Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
MBazsee
tag
válasz
tutuhawer #2544 üzenetére
Tutu!
Köszi a biztatást, emiatt "meghosszabbítottam" a profilom "üzemidejét". Rájöttem, hogy ha tényleg akarok valami partot akkor mocskosul bele kell nyúlnom a zsebembe, amit ugye nem szeretnék -hogy miből következtetek erre? A napokban mentem egykét privátot, és ugye nyertem is. A végén mit ad a gép...? Na mit? Egyetlen nyamvadt powerupot (talán nitró). Azon kívül max. pénz, vagy repu, esetleg bőkezűbb a powerupokkal.
Most változtattam kicsit a stratégiámon: szarok a versenyekre... ezért nem is megyek nagyon, talán csak egyszer-egyszer. A TE-kel szépen lassan összegyűjtöm a lóvét és a szintet a T3-ra és veszek egy használható autót, meg bolti tuningot bele.
Tényleg T3-ra mit ajánlatok? Van olyan autó ami használható is a Porsche 959-en kívül? Irritáló számomra a külseje.
1NST1G8R: egyetértek veled, teljes mértékben. Versenyre tényleg erősebb autókkal rak össze, viszont TE-ben előfordult, hogy szintben és teljesítményben is hasonló autókat láttam.
Bazsika85 voltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó bontatlan, új iPhone 16 PRO MAX 256GB Fekete Titán
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- HP ProBook 450 G6, 15,6" FHD IPS, I5-8265U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- HP ProBook 450 G6, 15,6" FHD IPS, I3-8145U, 8GB DDR4, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- HP ProBook 440 G8, 14" FHD IPS, I5-1135G7, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia (
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest