- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topik
- Analóg fényképezés
- E-book olvasók
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
GabN73
addikt
Mondanám hogy visszatérek, de valamiért eltűntek a sofőrjeim
Belépek a régi accra, aztán 0 driver. Ez micsoda?
-
GabN73
addikt
válasz
Thunderzolee #2606 üzenetére
A team escape marha könnyű. Csak mindig a fal mellé kell húzódni és ki is kerülted a szögesdrótot/útzárat.
A rhino-k ellen pedig kacskaringózni kell. Szerintem marha könnyű -
GabN73
addikt
válasz
Old Cyborg #2490 üzenetére
Üdv névrokon
Elméletileg nem. Gyakorlatilag mehet.
-
GabN73
addikt
válasz
callmeakos #2467 üzenetére
Én se játszok rajta sokat, mégis elég hamar kerestem 200K-t.
-
GabN73
addikt
válasz
callmeakos #2465 üzenetére
GTren kívül bármelyiket, bár az r8at se preferáljuk. Inkább szerezz több lovettát
-
GabN73
addikt
válasz
callmeakos #2384 üzenetére
Hát megnézzük hogy kedves e most is...
-
GabN73
addikt
válasz
callmeakos #2247 üzenetére
Wááá, nemsokára veszek én is starterpackot, aztán lehetlesz majd neki csapatni
-
GabN73
addikt
Hmm, csak nekem nem szeretne versenyt találni?
-
GabN73
addikt
válasz
Old Cyborg #2232 üzenetére
vótmá'
-
GabN73
addikt
Uhh, mire meglesz a +1 milla$... :S
-
GabN73
addikt
válasz
callmeakos #2100 üzenetére
Végre!!!!!
-
GabN73
addikt
Üdv újra!
T2es kocsival merre érdemes csapatni? Pont akkor léptem fel amikor tutu köszönt elfele
-
GabN73
addikt
Ahh, üdv!
Hány új kocsi lett amióta nem tudok játszani??
Telóról tufok csak netezni egy jóideje, remélem hogy nemsokára újra játszhatok
-
GabN73
addikt
válasz
cellpeti #1193 üzenetére
Hát mondhatni hogy végtelen az ingyenes határ. Vannak speciális kiadású kocsik amiket csak boostért cserébe lehet megvenni (általában csak egy darabig, utána pénzzel is megveheted)
Pl kártyákból össze lehet szedni a jóféle alkatrészeket. Néha vannak ilyen kedvezmények, bónuszok amikor ingyen boost, kocsi, vagy valami extra jár. Annyi hogy max 3 kocsid lehet ha nem bővíted (természetesen boostért) a garázsod.
Ugyan az mint az ingyenes MMO-k. Ha van pénzed előnyre tehetsz szert, ha kened vágod a játékot akkor boost nélkül is megvagy. -
GabN73
addikt
válasz
barack1997 #865 üzenetére
sajna 128as.
Egy giga integrált (valami rossz intel) vidkari elvitte nekem, bízok a kis 6600ben is -
GabN73
addikt
válasz
Necroman_Mk2 #863 üzenetére
3,2es p4, 512 mb ram, 6600 gt.
Remélem eldöcög rajta.
-
GabN73
addikt
Nos csak nem bírom kivárni mire lesz procim, elkezdem tölteni a jó öreg P4re. Majd meglátom hogy hogy boldogul vele a 6600 GT
-
GabN73
addikt
El is felejtettem hogy csináltam anno galériát
Amúgy van már manuális váltó vagy még mindig automata suxx?
-
GabN73
addikt
Úgy érzem hogy vissza kell térnem. Továbbá egy oldalt el kell indítanom a játéknak
-
GabN73
addikt
félig-meddig visszatértem
Csak az alaplapi vga nem bírja a kiképzést
Mac-re létezik a játék?
-
GabN73
addikt
válasz
RootRulez #518 üzenetére
azok csak laggolnak. Gondolj bele,ha mindig a falnak menne akkor be kéne lassulnia,de ezek mennek ugyan úgy tovább.Annyi,ha melletted / előtted van egy ilyen akkor ne belső íven próbálj meg elmenni,jó lesz szélen kikerülni....
Necroman_Mk2: inkább tennének bele: dragot és driftet
senki sem szólt hogy jön e vagy valami,szóval kéne egyeztetni egy időpontot -
GabN73
addikt
válasz
Necroman_Mk2 #512 üzenetére
igen,kocsikkal gondoltam...
A játékban a golfpályát "behavasították" van zene és lehet ugrálgatni a rámpákról
IRL meg nálunk is esett végre a hóóó -
GabN73
addikt
Mit szóltok egy holnap esti PH!-s találkozóhoz?
-
GabN73
addikt
válasz
RootRulez #505 üzenetére
Belépsz az oldalon,jobb oldal fennt,buy speedboost.Utánna kiválasztod hogy melyik "pakkot" akarod megvenni (4€,9€,15€,20€) és utána kiválaszthatod hogy PayPal / Credit Card
Amúgy EZT vágjátok?
Necroman_Mk2: Ezt nem tudotam hogy ahonnan vásárolsz olyan kocsit kapsz.Én kaptam egy kódot,még anno,1500 boost + egy mazdas3 volt a tartalma.
-
GabN73
addikt
válasz
RootRulez #473 üzenetére
Ország: profilnál "mottóként" írják be.
Nyerős cucc: amikor kiválaszthatod hogy t1,t2,t3 stb raksz rá(jobb oldali sáv) na,annak a bal felső sarkában van egy kis nyíl. Arra katt,és az invertoryban van a nyert cucc.Onnan ugyan úgy,csak rá kell húzni.
Allien: fuh... Corvette a leggyorsabb,lambo pedig jobban irányítható. Vettét ha megtanulod vezetni,utána bármit elvezetsz a játékban.
Hogy lehet "ingyé" kapni dolgokat? -
GabN73
addikt
én kezdem unni ezt a rendőr bugot...
Oké,jön 8 suv,kikerülhetőek.De amikor pont telibevág,repülsz 400 métert,és ugyan úgy tol tovább,odaragaszt a falhoz...Arról ne is beszéljünk hogy egymásra 4 útzárat spawnol le időközönként...Ja meg ez a tetején ragadok bug...
-
-
GabN73
addikt
Megoldás: RX7 vagy Lotus!
A játékban semmi értelme a csúszkáknak.Én is megjártam,egy vettém és 1milla $-m ment rá.
(Egyszer leírtam hogy hogyan,de én hülye bezárta, az oldalt.... hosszú volt az a lényeg...)A tuning se csak annyi amennyit megvehetsz "tuning álnéven". Lehet venni ilyen kártyacsomagokat azokban ott lapul a 5-6-12 stb %os tuning,nem az 1-2.Ja és nem csak 1-re adnak %-ot.
Itt egy pár info róla. Angol tudás nem árt
-
GabN73
addikt
Nah.
Bemész a car dealerhez. Jobb oldalt kell ILYET látnod. Annyi hogy a style-t kell cserélni.(nem a car modellt,hanem a style-t! a car modell szerintem tiszta sor...
Ha nem szólj,leírom azt is)
PowerUP: előtte ki kell venned azt a powerup-ot amit nem szeretnél használni KÖRVERSENYEN.Az általad említett csak ott használható
-
GabN73
addikt
válasz
Mr.Skynet #392 üzenetére
NYUGALOM!
RÁJÖTTEM!Ugyebár behozták ezt a kártyás valamit.Nézegetem fórumon hogy mi merre mikor,látom hogy nem 1-3 %ot adó tuningcucc van csak!
Bizony,van 12%-ot adó is,csak a kezelésre pl!!
El is adtam a Suprát,vettem egy RX-7et,egyik srácnak fullra fel volt húzva ezekkel a kártáykkal..BMW M3-al ért célba! (jó az csak a "mini" tuningos változat volt). Most is 1-3 hely simán megy,kivéve amikor törnek zúznak a laggtól....
Szerk: egem is picsázott már el egy s15-ös..(Rx7)
-
GabN73
addikt
szerintem az csak nagyon nagy lagg... Én is csak néztem egyet amikor megy a lambo-s szorosan a fal mellett,egyszer csak keresztbe áll,és csak ott áll,de én maradtam ugyan azon a hely(ezés)en...
Kocsijavíttatást én se értem...Jön egy Lamo/egy lotus és egy S5öt simán letol,nem is kell neki lendület
Fordítva meg lehetetlen mert nekimész és lepattansz ...
-
GabN73
addikt
válasz
Necroman_Mk2 #384 üzenetére
csak egy kicsit drágák...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- No Man's Sky - Már elérhető a Worlds Part 2 frissítés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Gumi és felni topik
- Anime filmek és sorozatok
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- iPhone topik
- Windows 11
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest