak kéne működnie folyamatosan... De nem, 2-3 menet után nem megy és se singlebe, se multiba tett kitérő nem segít.
-
callmeakos
veterán
Date:
May 2nd, 2013Duration:
2 Hours
Start: 1:00pm (13:00) PST – 4:00pm (16:00) EST – 9:00pm (21:00) UTC
End: 3:00pm (17:00) PST – 6:00pm (20:00) EST – 11:00pm (23:00) UTCBug Fixes/Changes:
- Fixed an issue that prevented players from receiving rewards in Team Escape
- Fixed an issue that caused players to receive both 0 Rep and 0 Cash after completing an Event
- Fixed an issue that allowed a selected Achievement badge to change when using the mouse scroll wheel
- Fixed an issue that caused player’s microphones to mute in the Pre-race lobby after clicking Race Again
- Optimized the way damage displays for a number of cars with body kits installed
- Achievement rarity will now progressively update during a session
- Client optimizations were made to help reduce server load
- Some minor localization fixes were made
- Fixed an issue that prevented vinyls from being placed on some locations of the Chevrolet El Camino SS “Vengeance”Special Note:
- The world.needforspeed.com website may go down shortly during the maintenance period -
Bekő Tóni
tag
Tegnapelőtt Countryn Clubon: értelmes, számot nem tartalomazó, elsőre kiolvasható nevű user, jól megépített Murci Lp640-essel, sorolja lobbyban kik a instant finisherek. Ő, meg én meg egy harmadik kilépünk. Új lobby, ugyanez: mondja kik az instant finisherek.. Harmadik lobby: csak mi hárman, mondom na végre!. Gyerek is beírja: finally, csítermentes verseny. Elindulunk. Amikor csak előzném rámhúzza, falat fogok, nyomnom kell a drága nitrót hogy utolérjem. Második körben a hídnál ezt nem tudja eljátszani, mert kétfelé megyünk - megelőzöm. Benyom mindent, világít mint a karácsonyfa. Már a nyakamon van amikor alagútban elrontja. Bumm instant finish.
(Azóta tudom hogy nincs parancsikon az uninstallhoz...) -
UFO1
senior tag
Én az ilyeneket, ha nem tudom hogy csaló (nincs benne a blokk listában), és utolérem felkenem a falra, jó kis tank móddal (jugger). A minap is a D-s pályán egy ismert RS4 ellen csak bementem GXP-vel, kicsit leizzad a kölök, mert ahogy utolértem felmázoltam tapétának, az egyeneseken persze beért és meg is előzött, de a legközelebbi lobby-ból már önként kilépett.
(#14698) tupacamaru
Ingyenesen a Murcik elég jók, különben meg a Zonda, de ha nem életcél a drag én nem vennék boost-ért. -
tupacamaru
veterán
Én meg azt amikor nagyon ügyes akar lenni. Doveren a cél előtti egyenesben mind a ketten Nitro-val megyünk, ott vagyok mögötte pár méterrel, de simán beért volna elsőnek. De nem ő meg akarja mutatni hogy milyen karaj csávó és a cél előtt farol egyet, csak az volt a baj hogy amikor megállt akkor még volt pár méter a célig, így simán nyertem. Azért csúnyán kiröhögtem az ostobát.
Azért ért tegnap meglepetés is, leelőzött egy Lancia Nitro nélkül és nem is tudtam utol érni.
Hiába van még mit tanulnom.
Tegnap még sikerült nyerni pár Drag-ot is a Porsche-val, bár kettesbe nem tudom elváltani a zöldben olyan gyorsan ugrik a mutató.Azért sikerült egy Carrera GT ellen egy jó időt futni.
A sima utcaival nyomom de valamiből kellene építeni egy Drag-os verdát is, csak nem tudom hogy miből.
-
noblem1983
senior tag
Sg-n valaki belinkelt egy beszélgetést miszerint 350 játékost kicsaptak pénteken szóval van remény csak mostanában kerülni kell a class korlátos versenyeket mert ott garázdálkodnak. Persze ők azt gondolják a hitvány kis agyukkal, hogy meglesz a Veyronka, de ma találkoztam eggyel a Dar1us nevű taggal és olyan lassú volt mint a tetű. 2és 1 csillagos szarokkal megpakolt Aventadorral simán mentem el mellette Ocean View-en. LEhet az a baj, hogy max overallra hajt(3Z,3P) és ezért nem akar menni neki de akkor is furcsa.
-
tutuhawer
őstag
nyílt pályákon hasítok a caterpillar-edition Porschémmal és a Pepsi McLaren MP-4 12C GT3-mal és auto-finish nem volt, nagy T4-es autók is alig-alig. Na majd ma befutok.... csak kéne még 1500 powerup-használat és akkor nincs ellenfele a porschémnak...
elitmilan: a mottódból láttam a nevet, de most nézem az APEX-et is. A lényeg, hogy ellenem ne legyen car changer
Amúgy hogy lehet észrevenni kívülről?
-
Tayuya
csendes tag
Na igen. Kár volt így tönkretenni ezt a játékot. Nem baj, legfeljebb idén is megnyerik az [Amerika Legrosszabb Vállalata] díjat.
-
-
UFO1
senior tag
Nekem is sok pirosat ad (lehet az van az EA-nál raktáron
) és pont nem abból amiből kéne, de ha az jön nem oda ahova kellene és nálam is elég sok cucc van, nem hinném hogy lenne összefüggés. Azt viszont megfigyeltem akkor jobban ad, ha nem mentem még a belépés óta semmilyen versenyt. Volt hogy éjjel fél 1 előtt szedtem és akkor szinte mindig jól dobott. Persze lehet minden a véletlen műve.
-
-
tatabike
őstag
Ne izélj már. Vannak rosszabb szériák. Nekem is van olyan, hogy verseny után ad egy ultra mocit, aztán egy pro turbót, pedig csak este leültem egy órácskára. Hétvégén meg egész nap nyomom, aztán semmi...
Asszonynak is adott jól tegnap, jött haza Kelenföldről, és a buszmegállóban talált egy 20ezrest... -
odébbb
tag
Jó napot !
Ne csüggegyéé ! ijjet is ad de te nemveszed komojan a kavicsozást , és még türelmetlen is vagy !
szedegessed oszt jóvanNemkaptam fel a vizet - nem haragszom senkire - nem vagyok irigy senkire , ezt itt és most szegezzük le : de rohatt szemét dolog ha együtt vagyunk itt a fórumon - együtt vagyunk a worldbe és nem bizunk egymásba .
-
UFO1
senior tag
Lehet hogy rossz streak-ben vagy, nekem is volt hogy nem adott semmit sokáig, újra kell kezdeni, vagy csak 30-35 napig húzni. Persze akadt olyan is hogy 60. napig szinte naponta kaptam valami használhatót, sőt volt hogy a 4 profilban is egyszerre. Általában 20-tól 25-ig mindig leesik pár ultra és néhány jó verseny skill is. Sajnos elég random a dolog.
-
odébbb
tag
csákány !
hogy a bubánatos lópikulába gyanusithacc meg ijjesmivel , tiszta vagyok ember csak szerencse - vagy mák , amugy 6 proffillal küszködök és épp elég összeszedni hadszor , te meg jössz ijjjenekel ..
Valamijik héten 3,5 órámba telt összeszedni : vért okádtam mire sikerült .....
Figyu ! csinálom , szeretem , gyütögetem NAMEG VAN TÜRELMEM ...és mitszólsz ahoz , hogy 2 hétig semmit nemadott a kavicsgyüjtögetés : de összeszedtem és semmi , mostmeg van egykis nyereményeső oszt leosztassz !
me reggel hájsztékkken 9.9.0 motor , ha tudom akkor lefényképppeztem vóna , decsak neked , a te kedvedért
-
tatabike
őstag
Ja, de azért MP-12-est gyalázni jó az LFA is...
Ma egy cinkét is sikerült, de inkább béna volt a vezetője.
És ugyanezt az S-es LFA-mat egy "B-közép" Solstice GXP legyalázta, erre a gazdája megmagyarázta, hogy a nitro miatt (ami nem is működött, mikor előzött) ment el mellettem 260-as tempónál úgy, mintha állnék. Lvl60 volt a csávó, és soha életében nem csalt a játékban. Na igen, az aknakeresőben talán nem... -
noblem1983
senior tag
Főleg úgy, hogy multit is alig lehet menni mert nem talál ellenfeleket sem
. Tegnap Ocean View-en kb 10-szer próbáltam menni de egyszer sem sikerült. Most jól kitoltak magukkal a (nem)fejlesztők/(leépítők). Gondolom ezt már érezni is fogják elég keményen a boost vásárlási kimutatásban és felébrednek
-
callmeakos
veterán
-
tatabike
őstag
Nincs értelme, úgy tűnik. De csak azért, mert összekapirgáltam szinte az összes IGC-s kocsit, amit érdemes megvenni...
Erre játszani már nem tudok velük. Már be sem lépek, mert tudom, hogy ha megint kidobna, olyan ideges lennék, hogy befejelném az IPS-paneles lcd-t, és mehetnék a tescoba TN-filmes gagyit venni, min. 2 pixelhibával...
Még abban reménykedek, hogy talán annyi időre be lehet majd lógni normálisan, hogy legalább a szépen megkomponált közel 30 kocsimat le tudjam fotózni, és mutogatni az utókornak majd egyszer...
Én azt hittem, hogy az EA van olyan erős és okos cég, hogy ilyenek ne forduljanak elő, de ezek szerint tévedtem. Vagy, és nagyon remélem, esetleg az lehet, hogy fejlesztenek egy teljesen új online játékot titokban, de nem akarják, hogy szünet legyen annak megjelenése és ennek megszűnése között, nehogy a "semmiben" lógó userek másik game-t keressenek. Majd egyik nap arra lépünk be, hogy no csalók, no bug, minden happy, feljavított grafika, szédületes tájakon tudunk repeszteni... ekkor beleért a kezem a bilibe, és felriadtam... -
tatabike
őstag
Grat a 14k. hozzászóláshoz
Én nem tudom, mi lesz ezzel a fossal, de valami rossz előérzetem van. Valaki megunja, és beperli Őket, hiszen végül is most ha valami életszerű hasonlattal akarok élni, akkor úgy működik a játék a "pénzes" userek szemszögéből, mintha én vennék minden reggel 4 zsömlét a péknél, és egy mindig szénné lenne égetve. Aztán mikor kérdőre vonnám, hogy "he??", azt válaszolná, hogy bocs, mindenkinek jut egy égett a 3 jó mellé, de dolgozunk rajta, addig itt egy szintén égett kifli, de ingyen... -
sunny84
senior tag
nyugi , nem ér annyit ez a f@s játék , én is akartam minap venni boostot de mentem pár multit és hasonló dolgok fogadtak
erre mondom nagy lóf@szt a picsájukba a fejlesztőknek hogy nem tesznek 3 éve semmit azért sem veszek , itt a szép idő menni kell a családdal sétálni
(#13993) UFO1 : nekem is már olyan nagy a tiltott listám hogy sztem 3 profil baráti listám kijönne belőle
, te tényleg annak nincs határ szabva ?
-
UFO1
senior tag
Há mé siettek, és!
Report-old vagy blokkold és reménykedj, hogy többé nem kerülsz össze velük. Nekem már vagy 250 van a tiltó listámban, még szerencse hogy azt nem korlátozták 100 fősre. Azért ha mégis összerak egy ilyennel, a végén mindig eleresztek egy „stupid loser noob hacker” kedvességet.
-
Robokutya
senior tag
Tévedsz majd ha megéri ez a játék még egy, másfél évet akkor majd bekerülnek, addig is igaz lesz ez az állításod.
Gondoljatok bele aki eddig tavaly összeszedte az összes boostos autót az most kaparja a fején a maradék haját hogy lehetett ekkora láma hogy bedőlt ezeknek a boost miatt.
Én folyamatosan figyelem a tavaly meg azelőtt megjelent boost autók nagyjából 98%-a mind kikerült igcért. Szerintem alig maradt bent olyan amire nyugodtan azt lehet mondani hogy csak annak van aki boostolt.
Persze a tavalyi autó készletről van szó. -
UFO1
senior tag
Mert vége, nincs, nem is volt, annyi neki!
Komolyabban, csak ideiglenes pálya volt, csak ezt ők sem tudták úgy látszik, mert különben alapból nem mérték volna az időket.
Bár meg kell valljam nem volt rossz, de túl nehéz sem. Rajzolnák olyan pályát hogy Poszeidon vért pisálna nem bírna falazni, mert nem lenne ívelt egy kanyar sem! -
UFO1
senior tag
Itt van egy lista, melyik pálya mikor van, lehet ütemezni.
Ráadásul az egyik legjobb NOS puffaggtatos pálya (Seaside Interchange) a kézifékes városi szakasszal (kettő ilyen van ezzel együtt) még sosem volt bent, vagy az egyetlen 3 körös pálya sem.Kimaradtál a jóból, pár napja ez volt a játékban, élvezet volt multit menni.
A kevés pályához még csak annyit, valószínű azért lett, mert kevesen voltak és néhol nem lehetett menni (bár én mindig tudtam mindenhol), de legalább azt megoldhatnák, hogy a verseny választóra tennének egy legördülő menüt, amin ki lehetne választani melyik class-ban szeretnék menni, mivel a match-making továbbra sem működik. Ráadásul szívesen mennék egy – két B-C-D-E-s kedvenc pályán nagyobb vassal is (esetleg épp fordítva), nem így (néhol) 150-200-al bénázva full gázon.
-
F22Reventon
tag
Kénytelenek valamit tenni, nemhinném h csak mi magyarok fanyalgunk a játékon az utóbbi időben. Mint ahogy előttem leírták a league of legends a legnépszerűb online játék, szerintem a world meg a legnagyobb haszon/ráfordítás mutatóju játék jelenleg a neten. Ez az autós kártya sem javítja a játékélményt, a pénzbeszedésen kívül nemsok értelmét látom. A harmadik szülipanjukra összekaphatják magukat, mert kevés lesz az ünneplő.
-
-
tutuhawer
őstag
én a nagy M3-as BMW-kbe mindegyikbe csak piros motort szeretnék. Az E46-ban is volt, meg az e92-ben is. A maga idejében rekordokat futott mindegyik. Csak megpróbáltam okos lenni, de nem jött be... Szóval a piros motor mellett kék-kék-piros-piros-piros volt a többi alkatrész. Pont nem látszik a stat oldalon már, hogy amikor az E46-ban nekem piros motor volt még 2011-ben, akkor
időkre volt képes.
közben egy kis OFF mindenkinek
http://www.youtube.com/watch?v=1oYbzynv9PU
itt versenyzem manapság -
UFO1
senior tag
Lehet nem szeretik ha server húzáson mész jó időket
(nem tudom itt volt e), ráadásul hiba is volt a körben. Attól a 50%-os NOS újratöltőtől milyen gyorsan betölti, a skill rendszer előtti időket idézi.
Megj.: az a piros fék nem lassít gyengén, mert most tesztelem a 911-et alap utcai cuccokkal (több hetes/hónapos lesz) és rájöttem sokkal jobb egy másik bele, mert hátsó kerék hajtás, hátul a motor + hátul fog a fék jobban, szerintem nem jó együtt. Tudom nem fogadsz el tanácsokat csak leírtam mit tapasztaltam és persze az is lehet a cinegében máshogy viselkedik, azt majd később tesztelem ha meglesz.
-
tatabike
őstag
Nem terveznek semmit a hackerek ellen? Már úgy elszemtelenedtek, hogy egy verseny után le sem lépnek, ugyanazt a bandát szívatják egymás után akár 10x is. Az egyiket a drag versenyen már a végén úgy szereltem le, hogy mikor mellőlem indult, elé álltam, hogy a többiek nyerhessenek. És nem lépett ki, folyamatosan nyomta az race again-t. Nem értem, miért jó, hogy ezek a tetvek itt garázdálkodnak.
-
-
tatabike
őstag
-
Bekő Tóni
tag
Meg ennyire virgonc az a Nismo-s R34. Gray pointon azt a kicsit felfelé vezető S kanyart 180-190 majd 160-170-el veszi úgy, hogy végig taposod a gázt a kanyarokban, és nem falazol egyáltalán.
Számomra már-már túl rajzfilmszerű - pl. állóból is ahogy tapadásvesztés nélkül megfordul két (egy?) sávon belül.Ezek miatt még mindig jobban szeretem a SpecV R35-öt. Azt még mindig vezetni kell, s nem tolni előre - nem is versenyképes a top verdákkal mint a Nismo.
-
Bekő Tóni
tag
Helló,
CLKBLACK ügyes gyerek. Én meg beugrottam pár multira, Graypointra, 0 rákészüléssel: napok óta csak kavicsozok, Nismo r34 el hetek óta nem mentem. A kocsi az ilyen "ami volt raktáron, azt kapta" színsoros. És akkor egy idő, zéró falazással:
+bónusz: szoros voltAmúgy ügyes próbálkozás volt, kiváncsian figyeltem vissza tudod-e csalni Tutut a játékba - mégha csak pár körre is
-
tutuhawer
őstag
Szevasz, elesek a kanyarokban. A legutolsó patchben, amiben változtattak kicsit a kezelhetőségeken, az nálam sokat számít, mert 2 évig mentem így, most kéne mennem úgy, kevés játékkkal, és az nem OK. Meg le is fagy nekem a nfs world, szóval limitált időt játszom. Majd ha játékpénzért vehetek 4 csillagos skilleket, belépek többet.
-
tatabike
őstag
Én nem koccolok le semmilyen kocsitól. Ha már in lobby vagyok, végignyomom, gyengébb kocsival nem égés kikapni. Legalább nincs kényszer az emberen, hogy nyernie kell.
Nagyon visszavették a nyereményeket, így IGC-s kocsit se mostanában veszek. Amúgy meg azt hittem, hogy a régi Subarut rakták vissza, a kék-sárgát IGC-be, erre tegnap néztem, hát ezt a ronda Seat-orrú vackot, amiről a csepp-kadett jut eszembe, ha ránézek. Tiszta gyász...És az Inventory befogadóképessége összesen 150, vagy külön-külön a partokhoz, aftermarkethez és skill-hez? Mert már kifolynak az ültetőszettek a garázsból...
-
PR0JECTNR56
addikt
Nos talán a tegnapi patch leírásából kimaradt, vagy csak nekem rossz a memóriám, de a mai kb. 22000$ gyémántgyűjtési nyeremény helyett 14000$-et kaptam annak ellenére, hogy a megszokott autóval gyűjtöttem be.
Az autók ára pedig, ahogy elnéztem nem követte le ezt a váltást minden ugyanannyiba kerül. A játék meg néha még mindig olyan mintha valami bétaverziós rettenet lenne, az autóbeteleportálások nagyon zavaróak, team escape-ben is a minap mentem szépen 250-270 körüli tempóban a 370Z-vel a sztrádán közelítve az úttorlasz felé amit simán kikerültem majd utána beteleportált egy civil pickup meg egy rhino a semmiből. A rhino-t éppenhogy kikerültem a pickup-ot meg rendesen elmeszeltem, borultam is egy szépet ennek köszönhetően. A szellemjárőrök még mindig bent vannak a játékban, ez is már annyira szakállas bug, hogy az hihetetlen. A többi bent maradt hibát most fel sem sorolom, nagyjából mindenki ismeri őket, de ezzel mindenképpen kezdeniük kellene valamit, mert pl. a Battlefield Play4Free-ben nincs olyan gyakori patch-elés, de a játék maga teljesen bug mentes és a kliens is jóval stabilabb mint a World-ben és ha jobban belegondolunk a két játék az eltérő témától eltekintve igencsak egy malomban őröl. -
UFO1
senior tag
Én azt csinálnám a helyedben hogy alapon (azt hiszem utcai) végigpróbálnám (IGC-vel) mivel megy jól, a zöld turbó szerintem bukta nem éri el a végét csak juggerel, vagy hosszú egyenesen, a piros rugó ugyancsak, mert még lágyabbal is pattogós, ezért ment rá a 3-as útsöprő és jó lett. A fék, kerék? A sárgától lehet nem lesz fordulékony, különösen a keréktől. Én sajnos kihagytam az utcai cucc tesztet, jobban jársz ha ezzel kezdesz.
(#13126) tatabike
És igen a tapadás, gyorsulás és az irányíthatóság is függ mit pakolsz bele. És az is lehet hogy rosszabb értékekkel jobban lehet menni jó példa erre a leggyengébb tartott piros turbó. Régen a skill-ek előtt az azzal épített 911-et senki sem tudta legyorsulni a rajtnál és utána sem, persze akkortájt nem volt még Zonda meg F1 a 911 volt a No.1 gép. -
-
noblem1983
senior tag
Pont mikor a Lambo 640-esekkel mentünk ott is mondtad ,hogy az megy jobban amelyiknél 2 kékkel kezdődött és próbálok a fejlesztők fejével gondolkodni, hogy ez is Murcielago csak erősebb. Nem azért mondtam, hogy stresszeld magad
. Valamelyik nap kifogtam egy ügyes Aventadort és már fényképeztem is a színsorát mert eddig csúnyán szerepeltek akiket eddig láttam
-
noblem1983
senior tag
-
-
UFO1
senior tag
Jó az a RS 4.0 nekem az egyik leggyorsabb gépem végre (396 és még nem full) egy a hibája nehezen gyorsul olyan 330 fölött, lehet turbót kéne cserélnem benne vagy váltót csak mindkettő ultra és nem szívesen dobnám ki. Ha veszel próbálhatnád mivel gyorsul jobban magas sebességen. Egy tipp, ebbe mehet a 3-as aszfaltkarcolás, mert úgy is jól fordul.
-
F22Reventon
tag
Épp ezaz. Viktor akár csíter akár nem, a porse lenyomja, az időeredmény az ütközések ellenére igen jó.
Én a helyedben megmaradnék a cinquénél. Attól hogy veszel egy street tuned porsét, még kell bele alkatrész, 3 csillag skillek, ültetés/bodykit. Ezeket is mind be kell szerezni, és akkor leszel cinque szinten. A meki f1 ígyis úgyis jobb időt tud. -
noblem1983
senior tag
Eléggé furcsa színsora volt talán piros motorral és a többi idejét is megnéztem és elmagyaráztam neki, hogy Zonda F-el mentem 3:23-at semmi nélkül és tudom mi lehetséges az esetek 99%-ában és mi nem. Otta a gyanús Loop idője a Skirmish meg egyenesen képtelenség, van egy csillagos ideje és az University -s időjén csak legyintettem mert a sima R34-el képtelenség az az idő
-
cuebler
senior tag
az én lelkivilágomat nem bántják a csalók, mivel elvből nem adok pénzt olyan dologért, amit nem "birtokolhatok". márpedig egy nullákból és egyekből "felépített" akármilyen fasza kocsi akkor sem az enyém, ha egymillió "busztot" költök rája
elvagyok esténként egy-egy órára az igc-s kocsikkal, az újonnan kötött ismeretségekkel, gyakorlom a gyengusz angolomat és németemet., megiszom egy pohárka vöröset közben...
ahogy az egyik versenyzőtársam motto-ja szól: "why so serious"
-
tatabike
őstag
Megoldódott a Directx probléma. Igaz, újra kellett tenni tiszta telepítéssel a vga drivert is, meg a World-öt is, de most már oké.
Én sem adok el kocsit, igaz csak 4 van...
Én inkább úgy választok, ami tetszik, nem baj, hogy nem használható.
Ma drag race-n belefutottam egy BMW Z4 GT3-ba. Na az se egy mindennapi kocsi már, nem is emlékszem, mikor volt olyan... Az én sima Z4-em se túl gyakori, Lambo meg annyi van, mint a szemét, még jó, hogy a GTR megfogja őket drag race-n....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EAFC 25
- Xbox tulajok OFF topicja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Indukciós főzőlap
- Synology NAS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest