-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
válasz
csab991 #8340 üzenetére
a nagyja felesleges - avagy egyik-másik autómmal bemegyek ellened, és arra számítasz, hogy "A" tervet nyomok, de én benyomom "B"-t és 3 ready és 4 slingshottal már nem is vagyok a térképen... Slingshot helyett pajzsom volt benn, és így maradt 4000 sling... majd most odateszem a Lanciára vagy akár valamelyik Nissanra...
-
NFree
addikt
válasz
csab991 #8060 üzenetére
Szia , asszem anno miattad keztem menni a route 55-ön , lényegesebb változás ????
Nyerhető , az ultra pack, van pár újj autó , de a deelernél megnézheted, nem tudom esetleg hs lehetett még újítás ha olyan rég nem voltál, más nincs , ja igen chat off nincs nem tudni mikor lessz. maga a játék , meg kb olyan mint volt a sok javítgatás ellenére , javították a suprát a 350z-t asszem lényeges más nincs. -
tutuhawer
őstag
válasz
csab991 #5413 üzenetére
ami a bántó, hogy Viktor nekem beszólt pár hete, hogy miért fotóztam le zselefn-t... Nyilván nem tudok veszíteni, és ezért bántom. A kép magáért beszél, és én kérek elnézést. A kép nyilván soha nem bizonyít semmit, de én köszönöm, nem szeretnék menni zselefn-nel többet. Ez a helyzet pontosan a csabamagyar24 kategória. A barátommal versenyzek - velük - és csal, mint az őrült, pedig barátok vagyunk, versengünk, groupban dumálunk. Rohadjak meg, ha elfogaom ezt. Az újak egyébként elég megbocsátóak sokszor, hát én nem, ez az én hibám.
szerk: sokan mondják, hogy kit érdekel, ha csal, hát csaljon. Na igen, de ott a HUN és a HUNGARY meg egyebek. Pontosan abba a körbe kerülünk , mint az orosz és román sofőrök. Hiába vagyok én jó srác, ha ma is bizonyítanom kellett route55-n egy ukránnak, hogy én tiszta vagyok, Idővel olyan negatív lesz a reputációnk, hogy nem indulnak el ellenünk. -
tutuhawer
őstag
válasz
csab991 #5413 üzenetére
nem a legjobb íveken ment, mert láttam a térképen
azt ugye érzed, hogy én 4X is 400-zal megyek a hulladék szar fos szemét bmw-vel és odabasztam már 1000 futamot a pályán. Ezért kellemetlen a 2:34. Nem titok, mondtam is Viktornak, hogy ezt nehezen veszi be a gyomrom, de igyekszem felzárkózni mögé/mellé. Ha vért is fogok okádni a végére, leteszem az asztalra a 2:34.70-et. Igaz, én 10 nitróval 4 juggerrel, 2 readyvel, de akkor is.
-
-
tutuhawer
őstag
válasz
csab991 #5257 üzenetére
billeg ide-oda, nem elég stabil az ugratás nekem, nem ehhez vagyok szokva, nehezen tudok vele jól menni folyamatosan.4-6-12 rugó és 3-6-8 medion gumi van rajta. Nekem ez szar, és inkább tuningolok valami mást, most megint befizettem egy lotus elise-re, és a 0 mennyiségű/minőségű tuninggal is jó időket mentem. Megtartom a gokartot, még jól jöhet talán... Habár remélem, hogy hamarosan nem kell használnom, mert ott lesz a Skyline minden esetre, minden pályára
-
-
NFree
addikt
válasz
csab991 #4329 üzenetére
Egy kicsit légy figyelmesebb olvasd ujra 12-6-0 ast cseréltem 6-12-0 ra a sebbeség statzom 380 ról leesett 340 körülire s a végsebesség ugyan az maradt.
Más
Hát srácok nem hiszem el , röviden megvettem az exige-t nagyon sasoltam a bmw-t de csak lotus lett.
Ugye puding próbája az evés Campbell tunek lvl32 , eddig nem nagyon mentem ott a street tuned tuningos lotussal rögtön javitottam 15mp et, de ez semmi , összeakadtam egy t2 es m3-assal a lényeg rajtnál úgy elhuzott, hogy a kanyarnál már nem is láttam , 3 kanyar után beértem s egyszerüen ahogy sodrodott le az ivről , szépen elmentem belülről. Utánna láttam a trükösebb kanyaroknál mindig maradt le a srác. Aztán feladta le csalózott stb , de a lényeg nyertem egy ventura tuned rugótamire 1000 éve fáj a fogam de most nem tudom mibe rakjam
Ott van a ful tuned rx7 em , csak rugó hijja , de nem jó kocsi , vagy az ujdonsült exige kapja meg tiszta ideg vook. -
NFree
addikt
válasz
csab991 #4291 üzenetére
Nem tudom , olyan 90 környékén vook asszem , de az a baj 3x ütköztem kocsikkal , ondjuk utánna rögtön nyomtam nitrót mindegy hol voltam az rs meg igencsak megtáltosodik tőlle , no meg slingel kell indulni , de brutális ahogy elindul csak szerencse , hogy nem kenődök fel valahova.
-
-
NFree
addikt
válasz
csab991 #4267 üzenetére
Majd rá megyek de annyira nagy már a tempo , hogy nehéz javítanii waterfronton z4 el mentem 4.10 et rs el 4.07 ed , de már nem látok többet benne . nagyon gyors mindkettő
Más :
Maradt még boost pontocskám érdekelne exige vagy m3 persze t2 mindkettő.
Fontos a kanyarodás , egy két pályán a lotus verhetetlen emiatt , ezért érdekelne , meg lehet e szoritani a bmw vel a lotus kanyargós pályán??? -
csab991
senior tag
válasz
csab991 #4220 üzenetére
Amúgy most már jól megy a 959-em, elég jó a végsebessége is, meg a gyoruslása is ütős, főleg 200 felett, de még mindig az alap 1-1-4-es gumi van rajta és mostmár alig tudom kordában tartani, már egy jobb gumiért imádkozok egy hete, hogy kicsit csak egy kicsit tapadjon jobban.
Nem bántam meg, hogy ezt vettem, már a legelején tudtam amikor elkezdtem a world-öt hogy az a 959 kell, bármi áron. Mármint csak IGC bármi áron.
-
tutuhawer
őstag
válasz
csab991 #3882 üzenetére
örülök, hogy itt nézegetitek a route 55 pályát. A 2:45 remek idő szerintem csabi, és most jön a kérdés. Ugye érzed is, hogy powerup nélkül a pálya élmezőnyébe bekerülni nehéz, de nagyon. Lehetségesnek tartod-e, hogy egy még csak nem is pro tuned Porsche 911 GT3 RS korábban mért idő nélkül, gyakorlás nélkül, powerupok nélkül 2.34-et menjen?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
csab991 #3181 üzenetére
Hát ez egy kész kálvária amit nyomok. Szilvával kezdtem, ok csinosítgatom dobálom bele a partokat amiket nyerek. Nem egy bajnok autó de rendere 2-3. helyet hozom vele stabilan az általam kedvelt (begyakorolt) pályákon.
A probléma ott kezdődött, hogy T2-esből elősre vettem egy Evo IX-et. Hamar kiderült, hogy hiába pimpelem az bizony annyit ér mint "annak" egy pofon. Oké, eladtam gyüjtögöettem vetem egy Imprezát. Sajnos erről is kiderült, hogy kb mindenre jó csak versenyt nyerni nem.
ezek után tévedtem ide kínomban, ahol egyből fel lettem világosítva, hogy nem véletlen, hogyT2 kocsikból a legtöbben Z4-el, RX7-el meg Lotus-al tolják. A többi verda ugyanis... nem olyan jó na.Most ott tartok, hogy lvl 23 vagyok, van kb 250k-m és van egy "mezei" RX7-em (345/350/318-as statokkal). A dilemma, hogy lecseréljem-e ezt a verdát egy RX7 BM-re (300k) vagy várjak a Lotusig (oda 400k és lvl 25 kell).
Főleg spirnt versenyeket tolok, mostanság a Rock&Union-on nyomulok, elég közkedvelt pálya.
mod:
Az tudjátok hogy az RX7 BM alapból milyen tuning partokot tartalmaz? Csak motor vagy más partok is vannak benne?
-
NFree
addikt
válasz
csab991 #3133 üzenetére
A fene gratt
akkor most ülhetek vissza a porsche ba izzadni , ezek az idők már szerintem nagyon komolyak, nagyon nagy szerencse kell hogy végig tudj menni a pályán az iveken a legnagyobb sebességen , hacsak ki kell kerülni egy kocsit s 5cm arréb mész már bukod a másodperceket nehéz nagyon. mégegyszer gratt
Lvl 40 vagy már?
megyek megnézem mit megy ott az m3 -
tutuhawer
őstag
válasz
csab991 #3024 üzenetére
köszi, közben kémkedtem utánad kicsit, és láttam érdekességet: a route 55-n 1200. időeredményed van. Szerintem az a 3:05 remek idő lehet, látom, kiemelkedően jó a többi pályán levőkhöz képest. Erőltesd a pályát, ha tetszik, mert szerintem komoly győzelmeket szerezhetsz ott. Nekem kedvenceim közül egy, kár, hogy a profilom el van baszva, így nem könnyű ott mennem, de neked abszolút jó.
-
1NST1G8R
senior tag
válasz
csab991 #2633 üzenetére
Nyilvan egy ilyen menetnel nem lehet pontos gyorsulasi eredmenyeket merni mert a soforoktol is fugg a dolog, de azert igencsak ott van a toppon a GT-R. Nem ugy mint a jatekban ahol gyakorlatilag a leggyengebb T3as, amiert szivesen eltornem a felelos programozok/designerek kezet (foleg az iranyitas miatt)...
-
tutuhawer
őstag
válasz
csab991 #2608 üzenetére
még 20 éve az Evo X lancer volt ilyen , a toyota supra még ilyen asszem', a Viper, a skyline is ilyen - én azonnal megvettem 2011 március 3-án, egy nappal a patch után. Hoppá, akkor ma 7 hónapos a Skyline R34 GT-R. Boldog szülinapot a gépemnek! ennek örömére lesz is egy képsorozat róla...
-
1NST1G8R
senior tag
válasz
csab991 #2534 üzenetére
Az ilyen es hasonlo ritkabban elofordulo tipusokra egyebkent szerintem nem is nagyon "eri meg" body kitet rakni, amik a T1-es skylinehoz vannak pl azok is pocsekok tobbnyire. Osszvissz egyet talaltam ami meg valahogy kinez, es szerencsere pont ingyenes volt, vagyis nem boostos. Amik meg boostert vannak, meg amennyiert, az egy vicc, de inkabb nem megyek bele...
-
tutuhawer
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Le Mans Ultimate
- Ingatlanos topic!
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged