- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- DUNE médialejátszók topicja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tutuhawer #2605 üzenetére
Na végre valaki, köszi a tippet.
Halljátok, ebben a Team escape "üzemmódban" már egy ideje megfigyeltem, h vannak akik a futam vége előtt visszafelé jönnek. Volt, h ketten is egyszerre.
Az előbb összefutottam egy magyar játékossal, és rákérdeztem nála mi ez.
Ahhhá, most már értem.
Akkor már értem, miért nem használt szinte senki poweruppokat.
Tulajdonképpen mindegy ki nyer, csak mind a 4 játékos érjen be.
Egész megváltozott a véleményem a játékról.Azóta ha elöl megyek, igyekszem helyet csinálni az utánam jövőknek, (félrelököm az útban levő rendőrkocsikat), nem megyek neki a zsarucsapdáknak (így azok nem akadályozzák a többi játékost sem), szóval most, h nem az első hely a cél, nem fogy a nitro, ill. egyéb powerupp sem.
És kipróbáltam a Waterfront pályát is, (lejjebb került szóba), valahogy az nekem kimaradt eddig. Tetszik, jó rövid, inkább csak a szembeforgalom idegesítő.
(Közben lvl35 lettem, és 1.2millió fölé nőtt a "tartalékom".)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest