- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tutuhawer #2605 üzenetére
Na végre valaki, köszi a tippet.
Halljátok, ebben a Team escape "üzemmódban" már egy ideje megfigyeltem, h vannak akik a futam vége előtt visszafelé jönnek. Volt, h ketten is egyszerre.
Az előbb összefutottam egy magyar játékossal, és rákérdeztem nála mi ez.
Ahhhá, most már értem.
Akkor már értem, miért nem használt szinte senki poweruppokat.
Tulajdonképpen mindegy ki nyer, csak mind a 4 játékos érjen be.
Egész megváltozott a véleményem a játékról.Azóta ha elöl megyek, igyekszem helyet csinálni az utánam jövőknek, (félrelököm az útban levő rendőrkocsikat), nem megyek neki a zsarucsapdáknak (így azok nem akadályozzák a többi játékost sem), szóval most, h nem az első hely a cél, nem fogy a nitro, ill. egyéb powerupp sem.
És kipróbáltam a Waterfront pályát is, (lejjebb került szóba), valahogy az nekem kimaradt eddig. Tetszik, jó rövid, inkább csak a szembeforgalom idegesítő.
(Közben lvl35 lettem, és 1.2millió fölé nőtt a "tartalékom".)
Új hozzászólás Aktív témák
- 8 DARAB! HP ELITEBOOK LAPTOP (Tartós, Elnyűhetetlen) 850 G8, 840 G8, 840 G9, 830 G8 x360
- Kedvező Ár! DELL S2722QQC Style IPS 4k PD usb-c Gari 2026.07
- Eladó Konfig Ryzen 5 5500 32GB DDR4 1TB SSD RX5600XT 12GB!
- Azta HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/512 Iris Xe FHD+
- HúHa HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 16/512 Iris Xe FHD+
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G1: i5-10G I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest