- Androidos tablet topic
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
csiliboy
csendes tag
Kössz szépen fiúk
Azt szeretném kérdezni, hogy ezt a join3 parancsot hova kell beírni?
Sokáig bmw z3-om volt, de ez a kocsi valahogy jobban fekszik nekem
A tier 3-as autók közül mit érdemes venni sima játék pénzért?
-
callmeakos
veterán
válasz
werevolf593 #3393 üzenetére
Akarod mondani egy igazo paraszt versenyző.......
-
Sziasztok!Én még egy tuning cuccot sem nyertem,én vagyok a legszerencsétlenebb.
-
Illdanan
csendes tag
2 nap, 14 óra játékidő, 100 multi, 20 privát, 1 szint, legrosszabb helyezés 3., és egy árva bolti partot sem nyertem. Nincs szerencsém...
-
-
1NST1G8R
senior tag
válasz
Beeerka #3386 üzenetére
Enis a karancsonyt varom, ha haloween-re igy akcioztak (leertekelt kartyapakkok, bonusz kocsik boost melle, stb.) akkor a karacsony meg durvabb kell hogy legyen, ezert is halasztottam el a boost vasarlast. Remelem addig meg dobjak a Skyline-t a ket legdragabb boost pakkhoz.
-
bbazs96
tag
Nincs valakinek infója novemberi Redeem kódról? Lassan illene csepegtetniük megint egy kört, már jól jönne (leültetni a toyotámat
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
SylarHUN #3383 üzenetére
TE-t nyomtunk (Home Run), ott azért szerencse is kell. Ahogy néztem végre elég jól ment, de gyorsulásban odavertem. Főleg, hogy Dragster-en 2 skill pontom van már.
Lotusok jók, elkeni a számat, rendes versenyen, TE-re enm jó, mert egy faág is megfogja, nem hogy ha befordul elég egy rendőr.
-
SylarHUN
senior tag
Lehet tegnap nagy szerencsém volt a lotus-ok ellen, de mondjuk 10-ből 9-et nyertem 1 vesztettem.
Amúgy meg, ha mégis tévedtem a kocsi teljesítményét illetően az sem érdekel, mert nekem 100x jobban tetszik mint a Lotus. Én inkább kikapok egy olyan autót vezetve, ami tetszik és szeretem, minthogy, olyan kocsival nyerjem tönkre magam, amitől hányok. -
Qru
MODERÁTOR
Attól függ milyen kocsiba és attól is milyen pályákon nyomulsz. Ha főként autópályás kevés kanyaroson akkor a gyorsulás a lényeg, ha technikás pályán akkor meg inkább a kezelhetőség.
noxwill: Tegnap este én is belefutottam egy ilyen csávóba.
Miatta elbuktam a versenyt.
SylarHUN: Tegnap mentem egy ilyen RS ellen az RX7 BM-emmel. Hát sok köze nem volt a meccshez.
De akkor biztos csak a figura volt béna.
-
SylarHUN
senior tag
Na szóval!
Megvettem (Ford Focus RS). Nem bírtam neki ellenállni, annyira szép!
Voltak félelmeim az 1500 SB-s ára miatt. De nagyon úgy tűnik, hogy alaptalanul.
Kb. 10 versenyt futottam eddig vele és nagyon meggyőző amit produkál.
Lotusokkal teljesen egálban van. Sőt még az irányítása is nagyon hasonló.
Igazándiból az A1 és a Lotus keveréke.
Csak ajánlani tudom mindenkinek. -
callmeakos
veterán
Mekkora patkányság már hogy Rosewood Park Loopon a sikátorban fogja magát a gyerek és direkt megfordul és szembe megy a versenyzőkkel. Kis buzi megszakította a 14x nyerési sorozatomat ami nem nagy dráma csak reméltem tudom még húzni egy picit
-
V.Dave
senior tag
sziasztok!
Érdemes lennei egy Race-Sport váltót lecserélni egy Pro-Improved partra ha a gyorsulást 3ponttal csökkenti, de a kezelhetőséget 10ponttal megnöveli?
Amúgy kicsit egyértelműnek tűnik de tanácstalan vagyok, azt tudom hogy a pro part nagyobb szintű mint a race -
beluschi
tag
válasz
MBazsee #3364 üzenetére
Szia!
Tényleg jó volt, utána még mentem egy párat, kezdtem begyakorolnia pályát jöttek is a győzelmek, de nem dobta a partokat. Visszamentem Diamond & Unionra lett is Ventura 9-6 pro motor. Motor be, mondom menjük egy párat, de utána viszont csak szívtam, eggyet sem tudtam nyerni. De majd ma....
-
Padlás
senior tag
Nekem, ha olyan kedve van szinte minden 2. futamnál a képembe nyomja. Beérek majd a "Next" gomb alatt kiírja, hogy "Connecting server" (vagy vmi hasonló), ha ezt 1 mp-nél tovább csinálja nyugodtan nyomhatom az Alt+F4-et. Egy festést külön élmény megcsinálni, mert véletlenszerűen képes meghalni a játék...Többszöri újratelepítés után is ez a helyzet.
Jövőhéten, ha minden jól megy, akkor megszabadulok a mobilnettől. Remélem ez okozza ezt a gyakori server errort. Ha nem akkor valószínűleg törlöm a játékot.
-
V.Dave
senior tag
server fatalerror csak nekem?
egyszercsak meghalt a játék
-
V.Dave
senior tag
pontosan ilyenem nekem is volt, az időeredmény helyett csak egy plusz jel fogadott
-
callmeakos
veterán
válasz
barack1997 #3368 üzenetére
Problem?
-
barack1997
senior tag
Van egy kis apró fail a Ford Foicus-nál, 1500 boost és t2 es
-
V.Dave
senior tag
ez a ford focus valami kegyetlenül elfuserált egy gép lett
főleg az elejeNagyon csúnya pixeles-kockás az egész, köze nincs az élőben látható autónak
-
Qru
MODERÁTOR
Most a 4 napot kb végi toltam ebből 1-1 nap 2x is dobott partot rögtön egymás után 2 versenyen, a többiben meg semmi. Szerencse is kell hozzá.
-
Beeerka
aktív tag
válasz
callmeakos #3359 üzenetére
Van ez így, nekem is ritka az alkatrész, holnap már végre gépközelben leszek, és kiderül, megszeretett-e azóta hogy nem játszottam
-
callmeakos
veterán
Elmehettek a franciába
Egész nap nyomtam de semmi. IgazságtalanságNem szeret engem a World
-
Balller
tag
Sziasztok!
Ma mentem párat Most Wanted-en
Kaptam egy 4,6os T1 race sport turbót és egy 6,12es T1 Pro Sport motort
Régebben kaptam T1 pro sport kereket 4,4,12 T1 Pro tuned rugó 4,7,13 T1 Pro improved Váltó 6,8,3....és még amire nem emélxemszerintem érdemes napi,5-10 menetet letolni rajta. Tapasztalataim azt súgják hogy 5perc menetidő alatt első helyezés komoly partot hozhat a konyhára!
Akinek sikert hoz, egészségéreJó játékot!
-
vv5204
senior tag
Ha itt jobban megnézed, (Tracklist, TE) akkor látható, hogy TE-be
leginkább gagyi part-okat dobál...
Multiba lehet bizonyos pályákon erősebb cuccot kapni inkább. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
callmeakos #3339 üzenetére
Az ilyet remélem banolják azonnal.
-
SylarHUN
senior tag
válasz
callmeakos #3339 üzenetére
Száradna le keze, lába.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
tutuhawer #3299 üzenetére
Válaszoltam azt láttad? Láttam hogy rámírtál de nálam vhogy nem jelent meg a válasz rendesen. Mondjuk ezt a chat részt még nem annyira vágom, hogy is működik.
mod:
Beeerka: Az nem jó.
Nyomom most orrba-szájba van végre időm rá.
Ma kerestem már 80k-t, meg léptem 1 szintet is. Nyertem 4 partot, igaz elég gagyikat. -
Qru
MODERÁTOR
Megint TE-ben 2-ből 2x partot dobott. Ma már nyertem 4-et. Kár, hogy elég gagyik.
De legalább megdöntöttem a rekordom. -
1NST1G8R
senior tag
Na kozbe megtalaltam amit kerestem, kivesezo teszt az RTR-X-rol ITT (angol).
-
vv5204
senior tag
válasz
1NST1G8R #3331 üzenetére
Tesztelve.
Bár Free Roam-ba nem teljesen lehet megállapítani, hogy milyen időt
menne versenyen, de ami mondhatok:GT-R Vspec - Jobb, mint a sima, de szerintem a T3-as csúcs verdái
lenyomják.
Ugyanez mondható el az 5.2-es R8-as Audiról.RTR-X: Csúcs T3-as. Jól kanyarodik, cserébe úgy riszálja magát az
úton, mint a GT3 RS, kábé avval 1 kategória. Hogy, hogy lő ki a startnál
azt nem tudom. -
1NST1G8R
senior tag
Ja tenyleg, rosszul lattam.
En is nagyon agyalok, ha meg megvan a discount a gold kartya pakkokra akkor asszem lecsapok ra es a 8000 boostot ellovom az GT 3 felhuzasara. Vagy ha ir valaki pozitiv infot az RTR-X-rol lehet inkabb abba fektetek. Most neztem par jutub videot rola es tenyleg eleg brutal, de sajnos meg keves az info hogy eldontsem jobb-e mint a Porsche.
-
Beeerka
aktív tag
Kíváncsi leszek erre az R35-re, hogy a simához képest milyen, meg persze arra, hogy be fog-e kerülni rendesen a játékba, vagy arra a sorsra jut mint az MX-5.
-
1NST1G8R
senior tag
Ja es meg valami: Mustang RTR-X-el kapcsolatban van valakinek infoja esetleg? Nekem a jatekban valtig allitotta valaki hogy gyorsabb es jobb mint az RS 3. Mentem ellene egy kort Little Italy-n, hat jopar masodperccel lenyomtam, de hozza tartozik hogy csak lvl25 volt, meg az elejen bele is passziroztam a falba mert elem jott...
-
SylarHUN
senior tag
No akkor megjött az új Nissan!
Vegyél 8.000 vagy 17.000 Speed Boost and a Nissan GT-R SpecV R35
-
Qru
MODERÁTOR
Jah azt már megtanultam én is, hogy a stat nem minden. RX7-emmel pl az Evo-knak meg a Subaruknak esélyük sincsen hiába jobbak a statjaik. Sőtt Toyota Supra se tudott még lenyomni, pedig statra jobbak azok is.
Ez a Corollás is jobb volt vagy 6-7 szinttel. Ami ok, csak ha rossz verdát vesz akkor hiába...
Szintugráskor mire szoktatok rakni "skill" pontot amúgy?
-
Padlás
senior tag
Én ma egy Sylviával jártam így. Azt hittem, hogy sima ügy lesz, aztán alig bírtam lerázni. Pedig nem is volt 300 felett egyik statja sem. Plusz csak 35 környékén volt a szintje. Érdekes élmény volt. Amikor meg lerajtolt, igen csak össze kellett kaparnom az állam a földről. Kb 200-zal jobb a gyorsulás statom, mint neki és csak 4-5 szinttel nagyobb a profilja.
Meglepően gyorsak tudnak lenni a jól tuningolt T1-es kocsik is és nem csak a Golfok Skyline-ok.
-
Qru
MODERÁTOR
+1.
Két TE-et nyomtam Home Run-on kapásból 2db T1 partot dobott miközben egész héten kb semmi értelmeset.
mod:
Most mentem egy kört ezen a Lyon & HW 201-en, igen komolyat vívtam egy Corollával, de csak sikerült letolnom. Pedig elsőre azt hittem megeszem reggelire, de keményen megharcoltunk a csávóval.
-
vv5204
senior tag
+1
Ez pontosan így van! A 4 profilommal eddig több százat Pursuit-oztam
és ott pontosan megfigyelhető volt amit írtok. Igazából 1 kártya az az 5.
Gagyibb alkatrészeket is dobál Pursuit-on és ott is figyeltem mi alapján.
Nos. Nálam ez úgy volt idáig, hogy ha dobott akkor vagy 1-et vagy max.
3-at rövid időn belül, aztán sokáig megint semmi. Ez ismétlődik
folyamatosan. Semmi, semmi, alkatrész(ek), semmi, semmi,
alkatrészek... -
Qru
MODERÁTOR
válasz
callmeakos #3315 üzenetére
Nekem az nem hiányzik vhogy. De lehetne, max nem indulnék rajta. Midnen esetre több köze lenne az ügyességhez mint egy drag pályának.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
callmeakos #3312 üzenetére
Írj az EA-nek, hogy szeretnél egy drag race pályát is.
-
1NST1G8R
senior tag
válasz
callmeakos #3312 üzenetére
Nos kanyarodni nyilvan minden palyan kell, de ezek mind gyors palyak es az szerintem vitathatatlan hogy szamit a vegsebesseg. Waterfronton pl hiaba megyek vegig 56mp alatt RS3-al, kb semmire se eleg (4000. hely korul van statban) mert meg nincs felhuzva a verdam es nem vagyok 50 szintu sem. Ami nektek hianyzik szerintem az inkabb egy olyan gyorsulasi verseny ami pl az Underground-ban volt, na ott tenyleg a segesseg szamitana.
-
SylarHUN
senior tag
Sajnos sok super autó ebben a játékban nem az.
Nekem elég sok ilyen szuper járgány van a garázsban.
Sokszor megyek is velük, de sajnos többnyire csak kikapni jók.
Ennek ellenére azért használom inkább azokat, mert nem tucat darabok. Keveset látok játékban belőlük. Ezért inkább vállalom, hogy röhögnek, milyen szar vagyok egy Merci McLaren-el, vagy egy Astonnal.
DE AKKOR IS SZERETEM AZOKAT A KOCSIKAT!Igazán tehetnének a játékba végre olyan pályát, ahol a végsebesség a lényeg. Mert olyan nincs, legalábbis még nem találkoztam vele.
-
1NST1G8R
senior tag
Hat nekem mar vagy 10 driver van tilto listan es amiota ott vannak nem pakolt ossze egyikkel se a jatek sem versenyen sem escapen. Hogy ez veletlen-e vagy sem azt nem tudom, mindenesetre annyit biztosan hasznal hogy nem latod a sok spamet a chatben.
A FORD GT sztem nem egy rossz verda, eleg nagy a vegsebessege, az iranyithatosagat nem tudom, de NFS-S-en azert palyarekordoknal fel fel tunik az elso 100-ban, szoval egy probat meger szerintem.
-
-
Qru
MODERÁTOR
Ennyi erővel dobhatná automatice a versenyek végén az extra nyereményt.
mod:
Ez a Ford GT mekkora láma verda. Most egy pivát versenyen indulva Ford GT és egy BMW ellen mentem az RX7 BM-el. A BMW otthagyott ok, az jobb verda de a GT-t olyan csúnyán lealáztam, hogy öröm volt nézni.
-
Padlás
senior tag
válasz
mr.kocka #3297 üzenetére
Ebben van valami...
Most nyertem egy versenyt. Előtte volt valamivel több, mint 240.000$-om. Az első helyért kaptam nagyjából 2000$. Hozzáadta és lett kb 245k-m, majd a kártyából kaptam még 1900$...persze nem lett belőle 247k...érdekes módon pont annyit adott a kártya, amennyi ténylegesen kellett ahhoz a 245k-hoz.
Eléggé furcsa.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Androidos tablet topic
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Milyen monitort vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Metal topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- iPhone 15 128gb független, makulátlan
- ThinkPad T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest